Reklama

Gamblerství

Berni (Po, 14. 1. 2019 - 15:01)

Tak už na to kašlu , nejvyšší čas, byl sem mínus 290tisíc , pak sem ještě k tomu si vzal půjčku 90tisíc a vsadil- vyhrál a tak to až to teď dařilo se dařilo , jenže už to hlava nebrala 3 x se rozhodovalo v 5tém setu u volejbalu - a to je tak trošku ruleta vždycky...už sem sázel dostal se na takovou úroven že i za 100tisíc..... v sobotu mi to nevyšlo díky VK Karlovarsko .... tak sem dneska dal poslední sázku za 100 tisíc... - měl sem nahráno... zároveň sem splatil 2 půjčky za 190tisíc, tak teď dlužím 98tisíc a zní to lépe, bez ohledu zda to vyjde anebo ne, ale budu s tím smířený. Bojujme - tento týden už na to kašlu - půjdu na jogu, půjdu si zaběhat ...

Gulak0 (Ne, 13. 1. 2019 - 15:01)

Ahoj Peter co i tebe nového ja už se pomalu chystám nakonec nastupuju 15

:-) (Po, 14. 1. 2019 - 09:01)

Davide uz bylo na čase!

Gulak0 (Po, 14. 1. 2019 - 12:01)

můžeš si tu povídat sám se svou zavislosti ,ty tu zustaneš na vždy

Kamil (Pá, 11. 1. 2019 - 12:01)

Tak ještě zamyšlení:
Když někdo bude abstinovat ať už od alkoholu,drog,gamblerství ,,nedobrovolně"(bude ho do toho tlacit rodina, v práci, okolí...tak aspoň teda já bych to tak asi měl...stačilo by,když by přisla hádka, neschody...tak si člověk řekne ,,jsem dospelej člověk,nikdo mi nic zakazovat nebude..." a půjdu a je recidiva.
Kdežto když se rozhodnu sám dobrovolně,že se alkoholu,drog, gamblingu nedotknu je to moje dobrovolně rozhodnutí a zklamat můžu hlavně sebe.

Peter81 (Čt, 10. 1. 2019 - 11:01)

Ahojte. Dnes 10 deň bez hazardu. Cítim sa vcelku dobre,zajtra už do práce, aj sa teším, zvyčajne mám myšlienky na gambl keď som dlhšie doma. Pre mňa majú tieto stránky veľký zmysel, oni ma naštartovali k pokusom o abstinenciu, nebyť týchto stránok a info ktoré som získal, myslím že recidíva by bola oveľa horšia, mal by som problém ju zvládnuť. Jasne,ja tiež netvrdím že odborník je nanič, ale ako som už písal vždy záleží či ide o vynútenú alebo dobrovoľnú abstinenciu. A tieto stránky môžu inšpirovať k dobrovoľnej abstinencii.

Leona (Pá, 11. 1. 2019 - 05:01)

Ahoj Peter,

pokud máš prostor a chuť jdi do léčebny,sice jako vězensky režim nezvladne každý,ale ziskaš trochu jiny náhled na svou nemoc,rozšíří se ti myšlení a hlavně budeš mezi lidma kteří mají stejný problém,doma bojuješ sám,tam je vás víc ,tvrdá pravidla která musíš dodržovat jinak letíš.Ne všem se to líbí ale ma to svoje opodstatnění v terapii.Venku te hlídat nikdo pak nebude,tam jsi sám za sebe žádný černý puntík nedostaneš.Přeji hodně sil v boji

Kamil (St, 9. 1. 2019 - 21:01)

Hezký večer Petre, gulaku, chytrá holka ;-) už dnes mlčím, diskuzi nechám anonymum ;-)

Kamil (St, 9. 1. 2019 - 21:01)

Já Ti netvrdím,že Tvůj názor je špatný. Jen říkám, že tady to má sloužit k předávání zkušeností,rad a ne k urážení a provokovani ostatních. To pak opravdu tahle diskuze smysl nemá.
Já taky u odborníka nebyl, antidepresiva neberu a zvládám to, řekl bych dobře. Tak proč se nepodelit o zkušenosti a rady. Ale netvrdím, že to bez odborné pomoci zvládne každý, že odborník je blbec. To v žádném případě. Každý si musí najít svou cestu

P. (St, 9. 1. 2019 - 20:01)

Komunity sou dobrá ale jinak se jim říká "dolecovaci" víš to vůbec ty gramatikou? A víš proč? Páč se máš nejdrif léčit u odborníka. Tak proto.

chytrá holka (St, 9. 1. 2019 - 20:01)

Ahoj Kamile, ahoj Peter. Zdravím vas kolegove abstinenti. Není nutno se vůbec vzrušovat nad nešťastníkem panem P. Ten nemá kolem sebe lidi, kterým by přednesl své chytré myšlenky, realizuje se tedy na diskusi gamblerů. Jeden takový rádoby alfasamec už se tady v minulosti ztrapnil - toto je jen slabý odvar.......odvar.....odvar.....Peter - informace máš, víš jak na to, běž si svojí cestou abstinence. 8 dní nebo 8 let abstinence - jsme si rovni - abstinující gambleři. To samozřejmě rýpal z Červenic neuznává, je jen na tobě, na které komentáře a otázky budeš reagovat.

Kamil (St, 9. 1. 2019 - 19:01)

Nemáš úplně pravdu. Od čeho myslíš, že jsou komunity alkoholiků, závislých lidí na návykových látkách, gamblingu...na tom udělat si náhled, že stejný problém jako mám jak maji i jiní...podělit se o zkušenosti, rady jak to jiní překonali...neříkám,že odborník Ti neporadí to určitě není problém. Ale ten na Tvůj problém bude koukat "s patra." Bude mít dobré rady jak by jsi měl žít, jak je to správné, ale nebude mít ty zkušenosti,protože si tím nikdy neprošel. Proto si myslím,Te řady lidí, kteří závislost překonali mají svou váhu ne že ne.
Jinak řekni čím Ty jsi tu prospěšný? Dokážeš jen rýpat, urážet. Již Tvoje gramatika o Tobě vypovídá své. ;-)

P. (St, 9. 1. 2019 - 17:01)

Kloudné rady hledejte u odborníků kluci. Na fóru psychopatů fakt ne...

Kamil (St, 9. 1. 2019 - 15:01)

Kašli na něj Petře. Už podle pravopisu a stylu psaní to nestojí za to. Hlupák, hlupákem zůstane ;-)
On jen dokáže rýpat, žádná kloudna rada z něj těžko vypadne.

P. (St, 9. 1. 2019 - 15:01)

šák co ti zbývá než souhlasit. Sem rek ze to neokecas.

9 dnů sám doma s prachama bez kontroly je slušnej počin. NIc na velkej potlesk ale dobrej start. Tak čus.

P (St, 9. 1. 2019 - 14:01)

Kdyby tě nechytili...nepřestaneš. To nevokecas.

Peter81 (St, 9. 1. 2019 - 14:01)

Život ma naučil s takými ako ty súhlasiť. Vidím že som sa nemýlil. Dnes 9 deň bez hrania, na základe vlastného rozhodnutia nakoľko som sám doma.

Peter (Út, 8. 1. 2019 - 20:01)

Však buď rád. Jen bacha na ty stesky že si má žena něco nastudovat jdyz jsi tipickej ukazkovej alibista jako všichni hráči. Možná kdyby si nastudovala tak už odešla jak rádi mnoho psychologů.

Peter81 (Út, 8. 1. 2019 - 20:01)

Ešte jeden príspevok nakoľko sa Peter ohanas psychológom......nakoľko táto diskusia je písaná niektoré veci by vyzneli úplne inak pri klasickom rozhovore...ak máš ty niečo o gemblingu naštudované zistíš že abstinencia je dobrovoľná alebo vynútená...moja je dobrovoľná, preto si stojím za tým že som prestal sám...keby prestanem kvôli tomu že to po mne požaduje okolie, nebol by som písal že som prestal sám ale že som musel prestať....všetci gembleri vedia že pri vynútenej abstinencii hľadajú cestičky ako svoje okolie oklamať....a to skoro hneď....ďalej Kamil to vystihol úplne presne, keď mi na niekom záleží snažím sa mu pomôcť,nevyhovarat sa nemám čas, lebo hrám Minecraft....Chytra holka písala že abstinovat bez podpory rodiny je ťažké....súhlasím úplne...keď gambler nastúpi cestu abstinencie, rodina sa musí sčasti prispôsobiť novému režimu....kontrola, vypĺňanie času, povinnosti, atď.....Peter anonym, ty si podľa mňa buď jeden z nás ktorí ale nedokáže prestať s hraním, a tak kritizuje, alebo teoretik provokatér, nepovažujem ťa za abstinencujuceho gemblera, si plný negativizmu, povysenosti, tvoje príspevky v ničom neradia. Ja som ti odpovedal na otázky,odpovedz aj ty, kto si a čo na tejto stránke hľadáš?

Kamil (Út, 8. 1. 2019 - 20:01)

Ahoj všichni,
koukám,že už i za mne tu někdo píše...hezký...:-)
Musím se zastat Gulaka, ze začátku mne tady na diskuzi také neustále anonymove obviňovali, že jsem ten a ten...musím říct, že je to otravné a únavné. Kór když člověk je s prominutím ve srackach a hledá zde pomoc.
Na druhou stranu po zkušenostech zde jsem jíz také podezřívavý a různým novým lidem zde nevěřím a mám pocit,že to sem jen někdo kopíruje. Takže asi tak...obě strany chápu již ;-)
Peter - hele stalo se,stalo...je to škoda, lae už s tím nic neuděláš. 100 euro v dnešní době není velká částka a buď rád,že to skončilo takhle..mohl jsi zahucet daleko víc...takhle to může.slouzit jako ,,dobrá výstraha."
Petře, Ty podle mě si rozumný člověk, svůj problém si uvědomuješ a dokážeš nehrát...máš rodinu, bydlení,práci...máš vše...svou manželku neobviňuj, že Tě nepodporuje...podle mě to nemela lehky...neudělal jsi dluhy, pracuješ, zajišťujes rodinu, což Te šlechtí...ale stejně si x let rodinu jak finančně,tak časově zanedbával. Nediv se,že je manželka tedy nahnevana...jiná by Tě.asi už opustila. Ale je pravda,že když mi na někom záleží, tak hledám možnosti jak mu pomoc. Jinak samozřejmě držím palce a drž se chlape.
Gulak - nevšímej si různých anonymu. Je to jen Tvůj život, Tvá volba...budu zkusíš radikálně změnit svůj život nebo budeš klesat níž a níž do bahna. Anonymu co tvrdí,že si David si nevšímej...léčebnu ani abstinenci neděláš pro ně,ale pro sebe.
Jinak se vsichni mějte krásně a byl bych rád,kdyby se jednou ozval lemoh,tragik, biker jak se mají, jak se.dari, protože mi všichni v začátcích hodně pomohli ;-) díky kluci

Reklama

Přidat komentář