Reklama

Trvale stažená předkožka

Tony (Pá, 14. 12. 2018 - 20:12)

To se mě žel stává často, že některému příspěvku špatně porozumím. A pak je to mnohdy přinejmenším trapas.

Tony (Pá, 14. 12. 2018 - 18:12)

Jedno to není. To tu píšu pořád kolem dokola a už si připadám jak u blbejch na půdě, že luci. Na 10% mužů s amputovanou předkožkou má kvůli tomu velké potíže ve svém sexuálním životě a mnoho žen, i například moderátorka Bela na našem německém fóru trpí s obřezanými muži bolestmi při pohlavním styku.-------------------------------------O tom je například v tomto článku------------------------------------https://www.obrizka-chlapcu-cz0.cz/news/ucinky-obrizky-na-zenskou-sexualitu-jak-muze-muzska-obrizka-ovlivnit-vas-milostny-zivot/---------------------------------------------Možná, že jste od doktorky Nothrupové už něco četly, v češtině vyšlo pět jejích knih. Jednu bichli od ní má moje matka doma.

Lenka (Ne, 9. 12. 2018 - 22:12)

snad to skončí dřív, aby moh pak začít nosit předkožku vzadu.

Návštěvník (Po, 10. 12. 2018 - 02:12)

To si spíše zvykne teď než v pubertě kdy to hodně zcitliví.

skákavec (So, 8. 12. 2018 - 11:12)

Tato přestala nedobrovolně, proto ji nešlo potrestat. Zahynula při autohavárii a přišlo se na to až po její smrti. Zjistili, že kluk rád masturbuje a tak se ho ptali, jak se to naučil. Chtěli ho to odnaučit ale to on nechtěl. Takže vyšlo najevo, že mu původně dělala dobře maminka.

guvno (Ne, 9. 12. 2018 - 00:12)

že kluk rád masturbuje, tak to nikomu nevadí. Naopak lékaři, učitelé, psychologové atd. to klukům doporučujou. Ale oni by to dělali i bez toho. Pokud nějaký kluk bude tvrdit, že ho to naučila maminka, tak to nebude nejspíš pravda. Jen to svede na ni, aby ho nikdo netrestal, třeba bigotní babička, který se to nelíbí. v nějakým dětským ústavu by to bylo vychovatelkám šuma fuk. Nesměl by ho honit při vyučování, před holkama, ale někde na wc, ve sprše nebo na pokoji, kde jsou kluci a mají volno, tak to by neřešili.

Bobrik (So, 8. 12. 2018 - 11:12)

Stahování předkožky u kluků některé mamky asi dost nabudi tak neví v kolika letech přestat.

skákavec (So, 8. 12. 2018 - 07:12)

V novinách bylo kdysi o takové, co ho svému sedmiletému synovi honila několikrát denně. Když se na to přišlo, tak ji ani nešlo potrestat.

celá (So, 8. 12. 2018 - 01:12)

debata je o hovně

skákavec (Út, 4. 12. 2018 - 14:12)

Pokud chcete dosáhnout dlouhodobého snížení citlivosti žaludu a patříte do skupiny neobřezaných mužů, není nic jednoduššího než nosit předkožku trvale staženou. S velkou pravděpodobností už po měsíci budete pozorovat znatelné zlepšení, po třech měsících budete velmi překvapeni, jak je tento způsob účinný. Totiž při obnažení jinak velmi citlivého žaludu dochází při pravidelném tření k procesu keratinizace čili rohovatění. Jde o přirozený proces v lidské kůži, během něhož se v povrchových vrstvách pokožky hromadí keratin, který poskytuje kůži ochranu před poškozením. Žalud bude díky tomu lesklejší, na dotyk hladší a tužší, a také tím, jak vnější vrstva kůže získá na objemu, žalud může být pak o několik málo milimetrů větší, a to musíte uznat, je skvělý benefit. Navíc předkožce tak zabrání samovolnému sklouznutí zpět, o hygienické stránce nemluvě, žalud bude trvale čistý a svěží, nic nebude bránit oddávání se orálnímu sexu takřka kdykoliv a kdekoliv.

Je ale potřeba poznamenat, že během prvních týdnů bude stav trvale stažené předkožky dosti nepříjemný, obzvlášť pokud nesnesete na obnaženém žaludu ani velmi jemné materiály jako třeba satén. Ale věřte, že trpělivost růže přináší. Postupem času budou nepříjemné pocity překračovat v příjemné vzrušení a po třech měsících se přistihnete ve stavu, kdy si nebudete jisti, zda máte žalud obnažený či nikoliv.

Pokud se budete na začátku potýkat s tím, že vám předkožka nebude držet stažená, můžete využít zdravotní fixační pásku (k dostání např. v lékarnách: Lekarna, Dr. Max, Pilulka), pomocí které předkožku přichytíte k horní straně za žaludem.

Obřezaní pánové by jistě všechny tyto poznatky potvrdili, mají ale velkou nevýhodu oproti neobřezaným mužům, jejich znecitlivění žaludu je nevratné, respektive pro zvýšení citlivosti musí žalud pravidelně mazat, aby byl vláčný a nevysychal. Pokud jste neobřezaní a z nějakého důvodu budete chtít žalud opět maximálně citlivý, stačí nosit předkožku překrytou přes žalud, časem se citlivost vrátí.

Samo (Út, 4. 12. 2018 - 20:12)

Nooo, dosť záleží, kedy s tým začneš, lebo všetko čo si napísal, je pravda až na to, že si ju môžem kedykolvek stiahnuť naspäť -> lebo nemôžem, nemám čo :-) mam žaluď trvale von od malého chlapca a v puberte zostal cely von a predkožka sa skrátila natoľko, že ja nemám čo natiahnuť už naspäť.

skákavec (Út, 4. 12. 2018 - 21:12)

To jak to máš ty je tak normální, pokud s tím někdo začne příliš brzy. V tom článku se jedná o muže, kteří s tím začnou po dvacítce.

Tony (Út, 27. 11. 2018 - 23:11)

To je hodně individuální, kdy začne stříkat, takže nemá cenu o tom něco psát. Já teď mám dost starostí sám ze sebou ale do léta je zatím daleko.

Tony (Út, 27. 11. 2018 - 19:11)

*Vy byste mi jako doprovod nevadil, ale docela bych ráda, abyste si tu kůžičku na pláži stáh, jestli chápu, tak ji staženou nemáte. Nakonec pro vás by to bylo taky lepší, kdyby se vám náhodou postavil tak by vás braly, že ste v páru se mnou a nikdo by to neřešil. Já bych to taky tolerovala.*

Teď už na takové pláže prakticky nechodím i když ji máme u nás na Kamencovém jezeře prakticky v centru města. Já tu pžedkožku nosím staženou za žaludem jenom občas ale když jsem dříve šel na takovou pláž, tak jsem si ji tam stáhnul za žalud téměř vždycky. Protože jsem na to částečně navyklý, tak by mi vůbec nevadilo, kdyby po mě případná partnerka vyžadovala, abych ji nosil staženou za žaludem trvale. Tu už bylo pár takových, které psaly, že k tomu své partnery přiměly.

Tereza (Út, 27. 11. 2018 - 19:11)

Já jsem kdysi tam u toho jezera byla a taky se koupala, to už je ale hodně let, už si nepamatuju, kde to bylo, někde u Ústí? No hlavně že byste si dal kůžičku dozadu na tý pláži, aby se měla na co koukat. Vy budete asi starší, mě je 33, teda až v lednu.

Tony (Út, 27. 11. 2018 - 18:11)

Jenom přes okraj to takový prožitek není. Zkoušel jsem to při honění ji nechat celou za žaludem a dělat to tak, jak to dělají obřezaní. Orgasmu jsem sice dosáhl, ale prožitkově to nebylo ono.-------------------------------------------------

On už Alexander Comfotr ve svém bestselleru RADOST ZE SEXU v roce 1972 napsal: MUŽI S OBŘÍZKOU JSOU OCHUZENI O CELOU ŠKÁLU SLASTNÝCH POCITŮ, KTERÉ MUŽI S PŘEDKOŽKOU PROŽÍVAJÍ. Nejnovější vědecké výzkumy prokázaly, proč tomu tak je. Je otázkou, zda se o nich Comfort vůbec dozvěděl. První byl ukončen rok před jeho smrtí a ostatní byly provedeny až po její smrti.------------------------------------------------------

Mnozí se omylem domnívají, že jediným účelem té kůžičky je, aby kryla žalud. To je sice důležité, ale je to důležité pouze u velmi malých chlapců, kteří ještě používají plenky, pak už ne. Jak už sem napsal, po pubertě má na 15% kluků žalud natrvalo odkrytý. Na rozdíl od obřezaných se u nich ta kůžička dá natáhnout na žalud, jenže když ji pustí, tak se na žaludu neudrží a sama jim pomalu zase sjede za žalud.--------------------------------------------------------------

Mnohem důležitější je sexuální funkce té předkožky. Při sexu totiž vytváří mnohem barevnější škálu slastných pocitů.

Tereza (Út, 27. 11. 2018 - 19:11)

asi to každýmu vyhovuje jinak, pro mě je teda daleko hezčí podívaná, když je žalud venku. Já si ji honím ráda, jinak jsem ani orgasmus neměla, jedině když si to dělam sama. Takže chlapa zas tak nepotřebuju. Ale třeba by se vám honilo líp, kdybyste koukal jsi to dělám. Moc to vidět není, ale přece jen mi vždycky naběhne a trošku se rozevře. Mně by to polichotilo, že se někomu líbím a ráda bych se pak koukala i na rudej žalud po vyhonění. Nikoho neshánim, ale kámoš by mi nevadil, i když ste asi docela starší. Mýmu tátovi je 58 a taky mu ráda zkouknu jeho čuráka. Před nim si ale nic nedovolim.

Tony (Út, 27. 11. 2018 - 19:11)

To musíte sehnat někoho mladšího. Já jsem jenom o rok mladší než váš otec. Na emiminu komunikuju s některýma, kterým už bych pomalu mohl být dědou.

Tereza (Út, 27. 11. 2018 - 22:11)

na nuda moc mladších není. Ale já psala, že byste mi nevadil jako kamarád. Psal jste, že na pláži si tu předkožku stáhnete, mě by ani nevadilo, kdyby se vám pak postavil. Líbím se jinejm starším pánům přes 50, tak proč ne vám. Já sice moc mravná nejsem ale nemyslete si že se s každým hned vyspím. I strejda ve vašem věku si ho vyhoní radši když vidí mladou naběhlou pičku. Neříkejte, že se nekouknete, jsme snad lidi.

Kuba (St, 28. 11. 2018 - 21:11)

Mně je 25 a chodím na nuda v Brně, kde ty?

Reklama

Přidat komentář