Reklama

Obřízka

bývalý cirkumfetišák (Po, 14. 1. 2019 - 08:01)

Normální je být neporušený. Nemáte argumenty, tak tvrdíte, že jsem zazdil diskuze.

Anonym (Čt, 17. 1. 2019 - 07:01)

Jasně Toníne, to se na desítkách duskuzí ví, ty jsi normální ,"letadlo" jasně a ostatní jsou úchylové a fetišisti, jen ty jsi neporušený a zazdít nic nemůžeš, protože vlastně nejsi zedník, když jsi letadlo, to dá rozum, ale bohužel se to nezlepší budeš jen větší a větší letadlo: https://m.youtube.com/watch?v=j4UpBVN-qE8

Tony (Ne, 6. 1. 2019 - 22:01)

Takže, při svatém právu hájení cti mé osoby mi nezbyde zpět nakopčit všechny mé příspěvky, které mi tu admin smazal:---------------------------------------Tony (anonym)
Odpověď na je starostí, jak se hošíkům---------------
Zkoumale, ty se starej hlavně o své úchylárny, které jsi tu sám na sebe vyzvonil. Ty znalosti mám z toho, že jsem překládal odbornou literaturu na toto téma.--------------------------------------------------Mimoto, nejnovější průzkum v USA ukázal, že je tam se svým vopižláním nespokojeno na 51% mladých Amíků. Kdežto, u těch, co jsou tam intakních je se svou kůžičkou velmi spokojeno na celých 86%.
odpovědět
6. Leden 2019 - 10:13-----------------------------------------------

Obrázek uživatele Návštěvník
Tony (anonym)
Odpověď na To vidíš, normální obřezaný
Styl zdejšího multinicka z tohoto příspěvku čouhá, jako sláma z bot.
odpovědět
6. Leden 2019 - 10:15--------------------------------

Obrázek uživatele Návštěvník
Tony (anonym)

Zkoumal (Ne, 3. 2. 2019 - 01:02)

Nevím odkud ty čerpáš údaje, které tady podáváš lidem jako TV bramborov. My,co to opravdu sledujeme, a víme co je informační gramotnost, tak také víme jak rád píšeš bludy. Také víme, že například ve státě Ohio's je procentně 84 chlapců pozitivně obřezáno a vesmě na žádost rodičů O těch neobřezaných o kterých píšeš, to jsou predevším negramotní přistěhovalci z jihu a z pralesů . (circumcisionn rate -- 84 percent -- is even higher than the Midwest's.) Ale nás již , "Nemůžeš klamat ", tak jak tě to naučila církev.

Tony (Ne, 6. 1. 2019 - 22:01)

takže

Tony (Ne, 6. 1. 2019 - 00:01)

To je blud. V dospělosti je to jednodušší a je prokázáno, že se penis topoří už v děloze.-------------------------------------Dle nových průzkumů je na 51% mladých vopižlanců v USA nespokojeno se svým vopižláním kdežto u intaktních je se svou kůžičkou spokojeno na 86%.

to (Ne, 6. 1. 2019 - 01:01)

je starostí, jak se hošíkům topoří penis, dokonce už v děloze. Někdo se teda zajímá o věci.

Sofie (Ne, 6. 1. 2019 - 09:01)

To vidíš, normální obřezaný a tudíž i zdravý chlap, jakého jsem si doma udělala, tak ještě pravidelně v takovéto době do 3 do rána o víkendu si plní své manželské povinnosti, neboť dlouho vydrží a jsem šťastná. Proto z vlastní zkušenosti mohu obřízku mužů v každém věku všem ženám jenom doporučit! A to vřele, ta čistota je k nezaplacení, oni jsou neteční a kdo to má pak mít v posteli? Nikdy není pozdě, ti neobřezaní dostanou z nedostatku ranniho pohybu a sezení v tuto dobu u obrazovky cukrovku a pak je stejně tento banální zákrok nemine! Který podivín může v takovou dobu sedět u počítače a číhat na každý příspěvek o předkožce? My jsem to doma vyřešili jednoznače, obřízkou ke spokojenosti všech.

napsal (Ne, 6. 1. 2019 - 01:01)

smradlavej ocas.

Tony (So, 5. 1. 2019 - 23:01)

Za půl roku každý pozná jedině tak kulový, z počátku super a za pár roků může být kvůli zvýšené keratinizaci žalud méně citlivý než pata. Kde je dnes pan Jaromír Rychlík s jeho chytristikou?

Obříznutý (Ne, 6. 1. 2019 - 00:01)

Ti, kteří obřízku nikdy neměli, nejsou směrodatní, aby o ní mluvili. Jejich názory jsou irelevantní . Navíc těmito názory mohou rozhodit psychicky slabší, již obřezané jedince, kteří pak mohou být jakoby nešťastní a to je cílem takovýchto labilních zoufalců - škůdců.
Zde je konktrétní názor Jirky na toto téma:
Jiri 26.05.2016
Ten kluk byl ocividne psychicky nemocny nebo alespon mel sklony k depresim, nebo to byla osoba, ktera se pasovala do role ublizeneho a na tom postavil svuj zivot. pokud se nekdo upne na tak banalni vec, kterou je OBRIZKA, penis apod., neni patrne neco v poradku. Sam mam obrizku, vubec by me nenapadlo ze bych se citil neuplny nebo ze by mi neco chybelo. Naopak, jsem stastny ze obrizku mam i kdyz to nebylo me rozhodnuti ji udelat. lepsi hygiena, mene pohlavnich infekci, prijemnejsi pri sexu... Je ale pravdou, ze pokud neni obrizka delana ze zdravotnich duvodu, tak by si o tom mel rozhodnout dotycny sam, i kdyz v dospelosti delat obrizku je vice neprijemne nez v utlem veku a to jen kvuli ztoporeni...

Roman 75 (So, 5. 1. 2019 - 18:01)

z vlastni zkušenosti mohu potvrdit že uplna obřizka je super......mam ji cca pul roku žalud neni potřeba umyvat což je super pro manželku a naš oralni sex ......i pozoruji o dost větši vydrž v souloži .......super jen škoda že jsem na to nešel davno....

Zkoumal (Ne, 6. 1. 2019 - 14:01)

Ano Romane, to je zdravý příspěk do zdravé diskuze. Tady je to diskuzní fórum, kde si lidé sdělují a mají si vyměňovat zkušenosti především své vlastní zkušenosti s obřízkou. Proč, kdy, kde a jak. Podotýkám a zdůrazňuji svůj postoj, OBŘÍZKA není pro každého! Nemusí být všechny názory pozitivní, to by pak ani nebylo ze života, ale z vyselektované literatury. A o to vůbec nejde, co kdo a kde jaký článek nebo statistiku provedl. Případy a důvody k obřízce jsou různé a lékaři také a výsledky také. Pro někoho je to nezbytný lékařský zákrok, třeba jako operace slepého střeva, kde si to nevybíráme, ale lékaři zachraňují.. nebudeme jim nadávat, že ne? Každý zákrok se však nemusí povést, nebudeme z to dělat precedent proti obřízce jsko takové , ale doporučíme jiného lékaře. Pro jiné je to náboženský závazek a těžko jim budeme brát jejich víru, že? No a pro další je to otázka osobního pocitu, vzhledu a estetiky v závislosti na jejich peněžence. Takže jim to také nebudeme rozmlouvat, naopak jim pozitivně poradíme, máme-li s tím osobní zkušenost.
O čem to rozhodně není? O vnucování svých představ ostatním, nadávání , vyhrožování nebo dokonce zastrašování na základě manipulací s informacemi typu vím, viděl jsem , slyšel jsem a četl jsem, přestože sám s tím zkušenosti nemám, ale slouží mi to ukájení vlastních neukojených chtíčů a rozložení diskuze , vyhnání a odpuzování diskutujích, jako se tu děje dnes a denně. Ani k prosazování zájmů pofiderních hnutí a pedofilie. Děti patří do péče rodičů a ne pedofilních strýců. Že ano Pane Antoníne? Dále netahejme sem lodní dopravu, hospody, nálady sdělování jakýchsi zpráv osobního typu, na to jsou čaty a emaily. Doufám, že civilizovaní lidé to chápou a že Gin Alias Tony a dalších 100 nicků to pochopí taky. Antoníne, založ si prosím vlastní rubriku hnutí, atd čeho chceš a tam si prosazuj , kde jsi co slyšel jako ukecaná bába, co tě vzrušuje jako mloka , na chlapce už stránky máš , tak se jim věnuj a nedělej tady tchoře. Všichni tě znaji, mají prokouknutého, tak ze sebe nedělej šaška.

sardanapal* (Čt, 3. 1. 2019 - 18:01)

Tyhle sálodlohý komenty píše jedna osoba ... Howg!

Podnikatelka Jana (Čt, 3. 1. 2019 - 17:01)

Ráda bych se zeptala, kam se obrátit u nás s požadavkem na kvalitní provedení obřízky? Na ceně mi nezáleží, ale na výsledku ano. Blíží se svátek sv. Valentýna, tak bych chtěla příteli, 22r., dát poukaz na obřízku; pořádně mu to nejde stáhnout, má to samé smegma, prostě fuj! Ale já ho strašně miluju, tak mu chci udělat radost. Poraďte mi , děkuji. Ps. Chci to mít tvrdé, těsné a aby dlouho vydržel , jo a taky voněl . Myslíte si stejně jako já, že je to ten nejlepší dar z lásky pro lásku??

pro Janu (Čt, 3. 1. 2019 - 20:01)

Nejlepší dar z lásky pro lásku to určitě je, navíc originální. Ale nedávej mu nějaký poukaz, to je takový fádní. Prostě mu řekni, že máš pro něj překvapení, nech ho nastoupit do auta, zavaž mu oči, že ho někam odvezeš. Pak ho za ručičku uveď přímo do ordinace urologa, který bude zákrok provádět. Urolog musí být příjemný a ochotný mu vysvětlit, jak ho hezky obřeže a jak to bude super. Pak si vedle něj sedni a celý zákrok sleduj. Můžeš ho držet a ruku a obvázat mu jí hedvábnou stuhou. Určitě bude originálním dárkem nadšen.

Jana (Pá, 4. 1. 2019 - 05:01)

Nevím co tady máte někteří proti podnikatelce? To nechme, ale to je jasné, já blbka si to hned neuvědomila! Fádní nechci být jako tady všichni, že? Bodíky, kartičky, poukazy, no to né. Prosímtě a nevíte tady o nějakém urologovi zdaleka, jako nejlépe černoch nebo tak něco, arab , turek prostě lékař který se vyzná a tím tomu dodám trochu exotiky.

je (Čt, 3. 1. 2019 - 21:01)

to moderní, dost mužů se chce líbit ženám, partnerce nebo i sami sobě. Tak na obřízku jdou sami od sebe, jiné k tomu motivuje partnerka. Obřízka dneska frčí. Není problém si sehnat jako operatéra ženu. Dělá to víc specializací, plastická chirurgie, urologie ale i dětští chirurgové. Ty za úhradu zvládnou i dospělé.

Jana (Pá, 4. 1. 2019 - 05:01)

Ještě že jsem si přečetla tvoji poznámku, super, bude to muset být uroložka. Bingo! Ženy vědí jak na to a nemají takové předsudky, vždyť je to jen kus scvrklé kůže. Poraďte mi nějakou lékařku, když to bude žena, i cizinka, nebute pro něj tak traumatizujicí, jako od urologa. A navíc ho odvedu se zavázanýma očima do nové Alfy, kterou mu koupím, a až to bude hotovo, tak mu ji dám. Za utrpení z lásky. Kdybych byla kudlanka, tak bych ho sežrala a ne obřezala.

pro Janu (Pá, 4. 1. 2019 - 11:01)

Jani neboj, on trpět nebude, dostane lokální anestezii a neucítí vůbec nic. Můžeš mu to ještě zpříjemnit skleničkou pravého šampaňského, ale nesmí ho vypít moc rychle, aby se mu nechtělo čůrat dřív než operace skončí. Těsně po zákroku to bude mít trochu citlivé, tak doporučuji během prvních pár dní vynechat orální sex.

Reklama

Přidat komentář