Reklama

Líbí se mně kluci v ponožkách a jsem taky kluk

To je (St, 19. 12. 2018 - 20:12)

zajímavé téma, mě spolužák taky donutil vysvlict se z ponožek ve škole.

Mirek (So, 22. 12. 2018 - 10:12)

A jaký to bylo? Styděl jste se?

Popravdě (So, 22. 12. 2018 - 12:12)

docela ano. Nakonec sem si došel na šatnu pro cvicky, abych nebyl bos v pantoflích. Já ráno přišel do školy v holinkach, a tak jsem měl trochu propoceny ponožky. A Martin se do mě porad navázel, že mi jsou cítit ty ponožky. Tak jsem došel na šatnu a ponožky nastrkal do holinek. Ale jelikoz to bylo divny, a byla i docela zima, tak jsem si dosel na šatnu vzít cvicky i když naboso.

Jarda (So, 5. 1. 2019 - 10:01)

Tak jste si taky ve škole užil svý. Já často chodil v ponožkách. Pantofle jsem si nosil vždycky domů, tak jsem je často zapomněl. Někdy i schválně. Chodit po škole po chladné chodbě v ponožkách, nic moc. Ještě mě pak učitelka chytla, proč prej jsem v ponožkách. A já, že jsem si zapomněl přezuvky. Ale docela mě to začalo bavit, být ve škole v ponožkách. Když se mně pak jedna pantofle rozbila, sundal jsem si i druhou a obě vyhodil. Zbytek školní docházky už jsem absolvoval v ponožkách. To bylo v šestý třídě. Pak jsem chodil ještě na střední a tam jsem byl pořád v ponožkách. Ale úplně bos, to bych se asi styděl. Ale to už je dávno.

No (So, 19. 1. 2019 - 21:01)

měl jsem spolužáka a tehda dobrého kamaráda, co si asi potrpel na ponožky nebo nohy.. sám nevím ale ne jednou mě při telaku když jsem dělaly stojku na rukách nebo jsme chodily po rukách a druhý dotyčného držel za nohy údajně náhodou vyzul cvicku a držel mě jen ta nohy v ponozkach. Asi I proto mě poštuchoval než sem si svlékl ponožky, když sem přišel v holinkach a při odchodu domů sledoval jak si navlikam ponožky a obouvam holinky. Než jsme slidomu

Miloš (Čt, 10. 1. 2019 - 15:01)

Jardo, to jste teda frajer. Já byl taky jednou ve škole v ponožkách, ale moc jsem se styděl. Stalo se mně i to, co vám, že se mně jedna pantofle rozbila. Tak jsem celý den chodil v jedné pantofli, ale druhé chodidlo šlapalo na zem jen ponožkou. Byl jsem polobos? Spíš polovponožkách. Na jednom chodidle pantofle, druhé chodidlo jen s ponožkou. A tak jsem byl i ve školní dílně v tom bordelu.

Jarda (Pá, 11. 1. 2019 - 18:01)

Miloši, vy jste teda měkkej. Jednu pantofli si nechat a na druhý noze mít jen ponožku, to teda bych nemohl. Já si to ve škole užil. Mohl jste taky, škoda.

Miloš (So, 12. 1. 2019 - 10:01)

Jardo, souhlasím s vámi. Byl jsem ale moc stydlivej.

Mirek Bos (St, 19. 12. 2018 - 19:12)

Tome, tady máte krásně bosýho kluka na konci roku. Nejste to vy? https://zszahorovice.rajce.idnes.cz/Vyhodnocovani_na_konci_roku/#P1010088.jpg

Tomáš (So, 12. 1. 2019 - 11:01)

Mirku, nejsem, ale takhle nějak to vypadá, když je teplo.

Mirek Bos (St, 19. 12. 2018 - 19:12)

Tome, byl jste bos na lyžáku? https://zsporubska.rajce.idnes.cz/Lyzak_Calex_2018/#20180301_193610.jpg

Tomáš (So, 12. 1. 2019 - 11:01)

Lyžák jsme měli před rokem. Měl jsem s sebou jen silný ponožky a večer tam bylo teplo. Pantofle nemám, tak jsem byl celou dobu vevnitř bos. A nebyl jsem sám. A vy, Mirku?

Mirek (Ne, 13. 1. 2019 - 10:01)

Já byl vždycky v pantoflích a ponožkách. Takže nic moc. Ale někteří kluci byli na lyžáku v ponožkách. Tak jsem jim koukal na chodidla.

Mirek Bos (St, 19. 12. 2018 - 18:12)

Nikdy se nenabažím Kristiana a jeho chodidel. https://www.flickr.com/photos/134070643@N03/page1

Jarda (Pá, 11. 1. 2019 - 18:01)

Mirku, pokud jde o Kristiana, máte pravdu. Koukal jsem na všechno a nejkrásnější jsou jeho silonky. Má krásné prsty u nohou a silonky jejich krásu jen zdůrazňují. Já teda vždycky jsem jedině v ponožkách někde. Ve škole už dávno ne. Ale silonky nejsou špatný.

niceshape (Ne, 13. 1. 2019 - 05:01)

Připomenulo mi to školní čas. Stalo se mi totiž, že mi máma do školy přichystala průsvitné ponožky. Ráno jsem si je dal a protože bylo šero a já byl ještě rozespán, tak jsem si to nevšim. Pak po příchodu do školy jsem si to všim počas přezouvání. Když jsem uviděl, co to za ponožky mám na nohách, zatočil se se mnou celý svět. Myslel jsem, že omdlím...byly to takové tmavé sheer socks, kde moje prsty a pata vynikaly jedna radost (pro mně spíš smůla). Taková ostuda! Co teď?? Tak jsem to risknul, šel jsem do třídy v botách snažil jsem se schovávat nohy za aktovku, aby nebylo vidět, že jsem v botách (však to znáte, no ne?). Už se zdalo, že by to mohlo projít, ale naše matematikárka byla na přezouváni moc alergická, tak si to všimla. Když jsem viděl, že se nějako často kouká na moju aktovku, jsem se jen modlil, aby to nebylo tak, jak jsem si myslel, že je...a taky že bylo!
Celé to probíhalo takto:
Zdvihnout aktovky! Přece mají být zavěšené!
Hlavou my problyslo (Panebože, už je to tady!), ale risknu to, nechám tak!
Nebylo slyšet pane?! Zavěsit aktovku, honem!
Pomaly jsem zavěsil a moje nohy v botách se ukázaly (bože můj, neeee!).
Takže mladý pán se nepřezouvá, co??
Soudružko, já zapomněl, promiňte!
Tak teď půjdeš na chodbu před třídu a zuješ se a do třídy příjdeš v ponožkách.
-ale já...žádné ale, jdeš! Nebylo slyšet??
Tak jsem šel a moc jsem se styděl.
Bože můj! co teď?? Promýšlel jsem nad možnosty, ale nic jsem nevymyslel, zul jsem se do ponožek, nadýchnuj jsem se a vstoupil do třídy!
A celá třída se mi koukala na moje chodidla v průsvitných ponožkách a já jsem se cítil na omdlení.
Hele, vždyť on má dívčí silonky! Jééé, opravdu!... a smích!
Zbytečně jsem vysvětloval, že nejsou dívčí, spolužáci si myslely, že jsou.
A pak jsem seděl v lavici, a protože jsem seděl ve středném radu v druhé lavici, tak měla celá třída krásný výhled na moje nohy!
Moc jsem se styděl, ale nemohl jsem s tým nic dělat...smůla.

Mirek (Ne, 13. 1. 2019 - 10:01)

Kristiane, protože vás už moc dobře znám, tak vím, že jste se strašně styděl, ale byl jste zároveň nekonečně šťastný.

niceshape (Ne, 13. 1. 2019 - 13:01)

Těžko to vysvětlit. Moje srdce mi bušilo někde v krku. Na omdlení mi bylo. Nevím, jestli to tak prožíval taky někdo jiný krom mne, ale já áno.

Mirek Bos (St, 19. 12. 2018 - 18:12)

Tome, vy jste naopak vzorem pro mě. Ve škole jsem byl v ponožkách bohužel málo, styděl jsem se. A bos? O tom nemohlo být vůbec řeči. Jo, akorát jednou o tělocviku na hřišti jsem musel být bos, protože jsem neměl cvičky. Ale všímám si, že kluci vašeho věku i starší nosí i v zimě kotníkové ponožky. Dneska jsem zrovna ve vlaku jednomu koukal na jeho kotníky, protože měl velmi nízké kotníkové ponožky. Nosíte taky kotníkové ponožky? Myslím aspoň do bot.

Tomáš (So, 12. 1. 2019 - 11:01)

Mirku, kotníkový ponožky do bot nosím. I v zimě. Máme školní hřiště s umělým povrchem, tak na tělocvik venku jsem v ponožkách. Většinou kotníkových. Abych si těch ponožek aspoň trochu užil. Vy jste byl asi dost stydlivý, ale teď už zřejmě nejste.

Reklama

Přidat komentář