Reklama

Můžou větší děti při cestování nosit plenky?

Zrcadlo :D (Čt, 5. 8. 2021 - 10:08)

V podstatě ano, jednou jsme jeli z Plzně až do Brna v Praze jsme přestupovali, a ve vlaku bylo narváno, takže jsme se rozdělili do dvou kupé já jedinej jsem byl sám s nějakýma lidma kteří měli 2 děti všichni další zastávku vystoupili. Potom za mnou přišel kluk kterýmu bylo 11 mě v tu dobu taky. Chvíli dělal něco na mobilu, a pak mě pozdravil, já jeho taky, a zapovídaly jsme se, zeptal jsem se ho "Kam jede?" On mi odpověděl kam ale to už si nepamatuju, já jsem mu řekl že já a zbytek rodiny co je ve vedlejším kupé, a že jsme udělali chybu že jsme si nic nezarezervovaly on mi řekl že jede se snad celou rodinou a že už tak jsou na 2 kupé. Řekl jim že sedí vedle respektive tam kde já, nikomu to nevadilo, prej si alespoň mají kam dát zbytek batohů :). Dál jsme si povídalyaž mi řekl že mi řekne jednu tajnost, ale musel jsem slíbyt že o tom po dobu jízdy nikomu neřeknu, pak mi řekl že má pleny, kvuli tomu že jedou hodně daleko, a že rodiče nechtějí aby chodil na ty hnusný záchody. Já jsem ho uklidnil že jsem pleny ve svím věku (11) taky nosil. Potom jsme si povídaly o zom že je to v podatatě normální, a že není nic divnýho na tom nosit v 11 pleny když je to potřeba. Jestli si někdo tady myslí že to není normální tak je asi divnej. Pak mi i řekl že občas jí nosí i na noc, ptotože se hodně dlouho počůrával ze spaní, a že se rodiče bojí že má tu epileptii, nvm jak se tomu říká tak se omlouvám. Řekl mi že se čas od času počůral i ve dne a že jdou na psichologii až se z víletu vrátí tak nevím jak je na tom teď, ale dali jsme si na sebe tel. číslo a on mi před rokem napsal že prej zu epilepsii má a že musí nosit pleny a před asi půl rokem ksem mu taky napsal, ale zpráva prý nebyla doručena, kdyby někdo chtěl vědět jmenoval se tomáš, a těch mám v kontaktech fakt hodně, a hlavně proto že jsem prostřídal 2 školy a chodil jsem na nějaký kroužky kde jsem se taky zkamarádil. Jestli si někdo myslí že si vymíšlím tak ke pěknej idiot >:(

Zrcadlo (Čt, 5. 8. 2021 - 10:08)

Ještě jsem chtěl dodat že si asi změnil tel číslo, nebo měl vyplý telefon nebo režim letadlo, ale myslím si že na mě nejpíše už zapoměl, tak taky jsou to skoro tři roky a rok, co si se mnou nepsal... a jinak jsme se narodili prej ve stejnym měsíci :D ale nevím jestli si nevymíšlel...

Navstevnik (Čt, 29. 11. 2018 - 17:11)

A odkud jel ten vlak, ze jel tak dlouho? Z Milana, z Parize, z Moskvy? Kdyby jela z Prahy tak za tu dobu dojede tam i nazpatek. Ale tenhle blbej prispevek je jako prvni na vlakne, tak nevim proc to sem pises znovu.

Martinek (Út, 30. 10. 2018 - 20:10)

Tento klučina se má že...ahoj, dítě. klidně mi napiš, popodíváe si více soukromě, tady by si z nás každý jen dělal srandu [email protected]

Emile (Út, 30. 10. 2018 - 13:10)

Tak mne mamka dává...jsi dnes nějak aktivní

Dítě (Út, 30. 10. 2018 - 13:10)

Tento klučina se má že může být přebalován taky bych to chtěl ale mám smůlu že mne je bohužel už 14,5 let.Vcera jsem řekl tetě jestli bych mohl dostat plenku a dostal jsem odpověď že už tak velké dítě už plenky nedostává ani nenosí jedině že bych se musel jedině v noci počůrat ale i pokadit tak příště to zkusím tak potom uvidím jestli dostanu pleny látkové mezi nohy......... a já jsem ještě řek že punčocháče už taky nechci nosit že velcí děti je už nenosí a odpověď zněla že punčocháče musím nosit pleny nikoliv..... půjdu asi ke kamarádovi ten je prý dostává pleny a tomu je 11 let a řeknu si tam o plinecky

Jiřík 9 (Út, 30. 10. 2018 - 12:10)

Tak mne mamka dává látkové pleny pravidelně naň krátkou či delší vzdálenost dává mne jak latkovky tak i jednorázové plenky a vždy s prebalovanim nemám nikdy problém prebali mne klidně i venku nikde v křoví kde není moc vidět a když jsme třeba v obchodním centru tak v prebalovne pro menší děti jednou jsme se tam sešli asi tři děti 1 batole 2 mimino a já a já jsem byl celý pocurany i posranej.mamka mne položila na přebalovací pult dala po denně podložku a vyslikla mne do naha chtěla mi dát čistou plenecku látkovou ale nastal problém žádnou jsme neměli.ale nejdříve mne musela mamka umýt a pak namazat a zapudrovat a pak jedna paní povídala mamce že jí plenku dá byla to pemprska říkala že to je číslo 3 a že mne asi nebude ale byla na mne přesně.pak mne mamka dala punčocháče a legíny nebo kamaše tak nijak to vypadalo a druhá paní povídala že to je jednoduché přebalování docela dost se divila že jsem ještě dítě které nosí plenky a punčocháče a mamka jí odpověděla že trpím jak denním tak i nočním pocuravanim.ale když mám plenku tak se i pokadim... a pak jsme radši koupili Tesco pleny 2,3,po dvouch balících od každého druhu ty jsou dostupné a levné a tak dostávám pleny jednorázové jenom ven a na cesty dlouhé či krátké a doma mám moje oblíbené látkové pleny.

Ty (Út, 23. 10. 2018 - 20:10)

Když je drobnější postavy...už chodíš převlečený za ženu a za maminu? No....na diskuse asi ano

Dita (Út, 23. 10. 2018 - 20:10)

Od 4 let už normální...Přesně tak. My jezdili na dovolené s našimi dvěma dětmi prakticky od jejich batolecích let a už ve třech, čtyřech letech nepotřebovaky plíny a samy si řekly, když potřebovaly na záchod.

teta (Út, 23. 10. 2018 - 19:10)

Od 4 let už normální lidská bytost plínky nenosí a umí dodržovat tělesnou čistotu chozením na záchod. Na cestování není třeba nic nosit. Močový měchýř vydrží dlouho, stolice se po vyprázdnění pravidelně ráno u zdravého člověka nedostaví. Přestaňte děcka nalívat šťávama a nechte věci normálně plynout. Ty předchozí příspěvky jsou od uchyláků.

(Út, 23. 10. 2018 - 12:10)

Když je drobnější postavy tak je na něj i menší dětské jednorazovky či látkové pleny se do nich krásné vejdou ona asi ví co mu dávat.ja občas mému synovi jsem také dala plenku s bodyckem co používají menší děti je drobnější postavy tak se mi tam látkové pleny vešli trpí občasným pocuravanim tak plenky má jen na noc ale občas si řekne i přes den že jí chce ale většinou když zalozime plenku v pátek večer a skončíme nikdy až v pondělí brzy ráno ale dáváme přednost látkovým PLENAM v látce je od dětství Az do teď.pleny sem mu přestala dávat ve třech letech a teď mu je 8 let a k plinkach nebyl nijakéch 5 let tak jsem si plenecky radši schovala kdyby náhodou byli potřeba nikdy člověk neví kdy je budete muset koupit znovu budu radši dávat pleny nezli do něj dávat prášky.

Viklef (Út, 23. 10. 2018 - 11:10)

Odpověď je jasná. NEMOHOU nosit plenky při cestování.Výjimku má pouzeněkdo s onemocněním

M (Út, 23. 10. 2018 - 10:10)

Přistihla sem syna jak má...No když se chce chovat jako mimino tak bych ho nechal . Pleny , ale ať si pere sám a nebo kupuje jednorázovky . Pokud chce se nechat přebalovat od Vás tak sním klidně zacházejte jako s jeho bratrem a to včetně zabavení mobilu a počítače . Malé děti k nim nemají mít přístup . Uviďíte samal co pak bude mladej chtít .

Pavla (Po, 22. 10. 2018 - 10:10)

Přistihla sem syna jak má...Bodičko se dává na punčocháče , jen tak pro příště.

Line (Po, 22. 10. 2018 - 09:10)

Tak tenhle příběh ti určitě nevěřím.je zajímavé,že syn chce nosit plenky, a ty máš po ruce najednou gumové kalhotky a bodyčko v jeho velikosti když má 12 let.

Tom (Ne, 21. 10. 2018 - 20:10)

Přistihla sem syna jak má...TROLE

tomik (Ne, 21. 10. 2018 - 18:10)

Přistihla sem syna jak má...nech ho at je nosi nejlepe ty jednorazove mu kup ver mi vim o cem mluvim

Návštěvník (Ne, 21. 10. 2018 - 18:10)

Přistihla sem syna jak má pleny na sobě co mám sním dělat zajít s ním na psychiatrii či psychologické vyšetření a nebo mu ty plinky mám normálně dávat prý to u nikoho vyděl jestliže u nijakého spolužáka nevím když byl u něj fakt bohužel nevím když ráno vstal tak byl pochcanej a posranej a já mu řekla takhle tedy ne že budeš používat pleny mne tady stačí že prebaluji mladšího bratra kterému je 4 roky a ještě bych musela prebalovat tebe když ti je 12 let. a on mne prosil jestli mu nedám plinku až se umje a já řekla že ne nedám ti žádnou plenu jsi velké dítě už které pleny už nepotřebuje a on že se tedy umyje a vezme si trenky a bavlněné punčocháče a tak bude doma chodit a když mu prý plenku nedám tak se pomočí do punčocháčů a já mu radši tu plinku dala tak jsem mu řekla ať si lehne na záda na postel a přinesla jsem 4 složené pleny a dala jsem mu je mezi nohy a přesně dostal ještě svrchní kalhotky a pak gumové kalhotky a bodycko a teprve zmíněné punčocháče aby to měl jako trest že tak velké dítě už plenky nedostává.

Návštěvník (Út, 1. 1. 2019 - 23:01)

A kde je vzal ????

Vlasta (So, 29. 12. 2018 - 18:12)

Tak jak vám to dopadlo s klukem? Ještě chce stále plenky a nebo to byl chvilkovy úlet?

Reklama

Přidat komentář