Reklama

Holčičí čůrání,syčení - komentáře

Pavkol (So, 19. 12. 2020 - 10:12)

správný přístup Lauro

M (Pá, 16. 11. 2018 - 23:11)

Ahoj, Proboha nahraj mi zvuk na mobil jak curas bez obrazu prijde mi, ze děláš problém, kde není.

Sabka (Pá, 2. 11. 2018 - 02:11)

Ahoj Andreo, myslím, že se zbytečně stydíš. Píšeš, že to syčí i tvým kolegyním, ale ne tak hlasitě. Ono je to relativní, ty když čůráš, jsi přímo u toho stříkání, tak ti to připadá hlasitější, ale která je vedle kabinky, před zavřenými dveřmi nebo ve vedlejší kabince, slyší to tvoje čůrání již tišeji než ty, možná že ani nečůráš ani hlasitěji než ony. Chci ti poradit, aby ses tím už nestresovala, brala to jako běžnou věc. Vždyť jsme obě přibližně stejně staré dospělé ženské, pipina nám holt syčí ale jako spoustě ostaních žen, myslím že je těch kterým to syčí víc než těch co čůrají potichu. Opravdu je to úplně normální. V práci jdi normálně čůrat s ostatními, normálně to před nimi pusť, uvidíš že se ti nebude žádná smát a nic ti neřekne. Je to opravdu úplně normální věc, ženské holt při čůrání syčí.

Andrea (Pá, 16. 11. 2018 - 20:11)

Sabčo diky za nazor, pravě předevcerem se mi v praci uz fakt pekelne chtelo posedavala sem z pulky na pulku a nemohla se dockat pauzy, kdyz pauza prisla dala sem na tvoji radu a proste necekala, dokonce sem poprosila holky at me pusti ze me uz boli mechyr, bezne to nedelam a cekam az se ostatni vycuraji i kdyz hodne potrebuju, (v praci to tak bezne delame ze kdyz nektera nutne potrebuje tak rekne a ostatni ji pusti, proste kdyz si to clovek v te pasovce s tim pitim blbe rozplanuje tak potom pocita fakt kazdou vterinu, takze kdyz ma pak nektera zenska problem tak si vyjdem vstric), holky me samozrejme pustily a mame tam 12 kabin a i presto ze jsme vsechny curaly (a to hodne hlasite protoze bylo po svacine, to vsechny drzime po kave) tak me bylo slyset samozrejme nejvice a jedna kolegyne to ve fronte pred dverma okomentovala slovy teda holky kdo tu ma takovy vodopad, kdybych nebyla uplne plna tak by se mi snad hambou zarazilo curani, nic sem nerekla takze to ostatni nastesti nevi ze mi to tak odporne syci, ale Sabco vsimne si toho fakt kazdy sem uplne zoufala, nejradeji bych v praci vubec nemocila.

Katka (Ne, 18. 11. 2018 - 02:11)

Andreo, myslím že tvůj problém není vůbec tak strašný jak píšeš, zbytečně se stresuješ. Já jsem jako malá holka čůrala úplně potichu. Ve škole jsem si všimla, že něktré holky při čůrání syčí. Později, někdy v 10 letech jsem zjistila, že když při čůrání zatlačím, také mi to syčí a čůrá to větším proudem, jsem dříve vyčůraná. Myslela jsem si, že těm holkám to syčí proto, že při čůrání tlačí, a tak jsem vždycky při čůrání taky zatlačila, pak mi to syčelo, ale byla jsem hned vyčůraná. Mám to tak dodnes, je mi 32, když to nechám volně téct, tak čůrám sice potichu, ale dlouho, když zatlačím, jsem hned vyčůraná, ale dost to syčí. Ve škole jsem si myslela, že všechny holky tlačí, aby se stačily o přestávce vyčůrat a zvykla jsem si také tak čůrat. Později jsem zjistila, že to některým holkám syčí i když netlačí, že jim nejde vyčůrat se potichu. Já ale tak čůrám pořád, než bych čekala, až to ze mně potichu vyteče, tak raději zatlačím, když se mi hodně chce tak i vícekrát za sebou, je potom slyšet více zasyčeních. Myslím, že to je běžné, že to tak praktikuje více žen. Proto ti radím, když některá kolegyně bude mít nějaké poznámky, řekni, že chceš být rychle vyčůraná, abys ostatní nezdržovala, takže jsi hodně zatlačila a to pak syčí. Myslím, že je to úplně běžné, jak vidíš, i když si můžu vybrat, tak čůrám se syčením radši než to nechat potichu dlouho téct.

Sabka (So, 17. 11. 2018 - 02:11)

Ahoj Andreo
Můžu Ti poradit, abys ve sprše si zkusila různě roztahovat nebo všelijak posouvat pysky, jestli se to syčení trochu neztiší. Tobě to čůrá rovným proudem? já mám ty malé pysky dost velké, takže vyčnívají mezi velkými a jak ta moč stříká tak se to dost rozstřikuje, takže se někdy netrefím do mísy, někdy si postříkám stehna. Ale chci Ti doporučit, abys nezadržovala moč a klidně čůrala před ostatními. To syčení je úplně normální, u nás v práci syčí více žen a klidně čůrám tak, že to ostatní slyší a nikdo se nad tím nepozastavuje. Mně to syčí hodně, ostatní vědí jak mi to syčí, někdy dokonce i řeknu něco jako "teď pustím můj gejzír" a ostatní to berou úplně normálně, nikdo se mi nesměje. Když jsem chodila ještě do školy a začalo mi to syčet a nebyla jsem na to ještě zvyklá, zeptala jsem se holek co dělají aby jim to nesyčelo, oni mi odpověděly, nám to taky syčí, to je přece normální že holka při čůrání syčí. To, co ti ta kolegyně řekla je nevhodné, ale nic si z toho nedělej, vždyť to vlastně nic není, zkus naopak říct něco jako "to já tak čůrám, když se mi hodně chce", uvidíš že ostatní to budou brát normálně jako samozřejmost a že se Ti smát nebudou. Jen se za to nestyď, je to běžná věc. Myslím že my když to naplno pustíme, že jsme rychleji vyčůrané než ty, kterým to teče sice potichu, ale nějak slabým proudem. Tak hlavu vzhůru a nestyď se!

Andrea (Čt, 22. 11. 2018 - 18:11)

holky Sabko a Kaťo mooc vám děkuji za odpovědi, Sabko ja uz sem to zkoušela různě roztahovat, ale moc to nepomáha, ty mas velke ty malé pysky jenze ja mam zas obrovské ty velke pysky, mam je tak velke, ze se stydim i ve sprchach pred ostatnima zenskyma z fabriky, na bazen kvuli toho nechodim a v kalhotkach vypadam jak bych měla proste vlozku. Sabko ty mas taky takovou praci ze musis se vsema spolecne, jako v pasove vyrobe, uplne zavidim holkam co muzou jit samy a hlavne kdykoli a tak muzou vycihnout moment kdy tam nikdo neni. Kdyz sem ted chodila chvili, ze vsema tak mely nektere holky blbe poznamky, tak zas cekam az na konec. Kaťo diky za radu, to bych rict mohla jenze tam se chce hodne vsem kdyz nesmime odchazet behem vyroby a to je prave to kdyz sem tak plna tak to proste nejsem schopna pustit pomalu : ( jedna holka tam taky cekala vzdycky na konec fronty mela problem s tim ze se nedokazala vycurat kdyz tam nekdo byl sverila se ostatnim a mame tri kravy co ji pak otravovaly a staly na zachode az do konce pauzy a ona se pak chudak pri vyrobe pocurala, silena ostuda to sme zazili poprve, ze by se to nekomu stalo a pak hned podala vypoved nedivim se vubec, takze bych nerada, aby se ty kolegyne dozvedely kdo tak nahlas curu. Mam s tim problem a ti chlapi co tu pisou si z toho delaji jeste srandu, nevi jake to proste je....

Robroy (Pá, 23. 11. 2018 - 07:11)

Ahoj Andreo,

nevím, jestli ostatní chlapi si dělají srandu, ale sám za sebe určitě ne. Jak jsem psal, proto sem to forum tady založil,protože syčení holek u čůrání většinou nejde přeslechnout a za druhé je pro mě vzrušující. Kdyby to tak nebylo, tak tahle debata tady nikdy nebude. Osobně mohu říci, že již od mala, když sem viděl anebo spíše měl možnost šmírovat holky v přírodě, jak si hezky dřepnou a pustí proud, tak sem měl hned erekci a mám to dodnes. To nikdy neomrzí. To syčení pak přišlo později, když sem třeba náhodou došel na záchody, kde ženský wc byly slyšet taky a to bylo ještě lepší. tam si to člověk uvědomil. Takže syčení holek je strašně sexy a věř mi, že holka, která syčí hodně, má svoje neodolatelné kouzlo. Erekce zaručena. U mě ano.

Chápu, že to vidíš jinak a máš z toho frustraci, ale my chlapi to vidíme a slyšíme jinak. drtivá většina chlapů to tak zcela jistě má. A kdo ne, tak je buďto na jiný chlapi anebo kecá. Ale každej normální chlap to tak má. Já slyšet jak syčíš, tak se u toho asi udělám. takže to neřeč, je to výhoda, a to si nedělám srandu.

měj se fajn a syč dále,

Robroy

Andrea (Út, 27. 11. 2018 - 20:11)

teda chlapi, to by zenske nikdy nenapadlo co muze nektere kluky vzrusit : D vubec bych necekala ze nekdo bude poslouchat, to bych se stydela jeste vic. Vsak sem si taky uzila pri ceste busem kdyz na nekterych benzinkach bylo slyset od holek ke klukum a to kdybych vedela, ze me jeste nekdo posloucha... teda pokud si ze me nedelate srandu, ze to nekoho vzrusuje. Manzela to urcite nevzrusuje to vim, ale taky se chudak nevycura kdyz mu stoji bimbas.

Robroy (St, 28. 11. 2018 - 20:11)

Co některé chlapi to vzrušuje, skoro všechny, tedy ty, co vzrušuje obecně žena. Možná ne všechny chlapi, ale neznám žádného, kdo by řekl, že to je něco hrozného.
Srandu si rozhodně neděláme, třeba já to mám takhle:

1. Nejraději se dívám na klasické pozice u čůrání, venku v podřepu a jinak sezení na wc. další polohy, jako ve stoje, na pejska či mnoho jiných, co se dají najít na netu či jsem viděl osobně, jsou spíše zábavné. Možná ještě přes kalhotky to vzruší.
2. Proud, syčení a utření pipky jsou další věci, co mě vzrušují.
3. Já osobně se vzruším i pouze tím, že sylším ty zvuky. nemusím to ani vidět, jako třeba na těch wc vedle sebe, kde je to slyšet. Protože člověk prostě ví, co ty zvuky způsobuje a co se u toho děje. A představivost funguje dobře. :-) A nikdy nevíš, kdo tě bude poslouchat, pokud bude mít tu možnost. :-)

Takže syčení zdar

Karel (St, 28. 11. 2018 - 07:11)

Andreo, já naopak myslím, že holčičí čůrání a případné syčení vzruší každého normálního chlapa. Pamatuji si, kdy jsem měl svoji první erekci. Byly mi asi čtyři roky. Bylo to na plovárně a všude kolem mně běhaly nahaté malé holky. A každou chvíli začala některá z nich i močit. Čůraly vždycky tam, kde zrovna byly. Často ve stoje a některé si u toho držely i pysky. Když jsem to viděl, tak se mi postavil pinďour. Moje matka to asi nechápala, protože se mi stále ptala, jestli se mi nechce čůrat.

Andrea (Pá, 30. 11. 2018 - 21:11)

teda chlapi fakt nechapu co vas na tom vzrusuje, pokud vim vam to taky poradne syci kdyz se vam chce, manzel kdyz dlouho necura tak ho slysim i pres dveresice holkam to syci vice, ale i ze spolecnych zachodu vim, ze i chlapi curaji taky nahlas, na ucnaku sme taky meli zachody oddelene jen zidkou a kluci curali taky poradne hlasite, mozna i proto, ze se jim hodne chtelo, meli sme divne ucitelky a na zachod v hodine poustely proste jen holky, ani nevim proc, proste kluci nesmeli ani kdyz byly dvouhodinovky.

Robroy (Po, 3. 12. 2018 - 08:12)

Andreo,

chlapi někdy čůrají hlasitě, to je pravda, ale málokdy syčí. Sice se to stát může, ale je to zřídkakdy. já myslím, že holkám to syčí nejvíce, když sedí na míse. To je zaručeno. někdy sice, i když si nesedají, tedy v předklonu, ale co já jsem si všiml, pokud sedí, a pustí proud, dycky to syčí. Ale pořád to vzrušuje, to asi nemá cenu řešit proč. Prostě teče velký proud, který syčí z pipiny. To ke vzrušení stačí. A protože mi musíme oklepat, tak vy musíte otřít papírem. Prostě jednoduše řečeno, holčíčí čůrání je erotické a myslím, že mluvím za většinu normálníh chlapů.

Pavel (Út, 4. 12. 2018 - 10:12)

No mě právě strašně moc vzrušuje, když vidím, jak si holky vytírají pysky po čůrání. No a ještě lepší je, když je můžu vytřít sám. To ale není příliš často. Vynahrazuji si to proto sledováním porna, ve kterém dívky močí. Ale v tom pornu si zase málokterá z těch holek tu kundičku po tom čůrání vytře. To nechápu. To jim to nevadí, že jí pak mají počůranou?

Artur (Po, 3. 12. 2018 - 00:12)

Andreo, když píšeš, že Tvůj manžel taky syčí, mně to kdysi taky trochu syčelo, ale bylo to způsobeno tím, že se mi předkožka trochu stáhla dozadu a částečně obnažila žalud tak, že jen kousek té dírky na žaludu byla odkryta a část byla pod předkožkou. Když jsem si předkožku stáhl více dozadu, syčet to přestalo. Začal jsem si předkožku při čůrání stahovat. Časem se to ale stáhlo samo, teď mám trvale asi půlku žaludu pořád venku a nic nesyčí. Jak to má tvůj manžel, nemá taky špičku žaludu venku? Jestli to tak má, ať si předkožku při čůrání stahuje a nic mu syčet nebude.

Sabka (Pá, 23. 11. 2018 - 03:11)

Andreo, nevím jak Ti pomoci, já mám mezi těma velkýma pyskama mezeru několik centimetrů, která je ale celá vyplněná těma malýma pyskama a klitorisem, celé to vyčnívá z těch velkých snad 4 cm. Když čůrám, tak to mezi těma malýma různými štěrbinami vystřikuje několika proudy a to potom syčí a rozstřikuje se to kolem. Když máš velké ty velké pysky, vyčnívají Ti mezi nimi ty malé? Jestli ne, máš ty malé úplně u sebe a nebo při čůrání máš mezi nimi mezeru? Taky se Ti to rozstřikuje, nebo máš jeden rovný proud? Já mám navíc potíž s tím rozstřikováním. Napadlo mě, jestli by Ti naopak nepomohlo místo roztahování ty pysky k sobě spíš přitlačit. Jak píšeš, že se stydíš ve sprchách a v plavkách, já to mám ve sprchách taky dost velké, že se někdy některá mi dívá do rozkroku, ale v plavkách se to přimačkne, dělá to sice bouli, ale myslím že je to běžné, že nejsem sama. Jen prosím Tě to nedrž a jdi normálně čůrat s ostatními, nestyď se za to.

Andrea (Út, 27. 11. 2018 - 20:11)

jeje Sabko ty si mela pravdu kdz si pysky zmacknu k sobe syci to hodne mene a ja se to vzdycky snazila co nejvice rotahovat : D a takova jednoducha vec me nenapadla si skvela, sice se i tak stydim ale o hodne min. Ja totiz ty male pysky skoro nemam a mam velkou mezeru mezi tema velkyma. Vim, ze je to neprijemne, ale na ty zenske ve sprchach kasli, u nas v praci sou taky totalni blbky co si z toho delaj srandu, jen proto, ze to nektera ma proste velke, smat se muzou jen kravy, za to nikdo prece nemuze jakou ma pipinu. PS: ja bych rada nezadrzovala curani, ale pri praci u pasu proste musis casto moceni odlozit...

Sabka (St, 28. 11. 2018 - 02:11)

Andreo, to jsem ráda, že jsi našla způsob, jak to syčení ztišit. Už se tedy snad nebudeš lišit od ostatních kolegyní, nebude Ti to snad syčet více než jim. Já jsem si na to syčení už zvykla, syčelo mně to ve škole, když jsem dělala vysokou a bydlela jsem na koleji, tam to syčelo všem holkám, co jsme spolu bydlely, ale žádné tak hlasitě jako mně. V práci je to tak napůl, syčí přibližně polovina kolegyní, ale zase nejvíc já. Dala jsem o tom řeč s mou matkou, za půl roku už jí bude 70, ale pořád jí to dost syčí. Říkala, že nejvíc jí to syčelo někdy od 20 do 40 let, potom to postupně se začalo trochu ztišovat, ale syčí jí to pořád, potichu se vyčůrat také nemůže. Jí také ty malé pysky vyčnívají, visí jí asi 5 cm, ale celkem se jí to nerozstřikuje. Já ale zatím nemám dojem, že by to začínalo syčet míň. Mám ale potíž s tím rozstřikováním, čůrám hodně do šířky. Když si na veřejných záchodech nesedám někdy se mi stane, že to stříkne vedle mísy. Často mě to stříká po stehnech a na nohy, to je nepříjemné, když mám potom počůrané kalhoty a boty. Nevím si ale rady, co s tím. Také se Ti to rozstřikuje, nebo čůráš jedním proudem? Některé holce to jen teče, mně to ale stříká dost velkým proudem, když to venku nasměruju a roztáhnu si pipinu, tak ten hlavní proud dostříkne skoro 3 m. Jsem ale ráda, že už se nebudeš muset stydět a budeš moct čůrat s ostatními.

Andrea (Pá, 30. 11. 2018 - 21:11)

mno Sabko, jeste jednou diky za radu, to vis, ze se hrozne stydim porad, ale uz sycim jen o neco malo vice nez kolegyne, takze curam o prestavkach vice v klidu, co se me tyce, taky mam sice silny proud, ale nerozstrikuje se mi, mam jeden proud, rozstrikuje se mi to jen kdyz mam hodne ale opravdu hodne preplneny mechyr, jako kdyz jsem v buse uvizla na dalnici v zacpe, proste vydrzela sem, ale kdyz sem se konecne doslatala na zachod nedokazala sem se vycurat, po 10 minutach tlaceni sem konecne zacla a pak se mi ten proud rozstrikoval ze sem pocurala i podlahu.

Sabka (Po, 3. 12. 2018 - 00:12)

Ahoj Andreo, to je dobře, že už čůráš s ostatními a nezadržuješ moč. Docela Ti závidím že Ti pipina nestříká jako mně, takový rozstřikovač jako mám já je myslím horší než to syčení. Když máš malé pysky celé zakryté velkýma je v pořádku a myslím že je to tak normální, i když jsou ty pysky velké a zůstávají rozevřené. Co já bych za to dala, kdybych ty velké pysky měla aspoň o něco větší. Já mám tu pipinu jakoby naruby, to co má být uvnitř je venku a ty velké pysky zase mám malinké, že nic nezakryjou. Nic s tím ale neudělám. To rozstřikování ale strašně obtěžuje, buď ráda, že to tak nemáš.

Reklama

Přidat komentář