Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

sdfg (Ne, 28. 10. 2018 - 12:10)

Dnes se s jídlem dělá věda.Opravdu kvalitní jídlo je dnes drahé.Češi jsou konzumenti velmi nekvalitního jídla.Naše prvenství v rakovině trávicího ústrojí si bohužel celosvětově asi udržíme.A kdo za to může?!Češi, kteří odmítly kvalitu v řetězcích francouzského Carefour, který jim připadalo drahé a hula hop za stejné ceny dnes konzumují jogurty co neznají mléko s přídavkem cukru, který navíc kvůli ODS ani není český, protože zapomněli vyjednat poctiví kvóty na cukrovary a museli je zavřít.

Lenka (Ne, 28. 10. 2018 - 12:10)

Palmový olej způsobuje...Nicméně třeba tepelná úprava na slunečnicovém oleji je zase prý karcinogení.

aladin (Ne, 28. 10. 2018 - 12:10)

Palmový olej je škodlivý...Palmový olej způsobuje kornatění tepen a poškozuje srdce!!!!!!!!Výrobci ale tvrdí, že je neškodný!!!

jenže se počítalo (Ne, 28. 10. 2018 - 12:10)

Obrana národa,tehdy nebyla...S pomocí Francie a Anglie... Dnes by nás prodali úplně stejně...

aladin (Ne, 28. 10. 2018 - 12:10)

"PrimaReceptář prima nápadů"Plevele: mezi mnoha pleveli u nás máme také cikány a imigranty§ Tyto plevele se nedají ale odstranit rycími vidlemi! Jediné řešení je: Poslat všechny do jejich domoviny!!!Pak je tady jeden plevel celoevropský a ten se nám asi nepodaří odstranit, takže zničí celou Evropu!!!

Lenka (Ne, 28. 10. 2018 - 12:10)

Palmový olej je škodlivý pro faunu a floru.Zodpovídá za 90% kácení deštného lesa.Přitom ho konzumuj vegetariáni namísto masa.Naopak maso, zužitkuje jinak nad produkovanou siláž z kukuřice a to okolo deseti procent váhy siláže je přírůstek kg masa prasete.Takže tihle vegetariáni jsou vlastně největšími škůdci zvířat, volně žijících v deštných pralesech.To jsou mi teda paradoxy.

Sdfg (Ne, 28. 10. 2018 - 10:10)

Jedovatej bohužel má svou manio-depresivní náladu a stav mánie.Prostě mu to vyšlo na 28. října, 100 let republiky.Další den zas bude v depresi v kozelci na svém pokoji v záchvatu s dřevěným roubíkem v puse,aby si nepřekousl jazyk.

Lenka (Ne, 28. 10. 2018 - 10:10)

Ono jde o to, že nás...Obrana národa,tehdy nebyla vlastními silami možná zajistit.Hitler by ji využil jen jako útok na německou menšinu v pohraničí.Beneš opět rozhodl státnicky.Bránit se Německu v jeho sjednocené podobě je v Evropě dost nemožné. To by muselo mít Československo již hotové ty příhraniční pevnosti a také vybudované obstojné letectvo.Tehdy mělo dost zastaralé dvouplošníky, tedy proti moderním německým letadlům velmi jednoduchý terč.

Radek (Ne, 28. 10. 2018 - 09:10)

Měli jsme se bránit?Jak...Ono jde o to, že nás prodala Anglie a Francie. Těmto státům nevěřím ani dnes... Dnes pokud by bylo třeba, obětovali by nás zas. Stejně jak to dělají s vlastním národem ohledně migrantskych najezdniku...

Ouha (Ne, 28. 10. 2018 - 09:10)

S vami je teda fakt sranda :))

Lenka alias Sdfg (Ne, 28. 10. 2018 - 08:10)

Měli jsme se bránit?Jak...No a co, tak píšu taky pod dvěma nicky.Nepůjdu se udat na gestapo ani to nedám radě pro televizní a rozhlasové vysílání k posouzení.Jen tím naštvu zajdy a potížisty, simulanty jako je Jedovatej a jeho další nicky a tím bude mise splněna.NAZDAR kverulante a špicle!Du bist eine spicel!

Lenka alias Sdfg (Ne, 28. 10. 2018 - 08:10)

Měli jsme se bránit?Jak to narýsoval Pan Padevět, vydavatel a nakladatel Akademia, tak prý ano.Jenže by bylo 100 000 mrtvých, vybombardovaná praha, zejména staré město a pak případně podobný počet mrtvých civilistů.

sdfg (Ne, 28. 10. 2018 - 08:10)

Jedovatej dělá Zorkina zdejší diskuse, který šmíruje a vstupuje do diskuse, když se mu něco nelíbí, jinak by měl problémy.Naštěstí nemá pravomoc vraždit, jak jeho soukmenovci Miladu Horákovou, je to zřejmý komunistický pohrobek a stalinista.

Lenka (Ne, 28. 10. 2018 - 07:10)

Komunisti i kapitalisti jsou jedna materialistická skupina, naštěstí jsem se dobře uměla ohánět v mládí v zahraničí a něco jsem zdědila, takže teď mám vyděláno na to co potřebuju a zbytek na provoz si vydělávám z domova.Jak říká Cibulka jsou to všechno bývalí stbáci, komunisté, dnes kapitalisté, navíc dnes šíří dezinformace, nenávidí uprchlíky ,milují svou moc, přestupují houfně na katolictví z komunistické doktríny, ze svobody dělají jahelník.Já si svou svobodu vzít nenechám, ty svoje uschlý kytky,demižon slivovice a uzenky se sklepem a bramborama mi nikdo neveme.Otroka kapitalismu dělat nebudu.

Doje*aná diskusia (Ne, 28. 10. 2018 - 07:10)

Oni nám tu i jebů...! Kdyby toto viděl, sůdruh Čepička, boli by sme všichni v riťi!Ř

Lenka (Ne, 28. 10. 2018 - 07:10)

Pomocí syderického informačního kyvadélka lze poznat kdo je prolhaný východní agent STB, KGB kterým je celý život, i když byl třeba jen konec roku 89!Nyní jím máchám u Obrazovky a vyšlo mi, že jedovatý a jeho další produkce byl agentem stb, je to ruští fízl.

tedy venujes (Ne, 28. 10. 2018 - 07:10)

Je bez diskuze, že útok na...Se zcela animalnim potřebám, jako každé zvíře. A co k tomu něco přidat? Jaký máš smysl života? Víc mrkve? Větší mrkev? Větší orgasmus?

sdfg (Ne, 28. 10. 2018 - 07:10)

Děkuji Lenko, Jedovatej to je takovej skřítek z Liedelu, rarášek z Kauflandu, český undermench co se už má za německého ubermench.Pro něj je tento klip, který ho pohladí po jeho dušičce.https://www.youtube.com/watch?v=k7Q3mj6aCvQ

Lenka (Ne, 28. 10. 2018 - 07:10)

Je bez diskuze, že útok na Aloise Rašína byl politicky motivovanouvraždou. On sám si bezprostředně po atentátu hořce povzdechl: „To mámza svou poctivou práci.“166 A první věta, kterou pronesl po prodělanéoperaci, zněla: „U nás není možno dělat politiku.“--------------------------------------------------Milý sdfg, nenech se vytěkat zde píšícím deprivantem, jak o nich píše Doc.Mudr.Koukolík,Csc v knize Vzpoura deprivantů.Doporučuji také knihu Semeniště zmr*ů, to vše platí na praktiky nicku Jedovatej.---------------------------------------------------Jak jsem prohlédla v mládí šovinistickou politiku a imperialistické cíle bolševiků(jakožto i kapitalistických soukmenovců), špatně skrývané pod průhledným pláštíkem internacionalismu, přestala jsem se účastnit jakékoliv politiky pasivně ani aktivně a věnuji se výhradně, sexu, pěstování samozásobitelství a směně a sexu na seně.

sdfg (Ne, 28. 10. 2018 - 07:10)

Já si tě k sobě do bytu nevezmu, musíš další zimu vydržet v ústavu, třeba nahrát nějaký další psychický defekt před konsíliem lékařů.Hlavně se nevracej předčasně mezi zdravé lidi, obávám se , že by si byl ze srovnání hořce zklamán a moc by si žalostně vzpomínal, jak si se měl jak prase v žitě v ústavu a jaký si měl skvělý sexuální zážitky,tedy ten vrcholný, kdy ti paní sestřička vytírala zadek po tvém vrcholu pracovního dne ,děláním h*vna na gramofonu u diskutování na doktorce.cz, tvého fekálního servru.

Reklama

Přidat komentář