Reklama

Trvale stažená předkožka

Lenka (Pá, 14. 12. 2018 - 21:12)

koukala jsem se na ten odkaz, violista tam je jeden, další tři jsou ženy. A jmenuje se Štěpán ... Ono nejde jen o jemné prsty, já bych k takovému muži musela mít naprostou důvěru, abych si to nechala dělat. Zatímco většina mužů si ho nechá klidně vyhonit od kterékoli ženy. Pro mě to je ještě intimnější, než když si muž zasune.
Myslím, že kdybych vám to udělal rukou, že by to pro vás bylo velice příjemný, daleko lepší, než když si to děláte sám. Ale chápu, že jste se stáhl do sebe, je tu vážný důvod, tak nijak neuháním. Taky si myslím, že jsem docela atraktivní a že bych se líbila, třeba si myslíte, že vypadám jak opice. Ale beru to, jste po úraze nebo nemoci, vztah nehledáte.
Už tu asi moc psát nebudu, je před vánoci, tak je docela shon, pečení cukroví, nějaké dárky klukovi, doma uklízet, celý víkend bude co dělat.

Vidíte, já myslela, že budete něco vystudovanej, neřekla bych, že budete od řemesla, když píšete od těch dílnách. I když taky znám kohosi, vyučil se a pak udělal elektrofakultu.

Copak (Pá, 14. 12. 2018 - 23:12)

došla ti slina, sdfg? Piš, ráda tě čtu, když jsi za Lenku

Tony (Pá, 14. 12. 2018 - 23:12)

I to je možné. Dělo se to i na rakouském netdoktorovi. Proto tu až na letité stálice, jako je Steve, Sardanapal*, datumice a jiné beru vše s rezervou

Steve (Po, 17. 12. 2018 - 16:12)

To jsem Tony rád, že už bereš i výjimky. Řeknu to asi tak - není to tak hrozné a přehnané jak zde často prezentuješ. Ano, snížená citlivost je ... ale na druhou stranu to je KU prospěchu né abnormálně rychlému vyvrcholení. I v tomto stavu jsem často dříve hotov oproti partnerce. (Jinak si na žádné tvrdé nestěžuje) Tot' má osobní praxe.

Tony (Po, 17. 12. 2018 - 23:12)

Vždyť já nepíšu, že ty potíže má každý. Má je tak zhruba 10%.

Touhaa (So, 15. 12. 2018 - 00:12)

Ty si fakt myslíš, že by nějaká skutečná matka takhle psala o svém synovi? A o sobě? Luci to je něco jiného, má ráda sex a proto o něm píše.

Tony (So, 15. 12. 2018 - 00:12)

Já už jsem jako zdejší stálice obezřetný. S jistými lidmi (Zkoumal) jsem si tu užil své.

Steve (Pá, 14. 12. 2018 - 16:12)

No no ... neuchylujte se prosím k vulgárnostem a útokům, sem to nepatří. Parneři by se měli spolu domluvit jak budou spolu žít sexuální život - a každý to máme jinak. Nikoho bych neodsuzoval.

Lenko, ty si myslíš že tě tvůj protějšek nemiluje? Nevím jak to u vás je upřímné, ale doufám že ho nepodezíráš z toho, že tě nemiluje. Já vím že ženská snadno a často k tomuto podezření sklouzává ... a chlap za to často ani vůbec nemůže. Zevšednění by nemělo sklouzávat k těmto pocitům.

Lenka (Pá, 14. 12. 2018 - 17:12)

zřejmě jste nečetl diskuzi předtím, takže jste zcela mimo. No nic, na vás se nezlobím. Jinak jsem sama, s klukem, je mi přes 40. Tady ale nikoho nesháním, jak mi bylo doporučeno.

Já tu původně psala, že bych chtěla, aby se syn naučil mít předkožku vzadu. Zatím dle doktorky je na to moc brzo, podle ní až v pubertě. Ale hlavně, když si to stáhne na sprchování, tak mu celou dobu trčí, dokud se to nedá zpět. I když jsem to zkusila at to má nechané ještě hodinu potom, tak mu pořád stál. Doufám, že vy máte kůžičku trvale vzadu, já si myslím, že by to měl mít každý dospělý chlap. Vzhledově to je o něčem jiném a taky hygienicky lepší. Proto to kluka učím, tak ať ho nemá tak citlivýho a není moc nadržený.

Tony (Čt, 13. 12. 2018 - 21:12)

Nevidím jako dobrý nápad shánět chlapa zrovna na tomto fóru.

Lenka (Čt, 13. 12. 2018 - 21:12)

máte pravdu, jen prostě tu zmiňuju, nic víc. Nedávám nikomu svoji adresu, ani emailovou. Věkově bych asi odpovídala jen jednomu diskutujícímu, pro ostatní asi moc stará. Zas na nikoho netlačím a ani se nechci podbízet. Všimla jsem si, že některé diskuze tady jsou trošku divné, tato mi přijde normální. Stahování předkožky u syna apod., to řeší snad každá matka.

Bobrik (Pá, 14. 12. 2018 - 00:12)

Klukovi dej pokoj ať si ho prevlika sám,a soužití dvou není o vyhoneni jednou týdně chlap musí partnerku uspokojit jináč se necítí dobře měla si někdy orgazmus.

Návštěvník (Pá, 14. 12. 2018 - 17:12)

Am máš to.

Lenka (Pá, 14. 12. 2018 - 12:12)

...j, psala jsem o to jednou týdně s partnerem normálně spát a rukou honit navíc k tomu, protože vím, že jednou týdně chlapovi stačit nemůže. O mý orgasmy se vůbec nestarej a o mýho kluka teprv ne. Ten pán, co jsem mu odepisovala, tak sice vypadá jako morous, ale přijde mi normální, což o tobě říct nejde. Navíc nechápu, co nějaký smrad mi bude tykat, je mi přes 40 a jsem žena. Tykat leda tobě, ne dospělým lidem a dámám teprv ne.

Návštěvník (Pá, 14. 12. 2018 - 00:12)

Ty máš žaluda natrvalo voloupanýho uměle, tak nepruď.

Bobrik (Pá, 14. 12. 2018 - 04:12)

Nepamatuji si že by si sním mamka hrála tak asi proto mám hlavičku venku.

Tony (Pá, 14. 12. 2018 - 00:12)

Na tomto fóru bych nikomu nedoporučil dát ani emailovou adresu. Pár žen na to tady dojelo. U mě je jako u chlapa něco jiného.

Jenže teď mám hodně problémů sám se sebou (po těžkém úraze) a tak se zatím s nikým novým seznamovat nemíním. Opravdu, po tom těžkém úraze se dost stahuju sám do sebe.

Lenka (Pá, 14. 12. 2018 - 12:12)

víte, dost chlapů si myslí, že hledám někoho aby nás podporoval. Tak to vůbec není, finančně jsem na tom velmi dobře, tohle fakt nehledám. Samozřejmě nehledám někoho, koho bych sama podporovala, stačilo by, aby byl finančně soběstačný, nic víc. Já se samozřejmě nebudu nikomu podbízet, to by bylo k ničemu. Ze začátku bych klidně měla i volnější vztah, prostě vyjet si v létě k vodě, jak jsem psala. Ono je víc pánů, co jim je lehce přes 50 a jsou sami, svoje děti už mají dospělé. Taky nehledám nikoho na sex, tak jestli máte potíže v této oblasti, tak to by vůbec nevadilo. Já totiž s klukem zas tak sama nejsem, i když pochopitelně to není partnerský vztah. Jemu jistě taky chybí mužský vzor. No nic, mějte se dobře, beru to, že nemáte zájem, přeju hezké vánoce.

tmf (St, 12. 12. 2018 - 22:12)

Nevim že by ta citlivost před pubertou byla jiná. Mě přišla stejně hrozná tak i tak. A proto jsem to dlouho odmítal. A když jsem s tím začal tak to taky nebyla žádná sláva. Začít s tím zkrátka není jen tak, ale

Lenka (Čt, 13. 12. 2018 - 10:12)

trošku mě překvapuje, že s tím byly takové problémy. Ale jestli chápu dobře, tak jste s tím začal a dneska máte předkožku stále vzadu. Což mi přijde správně, myslím, že by to tak měl každý dospělý muž nebo chlapec od puberty. Přitom jste s tím začal sám, nebo vás k tomu měla maminka?

Reklama

Přidat komentář