Reklama

Trvale stažená předkožka

tmf (Pá, 14. 12. 2018 - 21:12)

Mě k tomu nikdo nevedl, a představa mít ve slipech holý žalud mě dost děsila. A od dětství jsem se bál že mě jednou asi bude čekat obřízka.
Až jednou jsem náhodně objevil metodu aby to drželo a rozhodl se že to teda zkusím abych si vyzkoušel jaký by asi bylo mít obřízku. A nemyslel jsem si že to tak nakonec budu mít napořád

Tony (Út, 11. 12. 2018 - 15:12)

ˇ*Nebo to partnerka po vás chtěla a zjistil jste, že už to nijak nevadí? Já bych to radši naučila syna daleko dřív. Jak bude v pubertě, tak by to nemělo vadit, aspoň jak jsem pochopila od doktorky. Zatím předkožku vzadu trvale rozhodně mít nemá.Nebo to partnerka po vás chtěla a zjistil jste, že už to nijak nevadí? Já bych to radši naučila syna daleko dřív. Jak bude v pubertě, tak by to nemělo vadit, aspoň jak jsem pochopila od doktorky. Zatím předkožku vzadu trvale rozhodně mít nemá.Nebo to partnerka po vás chtěla a zjistil jste, že už to nijak nevadí? Já bych to radši naučila syna daleko dřív. Jak bude v pubertě, tak by to nemělo vadit, aspoň jak jsem pochopila od doktorky. Zatím předkožku vzadu trvale rozhodně mít nemá.*---------------------------Muž je nejvíce citlivý v 17 letech, potom se na to zvyká lépe, také se na to zvyká mnohem lépe před pubertou, dříve než to klukovi rapidně zcitliví. U doktorů záleží na koho narazíte, jedni jsou proti tomu, zatímco druzí to naopak doporučují. To, že to znecitliví má ten efekt, že déle vydrží ale na míru nadrženosti to vliv nemá.

Lenka (Čt, 13. 12. 2018 - 10:12)

asi na to začnu syna navykat postupně, sice mi to přijde divný, aby mu při tom pořád stál pindík, ale snad si zvykne. Hodinová erekce po koupání večer mu škodit nemůže, snad ta nadměrná citlivost se zmenší. Ráda bych, aby v té pubertě to mohl mít vzadu trvale.

Tony (Po, 10. 12. 2018 - 12:12)

To nebývá přirostlé ale slepené, odborně se to nazývá konglutinace. Ta se obvykle rozpustí do tří let ale jsou případy, kdy přetrvá do dospělosti.

Bobrik (Ne, 9. 12. 2018 - 21:12)

Díky tomu že mám hlavičku venku od malá tak ji mám o něco větší a při zasunnu do broskvicky to funguje jako píst a ty zvuky paráda čím větší prd tím větší erekce kdo to nezažil nepochopí?

Tony (Po, 10. 12. 2018 - 02:12)

Já už na chvástání vopižlanců nedám.

Lenka (Ne, 9. 12. 2018 - 20:12)

mýmu osmiletýmu synovi vždycky trčí, když si stáhne předkožku. Takže celou dobu, co se sprchuje, nebo spíš já mu při tom pomáhám, tak mu trčí vzhůru. Ale stojí mu i když se koupe ve vaně, napustím mu vanu a půl hodiny tam leží. Vždycky mu řeknu, aby si to stáhl a stojí mu celou dobu, než vyleze, i než se osuší ručníkem, zkrátka dokud se to nepřetáhne spátky, tak mu ptáček stojí.

tmf (Po, 10. 12. 2018 - 11:12)

V tomhle věku jsem to ve vaně tak dělal, na koupání jsem si ho přetáhnul a snažil se ho pod vodou během koupání tak mít, takhle ve vodě to nějak šlo protoze se žalud ničeho nedotýkal, jinak bych to fakt nedal. Taky mi povětšinou během toho stál, ale tehdy jsem ještě o nejakým honení neměl ani páru. A tehdy mi ani nešlo stáhnout úplně, ke konci jsem to měl skoro všude přirostlý. Spíš jsem u toho přemýšlel jaký by to asi bylo to takhle muset mít napořád.

Lenka (Po, 10. 12. 2018 - 13:12)

to vám někdo říkal, že později si budete muset nechat předkožku stále vzadu? Některý chlapi to bohužel nemají.

tmf (Út, 11. 12. 2018 - 15:12)

Ke stažené predkozce mě nikdo nevedl. Jenže jsem občas viděl že někdo tu kůžičku na žaludu nemá, a tehdy jsem dle svých zkušeností myslel že nemůže být nic horšího než mít pořád odhalený žalud. A proto jsem k tomu dlouho neměl odvahu. Jen v té vaně jsem to zkoušel.

Tony (Ne, 9. 12. 2018 - 20:12)

To je normální. U mě tomu bylo taky tak.

Lenka (Ne, 9. 12. 2018 - 21:12)

přitom s ním nemám potíže, že by si ho honil. To dělal asi od tří let, postupně jsem ho to odnaučila, od šesti let vůbec nic takovýho. Doktorka mi říkala, že to je normální, i že s tim kluci přestanou do období před pubertou. Ale při tom stáhnutí mu stojí, to zas jo.
Mně by přišlo lepší, aby tu předkožku měl vzadu ale doktorka říkala, že u takhle malých kluků je na to moc brzo. V pubertě by to nemělo vadit, akorát teda nevím, když mu takhle stojí, asi byto nešlo, jestli to nepřejde do tý puberty. Bejvalej byl prase, moc se nemyl a když si stáh předkožku, tak to bylo někdy na poblití. Tak ho chci naučit trochu tý hygieně, denně dohlížím na sprchování, on je zčásti autista, tak musím teprv.
Kdy to u vás přestalo?

Bobrik (Ne, 9. 12. 2018 - 21:12)

Stoho si nic nedělej když du z vnukem na záchod tak mu také stojí je vidět že je zdravý Hlavně si ho moc nepojstej k tělu a najdi si péro které tě přivede k životu

Lenka (Ne, 9. 12. 2018 - 22:12)

jo, to už vím, že klukům stojí, když potřebujou čůrat.

Tony (Ne, 9. 12. 2018 - 21:12)

U mě hodně pozdě. až po dvacítce ale to je velmi individuální.

Lenka (Po, 10. 12. 2018 - 13:12)

až když jste měl poprvý partnerku? Já jsem taky začínala po dvaceti. Nebo to partnerka po vás chtěla a zjistil jste, že už to nijak nevadí? Já bych to radši naučila syna daleko dřív. Jak bude v pubertě, tak by to nemělo vadit, aspoň jak jsem pochopila od doktorky. Zatím předkožku vzadu trvale rozhodně mít nemá.

Já bych ráda ještě měla partnera, je mi 43 a s dítětem se hledá hůř. Asi radši staršího, jednak nechci už další dítě a potom aby nechtěl moc sex. Jednou týdně a jeden týden za měsíc ne ... Jsem v podstatě asexuální, ale chápu, že muži mají své potřeby. Takže bych takhle vyhověla, jinak spíš jen vyhonit, rozhodně nic jinýho! Vztah přece není jen o sexu, celkem ráda mám objímání. Když má muž ženu rád, tak ji nebude brát jako svoji matraci, aby si jen vyprázdnil pytel. Četla jsem taky, že tou předkožkou vzadu je pak penis míň citlivej, takže snad syn pak nebude tak nadrženej, až si najde partnerku. Většina žen chce sex daleko míň jak to chtěji muži a já už nehodlám se nechat jen zneužívat. Jedna známá, už je starší, je jí skoro 60, tak se sexem přestala po posledním dítěti. Což bylo u ní v 35, přes 20 let jí nic nechybí. Manžel si taky zvykl. Ona to bere podle víry, i když nevím, jestli to církev tak učí, že když lidi nechtějí další dítě tak žádný sex.

luci (Út, 11. 12. 2018 - 19:12)

Sex k životu patří a jeho potřeba je u jednotlivých lidí různá. Žádný manuál na frekvenci a délku sexuálních aktivit není . V mládí to bývá častější potřeba , s věkem se frekvence i délka snižují. Ženám se vytrácí chuť , mužům možnost.

Lenka (Čt, 13. 12. 2018 - 11:12)

já přitom mám kladný vztah k mužskému tělu. V létě občas vezmu auto a jedu na jedno odlehlé místo se koupat, kde můžu být sama jen se synem, někdy vezmu i kamarádku. Koupeme se a sluníme se nahé, nevadilo by mi místo kamarádky mít s sebou hodného pána. Ne aby nás hlídal, ale vůbec by mi nevadilo kdyby tam pobíhal nahý s námi, pochopitelně by musel mít stáhnutou předkožku. Pokud by měl párkrát erekci, tak by mi to taky nevadilo, ale jen bych nestála o to mít s ním styk. JInak když takhle jsem na odlehlém místě, tak jednak nikdo cizí tam nevleze, snad jednou nějaký otrapa chtěl jít očumovat, tak toho jsem seřvala a honem utekl. Nudistické pláže, aby mě vidělo plno cizích chlapů, nebo dokonce někdo z práce, tak to to zas ne. Tam bych v životě nešla, leda že bych tam zůstala v plavkách. Na pláži s lidma ani neukazuju prsa, na rozdíl od nemála jiných žen.

Lenka (Čt, 13. 12. 2018 - 11:12)

já to tak beru. Sama sex s mužem nepotřebuji vůbec, pokud bych ale někoho měla ráda, tak bych mu jednou za týden podržela, jen bych nesměla mít pocit, že mě zneužívá, ale že me má rád. Jeho potřeby bych řešila ručně, celkem to umím a myslím, že by to partnerovi mělo stačit. Myslím si, že honění od partnerky je něco zcela jinýho, než když si ho honí sám. Taky to je praktičtější, neumím si představit, aby můj malý syn mě vyrušil při milování, kdežto při honění partnera, to bych mu nějak vysvětlila. Vzpomínám si na svoje dětství, jednou jsem vlezla rodičům do ložnice, bylo mi 9 a byl to pro mě obrovksý šok. Pak jsem tátu nenáviděla co mámě dělá, nemohla jsem pochopit, že to je normální.

Bobrik (Po, 10. 12. 2018 - 14:12)

Když se mají dva rádi a dotýkají se jeden druhého tak to přijde samo chlap je samec tak má skouset různé figle ženy nejsou z kamene.

Reklama

Přidat komentář