Reklama

Ženám známé trable při cestování-hledání WC

Jana (Pá, 16. 8. 2019 - 06:08)

Dovolena ok, sice nikdo nereagoval, ale pouze pro info prestavky kazde 4 hodky,to je docela dost a ridici moc zastavovat teda ochotni nebyli, ale kdyz to bylo fakt nutne tak zastavili, ja to nastesti nepotrebovala, ale jedna spolucestujici jo, prvne nechteli, ale kdyz poprosila podruhe tak pak udelali pauzu o hodku driv a bylo to, toliko moje zkusenosti : )

Emil (Po, 19. 8. 2019 - 08:08)

No a blil taky někdo po cestě?

Jana (Čt, 1. 8. 2019 - 05:08)

No tak v zitra vyjizdime zas na dovolenou busem, tak doufam ze letos bude vse ok plinku si nakonec neberu, kdyby byla krize poprosim proste ridice, myslim ze na pozadani udela prestavku, nebo jake mate zkusenosti vy?

Emil (Pá, 19. 7. 2019 - 12:07)

No já jsem se v úterý málem posral ve svém bytě. A to jsem v něm ani moc dlouho nemusel hledat wc. Bydlím tam totiž už asi 20 let, takže přibližně i vím, kde se v tom bytě wc nalézá. To bylo totiž tak: K večeři jsem si koupil asi 400 g pečených vepřových žeber. Jedl jsem je a zapíjel je mnoha pivy. Když jsem byl asi v půlce té porce těch žeber, musel jsem vstát a jít srát. Sotva jsem dosedl na wc, vyletěla ze mne pořádná porce sraček. Místností se linul strašlivý smrad. Asi jako, když rozpářou tchoře. Současně mě chytly strašlivé křeče. Kroutil jsem se tam jak hovno v proutí. Byl jsem celý zpocený a začal jsem i velice silně a hlasitě krkat. Myslel jsem, že budu blejt. Naštěstí jsem neblil, ale vyletěla ze mne ještě jedna velká porce sraček. Pak už to bylo dobré a já se mohl vrátit ke stolu, abych dojedl ta žebra.

Hanka (St, 17. 7. 2019 - 19:07)

Trapas je i pokud to někoho potkalo ve škole, nebo na pláži. Horor je i v jednodílných plavkách. To mám zažité a navíc s tím jít hodinu domů, tak to je vůbec utrpení

Jana (Pá, 19. 7. 2019 - 05:07)

No ve skole je to velky trapas, vim ze se kdysi spoluzacka pocurala pri vyucovani, ja si plinku zatim nikdy na cesty nevzala i kdyz ted se do toho busu i bojim, ale kdybych se jak minuly rok pokalela byla by mi stejne na nic.

Sabina (St, 17. 7. 2019 - 06:07)

nahledám v zoufalosti WC,nosím preventivně na cesty plínku a v nouzi to prostě pustím. I velký chcaní z plného močáku to pobere bez průsaku a bez ostudy tudíž.

Jana (St, 17. 7. 2019 - 05:07)

Jej koukam ze na me i nekdo reagoval, to ze nekdo pouziva pkeny me vubec netrapi a je mi lito kdyz je pouzivat musi, spis me trapi ze sem to pustila ja a hlavne doufam, ze letos se to nestane, jednim slovem horor, kdyz se clovek pokali v autobuse, driv mr ani nenapadlo, ze by se to mohlo stat holt stalo

Alex (Ne, 14. 7. 2019 - 20:07)

Naprostá pravda a souhlas

Ola (Ne, 14. 7. 2019 - 06:07)

Tak to je čistě věc názorů, ale každý má právo na názor a vyjádřit se na cokoliv. Horší je, že jsou lidé a ti musí i když jistě neradi to s plinkama řešit, nebo i plenové kalhotky. Těm není co závidět, ale to jen čistě na okraj. Také jsem musela na dovolené řešit malér, ale já měla na sobě opalovačky. Sice jsme s kámoškou stanovali u jezera, ale lidi jsou všude a gort na oranžové barvě se to hodně vyjímal. Ty pohledy, poznámky apod. není nutno popisovat. Kdysi se mi to stalo ještě ve škole a to byl taky šrumec i doma, ale stát se může. Někdo to pochopí a jen hlupák ne

Jana (Út, 14. 5. 2019 - 06:05)

Noo ja se v autobuse minuly rok cestou z Recka dokonce pokadila a to byl teda sileny trapas, nikomu nepreju, letos se dovolene bojim misto co bych se tesila : ( kdyz sem tady cetla jak v klidu pouzivate plinky, tak se hodne divim ja bych to nedokazala.

Zdenek Pešl (Pá, 4. 1. 2019 - 13:01)

Dobrý den. Já mám velké problémy při cestování. Cestuji docela často autobusem a vždy mám hrůzu z toho, kdo si ke mě přisedne jako spolucestující. Když si ke mne chystá někdo sednout, řeknu mu, že trpím žaludeční nevolností a velice záhy po začátku jízdy začnu blejt. Na dotvrzení svých slov mám v ruce igelitový sáček. Pokud to mého spolucestujícího neodradí a přisedne si, začnu vydávat zvuky, které nazývám škytokrky. Jedná se o to, že nejprve velice hlasitě škytnu. To škytnutí se podobá hýknutí osla a je slyšet na celý autobus. Bezprostředně po tom škytnutí následuje velice hlasité krknutí. Když takový škytokrk někdo uslyší, velice rychle se zvedne a jde si sednout někam jinam, nejlépe co nejdál ode mne. Bojí se totiž, abych ho nepoblil. No a já mám pak obě sedačky pro sebe a můžu se tam pohodlně rozvalit.

Alena (Út, 1. 1. 2019 - 22:01)

Ahoj. Je to týden co se mi stal jeden strašný trapas. Byla jsem ve městě na nákupech. Znáte to, takový ty klasické nákupy na 4 hodiny. Nakoupila jsem vše co jsem potřebovala a po nákupech jsem si také zašla do místní restaurace. Měla jsem obrovský hlad a tak jsem si dala pořádnou porci. Pak jsem už zaplatila a šla domů. Po cestě se mi chtělo prdět, sedla jsem si na lavičku a POŘÁDNĚ zatlačila. Prd byl opravdu velký a POŘÁDNĚ to žbluňklo. Chtělo se mi víc a víc prdět. Měla jsem zaražené prdy. Snažila jsem se je vytlačit ale prostě to nešlo ven. Pak jsem si prdla, zvuk jako rána, a najednou se mi chtělo trochu kadit. Potřeba se zvyšovala a já v plních silách držela půlky u sebe ale jak jsem pak zabrala tak mi začali bobky padat do kalhotek a pak jsem se pokakala fest. Byl to velký bobek.

pavel (St, 2. 1. 2019 - 09:01)

Taky se mi to stává , tak 1-2 do měsíce , ale já si nasazuji jednorázovou plenu , pro jistotu , Bez pleny už ani ránu.

Prdimír Předkož (St, 29. 8. 2018 - 19:08)

proto seru na noviny v našem věžáku na balkoně a házím to dolů, strašbá sranda jak to plachtí,

Karel (St, 29. 8. 2018 - 14:08)

Proto , když se hodně opiju...No tak si ty pleny natahuj, když jsi střízlivý. No a co když se ti bude chtít blejt? To potom ty posrané pleny asi rychle sundáš a nableješ do nich. Budeš to mít dva v jednom.

pavel (So, 18. 8. 2018 - 21:08)

Proto , když se hodně opiju , tak si natáhnu plenu , jednorázovku a jsem v pohodě , i když to natahování je při opilosti někdy složitý, ale jde to ,,, musí to jít !!

Srajda CZ (So, 18. 8. 2018 - 21:08)

Já si vzpomínám ze jako malá, když jsem se posrala, rodiče me zliskali

Hovnička (So, 18. 8. 2018 - 21:08)

Mě se posrání líbí často si schválně usrávám i na přítele seru :D

Jan Hamáček (St, 15. 8. 2018 - 15:08)

Nejhorší je, když člověk nemůže najít WC. Mě se to stalo zrovna včera. Přišel jsem v noci ožralý z hospody domů. Za chvíli se mi začalo chtít blejt. Vydal jsem se ve svém bytě hledat WC. Ale byl jsem tak ožralý, že jsem jej nenašel. A to už v tom bytě bydlím 20 let. Vyblil jsem se proto na zem a šel si pak lehnout. Ještě když jsem v poledne vstával, tak tam ty blity ještě ležely a strašně smrděly. To bylo asi tím horkem.

Reklama

Přidat komentář