Reklama

Obřízka

Patricie (So, 17. 11. 2018 - 22:11)

děkuju za odkaz i návod. Já si myslím, že pinďoura se staženou předkožkou má chlap ukazovat ženský v soukromí. Partner když byl nadrženej, tak pobíhal kolem mě, stál mu a kůžičku měl vzadu. Takhle to je v pořádku a je to i hezčí. Ale odhalovat žalud na veřejný pláži, před cizíma ženskejma a dětma, to neuznávám. Já to beru, že tím ukazuje, že má chutě a přijde mi to oplzlý.

Musíš (Ne, 18. 11. 2018 - 01:11)

vymazano

Tony (Ne, 18. 11. 2018 - 07:11)

určitě je Patricie zvědavá na tvé oplzlosti.

Jinak jsem si vzpomněl. Stahování předkožky při plavání v bazénu, kde bývá nadměrně chlórovaná voda, se nedoporučuje.

Patricie (Ne, 18. 11. 2018 - 14:11)

já mu vždycky připomenu, aby si stáhnul předkožku ve sprše, musíme se sprchovat než jdem do bazénu, mýdlem bez plavek. Samozřejmě normálně si ji dává zpátky, nevím, proč si ji nedal. Ne aby si ho myl v bazénu, kde plavou lidi. Snad jsem se vás nedotkla když jsem psala jak se mi nelíbí předkožka vzadu, jestli to náhodou tak nemáte. Psal jste, že se to stahuje někomu samo, což jsem nevěděla. Já se ptala kamarádky, vrtalo mi to hlavou. Ta mi říkala že ano, že ta předkožka zůstane vzadu někomu v pubertě, jak si kluci začnou honit ptáka, že potom se to skutečně zkráti.

Vy jste fajn, by mi nevadilo, kdybyste to tak měl a ležel třeba na dece vedle. Mně vadí cizí chlapy, co si snad myslí, že s nima pudu. S nikým bych nešla, s kým bych nechodila aspoň půl roku. Nenechám se využívat že si někdo potřebuje vyprázdnit pytel. Kamarádovi bych pomohla rukou, ale minimálně půl roku by si musel nechat zajít chutě, taky abych věděla, že to myslí vážně. Už jsem se párkrát spálila. Kluka mám malýho, ale v prosinci mi bude 47, vypadám teda mladší. Sema ale psát už nebudu, nechci aby mi psali úchylové jak mi tamten psal.

Patricie (Čt, 15. 11. 2018 - 20:11)

byla jsem s 9letým synem plavat, vžycky mu připomenu, aby si stáh předkožku. Nejak jsme zapoměli ji dát zpět, po plavání jsme to zkoušeli, ale nějak to nešlo. Jako by se mu smrskla nebo co. Doma byl hrozně utahaný a po jídle šel hned spát. Kůžičku jsem mu natáhla zpátky a když usnul, jenže než se mi to povedlo, tak se mu postavil. Kůžička natáhnout jde, ale sjede hned zas dozadu. Mám s tím jít zítra k doktorce? Některý chlapy kůžičku mají vzadu, to jsem si víckrát všimla, ale nevím, jestli to může být u takhle starýho kluka?

Tony (Čt, 15. 11. 2018 - 22:11)

Pokud mu jde natáhnout zpátky na žalud, tak to není žádný problém. Tak u 15% kluků se v pubertě stane, že jim ta kůžička sjíždí za žalud a že pak mají žalud natrvalo odkrytý. Většinou se to stává ve třinácti letech, ale to rozmezí, kdy toto nastane je velmi velké. Může k tomu dojít mezi osmi až pětadvaceti lety. Že toto u někoho nastane tak velmi brzo nebo naopak tak velmi pozdě je sice zřídkavé ale stává se to. Takže váš devítiletý syn může klidně patřit mezi ty řídké případy, u kterých toto nastane velmi brzy. Podstatné je, aby mu ta kůžička šla lehce natáhnout zpátky na žalud. To, že pak sama zklouzává hned za žalud žádná závada není. Je to pouze menšinová přirozená varianta.

Patricie (So, 17. 11. 2018 - 20:11)

děkuji za vysvětlení. Ano, všimla jsem si na nuda, že některý chlapi mají kůžičku vzadu, mě to přijde takový sprostý. Já to brala, že tu předkožku vzadu mají nascvhál, ne že jim sama se stáhne dozadu. Se synem potřebuju chodit do dámských sprch, je dosti nesamostatný, nechci ho pustit samotného do pásnký šatny.

Kůžičku jsem mu ráno dala zpátky, pak to už drželo. Moc bych o to nestála, aby chodil s odhaleným žaludem, ani až bude větší.

Tony (So, 17. 11. 2018 - 22:11)

Pokud on tak bude sám chtít chodit, tak mu v tom nezabráníte, zakazovat něco takového klukovi nemá smysl.-------------------------------------Většina to ale dobrovolně nemá. U koho toto samo nastává v pubertě, tak se tomu dá zabránit, obdobně jako se dá vytahat kůže po obřízce. K tomu tu něco zkopíruju:--------------------------------------------Pokud ti po obřízce zůstal na svém místě alespoň malý kousek předkožky, můžeš ji pomalu a postupně zkoušet natahovat dopředu, směrem na žalud, a tím ji o něco prodloužit. Nikdy to ale nedělej „nasucho“, vždy k tomu použij nějakou mast nebo krém. Postupuj při tom velmi opatrně, aby ses neporanil! Natahuj vždy jen tak daleko, aby to ještě nebolelo.

Nejlepší doba pro takovéto natahování je hned po koupání, kdy je kůže jemnější a vláčnější. Můžeš také zkusit cvičení, při kterém si kůži na penisu jemně odtahuješ na dvě různé strany.

Při tomto cvičení uchopíš svůj penis mezi palce a ukazováčky obou rukou tak, že spojíš bříška prstů, jako na obrázku. Kůži jemně natahuj tak, že obě ruce jdou od sebe – jedna směrem k žaludu, druhá směrem k tělu.

Ale pozor, takové cvičení nikdy nesmí bolet! Nemysli si, že když budeš natahování provádět silněji, tak něco urychlíš. Většinou trvá celé dlouhé měsíce, než se projeví výsledek. Takové cvičení proto vyžaduje opravdu velkou trpělivost. Na druhou stranu, mnoha chlapcům a mužům se tímto způsobem podařilo natáhnout kůži na penisu tak, že si vytvořili jakousi „nepravou předkožku“ (lékařsky se označuje jako „pseudoprepucium“). Ta sice není zdaleka tak citlivá, jako byla původní předkožka, ale má alespoň tu výhodu, že pokrývá žalud nebo jeho část, a tím ho chrání před dalším vysušováním a keratinizací.-----------------------------------------------

Více zde: https://www.strankyprokluky.cz/jak-o-sebe-pecovat/zalud-a-predkozka/--------------------------------------Doporučuju vám si ten článek přečíst celý.

Laik (Pá, 9. 11. 2018 - 14:11)

Pokud zákrok není indikován lékařem, porodníkem je to estetická chirurgie na kojenci.

Tonda Vlas (Pá, 9. 11. 2018 - 14:11)

Porodník nemá co mrzačit pohlaví novorozencům pohlaví amputací předkožky a tak mu způsobit hned porodu pekelně bolestivé trauma a zcela tak pošlapat jeho právo na sebeurčení a genitální integritu.

Takováto "estetická chirurgie" je neskutečné zvěrstvo.

Tonda Vlas (Pá, 9. 11. 2018 - 12:11)

oprava: nechat vnutit

Tonda Vlas (Pá, 9. 11. 2018 - 12:11)

A ty jsi kdo, že takto upozornuješ? Tato otázka ve velmi kontroverzní a zvůle mnohých obřízkuchtivých lékařů je velmi veliká. Jsem jeden z velmi mála lidí v ČR, který té problematice nahlédl pod pokličku a vidí do toho.-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nebo si máme vnutit vnutit od obřízkuchtivých lékařů mrzačení pohlavních orgánů amputací předkožky, jak si to nechali vnutit velmi naivní Američané a velice těžce se z toho vyhrabávají?.....................................................................................................................................

Tvé prohlášení není nic jiného, než stupidní fráze.

Jan (Pá, 9. 11. 2018 - 12:11)

Upozorňuji, že o odborném zákroku nemají co diskutovat laici.
Primitivní náboženské rituály nevyjímaje.

Tonda Vlas (Pá, 2. 11. 2018 - 01:11)

*Kolik takových zákroků je ročně u nás??*

Jak prohlásil Churchill: VĚŘÍM POUZE TĚM STATISTIKÁM, KTERÉ SI SÁM ZFALŠUJU

Tonda Vlas (Čt, 1. 11. 2018 - 11:11)

Pirátská strana schválila toto:

Celostátní fórum
1) ukládá Republikovému výboru zapracovat do dlouhodobého programu následující změny:

Do bodu Občanská práva bude přidán podbod a odstavec
Právo na duševní a tělesnou integritu
Občan má právo na svobodné rozhodování o svém těle. Nikdo nesmí zasáhnout do tělesné integrity člověka bez jeho souhlasu, pokud k tomu nejsou závažné důvody.
Každý občan má právo na svobodu myšlení a náboženského vyznání, včetně práva náboženské vyznání změnit.
2) ukládá poslaneckému klubu:

- učinit kroky pro zahájení osvětové činnosti směrem k praktickým lékařům pro děti a dorost z hlediska respektování doporučení České urologické společnosti (respektovat fyziologický postnatální vývoj mužského genitálu a vyvarovat se u chlapců násilnému přetahování předkožky v prvních letech života)

- zvážit možnosti legislativního zaručení práva jedince na svobodné rozhodování o svém těle, konkrétně odložení provádění mužské obřízky z jiných než zdravotních důvodů do věku, kdy bude jedinec schopen rozhodnutí učinit sám, navržená hranice je 15 let

3) ukládá garantovi programového bodu Zdravotnictví zpracovat oficiální stanovisko Pirátské strany k mužské obřízce

sardanapal* (St, 31. 10. 2018 - 14:10)

Jenže Tony, ono to jiné... ...

Mates (St, 31. 10. 2018 - 14:10)

Jenže Tony, ono to jiné řešení většinou vůbec nefunguje...jen se tím postižený zbytečně dál a dál trápí...tedy aspoň na mě to nefungovalo a to stejné mi řekl urolog.... To je jako léčit rakovinu javorovým sirupem a sodou...taky je všude plno zaručených návodů, že to jde a že se to zdravotnická lobby snaží ututlat...jenže to taky nefunguje...to stejné léčba rakoviny vitamínem C atd..atd....Steve, ano hříšné je to vždy, ale myslel jsem to tak, že alespoň pro mě je pocitově závažnější provinění, když to někdo dělá za zády partnera, než když je někdo sám a čas od času si uleví...

Tonda Vlas (Čt, 1. 11. 2018 - 06:11)

I pokud by se jednalo o patologickou fimózu, tak ta se dá řešit moderní operací se zachováním předkožky-. Řešení obřízkou je předpotopní a zmrzačující.

V tom novém systému aby se tak prase vyznalo. Jenom doufám, že se v něm nevyzná Zkoumal.

Tonda Vlas (Čt, 1. 11. 2018 - 07:11)

Na druhou stranu mi tento nový systém náramně vyhovuje, protože to tu málokdo nový najde.

Tony (St, 31. 10. 2018 - 04:10)

Tony, z té poslední poučky...Tak mě tu křivě neobviňujte, že mě rajcují chlapecké kůžičky. Ty mne jako sexuální objekt nezajímají ani náhodou.

Reklama

Přidat komentář