Reklama

Obřízka

sardanapal* (Čt, 3. 1. 2019 - 18:01)

Tyhle sálodlohý komenty píše jedna osoba ... Howg!

Podnikatelka Jana (Čt, 3. 1. 2019 - 17:01)

Ráda bych se zeptala, kam se obrátit u nás s požadavkem na kvalitní provedení obřízky? Na ceně mi nezáleží, ale na výsledku ano. Blíží se svátek sv. Valentýna, tak bych chtěla příteli, 22r., dát poukaz na obřízku; pořádně mu to nejde stáhnout, má to samé smegma, prostě fuj! Ale já ho strašně miluju, tak mu chci udělat radost. Poraďte mi , děkuji. Ps. Chci to mít tvrdé, těsné a aby dlouho vydržel , jo a taky voněl . Myslíte si stejně jako já, že je to ten nejlepší dar z lásky pro lásku??

pro Janu (Čt, 3. 1. 2019 - 20:01)

Nejlepší dar z lásky pro lásku to určitě je, navíc originální. Ale nedávej mu nějaký poukaz, to je takový fádní. Prostě mu řekni, že máš pro něj překvapení, nech ho nastoupit do auta, zavaž mu oči, že ho někam odvezeš. Pak ho za ručičku uveď přímo do ordinace urologa, který bude zákrok provádět. Urolog musí být příjemný a ochotný mu vysvětlit, jak ho hezky obřeže a jak to bude super. Pak si vedle něj sedni a celý zákrok sleduj. Můžeš ho držet a ruku a obvázat mu jí hedvábnou stuhou. Určitě bude originálním dárkem nadšen.

Jana (Pá, 4. 1. 2019 - 05:01)

Nevím co tady máte někteří proti podnikatelce? To nechme, ale to je jasné, já blbka si to hned neuvědomila! Fádní nechci být jako tady všichni, že? Bodíky, kartičky, poukazy, no to né. Prosímtě a nevíte tady o nějakém urologovi zdaleka, jako nejlépe černoch nebo tak něco, arab , turek prostě lékař který se vyzná a tím tomu dodám trochu exotiky.

je (Čt, 3. 1. 2019 - 21:01)

to moderní, dost mužů se chce líbit ženám, partnerce nebo i sami sobě. Tak na obřízku jdou sami od sebe, jiné k tomu motivuje partnerka. Obřízka dneska frčí. Není problém si sehnat jako operatéra ženu. Dělá to víc specializací, plastická chirurgie, urologie ale i dětští chirurgové. Ty za úhradu zvládnou i dospělé.

Jana (Pá, 4. 1. 2019 - 05:01)

Ještě že jsem si přečetla tvoji poznámku, super, bude to muset být uroložka. Bingo! Ženy vědí jak na to a nemají takové předsudky, vždyť je to jen kus scvrklé kůže. Poraďte mi nějakou lékařku, když to bude žena, i cizinka, nebute pro něj tak traumatizujicí, jako od urologa. A navíc ho odvedu se zavázanýma očima do nové Alfy, kterou mu koupím, a až to bude hotovo, tak mu ji dám. Za utrpení z lásky. Kdybych byla kudlanka, tak bych ho sežrala a ne obřezala.

pro Janu (Pá, 4. 1. 2019 - 11:01)

Jani neboj, on trpět nebude, dostane lokální anestezii a neucítí vůbec nic. Můžeš mu to ještě zpříjemnit skleničkou pravého šampaňského, ale nesmí ho vypít moc rychle, aby se mu nechtělo čůrat dřív než operace skončí. Těsně po zákroku to bude mít trochu citlivé, tak doporučuji během prvních pár dní vynechat orální sex.

skákavec (Pá, 4. 1. 2019 - 07:01)

Máš mu jít příkladem a máš si nedříve nechat obřezat kapucku klitorisu a kompletně malé laple, kus to přebytečné zcvrklé kůže. Tvů poklad pak bude chráněn před rakovinou jazyka a hrtanu.

žoužela (Pá, 4. 1. 2019 - 01:01)

Přesně tak, obřízka dneska frčí. A nikdo nechce zůstat pozadu, aby se mu pak posmívali, že je párek v rohlíku.
Tak směje do toho pánové.

hi hi hi (Pá, 4. 1. 2019 - 01:01)

Párek v rohlíku s bílou smradlavou smegma hořčicí :-))))

monika (Pá, 4. 1. 2019 - 02:01)

Párek v rohlíku se na rozdíl od té kůžičky přetahovat sem a tam. Čím pomaleji ji u svého kluka přetahuji, tím větší divi to s ním dělá. Obřezance bez té kůžičky se soustavně vyceněným žaludem si představit nedovedu.

Farar (Pá, 4. 1. 2019 - 08:01)

Ano Gíno! Žádná moña takhle nezakleje, i kdyby chtěla... přesně tohle je výplod a vulgarismus hodný tak topiče elektrárenského, tak rychle ťuká do starého kverglu, až se zajíká a nedává mu to smysl... Co obřezanec , ale vopižlanec, ano gine, tomu bys to nemohl pomaleji přetahovat, jako klučíkovi a tešit se na "divi"...proto ten gin- co dělá divy. (Bez kluka a pomalého přetahování to u gina holt nejde). Oni věděli, proč tě vyobcovali, přestože každé náboženství má sexuální původ, jsi pro něj nekompatibilní

Jana (Pá, 4. 1. 2019 - 05:01)

Moniko a kartičku máš? A co bodíky sbíráš ? A kuponky do soutěže?? Víš jsem jiná, ja jsem podnikatelka, zapamatuj si to, a proto mi nejde o jeho divy s kůžičkou! Proč bych to dělala, za něco ho tahala..jsem snad úchyl? Já ho chci, aby to dělalo opravdové věci se mnou a dlouho!

sardanapal* (Čt, 3. 1. 2019 - 20:01)

Tak větší úchylnou prasárnu , sem už dlouho nečet ...

Návštěvník (Čt, 3. 1. 2019 - 21:01)

Proč prasárna? Vždyť je to docela romantické.

sardanapal* (Čt, 3. 1. 2019 - 21:01)

Phe !!! Mě to přijde dosti zvrhlé , kor má li se to týkati nezletilce ...

Shabbatot-Jahoda (Ne, 6. 1. 2019 - 00:01)

as před 8 lety jeden Američan z Ameriky pod nickem- Stilet -napsal na Euportalu,že Vilmě vilné je třeba vyříznout ochlupení a před tím jí vypálit šajtana žhavým železem...já jenom když je zde řeč o perverzích....teda já jahoda taky občas píši nachmelen,ovíněn a okořalen ,obvzláště tedy ,když posnídám kalvádos a pivo Gambrinus DRY..jako dneska ráno,ale takovou pitomost bych na internet nehodil ani sebevíce nažratý!....Asi změním vlákno...na Cinkání řádí sdfg a je to tam od něj celé zaplevelené až k hnusu....škoda,bylo to tam super i taovým ocasem jako jsi ty Sardanapal...nevím proč,ale tebe rád čtu

sardale umíš číst? (Pá, 4. 1. 2019 - 01:01)

Co to meleš? Tomu jejímu příteli je 22, to není žádný nezletilec.
Jen se přiznej, že jsi si při té představě honil brko.

luci (Čt, 3. 1. 2019 - 18:01)

Neřekla bych ,že těsná obřízka je pro lásku to nejlepší. Ale můžeš to zkusit a uvidíš jestli se pro to nadchne.

sardanapal* (Čt, 3. 1. 2019 - 18:01)

nick. Podnikatelka se zde již vyskytl víckrát !!!

Reklama

Přidat komentář