Reklama

Holčičí čůrání,syčení - komentáře

Adrea (St, 5. 12. 2018 - 22:12)

nooo ne že bych se nestyděla, raději čekám až se všechny vycuraji, ale uz je to lepsi kdyz to ted tolik nesyci. Sabko to je mi lito, ze mas problem s rozstrikovanim, taky sem s tim mela problem a prestalo to kdyz mi vytahli mocovy kamen z mechyre, ta velka mezera mezy pysky taky neni moc esteticka, vis jak kazda mame pipinu jinou a je to nekdy tezke, hlavne v zenskem kolektivu se nestydet, obzlast, kdyz se ti nektere kolegne smejou z toho jak vypadas dole, vim o cem mluvim spolecne sprchovani je otresne. Chlapi nechapu jak vas to muze vzrusovat, vzdycky sem se stydel na zachodech ktere sou oddelene jen zidkou od panskych zachodu, ze se chlapi budou smat kdyz me uslysi curat a ted se stydim jeste vic, kdyz vim ze to nektere vzrusuje....

Sabka (So, 8. 12. 2018 - 02:12)

Ahoj Andreo, raději nedrž moč, nečekej až se všechny vyčůrají a jdi klidně současně s nima. Myslím, že jsme na tom stejně, mně taky pipina syčí o něco více než kolegyním a klidně čůrám zároveň s nima. Z toho, co tady ti chlapi píšou si nic nedělej. Sama vím, že to muže opravdu vzrušuje, ale je to jako když se někdo podívá na hezkou ženskou, tak si poslechne to syčení. Neskrývej to, nemáš se za co stydět.

Andrea (Ne, 16. 12. 2018 - 21:12)

Sabko ja bych moc rada nedrzela moc, ale v pasove vyrobe proste vsichni musi drzet moc zenske i chlapi : D to vis, ze se pred zenskyma porad stydim, ale uz o hodne min. Ted mi to syci asi tolik co pred tim nez mi vytahli ten kamen z mocaku, tom vytahovaniim se mi asi nejak rozsirila trubice a tim mam i o hodne silnejsi proud a dost to syci, chlapi se tady sice tim bavi, ale my holky se proste stydime i za takove malickosti jak je syceni, i kdyz manzel ma taky problem se vycurat do pisoaru hlavne kdyz je fronta a ostatni cekaji, takze maji problem i chlapi i holky

Robroy (Po, 10. 12. 2018 - 08:12)

Sabko, jak kteří chlapi tady co píšou. To je dobré upřesnit. Většina je slušná, pár idiotů se dycky najde, viz jeden z komentářů. Jinak máš pravdu, vzrušuje to, nakonec mnoho z nás to tady psalo. takže není skutečně co řešit. Ženy syčí, co na tom? Prostě to tak je a bude. Fakt nechápu, proč některé ženy to tak řeší nadměrně. Místo toho,aby za to byly rády a pojaly to jako výhodu, tak mají z toho skoro deprese. Neznám chlapa, kterej by se pohoršil nad tím, že žena syčí. Možná v ženském kolektivu je to jinak, ale chlapům to určitě nevadí.

Josef (Pá, 7. 12. 2018 - 10:12)

Andreo, a máš kundu chlupatou nebo vyholenou?

Robroy (Po, 3. 12. 2018 - 08:12)

To věřím Sabko, že to rozstřikování není moc příjemné. To syčení je mnohem lepší. Holt, ani s jedním se nedá nid moc dělat, máte to holky docela těžký, musím uznat. Ale jinak ty vaše dírky jsou hezké ve všech tvarech, takže člověk se na to musí dívat z té lepší stránky. Jinak pěkné komentáře a zajímavé téma. Jinak v diskuzi Močení ve stoje to řešily holky taky, začíná to tady tím vláknem. Pro obě dvě syčandy Sabku I Andreu. https://diskuse.doktorka.cz/moceni-stoje?page=15

Robroy (St, 28. 11. 2018 - 20:11)

Sabko, to gratuluju ty 3 metry. Moje bývalka kdysi v Tatrách na tůře jen ve dvou si lehla na lavičku v lese a roztáhla nohy do praku, jak to máte naučené od mala, když vás dávali yvčůrat a dostříkla taky docela daleko a vysoko. Takže vím, o čem mluvíš. paráda. Kdo si myslel, že chlapi mají silnější proud a dočurají dál, tak buďto neviděli ženskou čůrat anebo jsou naivní. Ženy mají daleko silnější proudy a de facto se i rychleji vyčůrají, problém je, že čekají dlouho na veřejných wc, ne proto, že by jim to tak dlouho trvalo. Když to pustí, tak to de rychle. A to si ještě musí stáhnout kalhoty, kalhotky, musí si sednout a utřít a ještě zpátky obléct. A pořád je to rychlejší, než chlapi kolikrát. Ale je to tím, že ženy mají dírku na čůrání separátně, takže neřeší to, co my. erekce má přednost, takže nejdříve semeno a pak čůrat. Ženy mohou čůrat u sexu v pohodě, to mám mnohokrát vyzkoušené. také ženy mají o trochu větší močový měchýř, než my a i o trochu větší průměr močové dírky. Proto takové proudy.a v neposlední řadě je jejich močová trubice jen asi 4 cm dlouhá a rovná, což o naší zakřivené a cca mezi 12-26 cm dlouhé dle délky penisu nemůže nikdy konkurovat v tonto směru.

Andrea (St, 31. 10. 2018 - 11:10)

Andreo, jestli máš...Chlapi poslyste nemyslim ze by to chlapy vzrusilo kdyz zenska cura a jeste k tomu tak nechutme a hlasite, spis si myslim ze by se libilo, kdyz holka cura tise a slabe tak kultivovanne, mam manzela ne pritele a zatim na to syceni nic nerek, ale curat me nevidel, je zlaty, kdyz potrebuju venku tak nekouka, ja tu spise chci vyresit problem se sycenim ne nekoho vzrusit

Sabka (Út, 20. 11. 2018 - 02:11)

Andreo, myslím že se mýlíš, že muže to naše čůrání nevzrušuje. Teď v sobotu jsem se přesvědčila o opaku. Můj manžel, se kterým jsem již 15 let, z toho 12 let jako manželé, má na penisu dost dlouhou předkožku, takže v klidu, když nemá erekci, mu zakrývá velkou část žaludu, jen asi třetina nebo čtvrtina mu trvale vyčnívá. Když dostane erekci, tak se předkožka okamžitě stahuje za žalud, který se ještě zvětší a předkožka už mu potom vůbec nejde zpátky na žalud natáhnout, ten pak zůstává úplně celý obnažený. Když jsme teď v sobotu jeli autem a šli jsme se v lese vyčůrat, dřepla jsem si vedle manžela tak, abych na něho viděla. Když si vyndal penis, neměl erekci a žalud měl normálně překrytý předkožkou. Začala jsem čůrat, schválně jsem to pustila pořádně velkým proudem, že to bylo pořádně hlasité syčení, a viděla jsem, jak manželovi jde předkožka zpátky a žalud se celý obnažuje. Musela jsem se ale podívat na svou pipinu, protože mně to strašně rozstřikovalo a počůrala jsem si nejen stehna ale i nohy až na boty, jak se mi to někdy stává. Když jsem se utřela , podívala jsem se na manžela a viděla jsem, že má žalud stále ztopořený, předkožku úplně za žaludem. Zeptala jsem se, co ho tak vzrušilo a on mi odpověděl, jak se můžu ptát, když jsem vedle něho tak krásně čůrala s tak krásným syčením. Penis si zandal do kalhot ztopořený s úplně obnaženým žaludem, natáhnout předkožku se mu nepodařilo. Z toho je vidět, že ho to čůrání opravdu vzrušuje, že to jen neříká. Vyzkoušej si to taky, zkus někdy čůrat tak, aby tě manžel slyšel a potom zjisti, jestli se mu dostavila erekce. Myslím, že uvidíš, že ho to také vzrušuje. Proto se nemáš za co stydět, možná, že ty kolegyně se Ti nesmějou, ale spíše Ti závidí.

Láďa (Út, 20. 11. 2018 - 13:11)

Sabko, nevím jaké máš zkušenosti, ale když píšeš, že tvůj manžel má třetinu žaludu trvale obnaženou, tak to není "dost dlouhá předkožka", ale spíše krátká. Většina mužů přece má v klidu celý žalud schovaný v předkožce.

Sabka (Pá, 23. 11. 2018 - 02:11)

Láďo, myslím, že je to relativní. Můj mladší brácha má od nějakých 12 nebo 13 let trvale obnažený celý žalud a není obřezaný. Stejně to měl kluk, se kterým jsem chodila ještě před tím než jsem poznala mého manžela. Proti tomu mě připadala předkožka mého manžela dlouhá. Ale myslím, že to nemá nic společného s tímto tématem o čůrání a syčení žen.

Robroy (Út, 20. 11. 2018 - 11:11)

Sem ani netušil,kolik podnětných vzkazů to přinese, když sem tu diskuzi zakládal: Sabka má pravdu, chlapi to vzrušuje a to hodně. Čím více syčíte, tím, je to takové hezčí a ženštější. Já třeba vybírám ženy i dle toho, jak syčí. Hnedka se to nezjistí, ale časem ano. Sice mám i podstatnější kritéria,ale tohle je taky důležité. Takže holky, žádné deprese, syčte dále, je to hezký. ostatně, proto sem to založil, abych věděl, jestli sem švihnutej jenom já anebo i někdo jinej. :-) A ještě se hezky utíráte. Moje ex syčela jak had a čůrala taky dost velkým proudem.

Honza (Čt, 15. 11. 2018 - 14:11)

Andreo, nepomohlo by ti od toho syčení, kdyby sis při každém čůrání roztahovala stydké pysky? Třeba by to potom nesyčelo a taky bys je neměla počůrané.

? (Út, 30. 10. 2018 - 09:10)

Vy s těma vobrazovkama naděláte?

Honza (Út, 30. 10. 2018 - 07:10)

No prave ze mam hlavne od te...Andreo, jestli máš přítele, tak ho někdy vezmi s sebou až půjdeš čůrat. Myslím, že ho to pořádně vzruší.

Lojza (Út, 30. 10. 2018 - 07:10)

No prave ze mam hlavne od te...Noooo to musí být krásné, přiznám se že něco takového bych rád teda fakt viděl.

Andrea (Út, 30. 10. 2018 - 06:10)

Máš silný proud Andreo? No prave ze mam hlavne od te doby, mam proud tlusty jak malicek asi kdyz se mi teda hodne hodne chce, dr na urologii mi rikal ze ten kamen sem mela z toho vecneho zadrzovani v praci, jenze tam to jinak resit nejde proste

Lojza (Po, 29. 10. 2018 - 20:10)

nj pokusim se to neresit a...Máš silný proud Andreo?

Andrea (Po, 29. 10. 2018 - 20:10)

Andreo, to syčení vůbec...nj pokusim se to neresit a zitra si normalne zajdu pred ostatnima holkama a nebudu to resit, ze curam hlasite, ze by se to chlapum libilo to pochybuju, ale i tak diky za podporu, ted si vlastne uvedomuju, ze se to mnohem zhorsilo, kdyz mi pred dvema lety vytakli velky mocovy kamen pres pipinu, to sem si uzila, pak to zaclo sycet jeste vic, mam pocit ze mi tehda vytahali tu trubici proste

Honza (Po, 29. 10. 2018 - 12:10)

Sabino je mi 36 let a jeste...Andreo, to syčení vůbec neřeš. Občas mne některá kamarádka vezme na záchod, když jde čůrat. A některým holkám to při čůrání také syčí. Vždycky mám obrovskou erekci nejenom z toho, že je můžu pozorovat při tom močení a také jim při tom sahat na kundičku, ale silně mne vzrušuje i to syčení. Myslíš, že by ti nepomohlo, kdybys sis při čůrání přidržela stydké pysky?

Reklama

Přidat komentář