Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

bič (Ne, 28. 10. 2018 - 19:10)

Ty se jdi podívat na pana...To víš, že se na něj podívám. A kušuj sám. Libečku.

sdfg (Ne, 28. 10. 2018 - 18:10)

No, tím bych se zrovna moc...Ty se jdi podívat na pana prezidenta a už kušuj.

bič (Ne, 28. 10. 2018 - 18:10)

ha,ha a pak přišel Ronald...No, tím bych se zrovna moc nechlubil. Ukazuješ jen, jaký jsi bezpáteřní šmejd. Vleze k pionýrům a modlí se k pánubohu ! Poklonkuješ zrovna tomu, kdo je u koryta. Jsi pokrytecký ubožák. Pak ta republika má k něčemu vypadat, když jsou tu takoví, jako ty. Naprostá zhouba národa. Ty bys byl schopný bonzovat gestapu i pak STB.

sdfg (Ne, 28. 10. 2018 - 18:10)

A přiznej se , že tu i nadáváš lidem jako Jedovatej.

sdfg (Ne, 28. 10. 2018 - 18:10)

ha,ha a pak přišel Ronald...Vše by bylo jednoduché s tvým viděním světa ala amíci.Bohužel pár lidí tvého druhu jsem poznal.Vykropit ten Wietnam napalmem, vtipy o cikánech, takže ne děkuji.Vulgární stylizovaný pašák do americké armády...Což jsou otroci systému co vykonávají rozkazy jak na buzerplace každý poctivý socialistický vojín rekrut základní vojenské služby- tedy muži všech původu, regionu, měst i vesnic a profesí a konfesí.Ty jsi patrně takové nějaké jelítko co se vyhnulo i té základní vojenské službě.Tvoje nesrozumitelné toky řeči nemá smysl komentovat, to je opravdu vždy paskvil asociací, výplod blábolivého toku prapodivných nesouvisejících úvah a premis, která jedna z druhé nevycházejí.Naštěstí to tady nikdo nečte, jak už i další lidi napsali.Uvědomuješ si , že jsi tady všem pro smích?Jestli tě baví psát si jen sám pro sebe pak zauvažuj jestli ti nepomůže více psycholog.

ShabbaTot-Jahoda (Ne, 28. 10. 2018 - 17:10)

Celá přehlídka byla ubohá...ha,ha a pak přišel Ronald Reagan a Margaret T. bolševik měl po ptákách.Rusko zahraniční politika USA položila na kolena a bylo.Já se jako pionýr za Ronalda Reagana modlil v kostele jako ministrant když na něj pošuk spáchal atentát...již tenkrát jsem byl pro USA a západní Německo a toužil jsem po svobodě a demokracii a odsuzoval ruské okupanty.Naše pionýrská prozápadní proamerická buňka spílala cestou ze školy okupantům a bolševikům na hradě,nejeden člen naší buňky rozbil pionýrský odznak kladivem na svěráku a moc pěkně se ten šunt rozprsknul ...náš sen byl sloužit v US Army a poobědvat v Bílém Domě s Ronaldem Reaganem ....jo,jo...to byla doba.Carter byl blb,za toho jsem se v kostele nemodlil...když zhebl Brežněv,to mě bylo 13,naše buňka slavila triumf vítěztví s coca cola a sladkostma v cukrárně a bavila se ,co za dobroty mají v USA v cukrárnách...vzpomínalo se na Tuzex a potraviny z Tuzexu.Toto bylo ze západu...Naše buňka doposavat vzpomíná na školních srazech s nostalgií na staré dobré časy odboje a to nám bude již 50.Jak se říká..stará láska nerezaví a ani jeden z nás nikdy nevolil komunisty po r. 89

aladin (Ne, 28. 10. 2018 - 17:10)

"Facebook odhalil další dezinformační kampaň. Íránci se vydávali za Američany a Brity""...za americké a v několika případech za britské občany a zveřejňovali příspěvky o politicky citlivých tématech. "A hned dál: "Facebook na svém oficiálním blogu uvedl, že zatím neidentifikoval subjekty zodpovědné za dezinformační operaci."Něco na tom Faceboku skřípe, že by Skrípal?Nejdřív to jsou politicky citlivá témata a hned potom dezinformace!!!

Lenka (Ne, 28. 10. 2018 - 16:10)

Paklíči mohu cinkat,nám...Nespoléhej na to, že tě konzervativnější prezident po Zemanovi případně omilostní jako Kájínka.

Lenka alias sdfg (Ne, 28. 10. 2018 - 16:10)

Celá přehlídka byla ubohá...Nejlépe příshali mladí vojáci, ale jsou to ještě mlíčňáci,to se dalo poznat podle jejich holek, takové patnáctky, skoro jsem jim záviděl, teda těm holkám ne, je vidět, že existují v tomto státě i regiony jako Staré město, kde je nouze o práci a taková práce v armádě a dostání služebního bytu je pro mladé jednou z mála šancí jak se z tohoto navíc asi 50 % domácností exekucemi zatíženého města a regionu dostat.

Paklíč (Ne, 28. 10. 2018 - 15:10)

Paklíči mohu cinkat,nám klíčníkům to vyhovuje, tento systém nabízí více možností než za komunismu.Sdílet celu s disitenty bylo mnohdy horší než kriminál.Váš René

bič (Ne, 28. 10. 2018 - 15:10)

nyní jsem se vrátil z...Celá přehlídka byla ubohá fražka. Není totiž co slavit. Klaus s Mečiarem rozdělili Československo, aniž by k tomu měli nějaký mandát od lidí. Měli by viset před Hradem za vlastizradu ! Mají štěstí, že ti, co zakládali republiku, už nežijou. Jinak i ti hasiči pochodovali lépe, než celá ta naše slavná armáda, která by nebyla schopná týden ubránit okresní město, natožpak celou republiku. To my, když jsme na vojně pochodovali na přehlídce, tak utíkali horníci z dolů a krtci vylézali z děr, protože si mysleli, že je zemětřesení. Taková byla naše síla !

ShabbaTot-Jahoda (Ne, 28. 10. 2018 - 15:10)

ShabbaTot-Jahoda, právě jsi...to mě ani trochu nevadí,hlavně že po Dejvicích nepochodovala ČSLA spolu s ruským okupantem,co mě ale momentálně škrábe je zkažená Vietnamská polévka u vietnamce koupená a to polévka v sáčku...dal jsem do magi,česnek,chilly,podravku sůl vajíčka dvě...první bylo normální,ale to druhé puklice a celá polévka zasmrádla do sirovodíku a měl jsem po ptákách....a to toho všeho ještě ty Aladin se svým antisemitizmem a nacistickou propagandou....že...?

aladin (Ne, 28. 10. 2018 - 14:10)

nyní jsem se vrátil z...ShabbaTot-Jahoda, právě jsi se díval na novodobé okupanty naší země a vůbec ti to nedošlo, chválíš je jako Čeští náckové chválili Hitlera v březnu 39!!!

ShabbaTot-Jahoda (Ne, 28. 10. 2018 - 14:10)

nyní jsem se vrátil z Seznam cz kde je on lajn přenos z pražských Dejvic,kde se koná vojenská přehlídka.Jsem hrd NATO,že naše země je v NATO a díky svobodné (právě tam začala hrát dechovka)...(nějaká Škodovka přijíždí na plac...),takže díky svobodné a demokratické společnosti je v naší zemi České zajištěno právo a svoboda pro všechny...generál Opata prování hlášení prezidentu ČR a zahajuje vojenskou přehlídku a prezident nyní kráčí vedle dechovky s hůlkou....pan prezident vystupuje na podium a zaujímá pozu před řečnickým pulet...hraje hymna ČR ,Kde domov můj....generál Opata stojí vedle prezidenta...a pan prozident zahajuje proslov...vojáci armády ČR...večer bude vo Vladislavského sálu vnesen meč Štefánika a ponese ho veterán z Afganistanu.Toto vypovídá o dějinách naší země a tedy o dějinách naší armády,která chtěla bojovat a nebylo ji to umežněno...také nyní toto vypovídá o dějichách armády ČR ...tato armáda vede boj proti největšímu nepříteli lidstva a to je mezinárodní terorizmus...armáda ČR je připravena hájit zájmy občanů ČR.víc již nebudu tapetovat...začíná přehlídka a povel střídá povel a již se pochoduje...na pozadí vlaje vlajka Německa,Británie a ČR...EU,celé toto je propojeno v evropské spolupráci a ministr obrany USA se účastní stého přehlídky jako host....novináři v žluitých vestách běhají sem tam a fotí co se dá....nyní toto vše střídá záběr na Babiše a....je tojat...chlap který se kvůlima jeho právníkům odpráskla ho momentálně neškrábe...právě prolétajístíhačky a následují je vrtulníky...!..mizí v dál na zamračeném horizontu....přichází útvar vojáků s vlajkama....v jejím čele generál a toto je jednotka hradní stráže...kapela nyní vhrává píseň..Kdyby ty musiky nebyly...přicházejí vojáci z SK,Francie,UK,Itálie a super jednotky hrdinů US Army a za nima jednotky pozemních sil v čele s dalším generálem a 4 brigády rychlého nasazení ..tak dále a tak dále....ty hele Aladin...dnes je již jiná doba a ten tvůj rudý antisemitizmus v ní nemá místo...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nejde ani tak o to, (Ne, 28. 10. 2018 - 13:10)

No a co, tak píšu taky pod...pod kolika nicky píšeš, jako spíše o to, co píšeš. Zkus nahradit desítky tvých nesmyslů jediným rozumným příspěvkem, a klidně pod libovolným nickem. Zatím se ti to ještě nepovedlo.

aladin (Ne, 28. 10. 2018 - 13:10)

Obrana národa,tehdy nebyla...Lenko, máš pravdu. Zednáři-sionisté prostřednictvím svých lidí (Chamberlaina a Daladiera) uklidili z cesty Hitlerovi vše co by ho mohlo nějak zdržet v cestě na východ - na SSSR!!! Je vidět, jak dobře znali Hitlera, vždyť měli své lidi i ve vysokých funkcích v Hitlerově armádě. V Mnichově nešlo o záchranu míru! Sionisté se nemohli smířit s tím, že v Rusku vznikl další Židovský stát s jinou ideologií a proto aby ho zničili klidně obětovali Československo a Polsko!!! Z toho je vidět, jak myslí, prosazují jen své vlastní zájmy, na obětech jim nezáleží! Vždyť to stále vykřikují do světa!!! "Chráníme své zájmy" a přepadají každý stát, který se jim nepodřídí!!! Teď se za pomoci svých nastrčených lidí v EU a ve vládách Evropských států a spuštěním "Arabského jara" imigrantským exodusem snaží zničit celou Evropu!!! Je velice smutné, že člověk, který přinesl za jejich pomoci tak obrovskou zkázu pro Evropu měl pravdu v tom, že tito lidé jsou největším nebezpečím pro celý svět!!! Nezastavili se ani před tím, že věděli, jak Hitler nenávidí Židy a ani nic neudělali pro to, aby ho zastavili před jejich vyhlazováním!!! Vyhlazoval přece jejich konkurenty, že???Americká Buschova banka ( Busch byl zednář) podporovala Hitlera finančně až do roku 1943 !!!!!! V roce 1943 bylo jasné, že Hitler válku se SSSR prohraje, tak proč do něj investovat!!!Tito lidé se dnes snaží ovládnout svět! Když vezmu, co způsobili ve světě pro své zájmy, tak chraň nás Pánbůh před jejich celosvětovou vládou!!! Diktovali by kolik dětí se smí narodit, (jako to je teď v Číně) co by dělali s dětmi, které by se narodily navíc??? A kdoví co ještě dalšího ... ! Když před pár lety prováděl Israel genocidupřistěhovalců z Afriky do Izraele pomoci sterilizačních injekcí !!!Na internetu jsem narazil na informaci o jisté skupině lidé, jejichž lány sahají až k vyhlazení 90% lidí ve světě prostřednictvím biologických a chemických zbraní!!! O jakou skupinu lidí jde nevím!!! Ale kdyby se dostala k moci, tak je s lidstvem konec! Tito idioti si neuvědomují, že tyto zbraně mohou být použity i proti nim! A dále je možnost použít bakteriologické zbraně, které mutují a proto proti nim nemusí být žádná obrana a tím by došlo k vyhlazení lidstva na zemi! Ale asi by to nebyla žádná škoda, než aby zde přežila taková pakáž, tak ať radši všechny vezme čert a planeta by si oddychla!!!

sdfg (Ne, 28. 10. 2018 - 13:10)

Neměli by jsme se zlákat na zbrojení, jsou tradice, které nás využívali v podstatě výroba zbraní pro rakousko-uhersko a pak pro wermacht, byla naší temnou stránkou dějin.Překupnictví zbraní za komunismu na blízký východ také.Lidová armáda byla v nebojeschopjném stavu, akorát se tam šikanovalo a ožíralo.Nápisy v kasárnách jako Socialismus a hanba imperialistům jsou dnes již přežitek.Vzdělání a mírumilovní pracovité lidé,kteří nedělají otroky, ale váží si i rodiny a svobodného trávení času jsou největší devizou do budoucnosti.

Tvé literární … (Ne, 28. 10. 2018 - 13:10)

No a co, tak píšu taky pod...že neumíš do pěti napočítat, tvá slova to potvrzují: No a co, tak píšu taky pod dvěma nicky.

sdfg (Ne, 28. 10. 2018 - 12:10)

Potíž je s politiky a novináři, to jsou profese, kteří vlastně by nemuseli být, stejně jako vojáci.Náš stát má tak trapnou velikost, že vlastně armáda vůbec nemá smyslu.Místo toho by jsme mohli mít domobranu a pravidelná cvičení bojeschopnosti, nakonec v případě jakékoliv katastrofy je lepší být sám vycvičen, než spoléhat na až přijede pomoc, které to ani nemůže vše stihnout zachraňovat.Co se týče politiky, tak to by měl být neplacený, čestný post, stejně tak jako novinařina.Dnes se tím živí lidi, co nadávají na sebe navzájem, ale bez sebe nemohou přestat existovat.

sdfg (Ne, 28. 10. 2018 - 12:10)

Prudký růst cen realit v posledních měsících.Z bydlení se stala jen spekulace, takže to je vlastně další zlato, nebude určeno pro bydlení, jen jako konto v bance.

Reklama

Přidat komentář