Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

sardanapal* (Út, 8. 1. 2019 - 16:01)

Tak vo co ti pitomo de ? Tím se akorát posilují národní státy ...

aladin (Út, 8. 1. 2019 - 16:01)

"Šéfa AfD v Brémách zbili tyčí do bezvědomí" Je zajímavé, že byl zmlácen představitel strany, která má v programu, aby Německo zůstalo Německé !!! A jelikož podle médií je AfD ultra pravicová, tak ho museli zmlátit ultra levičáci !!! Druhá varianta je : imigranti !!! Třetí variante je : Najatí hajzlové těmi, co mají v plánu zničit Německo a Evropu !!!

sardanapal* (Út, 8. 1. 2019 - 16:01)

4.varianta , po skocích že schodů se domlátil sám aby mu stouply preference ...

aladin (Út, 8. 1. 2019 - 16:01)

"U Hongkongu vybuchl ropný tanker" Ž by sabotáž, či teroritsté??? To jsem zvědav, co přinese vyšetřování a kdo ho provede ???

aladin (Út, 8. 1. 2019 - 15:01)

"Do europarlamentu budou Češi volit 24. a 25. května, rozhodl Zeman"......................................
Je třeba, aby se tam dostali Češi, kteří chtějí pomáhat Českému národu a České republice a také všem, kteří to myslí s touto republikou dobře a ve prospěch všech lidí a ne "Češi" v uvozovkách, kteří slouží Sionistům !!!

aladin (Út, 8. 1. 2019 - 15:01)

"Očima Saši Mitrofanova: Čau lidi. Koblihu?" Sašo, ty sociologické průzkumy si strč někam, víme všichni, že jsou na zakázku !!! A to co dělá Babiš, dělá podle EU, tak co se pořád serete!!!
Nebo tě také odstavil od zlodějny a nebo od podílu na zlodějnách ??? Máš také zakoupené Korunové dluhopisy ??? Uvažoval jsi, proč opozice odmítla návrh Babiče, že klidně zaplatí ze zisku z těchto dluhopisů daň ??? PROČ to odmítla ??? PROTO, že by ji musela zaplatit TAKÉ !!!

aladin (Út, 8. 1. 2019 - 15:01)

"Přepadení Petry Kvitové: Kde byl obžalovaný v době útoku? Obhajoba vytahuje trumfy"........
Vidím tři možnosti : 1) Magor, který je "zamilován" do jiné tenistky!.........................................
......................................2) Najatý zmetek někým, kdo je "zamilován do jiné tenistky !.................. 3) Najatý zmetek konkurencí ! ......................................................................................
Ve sportu se točí obrovské prachy a Kvitová ohrožovala některé business společnosti na jejich ziscích !!!

aladin (Út, 8. 1. 2019 - 15:01)

"ČT24
Studio ČT24" ..........................................................................................................................................
Proč se "naši" vládní činitelé bojí tak Ruska ??? Nebo je to jen hysterie šířená USFT a oni jsou jen poslušní poskoci ??? Podle různých informací se lidé bojí víc USFT !!! Jejich cíle - ovládnout svět jsou známé !!! USFT jsou za plánem zničení Evropy imigrací ze středního východu a Afriky ! Přepadávají suverenní státy, které je nechtějí poslouchat a pak tam rabují jejich suroviny !!! Od II sv.v. zavraždila armáda USFT pod vedením Sionistů přes 18 milionů lidí !!!

aladin (Út, 8. 1. 2019 - 15:01)

"ČT24
Studio ČT24"...........................................................................................................................................
Jak to, že v posledních pár letech tu je neustále nějaký mor z Afriky a to jen u nás ??? Není to náhodou pokus o zničení našeho zemědělství, které kunkuruje v cizině svými kvalitními výrobky tamním výrobcům ??? Všichni víme, že západ má totálně zničenou biosféru půdy a proto musí používat ve velkám množství chemii !!! Největší hovadina je zákaz spalování na příklad bramborových natí !!! Spalováním se likvidovala plíseň a dnešní způsob chemizace způsobuje rezistenci plísní a v důsletku obsahu chemikálií v potravinách poškozuje lidský organizmus !!! Za tím je západní chemická LOBY !!!

aladin (Út, 8. 1. 2019 - 14:01)

"ČT24
Studio ČT24" ..........................................................................................................................................
Jakápak svoboda slova a méd , když média patří těm, co ovládají republiku a mají v plánu ji zničit !!! Relevantní zpřávy ??? A to je co, to zamlčování informací, které se nehodí vládnoucí skupině a nebo CIA ???

aladin (Út, 8. 1. 2019 - 14:01)

"ČT24
Studio ČT24"...........................................................................................................................................
To, že pozvaní lidé do TV používají za každým třetím, či pátým slovem výraz : ééé je celkem pochopitelné ! Ale, že " ééé" používají ve stejném stylu i moderátoři je nepřípustné !!! Tito moderátoři tam jsou nejspíš protekční, dosazení svými přáteli nebo kamarády, či rodinnými příslušníky !!! Je to ostuda TV, když tam mají taková dřeva a nedá se to poslouchat !!!

Návštěvník (Út, 8. 1. 2019 - 14:01)

Pan premiér Babiš přichází s kompletní revitalizací státu.Bude ho řídit jako firmu. Každý zaměstnanec ve státě bez vyjímky soukromého sektoru bude od nynějška muset nosi elektronický náramek a ten bude sloužit jako píchačka do práce,na úřady,k lékaři.Bude natrvalo připevněn k zápěstí a pokud bude stát cokoliv potřebovat začne náramek blikat a zobrazí se na něm požadavek státu, pokud občan neuposlechne,náramek bude fungovat jako vysílačka a bude přivolána zásahová služba a ta ho odveze tam kde měl být a nesplní-li požadavek propadne jeho majetek státu a bude odvezen do jedné z firem z babišových konglomerátu a tam si to odpracuje.

aladin (Út, 8. 1. 2019 - 15:01)

"Pan premiér Babiš přichází s".............................................................................................................
Návštěvníku, tohle nás čeká jestli se USFT podaří ovládnout svět !!!!!

Návštěvník (Út, 8. 1. 2019 - 14:01)

Dežo ví vo financíh kulový, už je v pasti dluhový.

Návštěvník (Út, 8. 1. 2019 - 12:01)

Býk se na Moravě propadl do 10-15 m hluboké studny, a vytáhli ho hasiči a nic se mu nestalo.To je zpráva dne, lepí, než že nějaká krůta má nové silikony a jedno prso je vějš a kouká víc do strany.

Návštěvník (Út, 8. 1. 2019 - 12:01)

Kohoute ty si kikirýk,Krausy ty si Tukan, pavlásku ty si Tydýt, Klausi ty si Kikina, atd.!A kde to jsme prosím?!Dávat si zvířecí jména a citoslovné přezdívky!
Že se nestydíš, bych chodil kanálama.

Návštěvník (Út, 8. 1. 2019 - 12:01)

Kohout je "zlý duch" a nemá zatím zbraně.Jinak by udělal stejnou spoušť jak za středověku.Je to ideologický štváč. Kdo ho potkáte v Praze tak mu udělejte slušně nějaké "Performance." Např. "Kohoute ty si kikirýk!"

Tony (Út, 8. 1. 2019 - 10:01)

Dnes jí ale začíná drancovat též Čína. Už drancuje část Sibiře a Rusové se nevzmůžou na odpor. To vše nám tu Amíci vypěstovali, když pokládali na lopatky Říši zla. Nixon Čínu a Reagan Saudskou Arábii. Jak vidno zpětně, vytloukli klín klínem.

sdfg (Út, 8. 1. 2019 - 07:01)

V podstatě v Rusku je to ok,ale pořád ten samý neduh, je to až trapné tohle neustále opakovat.Držím Rusku palce a zejména Rusům...

Návštěvník (Út, 8. 1. 2019 - 07:01)

Obezita, stres, deprese. Tohle všechno jsou potíže, ke kterým se můžete dopracovat špatným zacházením se světlem. Aspoň to tvrdí Hynek Medřický, který se dlouhodobě zabývá vlivem světla na lidský organismus. Více na: https://www.mobilmania.cz/clanky/tohle-se-vam-nebude-libit-expert-na-svetlo-vysvetluje-co-se-stane-kdyz-se-pred-spankem-podivate-na-displej-mobilu/sc-3-a-1343578/default.aspx

Reklama

Přidat komentář