Reklama

Obřízka

bývalý cirkumfetišák (So, 19. 1. 2019 - 13:01)

Mám to nejen ze zahraničních zdrojů. Ono se stačí podívat, co psal účastník Zoom na stránkách pirátské strany, jeden z těch, který má kvůli obřízce, kterou mu provedli v deseti letech sebevražedné myšlenky. Znám jeho jméno, komunikujeme spolu přes email ale prozradit ho nemohu, protože on to nechce. To samé Ivan, který tu psal před čtyřmi lety, člověk se dvěmi vysokými školami. Právě nedobrovolná obřízka může být spouštěčem psychické poruchy. Původně jsem si myslel, že skutečnost, že Amíci potřebují psychiatry mnohem více než mi Evropani je dána odlišným životním stylem ale teď jsem nakloněn věřit tomu, že jsou to následky násilné obřízky. ------------------------------------Žádného dobrovolně obřezaného neurážím, to bych to dal pocítit i Lukonovi ale ten je zcela mimo můj zájem, protože nepatří do kategorie agresivních cirkumfetišistů. Pokud startuju vůči nějakému dobrovolně obřezanému, tak to není kvůli tomu, že se sám nechal dobrovolně obřezat ale je to kvůli tomu, že je to agresivní cirkumfetišista. Sám jsem byl zamlada cirkumfetišák ale ne agresivní. Jen velmi málo velice dobrých známých o tom vědělo. Dali by se spočítat na prstech jedné ruky.

Veronika (Čt, 17. 1. 2019 - 18:01)

dobrý den, jaký máte názor, když operaci provede zdravotní sestra? Dost sester na soukromých klinikách plastické chirurgie od doktora okouká, jak se zákrok dělá a jsou schopné to operovat samy. Já vím, musí lékař, ale obřízky většinu obřízek prováděl stejně někdo jiný, možná platí i dnes. Ta operace nic není, jen se odstřihne kůžička, sešije se to, dá na to náplast. Dřív taky vrtali zuby vyučení dentisti, pak zavedli, že to musí vše dělat lékař. A učitelé na zš mohli mít jen maturitu, kdežto dnes musí mít pedagogickou fakultu. Byly přitom ti učitelé dřív horší, co jsem slyšela, tak ne. Nějaká latina a co se ti doktoři učí, tak k odstřižení kouska kůže to snad tolik potřeba není. Ta sestra to udělá totiž ani ne za poloviční cenu, tady v mým případě pro syna by to bylo skoro zdarma. Pro synka chci to nejlepší a v 11 je prý optimální věk. Loni v létě jsem viděla víc mužů s obřízkou o dovolené, je to nádhera a ráda bych, aby můj syn to taky měl. Já třeba znamínko bych si nechala vyříznout od sestry klidně, tady to nejde ani do hloubky, opravdu jen kousek kůže, takže to ani nebolí, bolí jen, když se řeže do masa.

Sestra (Po, 28. 1. 2019 - 02:01)

Veroniko nevím, nevim, ale 11 je už dost pozdě, ale pořád je to dobrý. S věkem roste totiž nejen cena a náročnost zákroku, ale jinak věk není kontraindikací pro obřízku. Ideální věk pro provedení obřízky a dosažení nejlepších kosmetických výsledků metodou Plastibell je 21. - 28. den po narození. Je to šetrná a bezpečná metoda obřízky. Plastibell je jednou z nejčastějších metod používaných pro novorozeneckou obřízku.
A kam na to? Za zkušenými dětskými chiruržkami s mnohaletými zkušenostmi s novorozeneckou obřízkou. Konečně už i nás!

Plastibell je průhledný plastový kroužek s hlubokou drážkou po obvodu určený k obřízce u dětí. Plastibell se umístí na hlavu penisu během 10 minutového chirurgického výkonu. Kroužek se zbytkem předkožky odpadne během 3 až 7 dnů.
No a je to . Není na co čekat. Co můžeš obřezat dnes neodkládej 11 let. A kde to umí lépe nežli já, sestra? No, ale zase umím maminkám poradit.
/detskachirurgiepraha.cz/cs/obrizky/

bývalý cirkumfetišák (Po, 28. 1. 2019 - 08:01)

Multinicku, další nehorázný blábol chorobného úchyla, kterým tu pouze odpovídáš na blábol, který jsi napsal pod nickem Veronika. Tentokrát tě prozrazuje už i čas. Nevěřím, že by tu někdo fungl nový v tento čas čmáral. V tento čas jsi tu napsal bláboly už mnohokrát a není to také poprvé, kdy tu provádíš reklamu na toho nemorálního MUDr Obřezávače, který bezostyšně rejžuje na mrzačení pohlavních orgánů chlapců amputací předkožky, což se naučil v Dallasu, když tam byl na stáži.------------------Ten Plastibell je nehorázný podvod a těžké obelhávání rodičů. Vůbec to neuchrání miminko nebo velmi malé dítě od pekelné bolesti, která vzniká při násilném rozrušování konglutinace, což je mnohonásobně bolestivější než samotná obřízka-------------------naopak, proti zažitému mýtu obřízka dospělého moc bolestivá není. Sám jsem toho byl svědkem. Když jsem ležel v říjnu v Mostě na urologii, tak tam zrovna obřezávali dva staré dědky, kteří tam se mnou leželi na cimře a nic zvláštního to pro ně nebylo. To samé tu dosvědčovali muži, kteří byli obřezáni až v dospělosti. A to samé dosvědčuje ve svém blogu jistý popletený David Garkish, který se nechal vopižlat byv popleten svým cirkumfetišistickými bludy zmateným strýcem - lékařem:-------------------"Já jsem si v nemocnici poležel přes noc, protože v mém případě se lékaři rozhodli pro znecitlivující injekci do páteře, po níž jsem několik hodin necítil od pasu dolů vůbec nic, ale při zákroku jsem byl při vědomí (a trochu se nudil). Za patnáct minut bylo hotovo, a řeknu vám, že návštěva zubaře je nesrovnatelně bolestivější. Po deseti dnech mě čekala ještě kontrola u lékaře a rekonvalescence, na kterou jsem si dohlížel už sám. Zákrok znamená zhruba dva až tři týdny přestávky v sexu.
Lékaři ale tvrdí, že už po dvou dnech je možná opatrná masturbace. Stopy po jizvičce se ztratily do měsíce či dvou. A pocity? Neliší se příliš od toho, co jsem zažíval předtím s předkožkou, ale – ač je to otázka názoru – „oba“ jsme teď opravdu fešáci. Nezkusíte to taky? "

Chytrá Chirugyně (Pá, 18. 1. 2019 - 11:01)

Veroniko! Sestru nebrat ( ta opižlává nebo ožužlává) ani veterinářku ne, jak doporučuje řetězcový - ChainNick "gin, atd. alias luci", ale máte tam na výběr nejen špičkové chirurgy, ale ještě špičkovější CHIRUŽKY nebo CHIRURGYNĚ, chcete-li, s individuálním přístupem. Gin si ale klidně dejte a s odvahou vyražte na soukromou kliniku se všemi mužskými členy Vaší rodiny protože, zdravotní či hygienické důvody pro obřízku penisu jsou vždycky a v každém věku! Navíc můžete žádat množstevní slevu! Kliniky nabízejí zákrok též ambulantně, vždyť i jak jste sama psala, je to jen kousek kůže hodný pouze malého chirurgického zákroku s výhodou pro celý źivot! Obřízce zdar!

Martin (Čt, 17. 1. 2019 - 18:01)

Veroniko nepřeháněj! Nejsme v Africe, zajeď do Motola, nebo na jakoukoli soukromou kliniku, když chceš něco "extra" a obřízku provede odborně lékař! Kámoš do Motola zajel sám a obřízku mu bez problémů udělali a je spokojen. Kdyby na něj rodiče nekašlali, mohl jí mít dávno hotovou a nemusel se trápit a stydět do 18.

Návštěvník (Ne, 3. 2. 2019 - 00:02)

Martin (anonym)
Odpověď na dobrý den, jaký máte názor,
Veroniko nepřeháněj! Nejsme v Africe, zajeď do Motola, nebo na jakoukoli soukromou kliniku, když chceš něco "extra" a obřízku provede odborně lékař! Kámoš do Motola zajel sám a obřízku mu bez problémů udělali a je spokojen. Kdyby na něj rodiče nekašlali, mohl jí mít dávno hotovou a nemusel se trápit a stydět do 18.-----------------------------28.01.2019 08:24--
cirkumfetišák (anonym)-----------
Odpověď na Veroniko nepřeháněj! Nejsme v---------------
Dnes bys to ale mohl vyřešit i bez zmrzačující amputace předkožky - obřízky. A o "Veronice" si myslím své. Dle mne je to náš úchylný cirkumfetišista - multinick.

bývalý cirkumfetišák (Po, 14. 1. 2019 - 08:01)

Normální je být neporušený. Nemáte argumenty, tak tvrdíte, že jsem zazdil diskuze.

Anonym (Čt, 17. 1. 2019 - 07:01)

Jasně Toníne, to se na desítkách duskuzí ví, ty jsi normální ,"letadlo" jasně a ostatní jsou úchylové a fetišisti, jen ty jsi neporušený a zazdít nic nemůžeš, protože vlastně nejsi zedník, když jsi letadlo, to dá rozum, ale bohužel se to nezlepší budeš jen větší a větší letadlo: https://m.youtube.com/watch?v=j4UpBVN-qE8

Tony (Ne, 6. 1. 2019 - 22:01)

Takže, při svatém právu hájení cti mé osoby mi nezbyde zpět nakopčit všechny mé příspěvky, které mi tu admin smazal:---------------------------------------Tony (anonym)
Odpověď na je starostí, jak se hošíkům---------------
Zkoumale, ty se starej hlavně o své úchylárny, které jsi tu sám na sebe vyzvonil. Ty znalosti mám z toho, že jsem překládal odbornou literaturu na toto téma.--------------------------------------------------Mimoto, nejnovější průzkum v USA ukázal, že je tam se svým vopižláním nespokojeno na 51% mladých Amíků. Kdežto, u těch, co jsou tam intakních je se svou kůžičkou velmi spokojeno na celých 86%.
odpovědět
6. Leden 2019 - 10:13-----------------------------------------------

Obrázek uživatele Návštěvník
Tony (anonym)
Odpověď na To vidíš, normální obřezaný
Styl zdejšího multinicka z tohoto příspěvku čouhá, jako sláma z bot.
odpovědět
6. Leden 2019 - 10:15--------------------------------

Obrázek uživatele Návštěvník
Tony (anonym)

Zkoumal (Ne, 3. 2. 2019 - 01:02)

Nevím odkud ty čerpáš údaje, které tady podáváš lidem jako TV bramborov. My,co to opravdu sledujeme, a víme co je informační gramotnost, tak také víme jak rád píšeš bludy. Také víme, že například ve státě Ohio's je procentně 84 chlapců pozitivně obřezáno a vesmě na žádost rodičů O těch neobřezaných o kterých píšeš, to jsou predevším negramotní přistěhovalci z jihu a z pralesů . (circumcisionn rate -- 84 percent -- is even higher than the Midwest's.) Ale nás již , "Nemůžeš klamat ", tak jak tě to naučila církev.

Tony (Ne, 6. 1. 2019 - 22:01)

takže

Tony (Ne, 6. 1. 2019 - 00:01)

To je blud. V dospělosti je to jednodušší a je prokázáno, že se penis topoří už v děloze.-------------------------------------Dle nových průzkumů je na 51% mladých vopižlanců v USA nespokojeno se svým vopižláním kdežto u intaktních je se svou kůžičkou spokojeno na 86%.

to (Ne, 6. 1. 2019 - 01:01)

je starostí, jak se hošíkům topoří penis, dokonce už v děloze. Někdo se teda zajímá o věci.

Sofie (Ne, 6. 1. 2019 - 09:01)

To vidíš, normální obřezaný a tudíž i zdravý chlap, jakého jsem si doma udělala, tak ještě pravidelně v takovéto době do 3 do rána o víkendu si plní své manželské povinnosti, neboť dlouho vydrží a jsem šťastná. Proto z vlastní zkušenosti mohu obřízku mužů v každém věku všem ženám jenom doporučit! A to vřele, ta čistota je k nezaplacení, oni jsou neteční a kdo to má pak mít v posteli? Nikdy není pozdě, ti neobřezaní dostanou z nedostatku ranniho pohybu a sezení v tuto dobu u obrazovky cukrovku a pak je stejně tento banální zákrok nemine! Který podivín může v takovou dobu sedět u počítače a číhat na každý příspěvek o předkožce? My jsem to doma vyřešili jednoznače, obřízkou ke spokojenosti všech.

napsal (Ne, 6. 1. 2019 - 01:01)

smradlavej ocas.

Tony (So, 5. 1. 2019 - 23:01)

Za půl roku každý pozná jedině tak kulový, z počátku super a za pár roků může být kvůli zvýšené keratinizaci žalud méně citlivý než pata. Kde je dnes pan Jaromír Rychlík s jeho chytristikou?

Obříznutý (Ne, 6. 1. 2019 - 00:01)

Ti, kteří obřízku nikdy neměli, nejsou směrodatní, aby o ní mluvili. Jejich názory jsou irelevantní . Navíc těmito názory mohou rozhodit psychicky slabší, již obřezané jedince, kteří pak mohou být jakoby nešťastní a to je cílem takovýchto labilních zoufalců - škůdců.
Zde je konktrétní názor Jirky na toto téma:
Jiri 26.05.2016
Ten kluk byl ocividne psychicky nemocny nebo alespon mel sklony k depresim, nebo to byla osoba, ktera se pasovala do role ublizeneho a na tom postavil svuj zivot. pokud se nekdo upne na tak banalni vec, kterou je OBRIZKA, penis apod., neni patrne neco v poradku. Sam mam obrizku, vubec by me nenapadlo ze bych se citil neuplny nebo ze by mi neco chybelo. Naopak, jsem stastny ze obrizku mam i kdyz to nebylo me rozhodnuti ji udelat. lepsi hygiena, mene pohlavnich infekci, prijemnejsi pri sexu... Je ale pravdou, ze pokud neni obrizka delana ze zdravotnich duvodu, tak by si o tom mel rozhodnout dotycny sam, i kdyz v dospelosti delat obrizku je vice neprijemne nez v utlem veku a to jen kvuli ztoporeni...

Roman 75 (So, 5. 1. 2019 - 18:01)

z vlastni zkušenosti mohu potvrdit že uplna obřizka je super......mam ji cca pul roku žalud neni potřeba umyvat což je super pro manželku a naš oralni sex ......i pozoruji o dost větši vydrž v souloži .......super jen škoda že jsem na to nešel davno....

Zkoumal (Ne, 6. 1. 2019 - 14:01)

Ano Romane, to je zdravý příspěk do zdravé diskuze. Tady je to diskuzní fórum, kde si lidé sdělují a mají si vyměňovat zkušenosti především své vlastní zkušenosti s obřízkou. Proč, kdy, kde a jak. Podotýkám a zdůrazňuji svůj postoj, OBŘÍZKA není pro každého! Nemusí být všechny názory pozitivní, to by pak ani nebylo ze života, ale z vyselektované literatury. A o to vůbec nejde, co kdo a kde jaký článek nebo statistiku provedl. Případy a důvody k obřízce jsou různé a lékaři také a výsledky také. Pro někoho je to nezbytný lékařský zákrok, třeba jako operace slepého střeva, kde si to nevybíráme, ale lékaři zachraňují.. nebudeme jim nadávat, že ne? Každý zákrok se však nemusí povést, nebudeme z to dělat precedent proti obřízce jsko takové , ale doporučíme jiného lékaře. Pro jiné je to náboženský závazek a těžko jim budeme brát jejich víru, že? No a pro další je to otázka osobního pocitu, vzhledu a estetiky v závislosti na jejich peněžence. Takže jim to také nebudeme rozmlouvat, naopak jim pozitivně poradíme, máme-li s tím osobní zkušenost.
O čem to rozhodně není? O vnucování svých představ ostatním, nadávání , vyhrožování nebo dokonce zastrašování na základě manipulací s informacemi typu vím, viděl jsem , slyšel jsem a četl jsem, přestože sám s tím zkušenosti nemám, ale slouží mi to ukájení vlastních neukojených chtíčů a rozložení diskuze , vyhnání a odpuzování diskutujích, jako se tu děje dnes a denně. Ani k prosazování zájmů pofiderních hnutí a pedofilie. Děti patří do péče rodičů a ne pedofilních strýců. Že ano Pane Antoníne? Dále netahejme sem lodní dopravu, hospody, nálady sdělování jakýchsi zpráv osobního typu, na to jsou čaty a emaily. Doufám, že civilizovaní lidé to chápou a že Gin Alias Tony a dalších 100 nicků to pochopí taky. Antoníne, založ si prosím vlastní rubriku hnutí, atd čeho chceš a tam si prosazuj , kde jsi co slyšel jako ukecaná bába, co tě vzrušuje jako mloka , na chlapce už stránky máš , tak se jim věnuj a nedělej tady tchoře. Všichni tě znaji, mají prokouknutého, tak ze sebe nedělej šaška.

Reklama

Přidat komentář