Reklama

Holčičí čůrání,syčení - komentáře

Andrea (Čt, 14. 3. 2019 - 06:03)

Ahoj Sabko, jo je to ted super kdyz si muzu odskocit, kdykoli potrebuju a hlavne ze tam nejsme vsechny spolecne, je to neprijemne kdyz musis cekat na prestavku, navic sem pred casem mela mocovy kamen a doktorcrek, ze fakt nesmim drzet curani, takze ted pohoda, navic zenske tam byly vazne protivne a delaly naschvaly, otviraly kdyz sem curala a tak, ted je to super a co ty taky muzes v praci jit curat nebo musis cekat na pauzu, jestli nesmis tak zmen praci fakt, uvidis jak budes spokojena.

Andrea (Út, 12. 3. 2019 - 06:03)

Po delsi dobe sem se sem prisla kouknout, a koukam kolika chlapum se to libi, teda to bych nikdy nerekla : ) ja mam novou praci a zachod je spolecny s chlapama, tak se zas trochu stydim pustit to kdyz je ve vedlejsi kabince chlap, ale je to v pohode, protoze na zachod muzem i behem smeny ne jenom o pauze : )

Karel (Út, 12. 3. 2019 - 07:03)

Andreo, tak si někdy v té práci vezmi s sebou nějakého chlapa až půjdeš čůrat. Mohl by ti ji potom vytřít papírem.

Andrea (Út, 12. 3. 2019 - 11:03)

Vtipalku, myslim, ze vetsinu chlapu to nezajima jak Tebe a navic kdyz je vedla chlap tak to proste nesem schopna pustit... zato chlapi si s tim hlavu nelamou pusti i kdyz tam sem : DDD

Karel (Út, 12. 3. 2019 - 11:03)

No já si myslím, že většinu chlapů naopak zajímá dívat se jak holka čůrá. Ale málokterý chlap může čůrat současně s tou holkou, protože při erekci to nejde. Vždycky, když přede mnou čůrala nějaká holka, měl jsem strašnou erekci a musel jsem hned ejakulovat.

Andrea (St, 13. 3. 2019 - 06:03)

: DDD mno Karle to neznamena, ze kdyz to mas tak ty, ze to tak maji vsichni, ale psali to tu uz nejaci chlapi, ze chodi nekam poslouchat jak holky curaji : D nevim co by jim to dalo, ale potom se div, ze to nepustim kdyz je vedle v kabince chlap, ale spis je mi trapne, ze to nekdo slysi.

Láďa (Út, 8. 1. 2019 - 18:01)

Mám novou přítelkyni a poprvé jak mi čůrala u auta na parkovišti, tak jsem si myslel, že praklo někde potrubí s vodou. Šílený sykot. Koukal jsem tady na přízpěvky a pak zkoumal lasturu mé přítelkyně. Po roztažení pysků - ale musím jí to roztáhnou pořádně, je vidět jen taková jamka - dírka o průměru asi 1 cm a asi v hloubce 2 cm ústí močová trubice. Takovou pipinu jsem ještě neviděl a ani neměl. Mám problém tam nacpat penis, ale je krásně těsná. Každopádně to psyčení je dáno asi tím, že když čůrá tak než ji to vyleze z té diíry ven a pak ještě i pysky tak to tak šíleně syčí na těch překážkách. Jinak předchozí přítelkyně měly čurací díry hned nadohled po roztažení pysků. Toť moje zkušenost.

Robroy (Ne, 3. 2. 2019 - 09:02)

Já myslím, že přes všechny možné polohy je nejlepší klasika. Holka či žena sedí na wc, stříká jí to z prciny a syčí a pak se utře. Anebo v přírodě jak dřepí, se stejnými zvukovými efekty a utřením.

Lídy (St, 19. 12. 2018 - 21:12)

Hojte, já mám taky kropící vůz mezi nohama. Leje to všude, jen né tam kam má, like mi všude hlavně po nohách a psyčí taky hustě.

Andrea (Ne, 6. 1. 2019 - 18:01)

Lidy to sem mela taky, prestalo to kdyz mi vytahli mocovy kamen,od te doby curam jednotnym a hodne silnym proudem s neprijemnym sycenim, mozna se nejak ta trubice roztahla tim jak mi ten kamen vytahovali spodem, ale uzila sem si prvne mi ucpal trubici, takze sem neohla curat a to tahani taky nic moc...

Adrea (St, 5. 12. 2018 - 22:12)

Adrea ma mezi nohama chlupateho ptaka.

M (So, 24. 11. 2018 - 18:11)

Hodně to řešíte. Většina zde napsala, ať to neřešíš, zkus nad tim nepřemýšlet. Smát e umí každej vůl.
Já jednou šel čůrat a nejednou vedle mě stála nějaká ženská, že se de taky vyčůrat. Jak myslíš, že to dopadlo, ona se v poho vyčůrala, ze mně nevyšla ani kapka.
Prostě to neřeš.

Karel (Po, 26. 11. 2018 - 08:11)

No to je jasné, že z tebe nevyšla ani kapka. Zvlášť jestli jsi přímo viděl jak ta ženská čůrá. Já tohle zažívám pokaždé, když přede mnou nějaká ženská čůrá. Abych se mohl vyčůrat i já, musím si před tím pinďoura vyhonit.

Jahoda (Pá, 23. 11. 2018 - 12:11)

no ale toto zde je vlákno deviantů!..........Šankote!_.............ale jo,beru to......jsme na Doktorce..........tak at se úchyl vypovídá................,mě osobně by bylo velice stydno jenom reagovat na námět...prostě neormální......No ale když jsme již u těch projevů tělesna...co potom prdění a hřmot při velké stolici,..to si myslím je skutečné téma k věci....Třeba v Japonsku je to veliké tabu ,neb Japonci uvažují dle kodexu Bušido a ten veškeré tělesné projevy prezentuje jako nízké,zvířecí a nehodné vyššího duchovna....Jsem proto přesvědčen,že právě toto téma a toto vlákno by bylo v Japonsku tabu a nepřípustné...normální Japonec by právě o tomto nepsal....Zajímavé ještě je,že tělesné projevy v konfucionální kultuře Japonska NE,ale při tom si tam pěstují klany Jakuza,která je pokračovatelem samurajských kořenů té kultury a při tom,pokud spor,pouze na délku meče...zajímavá kultura,,,já si myslím,že vzhledem ke státnímu náboženství které se v Japonsku pěstuje jako národní víra průměrný Japonec neměl nikdy problém se zabíjením...A to jak sebe,tak druhého....to jim nevadí,ale hromy a bouření při stolici ano........

Karel (Pá, 23. 11. 2018 - 12:11)

Tvůj příspěvek je dost mimo mísu.

ShabbaTot-Jahoda (Pá, 23. 11. 2018 - 16:11)

já si myslím,že ne.....píši zde o projevech tělesna jako takového a to prostě k vyměšování patří....a taky vím moc dobře,že třeba japonským ženám toto,co je nastíněno v námětu dizkuze dosti vadí....já se o tom nebudu rozepisovat,ze své zkušenosti vím,že ženám dosti vadí věci jako když chlap chlastá a když je chlap ponižuje oplzlou sexuální mluvou na ženské tělo....teda nevím jak ty ,ale já do toho asi neklesnu...jednal by mě bylo u toho dosti trapně a jako muž se ženou dosti cítím a beru ji...mě může dát ženská klidně přes tlamu a zkousnu to a na námět jejich vyměšování teda určitě reagovat nebudu.....Uráží je to a mě to ponižuje

Pavel (Pá, 23. 11. 2018 - 11:11)

Naprosto souhlasím s Robroyem. Když jsem chodil na střední školu, byly holčičí a klučičí záchody odděleny pouze slabou přepážkou. O přestávce jsem měl tedy možnost poslouchat spolužačky jak čůrají. A za ty roky jsem podle těch zvuků, které vydávaly při čůrání už poznal, která spolužačka zrovna močí. Dokonce jsem vždy poznal okamžik, kdy si vytíraly pičku. Občas mě některá spolužačka vzala dokonce s sebou. A u toho jsem vždycky vystříknul.

Honza (Út, 20. 11. 2018 - 12:11)

No samozřejmě, že holčičí čůrání normálního chlapa vzrušuje. Jinak by nebyl normální. Když mám možnost a některá z mých kamarádek přede mnou začne čůrat, tak okamžitě vyndám penis z kalhot a začnu masturbovat. Nikdy se mi nestalo, že by proti tomu některá protestovala. Asi to ty holky předpokládají, když mi dovolí, abych je viděl, jak čůrají. Nikdy nemasturbuji až do výstřiku, protože vždycky po tom, co ta kamarádka dočůrá, ještě něco pokračuje a bylo by škoda sebe i ji o to připravit. Ale ještě před tím jí kundičku důkladně vytřu papírem.

M (Út, 20. 11. 2018 - 05:11)

Holky, fakt to neřeště, chlapy to vzrušuje a každé to syčí, i malým dětem.

Laura (Po, 19. 11. 2018 - 20:11)

Holky mi to taky syčí a přitom i hezky rozstřikuje, jak kropící vůz po Praze.
Ale kašlu nato. Čůrám kde se mi chce a nejradějc venku.

Reklama

Přidat komentář