Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

mno (Út, 6. 11. 2018 - 10:11)

Tady je to jako soutěž Nikdo není dokonalý, já jsem již také téměř do-konalý .
Nejúspěšnější a nejaktivnější přispěvatel dostane od doktorka.cz za celoživotní práci skleněný mozek (nebo spíš skleněnou urnu), za celoživotní dílo a zásluhy o doktorku a jejich blahobyt z reklamy.

Shabbatot-Jahoda (Út, 6. 11. 2018 - 07:11)

a nyní You Tube:God Bless the U.S.A. by Lee Greenwood.
a ještě video:American Patriotic Songs and Marches

Cynik - realista (Út, 6. 11. 2018 - 05:11)

První úplatný převod bytů v rodinných domech bude pravděpodobně osvobozen od daně z nabytí nemovitých věcí. Sněmovna před několika dny v prvním čtení podpořila novelu zákonného opatření Senátu, která s tím počítá. Návrh z pera poslance hnutí ANO Karla Raise odstraňuje přetrvávající daňovou diskriminaci lidí, kteří si pořizují bydlení v menším domě s několika bytovými jednotkami.

Na rozdíl od lidí, kteří kupují byt v bytovém domě nebo celý rodinný dům, totiž rodiny, které si v minulých letech koupily byt v rodinném domě, musí kvůli chybě v legislativě daň platit. A i lidé, které finanční úřady před několika lety samy ujišťovaly, že jsou od placení daně z nabytí nemovitých věcí stejně jako ostatní vlastníci bytů osvobozeni, nakonec musejí od loňska na zpětně vyměřené dani doplácet desetitisíce až statisíce korun. Čeští zákonodárci se před pěti lety rozhodli, že nepřímo podpoří mladé rodiny osvobozením od daně z nabytí nemovitosti (dříve daň z převodu nemovitostí) ve výši čtyř procent z ceny nemovitosti při první koupi bytu či rodinného domu v době do pěti let od kolaudace.
Domky se často parcelují

Senátoři, kteří schválili zákonné opatření, si ale nevšimli, že je tu také stavební zákon. A ten rozlišuje mezi bytem v bytovém domě a v rodinném domě. Na problém jako první upozornilo Právo už loni v březnu. Novela, která již prošla prvním čtením, má pomoci lidem, kteří budou byty v rodinných domech teprve kupovat. Těm, kteří tak již učinili a daň z nabytí nemovitých věcí zaplatili, ji Finanční správa vracet nebude.

„Finanční správa nebude zpětně činit kroky vedoucí ke změně nebo vrácení daně z nabytí nemovitých věcí. Nová právní úprava se bude uplatňovat až na případy vzniklé po dni nabytí účinnosti uvedeného poslaneckého návrhu zákona,“ sdělil už dříve Právu mluvčí ministerstva financí Michal Žurovec. Zdroj: https://www.novinky.cz/finance/488191-napraveni-omylu-prvni-koupe-bytu-v-rodinnem-dome-bude-zrejme-bez-dane.html --- Senát, pojistka demokracie... no, v tomto případě spíš pojistka tahání peněz z kapes občanů... "Senátoři, kteří schválili zákonné opatření, si ale nevšimli, že je tu také stavební zákon," píše se v článku... Aha, nevšimli si, jejich asistenti a poradci si také nevšimli, nikdo nic neviděl... ale na výpisech z účtu nejspíš dobře vidí nemalé, na mzdách měsíčně vyplácené sumy, zde je zrak v pořádku.

aladin (Út, 6. 11. 2018 - 03:11)

"OECD doporučuje Česku boj s cigaretami a alkoholem"

Jsem nekuřák a občasný piják, ale s vašim doporučením bych si s radostí vytřel zadek!!!

sdfg (Út, 6. 11. 2018 - 08:11)

Aby si alkohol nevytřel zadek s tebou, nebyl bys první ani poslední.Pak by si jezdil v Praze šalinou a smrděl a cucal pivo a víno z petky.

sdfg (Út, 6. 11. 2018 - 08:11)

Mne zajímá, jestli na tom nejsme celosvětově nejblbějš s alkoholem.
OECD srovnává celosvětově.
A my jsme na tom nejblběji v celé EU.
Alkohol je všude, jak jdete v supermarketu, všude na vás kouká alkohol, chtěl bych aby alkohol byl za závěsem.

aladin (Út, 6. 11. 2018 - 03:11)

"Filmová komedie o blokádě Leningradu v Rusku narazila"

Ten Krasnovský by potřeboval rozbít hubu!!! Takhle urážet a ponižovat památku Leningradu!!!

aladin (Út, 6. 11. 2018 - 03:11)

"Kdyby Zeman četl, tak by se takhle nechoval. S takovým člověkem bych se nesetkal, říká čínský disident"

Starej se o sebe ty hajzle disidentskej a do nás se neser!!!

aladin (Út, 6. 11. 2018 - 03:11)

"Podle EU by mohlo žít v Česku až 68 milionů lidí, v Německu 274 milionů "

Proč nevystoupíme z EU? Protože máme ve vládě stejné hajzly, jako jsou v EU!!!

aladin (Út, 6. 11. 2018 - 02:11)

http://www.prvnizpravy.cz/zpravy/zpravy/ni-rusko-si-poradi-se-strategickymi-hrozbami-i-bez-jaderneho-arzenalu/

aladin (Po, 5. 11. 2018 - 20:11)

"ČT24
90′ ČT24"

Nejsou lékaři? No bodejť, za komunistů bylo být lékařem IN !!! Dnes to je skoro za trest!!!

Tonda Vlas (Po, 5. 11. 2018 - 21:11)

lékařů je dost, zrovna ležím v Mostu ve špitálu. Je to tu samý ibn Chalili, dokonce tu máme mladého Ibrahima z Konga co jako kluk ještě lezl po stromech.

aladin (Po, 5. 11. 2018 - 20:11)

"Kino Svět
Lodě ve válce: USS Enterprise (Dokument)"
To vám je všechno na hovno!!!, pokud Rusové mají zařízení, co vám vypne elektroniku!!! Je to jen vyhazování peněz! Sonické rakety, které mají Rusové jsou za 20minut ve Washingtonu!!! Nejdou zaměřit a tím pádem sestřelit!
Ale vám -majitelům výrobců vojenských zařízení a bank jde jen a jen o zisky, nějaká bezpečnost USFT je nezajímá!!!

aladin (Po, 5. 11. 2018 - 20:11)

"Barrandov News
Týden s prezidentem"

Ano souhlasím s vámi pane Prezidente, věci se musí nazývat pravými jmény, ať se to některým nelíbí ( asi těm kterých se to týká) !!!
Valaška je neschopná služka západu!!!

sdfg (Po, 5. 11. 2018 - 20:11)

Prezident je eponymem rčení. Spojí se i s ďáblem aby mu pomohl zvítězit.

aladin (Út, 6. 11. 2018 - 01:11)

Zatím je spojený s Českým národem, jestli je to pro tebe ďábel, tak táhní do pr.... z České republiky!!! Národ si ho zvolil!!! To jen nepřátelé Čechů se snaží o sto šest, pomluvit prezidenta a zničit Český národ! Jako už mnohokrát v minulosti!!! To jsou ti praví ďáblové!!! Je jich hromada ve vládě, v TV a i v neziskovkách!!!

sdfg00 (Pá, 9. 11. 2018 - 00:11)

Tím jsem měl na mysli jeho cesty do Číny, názorné předvádění makety samopalu na novináře s becherovkou místo zásobníku,slova o muslimech je to poslední, i když by neměl podle mne nadávat na všechny muslimy, navíc i ty ateistické v praxi, pouze dle tradice.
A mít tradici je pěkné, ale jinou, ne tu čínskou maoisticko-kapitalistickou.

Návštěvník (Po, 5. 11. 2018 - 18:11)

Neskutečný... je vůbec možný, že by si ten bruselskej dobytek nedělal bohapustou prdel? ---

"Na základě hustoty obyvatel na kilometr čtvereční vypočítal Brusel kolik migrantů mohou absorbovat jednotlivé země. Podle toho Německa může přijmout dalších 192 milionů, takže celková populace by mohla vzrůst na 274 milionů.
Podle studie EU by mohla Česká republika k dnešnímu stavu 10,6 milionů obyvatel absorbovat ještě 58 milionů migrantů na celkový počet 68 milionů obyvatel.

Brusel již v roce 2009 dospěl ve Studii EU k závěru, že jednotlivé státy mohou absorbovat výrazně více migrantů než dříve.

Ve studii bylo vypočítáno, kolik migrantů navíc mohou absorbovat jednotlivé země EU. Studie je neformálně nazvaná "Studie o proveditelnosti přemístění žadatelů o mezinárodní ochranu".

Na základě počtu obyvatel na čtvereční metr zpráva přichází k překvapivému závěru: Německo by proto mohlo vzít ještě 192 milionů lidí. Rakousko přes 60 milionů a Švédsko dokonce přes 400 milionů.

Brusel také vidí potenciál ve Španělsku: V současné době má země okolo 44 milionů obyvatel. Vzhledem k tomu, že je to velmi rozsáhlá země, mohlo by zde žít až 460 milionů lidí.

Pokud bude tento dokument někdy implementován, nezbyde z dnešní Evropy nic. Podle novinářky Evy Hermanové působí tato Studie jako „ledoborec“ ke globálnímu paktu OSN o migraci, který má být podepsán v prosinci 2018 v marockém Marrákeši .

Celkově tato zpráva dospěla k závěru, že v EU, kde žije v současné době přibližně 500 milionů lidí, je prostor pro 3,8 miliardy lidí.

(http://www.prvnizpravy.cz/zpravy/zpravy/podle-eu-by-mohlo-zit-v-cesku-az-68-milionu-lidi-v-nemecku-274-milionu/?fbclid=IwAR07cjQ2f9wD6B_7AFOLERm83SOZny0NWf7uB3N3bkC7qWf7Ka1eTSAulR8)

sardanapal* (Po, 5. 11. 2018 - 17:11)

Jahodové trombelíne , hoď tam vzpamatováka ! Neboť největším dravcem není vypelichaný orel bílá hlava , nýbrž HAVRAN !!! Havran se nebojí má silný dráp KRÁ , Havran se nebojí umí se rvát KRÁ , Havran , Havran , Havran Krá Krá Krá ...

Shabbatot-Jahoda (Po, 5. 11. 2018 - 17:11)

kam se hrabe ten tvůj havran a orla v útoku.Takovej orel v útoku oddělá i kozu,anebo kamzíka....jak blesk slétne z nebe,zasadí tvrdý úder ocelovým drápem a blbá koza mečí hrůzou když padá ze skalního útesu....Jenže orel jako ikona představuje i ikonu svobody,hrosti,demokracie a lidských práv a k tak super zemi jako je Amerika nejlépe pasuje.Bůh žehnej Americe a ochraňuj ji před všema nepřátelema.

Reklama

Přidat komentář