Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

Shabbatot-Jahoda (Čt, 1. 11. 2018 - 17:11)

ha,ha,ha...koukám,že se zde schází staří dobří kozáci...toto jest dobře.
Ještě Aladin,sdfg at nechodí,ten tu scházet nebude,Jedovatej a bičák a Cynik a bude to kompletní.

Jedovatej (Pá, 2. 11. 2018 - 04:11)

Snad jediný, co by mohlo bejt na novým sytému týdle diskuze dobrýho - primitivní forma života, čili ubohej trapnej blbeček sdfg se sem nedokáže prokousat... ale moc bych na to nespoléhal.

Jedovatej (Čt, 1. 11. 2018 - 14:11)

Zdá se, že příspěvky jsou nápadně prořídlý, novej systém na Doktorce potvrzuje pravidlo, že každý změny bejvaj vobvykle k horšímu.

Je taky docela protivný, že novej systém nezvládá voddělený vodstavečky a zmatlá celej text do jedinýho chumlu, vejsledek je pak dost nepřehlednej.

Shabbatot-Jahoda (Čt, 1. 11. 2018 - 15:11)

již ve mě heklo,že byl smazán obsah mého skvělého proamerického psaní na Cinkání.
Šmankote.....tolik roků jsem se snažil dělat proamerickou a super pro Israelskou propagandu a najednou Nic...ani všechny své proisraelské příspěvky na vlákně Židovství nějak nemohu najít...ani vlákno-Návrat z Ameriky do Čech,kde jsem oslavoval USA a nejlepší system ,jaký kdy člověk stvořil a to svobodu a demokracii v USA....
Ani jedna moje báseň k dohledání a to jsem se tak snažil psát poezii....najednou je takové prázdno a velká nicota...již najednou nejsem na očích.
No......to,abych začal psát opět znova a zviditelnil se,nějak mě tou změnou na Doktorce pohasíná moje hvězda.....

Návštěvník (Pá, 2. 11. 2018 - 04:11)

Jahodovej, aspoň tendle skvost světový literatury se podařilo zachránit pro zdejší diskutéry, i pro ty dosud nenarozený. Vopravdu ale netuším,Jak se to do komentéře přepíše bez voddělenejch mezer po těchhle zkurvenejch změnách... Vyzkoušíme, uvidíme... ---------- 3.1.2018 23:21 - Jahoda

Báseň !

Můj pes Punťa.

Puntíček je šelmička
má kulatá očička.

Na zádech má chloupky
a v tlamičce zoubky

taky černý čumáček
je to malej rošťáček.

Ocásek má bílej,protože je mlsnej
papá jenom šunčičku a salámek,darebák.

Honí dvorem kohouta
zažene ho do kouta

směje se nejvíce,
ted´ jdu honit slepice.

Malej,ušatej,,chlupatej potvorák.

Shabbatot-Jahoda (Pá, 2. 11. 2018 - 14:11)

máš to blbě....takže oprava amoje báseň znova ,jak má být.
Báseň:pes Punťa......

Puntíček je šelmička.........má kulatá očička........ocásek má bílej.......protože je mlsnej.......taky černý umáček........je to malej rošťáček........Na zádech má chloupky.......a v tlamičce zoubky......papá jenom salámek....Puntíček je potvorák..........Honí dvirem kohouta,zažene ho do kouta,.....pak směje se mu nejvíce....teď jdu honit slepice,,......je to darebák,,ušatej,chlupatej potvorák.

Shabbatot-Jahoda (Čt, 1. 11. 2018 - 15:11)

a když si zajdu na americké Yahoo a zadám do vyhledavače Doktorka cz ShabbaTot,ani jeden příspěvek co jsem psal tam není...pouze domovská stránka Doktorka cz a to na všech příspěvcích co jsem psal.
Ani jeden příspěvek o americkém orlu bělohlavém a Israeli a hlavním městě Israele Jerusalem,nic z mého skvělého lání bolševikům a jiným potvorám....prostě na americkém internetu,kkde jsem si roky budoval skvělý profil-NIC a houba s octem!

Celé toto vkládání příspěvků je nějak zpotvořené,žádné odstavce...jak zde mám pak psát básně...,to teda nevím...

Schválně zkusím jednu mou báseň,co z toho vyjede.....

Báseň.
Holala,holala,podává se kořala.
Zvesela,vesele,zahraju si v kapele,
všude samej ožrala,...
trlala,trala.
Když na táce zahřmí natočený pullitr hřmotem,
orošený tím správným potem,
pozvedávám sklenici,
vždy připraven být v kondici.
..........................................

Cynik - realista (Čt, 1. 11. 2018 - 05:11)

Řecké úřady chtějí spolupracovat s Českou republikou ve věci dětských uprchlíků bez doprovodu, uvedla dnes europoslankyně Michaela Šojdrová, která iniciovala přijetí 50 syrských sirotků do Česka. V úterý a dnes jednala v Řecku, výsledky své návštěvy chce nejdřív sdělit premiérovi Andreji Babišovi (ANO) a ministrovi vnitra Janu Hamáčkovi (ČSSD). Babiš v minulosti trval na tom, že dětem je třeba pomoci mimo Česko.

(Zdroj: https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Recko-chce-spolupracovat-s-CR-ve-veci-detskych-uprchliku-hlasi-Sojdrova-557666)

Shrňme si to - Šojdrová utajeně a za doprovodu rozmanitých dobroserů a parazitů vyrazila do Řecka hledat 50 syrských "sirotků". Dle informací z médií je takový odběr sirotků z hlediska syrského práva nelegální, zajímalo by mne také, jakou má lidovecká, a tedy patrně v Boha věřící europoslankyně představu o výchově muslimských dětí v nemuslimském prostředí. Zajímalo by mne také, zda si sama vezme alespoň jednoho sirotka - jako europoslankyně je dostatečně placená, a času má asi také dost, jestliže může trajdat po Evropě a pracovat proti vůli naprosté většiny českých občanů, navíc za jejich peníze.

bič (St, 31. 10. 2018 - 13:10)

Církve patří nakopat...Jo a zapomněl jsem dodat, jak tady píše Jahoda, že dělají opičky dětem (a nakonec i dospělým, jenže ti by měli mít už rozum a nedělat opičky a ovečky církvím). Celý jejich užitek. Takže ne žádné restituce, ale pořádný kopanec někam !

bič (St, 31. 10. 2018 - 13:10)

...Církve patří nakopat někam a zakázat je. Co udělali pro svět užitečného ? Dobrá, pár silně věřících jeptišek se někde stará o postižené děti, seniory a nemohoucí, ovšem to suplují roli neschopného státu. Jinak tmářství, dogmatismus, slepá víra, nesnášenlivost a rozzbroje. A podle Bible se mají starat o duchovní statky a ne o světské. Sami porušují svá přikázání. Je to jen nejstarší politická strana, která vznikla, když první podvodník potkal prvního hlupáka.

Emil (St, 31. 10. 2018 - 12:10)

Vršek potravního...Je tam navíc silná jistota, že není komunista.To se musí demokratům naší zemi líbit.

Emil (St, 31. 10. 2018 - 12:10)

Já myslel, že jenom Déčko...Je to logické, jako spojenci Saúdské arábie a perspektivní přistupující stát commonwealthu by bylo nasnadě potvrdit svou loajalitu převzetím královského systému a přijetím jejich prince či princezny na uvolněný český trůn po Milouši Zemanovi, vývoz zbraní zaručen.Též orientace proti šítskému zlu zaručena.Vzít by si mnohl Madelaine Allbrightovou a mohli by adoptovat děti.

Tony (St, 31. 10. 2018 - 08:10)

Přeji této odvážné...Já myslel, že jenom Déčko má přístup k ústavní wifině.Teď vidím, že jste tu dva.

Prin a princez… (St, 31. 10. 2018 - 08:10)

Vršek potravního kapitalistického řetězce, přirozeného kapitalistického přírodního výběru na nejvyší posty ve státě.

sdfg (St, 31. 10. 2018 - 08:10)

Přeji této odvážné...Pro mne by byl přijatelnější Saúdský princ nebo princezna,ale mají násilnické sklony.K vypjatému incidentu prý došlo letos v létě v luxusním apartmánu nedaleko pařížského Vítězného oblouku. Hassa si sice dekoratéra pozvala sama, ale rozpálilo ji doběla, že si pořizuje při práci snímky. Členovi ochranky proto nařídila, aby muže zmlátil a svázal. „Zabij toho psa, nezaslouží si žít!“ křičela prý na něj nepříčetná králova dcera, která údajně měla strach, že chce malíř snímky prodat novinářům.Tu chci za prezidentku.Umí to evidentně s novináři jako její bratr.

sdfg (St, 31. 10. 2018 - 08:10)

Paní Madleine Allbrightová...Jemen je Šítský a to je jak známo zlo!

sdfg (St, 31. 10. 2018 - 08:10)

Paní Madleine Allbrightová píše krásné knížky jako je její Zimní Praha, a mohla by být zprostředkovatelkou a prooagátorjiz zdravího životního stylu např. tzv. homeopatické výžuvy deseti milionu lidí v Jemenu, z toho je vidět, že by naši 10 milionovou republiku také zvládla obstarat.

sdfg (St, 31. 10. 2018 - 07:10)

Přeci jako anglosaská země nyní musíme převzít o jejich svátky.Slaví se to ve všech anglosaských zemích tedy České republice, USA, Kanadě, Velké Británii, Irsku, Austrálii, Novém Zélandu aj.jako "předvečer všech svatých" a pochází Irska ,nám velmi blízké taky katolické země.

sdfg (St, 31. 10. 2018 - 07:10)

Jahoda se nyní onléká jako amerikanofil do kostýmu strašidelnéhoi a nakupuje tykev a dlabe ji, tu pak nasazuje na hlavu a chodí s pastou kolem dveří převlečený za strašidlo a pod pohrůžkou Trick or treat (Koledu, nebo vám něco provedu získává sladkosti a cestou pomalovávává rozpustile automobily a dává zubní pastu na kliky od dveří a tím „koleduje“ o sladkosti.

sdfg (St, 31. 10. 2018 - 07:10)

Madelaine Allbrightová by...Přeji této odvážné ženě, ať se dožije nejméně stovky,též by mohla být první českou prezidentkou po Zemanovi.

Reklama

Přidat komentář