Reklama

plenková disciplína

Lukáš (Čt, 11. 10. 2018 - 11:10)

ponižováníPřesně to jsem viděl na návštěvě spolužáka v Kanadě.Mají dvě děti,kluk 9.holka 6.let,oba mají na noc plíny,holka je má stále i přes den.To už hraničí s týráním dětí,nemyslíte?

pavel (Pá, 28. 12. 2018 - 23:12)

ahoj , jako ponižování to nevidím , já měl plíny do 15 ti než jsem dostal občanku , bral jsem to jako běžnou součást oblečení a nevadilo my ji nosit .Mamka my ji dávala asi od 8 mi roků už jenom na noc a na ně slabý punčocháče ,je pravda že ve škole o ni nesměli vědět aby se my nesmáli. Doma jsem běžně chodil v plíně a punčochách . Ale i po 15 tých narozeninách jsem mamce řekl aby my je dávala dál protože jsem se v nich cítil příjemě.A tak to bylo asi do 17 ti . Musím ještě napsat že jsem vždycky vypadal o dva roky mladší než my bylo , což je vlastně pořád.Poté jsem si bral plínu sám ale už jenom občas a to výhradně při onanii za což mě mamka chválila že neměla špinavé povlečení .Takže asi takový mám názor.

M (So, 29. 12. 2018 - 09:12)

Ahoj Pavle a plenkove kalhotky jsi dostaval pres pliny jake? Silonove s igelitem, nebo jen celoigelitove? Nebo ve kterem roce ti bylo 15? Ja je taky dostaval hodne dlouho-asi do 13-14ti, ale mamka mi kupovala tu nejvetsi velikost tech celoigelitovych, protoze ty se po vetsim pocurani jenom premachly v teple vode a za chvili byly suche a mohla mi je nasadit, ale ja uz to umel od 8mi leta pliny jsem si daval sam, jen jsem musel za mamkou, aby me zkontrolovala, jestli je mam spravne nasazene. No a jak jsem uz dost vyrostl, tak jsem sice oblekl ty nejvetsi detske plenkove kalhotky, ale ja do nich potreboval 2 pliny, ale byly tak fest, ze se do nich vesla plina uz jen jedna. A to bylo malo, protoze kdyz jsem se pocural, at ve dne, nebo v noci, tak to ta plina nepobrala. Ale onanovalo se v nich nadherne. Kdyz jsem mel jeste suche orgasmy a nestrikal semeno, tak kdyz jsem mel na sobe pliny a igelitove kalhotky cely den byl jsem schopny si to udelat snad kazdou hodinu. Pak kdyz uz dochazelo k ejakulaci, tak se to snizilo, ale 2x-3x za den jsem byl schopny vystriknout. Ale na me se doma zlobili, ze onanuju a ze semeno na nich nechava zlutave skvrny, ktere jdou spatne vyprat. No a pak jsem z tech plenkovych kalhotek vyrostl ale za par let jsem si v INCE v Benesove zacal objednavat celoigelitove kalhotky pres pliny pro dospele a znovu jsem si je uzival pres den a daval si je i na noc. A dneska si objednavam gumove kalhotky po celem svete, nosim je temer nepretrzite a protoze mam problem s mocovym mechyrem/OAB/-urgentni inkontinence, tak je potrebuji k zivotu. A stale si davam latkove pliny, protoze jsem na ne zvykly a vyhovuji mi. Pracka je vypere a ja je pouziju 300-500x takze ekonomicky. No a to je zase muj nazor, ktery nezmenim a nikdo mi ho nevyvrati ani nerozmluvi. A partnerkam to nevadi.

pavel (Ne, 30. 12. 2018 - 23:12)

je my sedumnáct

Pavel (Ne, 30. 12. 2018 - 00:12)

Ahoj děkuju za odpověd , já sem asi zapoměl napsat že sem se do plín počurával cca do 8 roku a pak už ne ale měl sem je protože to mamka chtěla a já neprotestoval protože my v nich bylo příjemě , no do těch 8 roku my mamka dávala 2 látkový a igelitový kalhotky a nato punčocháče a na ně bodýčka .Pozdějc jsem už měl jenom látkový a na ně punčocháče a zase ty bodýčka.Hlavně musim říct že sem chodil normáně na záchod jak na malou tak na velkou .No a po 15 tým roce sem měl většinou jenom plínu a bodýčka / na noc/ jinak jsem byl jenom v plíně a punčochách a nebo jenom v punčochách .Přes zimu my mamka dávala přes den bodýčka s plínou a nebo bes plíny . Mamka my dávala vždycky jenom plíny látkový protože lepítkoví byli drahý.Ty sme měli taky ale jenom opravdu vyjimečně, za celou dobu co si pamatuju tak 20 krát.

Miki v plenkach (St, 10. 10. 2018 - 16:10)

Jó byly pro mne pouze jen...Retard .....

Honzík 10 (St, 10. 10. 2018 - 11:10)

Jó byly pro mne pouze jen připravené když už jsem pleny měl přeci tři látkové pleny na sobě akorát že mamka nevěděla jestli mne předtím dávala pleny látkové už nemarodim už chodím smer škola ale mám zase natahovací plenkové kalhotky a přesně punčocháče abych zase nenastydnul já jsem si všiml že spolužáci noseji také punčocháče tak aspoň nejsem sám kdo je nosí ale plenky si nikdo zatím nevšiml protože na WC chodim normálně jako bych je neměl ale stejně pak vždy před spaním do ní dostanu dvě látkové pleny už bez svrchních kalhotek dá mne látkové pleny a přesně ty natahovací plenkové kalhotky a punčocháče a bodycko aby plenky nespadli minule mne mamka dala je punčocháče a plenky byli všude po posteli jen ne mezi nohama tak to jistí už stim bodyckem přes punčocháče a vždy ráno jsem obojí jak mokrý tak i pokadeny vždy ráno vstávám už v šest hodin aby se vše stihlo sundat bodycko, punčocháče,a hlavně pošpiněné pleny a pak sprcha a čisté plenkové kalhotky a přesně nosím ještě trenky a pak ty zmíněné punčocháče nevím s určitým způsobem kdy to veškeré prebalovanim skončí jednou jsem se trochu počůral nevědomky a odté doby musím nosit pleny nechci je už mít a vůbec ani nosit ale snad se jednou dockam že mne je už nebude dávat pleny.

Kluk (So, 6. 10. 2018 - 21:10)

Tak přesně i včera jsem...Tak jak to zvládáš marode ? Musíš mít stále pleny ? A ty v posteli byli pro tebe ?

Kluk (So, 6. 10. 2018 - 21:10)

Tak přesně i včera jsem...Tak jak to zvládáš marode ? Musíš mít stále pleny ? A ty v posteli byli pro tebe ?

Honzík plenkách (Čt, 4. 10. 2018 - 15:10)

Tak přesně i včera jsem měl celý den plinky nechtěl jsem ale snaha byla zbytečná marodím tak nejdříve mne musela mamka namazat a zapudrovat pak tři látkové pleny a přesně svrchní kalhotky pak punčocháče a nae konec ještě bodycko budu marodit asi tak 14 dní také to si uziji dost v plenách až dost a teď už se v posteli něco rýsuje něco jako plenka ale pryž není pro mne ale já tomu nevěřím.pro koho by asi byla pro menšího brášku je moc velká když je ještě miminko já tomu věřím že je připravená pro mne.

Pavla (Út, 2. 10. 2018 - 06:10)

Může mi tu prosím někdo...ponižování

- (Út, 2. 10. 2018 - 02:10)

Může mi tu prosím někdo vysvětlit co je to vlastně ta plenková disciplína?

Lenka (Po, 1. 10. 2018 - 19:10)

Tak od pátku jsem měl...dostal jsi sunar s přídavkem mléčný tuk a unikátní kombinaci látek a vitamínů . To znamená že budeš sice mít průjem ale budeš silný a zdraví kluk.

Honzík plenkách (Po, 1. 10. 2018 - 10:10)

Tak od pátku jsem měl plinky celý den nebolí celodenně a v sobotu ráno byla plena suchá tak jsem jí stále měl na sobě musel jsem do nich udělat svoji potřebu se počůrat tak i pokadit a pak to přišlo znovu čistou plenku jsem dostal a takto to bylo i v neděli také celý den mýt jen plenky a veškerou potřebu jsem musel dělat do nich a místo punčocháčů jsem dostal vždy legíny.A oběd jsem dostával jen v tekutém stavu přes kojeneckou láhev byl na stole vidět i Sunar 6+ ale Sunar Complex obsahoval i něco jiného já jsi myslím že i projímadlo že bylo časté kakání a na noční spaní jsem ještě dostal i cumel nebo-li dudlík abych byl kompletně jako batole snad se to už nebude dít tohle jako dítě si nechám dát plinu ale pouze jen na noc ale jinak nikoliv..... A když jsem šel náhodou ven tak jsem měl také plenky ale ne dětské bavlněné ale spíše pro větší děti s lepitkami xs a ještě dětské bavlněné punčocháče a dětskou teplakovou kombinézu nevím kde ji mamka sehnala ale je dobrá........

Pravy Miki v pl (Čt, 27. 9. 2018 - 07:09)

Hej ty Miki v plenkách nauč...hele chlapce na me se nezlob. Ja tu nebyl asi 10-14 dni a nekdo pise za me. Nepise hacky a carky a vypada to jako z meho noteboku. To vi jedine admin. Ja jeste navic jedu pres proxy server a ten mi meni IP i misto a stat odkud jsem pripojen. Takze sorry, ale ja ne.

Tomáš Husák (Čt, 27. 9. 2018 - 06:09)

Co plínky ale pamatuji si jak kamarádovi za trest nechali propichnout uši a musel nosit prý dokud se nepolepsi holcici nausnicky ... ale je fakt ze se pak zlepšíl v chování a i když mu je po nějaké době sundali tak už nebyl s nim problém takže to asi zabralo

Honzík 10 (St, 26. 9. 2018 - 12:09)

Hej ty Miki v plenkách nauč se nejdříve psát a pak nikoho urazej já bych tě v té plence nikam uvázal venku ke stromům aby každý viděl že jsi retardované dítě v dospělém věku že máš šílený balík plen gomovou plenu přes ně a silonové punčocháče..... jestliže si vyrostl s dětských punčocháčů tak si najdi stránku pletené u nás a dělají bavlněné punčocháče jak pro dospělé tak i pro děti menších a větších rozměrů dělají je na zakázku a mámce řekneš aby ti k nim ještě prisila sle aby ti náhodou neupadli tvoje pleny z rozkroku.....

Miki v plenkach (So, 22. 9. 2018 - 15:09)

Hej néééé, musím...Ale ja byl na prohlidce i na odberu semene u pani doktorky, ale mamka tam nenohla byt. Ale musel jsen nit na sobe tolik plen, kolik obvykle dostavam, i tu igelitovou a gumove kalhotky. Pani doktorka chtela aby mi mamka nasadila zapinaci, jenze tenkrat byl problem je sehnat, tak mi dala natahovaci.I nove damskesilonove puncochace, protoze uz jsem vyrostl z tech detskych bavlnenych a ty silonove se mi opravdu hodne lidily a vzrusovalo me,kdyz jsem je mel na sobe. Je to moc fajn mit na sobe latkove pliny,gumove kalhotky proti proteceni a jeste ty krasne damske silonove puncochace, abych nenastydnul. Ma, ,oc rad na sobe pliny a jeste radeji s gumovymi kalhotkami.

Ládík. (So, 22. 9. 2018 - 14:09)

Hej néééé, musím brečet, (smíchy) to nedělejte , mamka si bude myslet že mě něco bolí a odveze mě k paní doktorce, a já se tam budu muset vyslíct do naha, paní dokorka si mě pak začne prohlížet a mě stoupne. mamka u toho bude a taky mě uvidí nahého. to bych fakt nechtěl.

Miki v plenkach (So, 22. 9. 2018 - 13:09)

Přišel v plence a i...Ale Honziku ty cucnacku, pise se ze byl pokakany-kapisto? A latkovky se musi susit, coz je pravda, a nejlepe na snure, na balkone, ale pro takovy velky parchanty se rozhodne nemusi zehlit-ty pitomej, takze z nas blbce nedelej. Pliny se zehli jen pro novorozence a ne pro takovy retardy, jako jsi ty a tvuj bratricek. Asi dobra familie-co?!

Reklama

Přidat komentář