Reklama

Obřízka

Laik (Pá, 9. 11. 2018 - 14:11)

Pokud zákrok není indikován lékařem, porodníkem je to estetická chirurgie na kojenci.

Tonda Vlas (Pá, 9. 11. 2018 - 14:11)

Porodník nemá co mrzačit pohlaví novorozencům pohlaví amputací předkožky a tak mu způsobit hned porodu pekelně bolestivé trauma a zcela tak pošlapat jeho právo na sebeurčení a genitální integritu.

Takováto "estetická chirurgie" je neskutečné zvěrstvo.

Tonda Vlas (Pá, 9. 11. 2018 - 12:11)

oprava: nechat vnutit

Tonda Vlas (Pá, 9. 11. 2018 - 12:11)

A ty jsi kdo, že takto upozornuješ? Tato otázka ve velmi kontroverzní a zvůle mnohých obřízkuchtivých lékařů je velmi veliká. Jsem jeden z velmi mála lidí v ČR, který té problematice nahlédl pod pokličku a vidí do toho.-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nebo si máme vnutit vnutit od obřízkuchtivých lékařů mrzačení pohlavních orgánů amputací předkožky, jak si to nechali vnutit velmi naivní Američané a velice těžce se z toho vyhrabávají?.....................................................................................................................................

Tvé prohlášení není nic jiného, než stupidní fráze.

Jan (Pá, 9. 11. 2018 - 12:11)

Upozorňuji, že o odborném zákroku nemají co diskutovat laici.
Primitivní náboženské rituály nevyjímaje.

Tonda Vlas (Pá, 2. 11. 2018 - 01:11)

*Kolik takových zákroků je ročně u nás??*

Jak prohlásil Churchill: VĚŘÍM POUZE TĚM STATISTIKÁM, KTERÉ SI SÁM ZFALŠUJU

Tonda Vlas (Čt, 1. 11. 2018 - 11:11)

Pirátská strana schválila toto:

Celostátní fórum
1) ukládá Republikovému výboru zapracovat do dlouhodobého programu následující změny:

Do bodu Občanská práva bude přidán podbod a odstavec
Právo na duševní a tělesnou integritu
Občan má právo na svobodné rozhodování o svém těle. Nikdo nesmí zasáhnout do tělesné integrity člověka bez jeho souhlasu, pokud k tomu nejsou závažné důvody.
Každý občan má právo na svobodu myšlení a náboženského vyznání, včetně práva náboženské vyznání změnit.
2) ukládá poslaneckému klubu:

- učinit kroky pro zahájení osvětové činnosti směrem k praktickým lékařům pro děti a dorost z hlediska respektování doporučení České urologické společnosti (respektovat fyziologický postnatální vývoj mužského genitálu a vyvarovat se u chlapců násilnému přetahování předkožky v prvních letech života)

- zvážit možnosti legislativního zaručení práva jedince na svobodné rozhodování o svém těle, konkrétně odložení provádění mužské obřízky z jiných než zdravotních důvodů do věku, kdy bude jedinec schopen rozhodnutí učinit sám, navržená hranice je 15 let

3) ukládá garantovi programového bodu Zdravotnictví zpracovat oficiální stanovisko Pirátské strany k mužské obřízce

sardanapal* (St, 31. 10. 2018 - 14:10)

Jenže Tony, ono to jiné... ...

Mates (St, 31. 10. 2018 - 14:10)

Jenže Tony, ono to jiné řešení většinou vůbec nefunguje...jen se tím postižený zbytečně dál a dál trápí...tedy aspoň na mě to nefungovalo a to stejné mi řekl urolog.... To je jako léčit rakovinu javorovým sirupem a sodou...taky je všude plno zaručených návodů, že to jde a že se to zdravotnická lobby snaží ututlat...jenže to taky nefunguje...to stejné léčba rakoviny vitamínem C atd..atd....Steve, ano hříšné je to vždy, ale myslel jsem to tak, že alespoň pro mě je pocitově závažnější provinění, když to někdo dělá za zády partnera, než když je někdo sám a čas od času si uleví...

Tonda Vlas (Čt, 1. 11. 2018 - 06:11)

I pokud by se jednalo o patologickou fimózu, tak ta se dá řešit moderní operací se zachováním předkožky-. Řešení obřízkou je předpotopní a zmrzačující.

V tom novém systému aby se tak prase vyznalo. Jenom doufám, že se v něm nevyzná Zkoumal.

Tonda Vlas (Čt, 1. 11. 2018 - 07:11)

Na druhou stranu mi tento nový systém náramně vyhovuje, protože to tu málokdo nový najde.

Tony (St, 31. 10. 2018 - 04:10)

Tony, z té poslední poučky...Tak mě tu křivě neobviňujte, že mě rajcují chlapecké kůžičky. Ty mne jako sexuální objekt nezajímají ani náhodou.

Gif (Čt, 1. 11. 2018 - 18:11)

https://www.google.cz/search?q=herbert+the+pervert+gif&tbm=isch&tbs=simg:CAQSlQEJh-inydO4T1oaiQELEKjU2AQaAggVDAsQsIynCBpiCmAIAxIooxfDHqAXyR6wHtgX6Qi0F7MenBeoNYc3pzWnPaw19iGnOY49mz2mPRowlpp6Q8yJR6DyW0vU73GUqXwIRyW6AjwcwPwqJIXc_1IUHonLscfKybZrm4xbO9sZYIAQMCxCOrv4IGgoKCAgBEgRkF3vgDA&sa=X&ved=0ahUKEwjJntPt1LPeAhWO3oMKHU-uADsQ2A4IIygB&biw=360&bih=564&dpr=3#imgrc=DA1K8C3bhYfvoM

Tony (St, 31. 10. 2018 - 04:10)

Přesně tak ... O krásu...Jde o to, že ty nikdy nepřipustíš, že existuje jiné řešení než radikální vopižlání. Pohání tě SYNDROM POPŘENÍ ZTRÁTY.PS: Tu ledvinu mám přece jenom prasklou, ale jen malinko, takže je šance, že se ta prasklina zahojí.Jehovisti by ze mě měli radost, přijal jsem dva pytlíky transfuzní krve.

Steve (Út, 30. 10. 2018 - 20:10)

Přesně tak ... O krásu vůbec nejde, jde o funkčnost, neb jinak bezproblémové použití penisu k sexuálnímu účelu a účelu plození. K čemu je zachovaná špatně fungující nebo nefungující předkožka?Mates: hříšné je si ho honit v jakémkoliv vztahu, je jedno zda singl či s partnerkou. Za hřích a hambaté je to považováno obecně - onanie (sebeukájení) = hřích.

Mates (Út, 30. 10. 2018 - 20:10)

Tony, z té poslední poučky ale vyplývá že Tvoje působení je opravdu zcela zbytečné..chytrý rodič nebo adept na obřízku si sám předem zjistí vše pro a proti a tomu blbému je to stejně jedno i kdyby to od Tebe slyšel stokrát. A je asi opravdu jedno jaký penis je hezčí..aspoň já to tak nevnímám...jsem obřezaný ze zdravotních důvodů a neřeším to...někdy se mi po kůžičce taky stýská, ale žádné trauma, nefunkčnost atd. jak popisuješ z toho nemám. A viz dotaz výše, proč by si zadaný Tony nemohl honit? No protože to nejen že v partnerství není slušně a je to asi 'vice hříšné" než při single životě, ale hlavně pro to, že by pak už neměl chuť uspokojovat partnerku :-)

Tony (Út, 30. 10. 2018 - 19:10)

Ona ta předkožka opravdu žádný pěkný kus těla není. Obřezaný penis je hezčí. Jenže někteří obřezaní chlapi, i když je to desetiprocentní menšina, mají vážné problémy, když jim ta předkožka chybí. Proto je velmi neetické, provádět obřízku dětem z rozmaru rodičů, o náboženském tmářství ani nemluvě, nebo když není závažný zdravotní důvod.Něco jiného, když se dospělý pro tu obřízku rozhodne sám. To by se mu ale mělo dostat vyčerpávajících informací a ne, aby se k němu dostala pouze stupidní cirkumfetišistická propaganda a aby byly informace o různých rizicích vehementně cenzurovány, jak se to děje na Estheticonu.Některé nány si přečtou stupidní cirkumfetišistický blog a nechají zmrzačit pohlaví svých synů.Otázka je, jestli u některých taková osvěta pomůže. Jak říkal páter Reinsberg: "KDYŽ JE NĚKDO CHYTREJ, TAK NA TO PŘIJDE SÁM A KDYŽ JE NĚKDO BLBEJ, TAK TOMU ŽÁDNÝ VYSVĚTLOVÁNÍ NEPOMŮŽE.

Tony (Út, 30. 10. 2018 - 19:10)

:-DD Jo jo, tak tak ......Moje motivace je zcela jiná, než mi předhazuje Zkoumal.

Steve (Út, 30. 10. 2018 - 17:10)

Neexistuje. Každopádně...:-DD Jo jo, tak tak ... souhlasím.Tony, to je velmi dobrá výzva!

Tony (Út, 30. 10. 2018 - 06:10)

Neexistuje. Každopádně...Bojuju proto cirkumfetišismu. To, že se nemístně zajímáme o předkožky nám přehazuje nemístně všem největší cirkumfetišista a obřízkový křižák dnešní doby profesor Brian Morris z Australie. Vidím, že tu má velmi horlivého žáka.

Reklama

Přidat komentář