Reklama

erekce u doktora

M (Út, 8. 1. 2019 - 17:01)

Ja byl na kontrole u doktorky kvuli inkontinenci, moc ve sklenicce jsem odevzdal a pak me vyzvala, abych si svleknul tricko a kalhoty a lehl si na vysetrovaci stul. Pliny jsem si samozrejme nechal,ale nasadil jsem si misto natahovacich plenkovych kalhotek zapinaci na bocich. Doktorka nic nerikala, pristoupila ke me a zacala mi ty gumove kalhotky na pravem boku rozepinat. Ja je rozepinal na druhe strane. Ona je pak odhrnula i s plinami, natahla si vysetrovaci rukavice a zacala mi prohmatavat podbrisek a obcas zavadila o penis, ktery se zacal toporit. Kdyz skoncila, tak uz mi stal a tak mi jeste pomohla prekryt ho plinami a kalhotkami, ktere mi jeste pomahala zapnout. Nerekla nic, ja byl take zticha, dozapinal jsem si ty gumove kalhotky, urovnal i pliny a oblekl si veci. Vzal jsem si predpis na nejaky lek a jednorazovky a vypadl z ordinace. Jen sestra na me tak divne koukala. A uz cestou domu jsem to vzruseni nemohl vydrzet a musel jsem onanovat a ejakuloval jsem do uplne cistych plinek, ktere jsem si na tu prohlidku vzal. Me tyhle klinik praktiky hrozne vzrusuji a tak to nemohlo skoncit jinak. Mela mi jeste nekolikrat pretahnout predkozu, tak by snad bylo semeno i na strope.

Michal (Út, 8. 1. 2019 - 15:01)

Moje lekarka byla pritekyne mych rodicu, takze jeji prohlidky byly dukladny a napinavy. Pri ohmatavani kouli a stahovani predkozky to byla jen otazka casu, nez by se mi postavil, kdyby to trvalo jen o par vterin dyl. Nastesti vzdycky skoncila kdyz mne penis jen brnel, ale jeste se nestavel.

Vojta (Po, 7. 1. 2019 - 22:01)

Pepo to jsem měl stejný řekla ještě se kouknu na bimbase a vzala ho a přetáhla. To bylo celé.

Pepa (Po, 7. 1. 2019 - 22:01)

Jinak byla to 15 letá prohlídka.

Pepa (Po, 7. 1. 2019 - 22:01)

Já ležel na lehátku a pak řekla, stáhni si trenky a přetáhla ho, neměla rukavice. Pindik se mi postavil.

pedro (Ne, 6. 1. 2019 - 14:01)

Tak to kluci asi každému, pokud je ta doktorka kunda, nebo třeba i sestřička a co třeba některé doktorky u toho měli rukavice nebo jen holýma rukama?

luci (Út, 8. 1. 2019 - 09:01)

Že má doktorka vaginu /řečeno vulgo kundu/ je snad samozřejmé . Pokud je některý hoch více vzrušivý tak je úplně jedno jestli holou rukou ,nebo v rukavici . Při manipulaci s jeho penisem dojde k erekci.

Pepa (Pá, 4. 1. 2019 - 23:01)

Mně se taky na 15 lete prohlídce postavil, když mi ho přetáhla.

Stepa (Pá, 4. 1. 2019 - 22:01)

Mě na 15 letý prohlidce stal.Doktorce se to docela líbilo

Reklama

Přidat komentář