Reklama

Výprask před diváky

Radka (Po, 18. 3. 2019 - 12:03)

No to si pamatuji taky. Jsem z 5 dětí a máma i babička nám tím hrozili pořád, že dostaneme. Když jsme zlobily. Většinou to byla jen hrozba a každý radši přestal. Ovšem tu a tam k tomu došlo a protože to bylo vždy na holou a přede všema, tak jsme se jako holky styděly jak hrom.

Lucka (Po, 18. 3. 2019 - 14:03)

No, tak já se ani nestyděla, jak se bála té bolesti. A babička, tak mě několikrát sešvihala holý zadek prutem venku přede všema. to pak byla teprve ostuda

Hanka (Pá, 4. 1. 2019 - 14:01)

Já výprasky dostávala doma a u babičky taky. Vždy a bylo jedno jestli mi bylo 10 let nebo 17 let to bylo na holý zadek. Takže jsem tak nějak na to byla zvyklá. Co mi mnohem víc vadilo, než sundat kalhoty a nastavit holý zadek byla ta bolest. Dostávala jsem opravdu hodně. Doma hlavně rákoskou a šlauchem 25 a víc ran. U babičky druhý konec lepačky a nepočítaně s ním. Jelita na zadku i týden.

Katka (Ne, 6. 1. 2019 - 18:01)

A zažila jsi třeba jak to bolí prutem na holou. Myslím třeba lískový proutek a sešlehat holý vystrčený zadek. Je to horší než třeba vařečkou?

Sabina (Ne, 6. 1. 2019 - 23:01)

Ale ano zažila, když mi bylo asi 10, tak jsem chodila za školu a měla jsem pak 2 z chování. Dostala jsem pak doma výprask lískovým prutem na holou. Šílená bolest, to se nedalo vydržet.

MArta (St, 16. 1. 2019 - 13:01)

Mě mamina vždy mlátila po holém zadku různýma vařechama, později se ale začali dost lámat a protože jí přestalo neustále kupovat novou, tak měla vždy ve váze na mě připravený prut. Na tu bolest všechy těch výprasků prutem na holou nezapomenu nikdy. Zadek rozsekaný i týden

Pepca (Po, 7. 1. 2019 - 19:01)

Já taky dostal ve 14 vrbovým prutem na holou a dodnes si to pamatuju.Byla to šílená bolest.Taky jsem už víckrát prutem nedostal,jak jsem si to zapamatoval.

Návštěvník (Ne, 10. 2. 2019 - 03:02)

Za co potrestán jsi byl, a kim.

Lenka (Čt, 10. 1. 2019 - 19:01)

No dnešní mládež už vůbec neví, co je to výprask. Z nějakého plácnutí přes zadek, z toho by si naše generace nic nedělala. Kdysi dostával skoro každý, už pouhá hrozba znamenala, že zlobení každý zanechal. No ale tu a tam někdo udělal nějaký větší průser a pak to byl teda mazec. Tedy dostávali hlavně kluci, holky daleko méně. U nás to bylo proutkem na holý zadek, aby to řádně bolelo. Táta si vzal zpravidla některého z bráchů vedle do pokoje a tam mu nařezal, mě spíš moje máma, ale jen když jsem byla tak v první nebo druhé třídě, pak už ne. Kalhoty přece jen chrání a taky aby byla pořádná ostuda. Brrr. Asi nejhorší výprask si pamatuji když jsem byla v sedmé třídě. Dostala jsem 3 pětky z matematiky a měla to dát rodičům podepsat. Tak jsem se bála, že dostanu, že jsem napodobila podpis táty. Jenže soudruh učitel se náhodou setkal s mým tátou na mysliveckém plese a hodili řeč, že mám přidat v matematice a tak a tím se to provalilo. Já nic neušila a v sobotu ráno, sotva jsem přišla k snídani, už mě táta bafnul. Šílený křik, kázání. Musela jsem donést žákajdu. Když to viděl, hrozně se rozčílil. Popadl proutek, který měl už připraven. Chtěl mě nařezat, ale rozčilená máma začala vykřikovat, že jsem jim udělala hroznou ostudu, tak abych se styděla, že dostanu na holou. Pyžamové kalhoty šly okamžitě ke kolenům a já dostala před mými 2 mladšími bratry na holou prdel. Šílená bolest a ostuda, bulela jsem jak mimino. Ale na druhou stanu, už jsem si podobný podvod nikdy nedovolila a mladší bráchové to nikdy ani nezkusili.

Milan (St, 2. 1. 2019 - 12:01)

Já jsem dostal výprask naposledy cca ve 13-14 letech. Bylo to pred oběma rodiči v obýváku. Při placani po zadku mě postupně otec svlékl úplně do naha a taky jsem se už hodně styděl. Podobně jako píše Monika jsem si připadal dost blbě když jsem měl roztažený nahý zadek před otcovým obličejem. Také jsem se cítil hloupě, když se mi dívali na mého pindika, hlavně matka. Když jsem se potom zvedal. I několik měsíců potom jsem na to pořád myslel, že viděli pindika. Chápu Moniku, že ji vadilo před matkou ukázat prsa a když jí viděla pipinku.

Monika (Ne, 30. 12. 2018 - 22:12)

Ahoj Bohdane, díky že se mě snažíš uklidnit, viděla ale úplně všechno. Pokud je holka ohnutá přes kolena, tak se prcka vyšpulí přímo před obličej a opravdu je vidět úplně všechno. Sama jsem cítila, jak se mi při každém silnějším plácnutí roztáhly půlky. Dívala se mi přímo do kakací díry a vůbec celého roztaženého zámku. A viděla i moje prsa! Fuj jak to bylo nechutné

Monika (Ne, 30. 12. 2018 - 01:12)

Normálně se před mámou tolik nestydím, ale tohle bylo něco jiného. Pokud se navzájem vidíme nahé např ve sprše, je to nepříjemné, ale ne jako když se mi dívá do rozkroku a roztažené kundy a přitom mi mydlí prcinu vařekou. Ještě jsem musela ukázat i prsa. Fuj. Tohle by se stávat nemelo

Bohdan (Ne, 30. 12. 2018 - 21:12)

No čtu si ty příspěvky a směju se. Tak sám jsem dal výprask na holou za svůj život, když to tak počítám, celkem čtyřem ženám. Všechno dobrovolně, ony to chtěly. Rády se stydí, ale máma nic není, lepší je samozřejmě cizí chlap. Je faktem, že ta holá prcka je před obličejem a člověk si ji prohlídne. Myslím klasickou polohu přes koleno. Takže pokud se ty ženy styděly ukázat mě zblízka holý zadek a chtěly to, tak si to užily. Nicméně pipka a prcinka takto vidět není, to by musel být divák za jejím zadkem. To pak jo. Ale takto máma nic z toho neviděla.

luci (Út, 1. 1. 2019 - 01:01)

Je to o výprasku před diváky a ti se přece dívají z jiných úhlů než ten kdo výprask vykonává.

Bohdan (Út, 1. 1. 2019 - 17:01)

No však právě, ale je to reakce na Moniku a tam žádný divák nebyl a jen tvrdím, že ta matka nemohla nic vidět, co Monika popisuje.

Monika (Út, 1. 1. 2019 - 21:01)

Bohdane, máma seděla na posteli a na kolenou, přes která jsem se musela úplně nahá ohnout, byl ještě polštář. Takže zadek jsem měla opravdu hodně vyšpulený. Sice tam nikdo jiný nebyl a ani jsem se neviděla, ale cítila jsem, že z její pozice prostě musela vidět všechno. Půlky mě sice rukama schválně neroztahovala,ale i tak to bylo hnusné. Vždyť hlavu měla přímo nad mým kaďákem. Ještě jak si mě tam dole prohlížela..

no ne (Út, 1. 1. 2019 - 21:01)

1.ledna a ty tak trochu úchyl,co hmmmm

Monika (Út, 1. 1. 2019 - 22:01)

Chtěla bych vidět tebe, kdybys takto ponižující výprask dostal

gábina (Ne, 23. 12. 2018 - 12:12)

já také nemám ráda výprask před diváky. Když dávám manželovi výprask, považuji to za naší soukromou věc a nerada bych, aby o tom někdo za našimi zády diskutoval.

Kalousek (Čt, 20. 12. 2018 - 17:12)

by zasloužil výprask před diváky.....před těmi, které okrádal.

Reklama

Přidat komentář