Reklama

Malování na tělo

Niky (Čt, 16. 1. 2014 - 16:01)

Poslední dobou se mi...Myslíte že když si píchám do kůže jehlou a pak to obkreslim perem,že se mi něco může stát?

sarca (Pá, 4. 3. 2022 - 18:03)

ahoj, no je větší pravděpodobnost že ano, náplň z pera se ti dostane pod kůži (do těla) a kdyby se to dostalo do krve je dost možná otrava krve, ale pokud to na ruce dlouho nemas tak by to nic udělat nemělo, ale dávej si pozor

Katka (Ne, 24. 1. 2021 - 16:01)

Ano můžeš dostat otravu krve to si radši čmárej jen tak fixkou taky to není ideální ale lepší než se píchat jehlou a potom do toho psát propiskou nebo si nech udělat norm tetování na furt nebo tetování henou navíc můžeš dostat ne jen otravu krve ale i do nějak poškodit orgány a td navíc ti zůstanou jizvy pokud se musíš píchat jehlou doporučuji naštívit psychiatra není to ostuda jen ti pomůže jinak přeji hezký zbytek dne.

Adam (St, 12. 12. 2018 - 22:12)

Tak záleží, jak hluboko by to bylo. Pokud se pícháš až do krwe a dostane se ti do ní inkoust, tak by mohlo být zle. Ale pokud je to jen pod prwní wrstwou kůže, tak by se nic stát nemélo

lenimis (St, 15. 7. 2009 - 09:07)

nejlepsi je prestrikat znaky z lihovky obycejnym lakem na vlasy...pak to tetovani vydrzi celkem dlouho a nerostíká se, dokonce i pri koupání se nerozmaže..ale pozor na ručník!!:D;)

Tereza (Út, 25. 9. 2012 - 13:09)

Ahoj Lalinko
Já jsem malíř...A může se mi něco stát když si často kreslím na ruku, ale propiskou?

frantisek (Út, 17. 1. 2012 - 12:01)

pokud chcete pomalovat doporucuji www.angels-agency.cz/cmaralinka je tam i plno fotek z akci ktere jsme jiz delali. momentalne pouzivame i airbrush a samozrejme kvalitni barvy na telo, taktez hennu a TEMPTU, ktere se pouziva bezne pro film.

lucísek (Čt, 24. 3. 2011 - 19:03)

já mám vyrážku a nevím co stím dělat.

zuza (Út, 14. 10. 2008 - 15:10)

já sem měla pomalovaný záda lihovkou a za pár dní se mi vytvořila vyřžka a celkem velka,myslím,že bydu ráda,když po ní nebudu mít jizvy a nějaké zbytky...chci s tím zajít na kožní,bylo fajn mít pokreslený záda a ruce,ale teď už na sebe kreslit nikdy nebudu,nechci si zkazit kůžu,proto už lihovky nikomu neodoporučuji

anula (Ne, 6. 7. 2008 - 15:07)

no to by me taky zajimalo...delam to stejne akorat na nohy

Radek (So, 5. 8. 2006 - 21:08)

Bud opatrna, abys nemela alergickou reakci. Pred vic jak rokem jsem si nechal v jednom "solidnim" salonu namalovat jmeno svy holky na zadek. To ji sice mile prekvapilo a smala se, ale mne smich presel, kdyz jsem mel za dva tydny reakci, cely to zrudlo, svedilo a vystouplo. Ted uz mam zadek zase hladkej, ale porad je to za jistyho osvetleni trochu videt. Musel jsem kvuli tomu odlozit lekarskou prohlidku, protoze mne to bylo trapny. Pak jsem zjistil, ze ten salon pouzil naky cernidlo, ktery je v EU zakazany a muze byt nebezpecny pro ledviny, jatra atd.

Weunka (So, 5. 8. 2006 - 19:08)

malowání na tělo?to otázka?nejdříw sem myslela že to je uplná krawina a ted ted kreslím na lidi a zjistila sem že je to to nejlepší co může být wyjádříte co ten člowěk cítí a co je wlastně zač je to ta nejlepší práce :)

John (Čt, 2. 3. 2006 - 14:03)

Ahoj Lalinko
Já jsem malíř amatér a o malování na těle se zajímám. Podle mně je centrofix (lihovka)neškodná hračka.Jinač by ho nemohli prodávat dětem,a zrovna děti jsou nejvíce náchylní jak k malování po sobě tak i jejich kůže je daleko citlivější.Pokud chceč mít malování co ti vydrží déle zajímej se o malování HENOU je to barva kterou používají v Indii u nás už vyšla v češtině knížka Tetování Henou já ji mám a budu se touto tématikou zabývat na svých stránkách věnovaných malování http://www.smart-web.cz/john-art/ zatím tam ještě o malování na tělo nemám nic ale brzo se do toho pustím,vlastně proto jsem našel Tebe hledám více informací o barvách na tělo na netu.Já jsem maloval fikšem na hodně lidí a můžu tě ujistit že jim nic neudělal.To by jsi musela být alergiská na líh.A to by jsi zjistila po prvních pokusech,kůže by začala reagovat.

Inka (Út, 21. 6. 2005 - 20:06)

dřív jsem slyšela že to způsobuje rakovinu kůže ale to byly fámy.Myslím že když to nebudeš přehánět tak se nic nestane.Taky o tom uvažuju.

Miky (So, 11. 10. 2003 - 22:10)

Čau Laalinko,já si myslím,že z tzv.lihovek se ti nic stát nemůže.Já jsem si taky dost často maloval po rukách a nic se mi nikdy nestalo.Vždycky se mi líbilo,když mně na ruce kreslily spulužačky.Ale to už je nějaký rok zpět.Já sám kreslit moc neumím,tak už mě nemá kdo "tetování"dělat.Tak se měj hezky.Miky

Melik (So, 1. 5. 2021 - 16:05)

Ahojky. Jen z lihovek se ti mohou stát mnohem horší věci než třeba z gelových fixek. Gelové fixky sice vydrží méně ale nejsou tak škodlivé. Nejsem sice doktorka ale vyrážka se mi už z lihovek udělala a nebylo to moc příjemne. Dík za odpověď Melik

Melik (So, 1. 5. 2021 - 16:05)

Ahojky. Jen z lihovek se ti mohou stát mnohem horší věci než třeba z gelových fixek. Gelové fixky sice vydrží méně ale nejsou tak škodlivé. Nejsem sice doktorka ale vyrážka se mi už z lihovek udělala a nebylo to moc příjemne. Dík za odpověď Melik

Laalinka (So, 11. 10. 2003 - 21:10)

Poslední dobou se mi zalíbilo vyrábět si vlastní "tetování"- kreslím si na levou ruku různé motivy. Může mi uškodit, když používám centrofixy- takzvané lihovky? Vydrží totiž mnohem déle než prodávané fixy na tělo.?ádná vyrážka se mi zatím nevytvořila, ale bůhví co se pod obrázkama může skrývat.

Jakub (Ne, 11. 11. 2018 - 10:11)

Může být fixa na těle jedovatá

Karolina (Ne, 11. 11. 2018 - 13:11)

Tak samozrejme, ze jsou fixy jedovate. I kdyz dnes se daji pro deti sehnat i drazsi, netoxicke, ale stejne bych si s nima na telo nemalovala. Existuji specialni barvy na telo.

Reklama

Přidat komentář