Reklama

Už vás pokousal pes

Default User Image
Bojový pes (Po, 25. 9. 2023 - 13:09)

Bojové psy, např. rotvajlery zakázat, vyhladit, vymlátit to do posledního kusu, ta zvířata by neměla mít vůbec právo se narodit, natož žít. Naprostá většina majitelů je není schopná ovládat, jsou příliš nebezpeční. Navíc je lidi venčí na volno, bez košíku - takové psy by měla policie na potkání zastřelit

Hnusimír (Po, 8. 2. 2021 - 10:02)

Pes mě nepokousal, ale viděl jsem to když napadl pes člověka. Není to hezké, pokousaný byl i majitel psa. Měli jsem doma u rodičů i pět psů, nikdy jsme nechodili s nimi na procházky, běhaly volně po zahradě, byly tak pěkně vychovaný, nikoho nepokousaly. Ovšem dělaly veliký nepořádek, tahaly bačkory, polštářky a prádlo ze šnůry po trávníku, praly se o hadry a majitel - otec nic neuklízel. Takže můj vztah ke psům je jaksi narušený. Na ulici když vidím ten svinčík, tak bych majitele psů kopal do prdele.

Hnusimír (Po, 8. 2. 2021 - 10:02)

Pes mě nepokousal, ale viděl jsem to když napadl pes člověka. Není to hezké, pokousaný byl i majitel psa. Měli jsem doma u rodičů i pět psů, nikdy jsme nechodili s nimi na procházky, běhaly volně po zahradě, byly tak pěkně vychovaný, nikoho nepokousaly. Ovšem dělaly veliký nepořádek, tahaly bačkory, polštářky a prádlo ze šnůry po trávníku, praly se o hadry a majitel - otec nic neuklízel. Takže můj vztah ke psům je jaksi narušený. Na ulici když vidím ten svinčík, tak bych majitele psů kopal do prdele.

ytong (Po, 8. 2. 2021 - 01:02)

Pes ne,ale kousl mě hlídací netopýr! Poté zjistili,že jsem přechodil vzteklinu !

Rendy (Pá, 15. 1. 2021 - 11:01)

Já zatím jediný nepříjemný zážitek se zvířetem jsem měl s agresivním kohoutem. V dětství mi u tety málem vyklovl oko. No šel pak na pekáč. Švagr má ale kohouty jako krotké jak domácí mazlíky. Asi vždy záleží na povaze zvířete i na tom, jak se k němu chovají lidi.

Steve (Út, 12. 1. 2021 - 00:01)

Měla jste mu dát kopanec do čumáku .... možná by to útočení už vzdal. Každopádně ten čokl byl nevychovanej a ten majitel ho neměl ani co mít když psa nezvládá. Nechápu na co to ty lidi maj když čokla nezvládaj! a nejlépe jich mají ještě víc a nejlépe nějaké bojové bestie.

Návštěvník (So, 16. 1. 2021 - 00:01)

Tohle nebylo ani žádné bojovné plemeno, jenom takový klasický venkovský vořech všehosměs střední velikosti. Pokousal snad každého kdo se k němu přiblížil.

VoLenka73 (Pá, 6. 11. 2020 - 12:11)

Dobrý den, já můžu doporučit se pravidelně se odčervovat. Může to pak zmenšit riziko, že by se něco vážného stalo přikousnutí nebo obecně kdyby na vás chtělo zvíře přenést parazity.

Návštěvník (Po, 11. 1. 2021 - 20:01)

To docela pomáhá. Začla jsem celkem nedávno, ale i tak vidím pozitivní změny

hasič (Čt, 27. 12. 2018 - 22:12)

No mne napadl pes na ulici. Tři měl jsem montážní tašku tak jsem ji hodil před sebe a nešel na tělo,
měl jsem ho čím zastavit ovšem panička ho ode mne odháněla tak bych trefil i ji zakousl se mi do paže a měl jsem kliku, že nepřetnul tepnu. Nějaké teritorium a jiné to je výmysl,jak mu rupne v lebce je průšvih. Pojištovna mi dala almužnu. Pak ho za nějaký čas zastřelili v lese, protože pronásledoval zvěř, pomohl jsem dotyčnému useknout ocas na zdechlině a pak jsme ho zakopali. Bába dodnes neví, kde ten parchant leží. Stalo se to ještě za za ČSSR. Málem ženská nešla se psem na veterinu a už bych šel do nemocnice na injekce.

ShabbaTot-Jahoda (Pá, 28. 12. 2018 - 14:12)

na tom bude asi taky hodně pravdy,že jak mu rupne v bedně ,tak je to průšvih...přece jenom je to šelma a má své geny,nebezpeční jsou také ve smečce,tam může útok taky přijít velice snadno...jsou ve většině a moc dobře to vědí...jak je několik psů pohromadě na ulici a to se i u nás na dědině někdy stane,tak to radši obejdu obloukem

ShabbaTot-Jahoda (St, 26. 12. 2018 - 08:12)

pes a ani kočka bez varování nezaůtočí a pokud ano,mají k tomu důvod,tj,že si brání soukromí,teritorum anebo svou smečku(páníček,mladé štěňata u feny)většinou ale před útokem varují a jasně zdělí své pocity....co se týče námětu,tak mě jednou kousl pes bez varování do lýtka,jel jsem na kole a měl gumáky a ta potvora ňafala od kotníků po gumě nahoru a jak poznala,že na lýtku nemám již gumu,tak stiskla

Návštěvník (Ne, 7. 2. 2021 - 19:02)

Mladá žena v Anglii se ujala opuštěného psa, on ji pak v noci napadl a zabil. A pak že psi neútočí bez důvodu. To vykládej holubům ty blázne Jahodo. https://www.msn.com/en-gb/news/newslondon/first-picture-of-young-woman-mauled-to-death-by-dog-she-rescued-as-she-was-in-bed/ar-BB1ds57I?ocid=msedgdhp

Návštěvník (Po, 11. 1. 2021 - 22:01)

To není pravda. Čokl, co pokousal mně, a to zcela bezdůvodně, pokousal snad celou vesnici včetně svého pána. Proto jsem ani nemusela k doktorovi na injekci, čokl už byl profláknutý a injekci už měl on.

Ich (So, 28. 2. 2015 - 21:02)

Mně jako malé dítě pokousal pes. No pes, spíš to bylo nějaké tele. Majitel nechal čokla často volně běhat po ulici a pes napadal lidi. Tenkrát jsem byla za kamarádkou, která bydlela poblíž. A měla jsem tu smůlu, že čokl zrovna utekl a pustil se do mně. zacránil mě otec té mojí kamarádky. Pak tam naběhl majitel čokla, kterému někdo sdělil, co se stalo a ten chtěl vidět, jak mě pes zřídil. Měla jsem pokousané nohy a tekla mi z nich krev. majitel vychcanej hajzlík, který nechtěl mít problémy, řekl, že to nic není a ať nic doma neříkám. Doma jsem nic neřekla, umyla jsem se, hadry tajně odeprala, protože jsem se bála, aby mi rodiče nevynadali a abych nešla k doktorovi na injekci. Vyšlo to najevo až za několik let. Psů se bojím hrozně, mám z nich fóbii.

hubert (So, 28. 2. 2015 - 20:02)

Jo tak na mne před pár lety vyrukoval v lese příšernej vlčák,tulák první kategorie,byl schovaný pod seníkem pro zvěř,kolem stržená zvěř,já sahal pro klíč a už mne držel.Ale jen za rukavici a tu si strhl.No a rukoval ven-měl jsem ji při ruce moji zachráňkyni,dodnes ji děkuji-tedy kulovnici 30-06 Springfild.

bleble fuj (So, 28. 2. 2015 - 04:02)

Napadl mne vlcak a je zazrak... mě pokousal slon, také jako zázrakem slon přežil, neuhynul na otravu. Jsem osm let nemytý a smrdím, mouchy v mém okolí padají na zem.

ita (Po, 17. 12. 2012 - 15:12)

Napadl mne vlcak a je zazrak ze jsem prezila.

Mirka (Po, 17. 12. 2012 - 11:12)

Vycvičených psů je málo...Já psy mám ráda, chytil mě za nohu akorát pekynés a jezevčík.
Lidi by se měli předevšim bát úchylejch,agresivních lidí, těch je spousta. Z vězení se dostanou za pár let a už si hledají další obět. Pár pokousanejch lidiček je jen mizivé procento. Kdo řídí své auto nese si zodpovědnost když něco spůsobí, totéž platí pro majitele psů.

Anina (Ne, 1. 7. 2012 - 22:07)

Psy mám moc ráda, ale převaha bojových plemen mě děsí.
Když vás kousne do nohy jezevčík, je to sice nepříjemné, ale určitě se to zahojí. Když váš dostane do parády pitbul, dopadnete mnohem hůř a třeba dítě nebo menší pes dopadnou tragicky.
Proto nemám ráda majitele těchto psů, z 90% neumějí bojová plemena zvládnout.
Určitě by sami měli projít nějakými zkouškami, než si takového psa pořídí.

Reklama

Přidat komentář