Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

aladin (Po, 7. 1. 2019 - 17:01)

"Hry na Windows XP a Vista už nepoběží. Valve ukončilo podporu pro Steam"...........................
Je to nátlak na uživatele, za ktrým je CIA, aby si pořídili Win 10 a CIA (NSA) je mohla šmírovat !!!

aladin (Po, 7. 1. 2019 - 17:01)

"KOMENTÁŘ: Andrej Babiš a bezpečnostní riziko Huawei, ZTE a čínských investic - Thomas Kulidakis"................................................................................................................................................
Pane Kulidakis, měl by jste také napsat článek o procesorech Intel verze "i" ve kterých je zabudovaný špionážní program od CIA (NSA), který odesílá data do NSA proti vůli majitele PC !!! Tento program dokonce může zapnout kameru a odposlech v každém PC s CPU Intel verze "i" !!! Co vy na to ? Neříkejte, že by vás za to vyhodily z práce !!!

aladin (Po, 7. 1. 2019 - 17:01)

"KOMENTÁŘ: Vánoční - Alexander Tomský".......................................................................................
Sionistům, kteří jsou v Evropě u moci samozřejmě oslava Vánoc vadí a proto se je snaží zničit !!! Příjde doba, kdy je zakáží a my je budeme slavit v tajnosti, jako protestanti za vlády katolické církve !!! Budou se pálit knihy a budou nás napínat na skřipec, aby jsme se skřížili s muslimy !!! Potřebují totiž zničit Evropu !!!

Návštěvník (Po, 7. 1. 2019 - 18:01)

Bože, chvála chudých duchem, neboť těch je království nebeské.Odstup od této diskuse zlý duchu, a již se sem nevracej. Seber si svoji propagandu a vrať ji tam odkud si ji vzal.

aladin (Po, 7. 1. 2019 - 17:01)

"V Chlumci nad Cidlinou otevřeli pláž Járy Cimrmana".....................................................................
Buže, taková krávovina ! A Cimrman, ještě větší !!! Ten kdo to vymyslel, musel mít hlavu jako pátrací balon !!!

aladin (Po, 7. 1. 2019 - 17:01)

"Německá policie kvůli úniku dat politiků prohledala byt mladého ajťáka"...................................
Musel by být úplně blbej, aby si nechal doma vražedný nástroj !!!

aladin (Po, 7. 1. 2019 - 17:01)

"Náměstkem pro vyšetřování pražské policie je Drexlerová, Smékal skončil"..............................
Vzkaz pro zloděje, které Babiš odstavil od kráděží : Kupte si v Lékárne Endiaron !!! Ti v Bruselu a v západní Evropě si budou muset najít něco adekvátního Endiaronu !!!

aladin (Po, 7. 1. 2019 - 17:01)

"Za kauzou akustických útoků v Havaně mohli být cvrčci"
Amíci využijí všeho, aby osočili ty, kdo je nechtějí poslouchat !!!

aladin (Po, 7. 1. 2019 - 17:01)

"KOMENTÁŘ: Oceňování banderovců barví Ukrajinu do hněda - Alex Švamberk"
Jaká ji jinak mohla být, když tam byl fašistický převrat a to v režiji USFT !!!!!!!!!!!!!
Podle Českého přísloví: Řekni mi s kým kamarádíš a já ti povím jaký jsi !!! Jsou USFT fašistický stát !!!

Shabbatot-Jahoda (Po, 7. 1. 2019 - 17:01)

no to ano...že se Ukrajina barví do hněda nepopírám....ale co potom Rusko,kdy jako jednoho z největších velikánů označuje Stalina,toho nejmasovějšího vraha v dějinách lidstva...,,,?...No...je to proto,protože muž z ocele nejvíce rozšířil Rusko a jeho sféfu vlivu....a toto je celý ten divoký východ...oslava nacizmu,vůdců a splnění vlhkého snu všech válečných mašin...takový skanzen Evropy 20-30 -tých let...ještě že jsme v EU a NATO...tady vůdcům pšenka nekvete....

Jedovatej (Út, 8. 1. 2019 - 05:01)

Bože, jahodovej, ty seš schopnej nacpat kritický poznámky i vůči Rusku i do receptu na nedělní buchtu, a k tomu nejspíš přidáváš i voslavný žvásty na toho svýho ptáka, tím myslím orla bělohlavýho... Že v EU "vůdcům pšenka nekvete...."? Zatím, Jahodovej, zatím... vono se lehce může stát, že na západ vod nás se zase dostanou do módy bílý podkolenky, kraťásky, bubínky... a mnohej možná vytáhne i uniformu wehrmachtu po dědečkovi... Ve tvý zaslepenosti je pochopitelný, že vůdcovskej princip nevidíš i dnes - takový choutky ze strany německejch a francouzskej souputníků v Evropský socialistický unii sice zatím moc nevycházej, ale je zřetelný a jasný, že byrokraticko-socialistickej cirkus, zvenej EU, má dnes daleko blíž k totalitě, než k demokratickýmu svazku členskejch států. Vod dob, kdy to byla náramná myšlenka volnýho obchodu, zboží, služeb a kapitálu, se Evropa dost změnila, a především díky levicovejm, zelenorudejm bezmozkům, za vochotný podpory a kolaborace evropskejch lidovejch stran, směřuje do pekel. Vono to Rusko není žádná sláva, ale vidím to spíš jako zástupnej problém, jako usilovný hledání vnějšího nepřítele, aby si vyblblý evropský vobyvatelstvo nevšímalo nepřítele daleko horšího - zelenorudejch multikulti vykurvenců a jim přisluhujících podržtažků, tohle je pravej nepřítel Evropy...

ShabbaTot-Jahoda (Út, 8. 1. 2019 - 18:01)

orel bělohlavý ,USA a celý západní svět NATO si bílé podkolenky již pohlídají....a Němec narozdíl od zaprděného českého bolševika nacisty a jakýkoli ismus nenávidí a dokázal se oprostit od minulosti...tam je vyrovnání....Kde ale není vyrovnání se sféra divokého východu a azbuků...odkazy jsem snad dodal ¨dostatečně jasně !...Celá Ukrajina hnědá jak nacistické houno a Rusko oslavuje Stalina.....a já jahoda si nyní otevřel plastové pivo Staropramen v K v akci zakoupené,venku sněží a jdu hrát War Thunder...sednu jako hrdinný Rudoarmějec do Lavočkina a odprásku několik nácků....ty hele Jedovatej...Stalin jako ikona bojujících lidí za svou vlast ANO,ale jako člověk a charakter to byl dábel,bez soucitu,slitování,plný pohrdání lidma a jejich životem ....tomu se dobře neumíralo !...A antisemita Bandera byla taky pěkná nacistická svině...no...Židé prý již poukazují na jeho oslavování Ukrajinou...tam budou ekonomické tlaky a Ukrajina má holou prdel,jestli bude chtít hospodářskou pomoc ze západu,hlavně teda z USA...bude muset brzdit...BRZDIT!

sardanapal* (Út, 8. 1. 2019 - 18:01)

Seru NA ..TO
Měl sem tady pro kamaráda Jahodu " těžkou nálož" ale po uvedení jistého slova , jež mimochodem temuto "akademikovi slůje prdelní patří" byl sem típnut ( můj zcela logický pohled na paviání prdele) a nechápu proč ??? Ale takto prý zde utřeli i Tondy Chlupa ...

Návštěvník (Út, 8. 1. 2019 - 05:01)

A stejně volím socdem, kvůli takovej volům jako jsi ty!

Jedovatej (Út, 8. 1. 2019 - 14:01)

Vod tebe, sdfg, to vůbec není překvapivý. A mý vobvyklý slova "Jen naprostej blb volí socany" na tebe padnou, jako ulitý.

sardanapal* (Po, 7. 1. 2019 - 17:01)

Inu to je velká ruská duše ... Oni holt vidí "Bólše" A kterak každý ruský mužik velebil báťušku Cara , tak dnes i ti co pod ním trpěli , nebo i jejich rodiny mnohdy velebí "velikého Stalina"

Nu a co mají říkat ti co bolševismus a tzv. Ruský socialismus rádi neměli - těm zbyl co největší naděje Putin ...

aladin (Po, 7. 1. 2019 - 17:01)

"Protikomunistická odbojová skupina bratří Mašínů – Jak probíhalo přepadení služebny SNB vČelákovicích?".......................................................................................................................................
VRAHOVÉ, VRAHOVÉ, VRAHOVÉ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Návštěvník (Po, 7. 1. 2019 - 12:01)

Rozdělení EU ve věci Ruska přetrvává
Když byli v říjnu z Nizozemska vyhoštěni ruští špioni, odsouzení Moskvy Evropskou unií bylo rychlé a jednotné. Naneštěstí se však jednalo o výjimku. 28 členských států zůstává rozděleno, navzdory pokusům Evropské komise přimět je k jednotnému přístupu. Protože společná zahraniční politika požaduje jednomyslnou shodu, jde o recept na ochromení.

Příznivci tvrdé linie vůči Rusku tvrdí, že potřeba jednohlasnosti představuje klíčovou slabinu Evropy, jíž Putin radostně využívá.
Spektrum přístupů k Rusku je jistě široké. Německo stojí uprostřed. Obává se ekonomické a geopolitické nestability a mnozí členové kabinetu Angely Merkelové si přejí zaujmout umírněný postoj, zatímco další považují za morální imperativ postavit se Putinovu agresívnímu autoritářství.
Maďarsko, Řecko, Bulharsko a Kypr jsou považovány za státy Rusku přátelsky nakloněné, občas z finančních důvodů. Itálie se dlouho těší relativně silným vazbám na Moskvu.
Avšak rozdíly uvnitř EU komplikují soudržnou politiku vůči Rusku, zejména když energetická, bezpečnostní a obranná politika jsou rozstrkány po několika institucích EU a často je požadováno jednomyslně schválené rozhodnutí.
Momentálně principy EU požadují žádné pravidelné bilaterální summity s Ruskem, žádný postup ve vízové politice a žádnou podporu Rusku v mezinárodních organizacích. Plánem je udržet Putina kvůli Ukrajině pod tlakem, při zachování obchodních a kulturních kontaktů. EU zůstává největším zahraničním partnerem Ruska, zatímco Rusko představuje 4. největší vnější trh unie.

sdfg (Po, 7. 1. 2019 - 12:01)

Trh USA s Ruskem je oboustraně prakticky nulový...

Osho (Po, 7. 1. 2019 - 13:01)

A ty na tom mas podil kulovy!

Reklama

Přidat komentář