Reklama

Výprask před diváky

Jan (Čt, 20. 12. 2018 - 17:12)

Já bych tedy jako divák být nemusel, fuj!

Monika (Út, 18. 12. 2018 - 14:12)

V 16 letech jsou dívky velmi citlivé na nahotu a takové nedobrovolne vysvleceni do naha před mámou je pro ně obrovský šok. Pamatuji si na ten pocit když jsem musela vyšpulit nahý zadek před mámin obličej. Krve by se ve mě nedořezal... Každá sekunda v této poloze byla jako hodiny. Viděla celou moji vagínu, kakací dírku, prsa

Petra (Út, 18. 12. 2018 - 14:12)

A proč ses tedy dobrovolně svlíkla? Co kdybys prostě řekla, že ne? Jinak to moc nechápu, třeba kdyby to byl kolega z práce nebo spolužák, tak budiž, ale proč před mámou?

Monika (Ne, 30. 12. 2018 - 00:12)

Nesvlékla jsem se dobrovolně, musela jsem. To bylo součástí trestu, pořádně se zastydět. Petro a ty by jsi se nestyděla být bita úplně nahá před vlastní mámou? V 16ti letech?? Garantuji ti že určitě jo. Ještě v tak ponižující poloze, s vystrčeným holým kaďákem přímo před jejím obličejem. Dívala se mi rovnou do něj. Jasně že jsem se styděla jako blázen

Martina (Ne, 30. 12. 2018 - 20:12)

Tak já to měla ještě horší, nebylo mi sice 16, byla jsem v 7. třídě, ale i tak. Dvojku z chování, chodila jsem za školu. Máma mě vychovávala sama, pak si našla přítele. Tak ho ukecala, aby mě nařezal. On nechtěl, ale máma mu udělala scénu, že si myslela, že je chlap atd... Tak co měl dělat. Samozřejmě byla obří přednáška, že už toho bylo dost a tak a že dostanu výprask na holou. Sice jen rukou a zas to tak katastroficky nebolelo, ale cítila jsem se fakt blbě, když jsem měla kalhoty a kalhotky u kolen a vystrčenou holou prdel před jeho obličejem. Naštěstí se to stalo jen jednou. Nakonec to bylo možná účinné, než to opakovat znovu, tak jsem raději sekala latinu.

někdo (Ne, 30. 12. 2018 - 20:12)

se musí vykecat a někdo vypsat, fantazii máš ale dobrou

Marek (Pá, 14. 12. 2018 - 18:12)

Podrobit se vyprasku i v 19ti muze byt pochopitelny kdyz ma kluk vyhody, ktery by jinak ztratil. Krome bolesti je v tom taky ponizeni, i kdyz vyprask probiha za zavrenymi dvermi, je slyset. Zadny vyhody be ale nestaly za vyprask pred svedky, to radsi brigady a bydleni na kolejich.

Monika (Pá, 14. 12. 2018 - 13:12)

Ještě k tomu provedení. Nejhorší na tom je ta nahota, je hrozně ponižující. A když už, tak třeba jen naplacat ve stoje. Ale když se ještě při tom musím ohnout a vyšpulit ten nahý zadek. To už je na mě moc

Jan (Pá, 14. 12. 2018 - 20:12)

To snad není pravda. Já jsem rozhodně proti takovému ponižování. Je pravdou, že to manželka na naše syny taky používala. Ale nebylo jim 16 samozřejmě, ale 6 a 7 let. Ale já jsem to zjistil, náhodou jsem se totiž vrátil dřív práce a takový výprask se právě konal. No neříkal jsem nic, ale druhý den v době, kdy byly synové ve školce a škole, tak jsem přišel domů, manželku přehnul přes kolena vztekání šly kalhoty i kalhotky dolů a dostala taky na holou. Určitě se styděla a jistě už jí takové metody přešly.

Radka (Pá, 14. 12. 2018 - 20:12)

Cha cha, prý styděla, to jste jako poprvé viděl její holý zadek? Když jste manželé? Styděla by se tak, kdybyste jí dal na holou třeba před chlapama v hospodě, to pak jo. No za mě, patřilo by jí to. Té matce Moniky výše též.

Ľubica (Po, 17. 12. 2018 - 11:12)

Pred samotným manželom sa nehanbím, ak ma vidí v akejkoľvek polohe. Už ma predsa videl akokoľvek aspoň tisíckrát. Pred niekým iným, to už je niečo úplne iné. A je jedno či je to niekto známy, príbuzný alebo neznámy. Tam by som sa hanbila strašne. A nielen pri výprasku, ale aj pri ďaleko obyčajnejších situáciách... No najhoršie to bolo, keď som sa zabudla a nedopatrením som vyliezla v plavkách k hotelovému bazénu s ešte trochu červeným zadkom od nedávneho výprasku. Keď som si to uvedomila, išla som sa od hanby prepadnúť a letela som späť na izbu ako raketa.

Jana (Út, 18. 12. 2018 - 14:12)

A to jako myslíš, že si toho někdo všiml? A ještě mu v hlavě docvaklo, že jsi dostala výprask na holou? Já myslím, že těžko, to bys musela mít nějaké modřiny a i tak by si každý spíš pomyslel, že jsi spadla. Takže nevím, proč by ses styděla.

Ľubica (Čt, 20. 12. 2018 - 12:12)

Áno, možno som trochu spanikárila, ale vtedy sa mi to tak vôbec nezdalo. Modriny som samozrejme nemala, ale ten zadok bol pekne červený. Neviem čo iné by niekoho napadlo, keby ma tak zbadal iba to, že som dostala na zadok. Inak manžel si tiež myslel, že preháňam a mal z toho obrovskú zábavu.

Karolína (Čt, 20. 12. 2018 - 15:12)

To tedy koukám, tobě se ty výprasky snad líbí? Já jsem ještě nikoho takového neviděla. Naopak pro mě byl výprask na holou v dětství noční můrou. Pamatuji se, když jsem dostala 2 z chování v 6. třídě, tak jsem se bála domů. No stejně mě to neminulo. To byla bolest. Proto nechápu, jak se to někomu může ještě líbit.

Ľubica (Čt, 27. 12. 2018 - 16:12)

Väčšinou sa mi naozaj páčia. No odhadujem, že tie, ktoré dostávam ja, budú predsa len trošku odlišné ako ste dostávali vy v šiestej triede. Tie moje výprasky sú často spojené s erotikou a prípadne sexom ako bolo spomenuté aj vyššie. A bolesť nie je prvoradý pocit (hoci niekedy to vie aj poriadne štípať), skôr ide o atmosféru a napríklad pocit zahanbenia, ktorý ma vie vzrušiť a v neposlednom rade aj to, že je to tiež vzrušujúce pre manžela.

Martin (So, 29. 12. 2018 - 05:12)

Ano to znám. Moje žena to má taky občas ráda, prý bych nebyl chlap, kdybych občas nedovedl manželku přehnout přes koleno a naplácat ji na holou. I když se třeba vzteká, když ji přehnu a stáhnu kalhoty a kalhotky. To třeba křičí, že na holou ne, že se stydí a tak, ale já myslím, že to jen tak hraje.

Ľubica (St, 2. 1. 2019 - 11:01)

Myslím si, že sa nehanbí, že je s holým zadkom pred svojim manželom (to sa pravdepodobne nehanbí žiadna žena), ale skôr, že na ten holý zadok dostáva výprask ako malé dievčatko. Je to úplne iný pocit ako dostať na zadok v nohavičkách alebo úplne oblečená. Aj ja sa takmer vždy vzpieram a hnevám, no niekedy je to iba „naoko“ a pritom sa mi to často páči, najmä ak je to spojené s erotickými narážkami alebo ako predohra.

Radek (Ne, 6. 1. 2019 - 10:01)

Já měl taky přítelkyni, které se to líbilo. Ale nebyla mi schopna říct proč. Mě se zas líbilo já vyplácet na holou. Protože prostě ten ženský zadeček, je erotická bomba, takže jsme pak na to vlítli a tohle byla jen taková předehra.

Ľubica (Út, 8. 1. 2019 - 16:01)

Presne tak, môjho muža to vie poriadne rozrajcovať. Musí ale poznať hranicu, ináč by som mu to nedovolila. A aj mne sa to páči iba po určitú hranicu. Ak by som si tri dni nemohla poriadne sadnúť, to by veľmi erotické nebolo...

Laura (Pá, 19. 11. 2021 - 12:11)

Ja mojho muža dostavam tiež ale nikdy som na tom nič erotického nevidela. Proste ked ho poriadne nahnevam niecim tak zobere plácačku a už to sviští. Ale vždy za trest a vždy teda zasloužene.

Reklama

Přidat komentář