Reklama

Exhibicionismus

Abe (St, 27. 11. 2019 - 20:11)

Exhibicionismus je popisován jako obnažování na veřejnosti, zpravidla před neznámými osobami. Rigorozněji je chápán u mužů a u žen se prakticky neposuzuje. Muži totiž ženskou nahotu většinou kvitují s povděkem, kdežto některé ženy (feministky) hrají slušňačky a chlapa prásknou aby se pomstily nebo proslavily. Záleží na tom zda je nahota vhodná, či nikoli. neb v jaké je to situaci. Já osobně jsem se nerad svlékal. Ne že bych se styděl, ale máma, abych neutíkal z domova, mi zamykala veškeré oblečení, a vypěstovala ve mně syndrom nahoty jako trestu. Přesto jsem se dostal na seznam mravnostní policie jako exhibicionista. Jedu na kole kolem řeky. Měl jsem velkou potřebu, kterou jsem vykonal ve křoví. Vylezu, nikde ani živáčka. Jen asi sto metrů ode mne, rybář. Skočim nahý do řeky, opláchnu se, vylezu a rybář mi stojí na svršcích. Ukáže policejní odznak a opíše si z občanky údaje. Pak mne propustí. Předvolání, výslech, a byl jsem tam. Matka, která mne nenáviděla proto, že jsem jí opustil, mi zavařila. Vypověděla, že jsem se před ní obnažoval a často masturboval. Pochopitelně neřekla, že to bylo na její příkaz. Zpovídali i sousedky, kolegyně v práci, ale tam narazili. Takže soud se nekonal, ale záznam nevymazali. Jednou po mě vyjela starší, ale moc pěkná kolegyně. Já jsem odmítl, protože to byla nebezpečná intrikánka. To se potvrdilo. Udala mne, že jsem se obnažil a pak se jí pokusil znásilnit. Zachránila mne uklízečka, která to ve skrytu pozorovala a vypověděla v můj prospěch. Záznam také nezmizel. Takže chlapi. Varování. Nevíte kde, na vás, kdo číhá.

Martin (St, 16. 1. 2019 - 11:01)

Je mi 25, jsem z Liberce a také se rád ukazuju. Kdyby si nějaká chtěla o tom alespoň napsat , [email protected]

Erik (Po, 19. 11. 2018 - 23:11)

Neviem ci to je exhibicionizmus ale mam taku susedu a zistil som ze ma caato pozoruje vidi mi rovno do izby ked som to zistil tak som sa najskor zlakol ale zacalo ma to lakat tak sa dost casto predvadzam vzrusuje ma to aj ked je odomna starsia..

luci (Po, 10. 12. 2018 - 09:12)

Sice nevíš co to je , ale pokud tě vzrušuje předvádět se ženě , exhibicionista jsi .

Ahoj! Rád si ho před tebou vyhoním...doufám,že jsi holka! Stačí pisnout na meil a domluvit se! Jirka

Vojta (Ne, 18. 11. 2018 - 21:11)

Po revoluci jsme s manželkou vyjeli na Západ k moři. Byla to naše první zkušenost s liberálním prostředím . Na pláži byli někteří nazí, v plavkách, 50 procent žen nahoře bez, všichni dohromady. Po návratu z pláže manželka se poprvé úplně vyholila, aby si mohla koupit stejně malé plavky jako místní ženy. U parkoviště na pláži byl malý uzavřený stánek bez dveří s tangy, šátky a letními šaty. Prodavačka byla oblečena jen do sukénky o trochu širší než pásek, který nenechal nikoho na pochybách o jejím dokonalém opálení. Obchod byl plný zákaznic a protože přišly přímo z pláže kde byly celý den skoro nahé, zkoušely si plavky přímo v obchodě. Manželka si vybrala plavky, úsporná tanga a letní šaty a šla za závěs. Prodavačka šla za ní a odtáhla závěs a viděla jak ji šaty nesedí. Stáhla jí je a odešla pro jiné, zatímco moje žena tam stála v obchodě jen v kalhotkách asi pět minut než se vrátila prodavačka s jinými. Prodavačka ji sledovala a nenechala ji zatáhnout závěs. Pak došlo na plavky a žena se úplně svlékla a převlékla se do plavek, zatímco okolo stánku chodili návštěvníci pláže. Hodně se styděla že byla poprvé nahá na veřejnosti. Prodavačka ji nechala oblečená tanga a podprsenku ji zabalila do tašky. Kdybych manželce řekl ať se opaluje nahoře bez, neudělala by to tenkrát, ale prodavačce se neodvážila odporovat, zvlášť když viděla že také má část těla odhalenou. Prodavačka řekla že za závěs chodí jen nové zákaznice a podruhé uz se manželka stydět nebude. A měla pravdu. Na pláž šla manželka jen v tangách a když si kupovala další plavky, zkoušela si je přímo u stojanu. Mezitím jsme objevili nudapláž, takže když to bylo možné, jinak jsme se nekoupali.

Jana (Pá, 22. 9. 2017 - 20:09)

Možná se Radka i styděla...Je to přesně tak jak píšeš. O tom to právě že se styděla a dělalo jí to dobře. Já osobně to nechápu, nechat si dát na holou před někým, to bych se hodně styděla, na rozdíl od Radky by mi to nic pozitivního nepřineslo.

Radka (Pá, 22. 9. 2017 - 10:09)

S přítelem nás oba vzrušuje nahota a tak v létě jsme na balkoně nazí i když víme že je na balkon ze sousedních baráků vidět.Když se jdeme koupat na přehradu tak se zásadně do plavek přestrojíme na pláži a nijak se při tom nezahalujeme

Eva (Pá, 22. 9. 2017 - 00:09)

Já tajně snila o nudistické dovolené. Pár přátel nás pozvalo na společnou dovolenou k moři. Naplánovala jsem cestu aby jsme do kempu přijeli pozdě v noci unavení,takže když přátelé zjistili kde jsou, plán byl jen přespat a zítra najít jiný kemp. Ráno jsme se probudili skoro před obědem a před chatkou plno nahých lidí. Tak jsem se svlékla a vyšla ven. Přítel jen nevěřícně zíral a zeptal se jestli snad nechci se ukazovat nahá. V tom přátelé vyšli oblečení před druhou chatku a viděli mne nahou. Styděla jsem se hrozně ale o to víc jsem byla vzrušená. Nakonec přátelé se taky rozhidli zůstat a byl z toho pěkný týden bez plavek.

Jarda (Čt, 21. 9. 2017 - 22:09)

Možná se Radka i styděla před cizím ale vzrušovalo ji to a to je hlavní. Dělat co má ráda.

Pavel (Čt, 21. 9. 2017 - 11:09)

Tak to se divím. Jako to ses...Nejsi nějaká natvrdlá Veroniko. Vždyť právě v tom spočívá ten exhibicionismus, že se holý zadek nejen nestydí ukázat, ale i jí to dělá dobře.

Veronika (Čt, 21. 9. 2017 - 03:09)

Tak to ještě nic není. Já...Tak to se divím. Jako to ses nestyděla ukázat holý zadek před cizím chlapem?

Radka (Čt, 21. 9. 2017 - 03:09)

Taky jsme tak trochu...Tak to ještě nic není. Já jsem si kdysi vzala půjčku bez vědomí manžela a moje kamarádka si zase začala s kolegou z práce. Oba vztahy vypadaly na rozvod. Nakonec jsme s manžely vyjednaly pekelný plán, a to, že si necháme naplácat na holou. Od svých manželů, ale společně, takže jsem si nechala naplácat na holou napřed já a díval se manžel kamarádky a ona. A naopak, dostala kamarádka a její holou viděl poprvé a naposled můj manžel. Tak ono to moc nebolelo, ale vzrušující byla právě ta ostuda, ukázat holý zadek před někým a nedobrovolně. Resp. můj manžel neví, že to byla spíš odměna a ne trest

ilona (St, 20. 9. 2017 - 12:09)

Taky jsme tak trochu exhibionisti.Manžel třeba klidně ukazuje naše fotky z dovolené u moře kde jsme oba nazí a nebo třeba letos v létě mě navštívila na víkend na chatě moje kámoška z práce a manžílek nechal schválně otevřené dveře do sprchy aby nás viděla jak se společně sprchujeme jak mu ho u toho kouřím.

Pavel (Út, 12. 9. 2017 - 00:09)

Tak jasně, záleží na zvyku. Kdo vidí nahou ženu jen velmi zřídka, tomu se postaví, tak to je.

Sta67 (Ne, 10. 9. 2017 - 22:09)

Na nudisty jsem se vždy...Nudapláž za exhibicionismus nepovažuji. Je to prostě normální koupání.

Zato když jsem si vloni koupil po letech plavky, aby mne pustili do relaxační zóny ve fitku, tak jsem považoval za divné, když jsem viděl lidi v plavkách v sauně a ve vířivce. A zarazily mne divné tanečky, které lidé dělají, aby si ty plavky oblékli a zase svlékli. To z nudapláže neznám.

Sta67 (Ne, 10. 9. 2017 - 21:09)

Nemají pak chlapi problém s...Já si tedy myslím, že erekce ze samotného faktu, že vidím nahou ženu, je trochu úchylná. Ale protože je to bráno jako společenský standard, lidem ve většinové společnosti plavkových textiláků to přijde normální.

Správným erotickým podnětem je něco jiného než pouze nahá žena.

Vašek (St, 6. 9. 2017 - 14:09)

Já si myslím ,že na nahém koupaní není nic špatného. Navštěvujeme s ženou nudakoupaní v bazénu celou zimu a rozhodně si nepřipadám jako exhibionista. Jsme v bazénu a okolní svět svoji nahotou neobtěžujeme. Je tam pouze skupina nahých lidiček. Jako exhibionisty bych si připadal kdybych běhal někde po ulici nahý nebo byl nahý v bazénu mimo nudaplavání.

Nahota (Út, 5. 9. 2017 - 17:09)

mi nevadí,ale přiznám se,že seopaluji pouze nahoře bez.Bez spodního dílu,to bych určitě nešla.Věřím ale,že je to o zvyku,že poprvé je nám to nepříjemné a pak už nám to ani nepřijde.

Květa (Út, 5. 9. 2017 - 17:09)

Na nudisty jsem se vždy dívala jako na exhibicionisty. Naprosto jsem nechápala ženy co na nuda chodí. Před čtvrt rokem se vrátila starší dcera ze studia ve Francii. Nadšeně vyprávěla jak se opalovala nahoře bez a na jaře jí její kamarádka z rodiny vzala na moře na loď. Prý tam byly pořád bez plavek. Ta mladší napjatě poslouchala. Nedalo mi to zeptat se jestli na lodi byli kluci a že k tomu jsem jí nevychovala. To nebylo jak si myslíš mi řekla. Uvidíš sama. A šla s mladší dcerou hledat blízkou nudapláž. Tam mě nedostanou přísahala jsem si. A když se oteplilo jela jsem s dcerami směr nuda. Starší dcera se hned svlékla jako nic šla do vody. Mladší ji napodobila, jen já stará konzerva stála a sledovala kdo se na mě dívá. Za deset minut mi bylo fakt horko a já měla ještě plavky. Mladší přiběhla z vody a říkala že doplavaly až na ostrůvek a tam si odpočinuly a voda je super. Tak jsem se rychle svlekla a s pocitem všech pohledů na mne jsem šla také do vody. U schůdků vylézal mladý muž a já musela jít kolem něj nahá. Studem jsem byla rudá.
Dnes se nestydím ale užívám si opalování a na nuda chodíme všechny tři.

Reklama

Přidat komentář