Reklama

Plenky v pubertě

. (Ne, 14. 10. 2018 - 16:10)

jak mam mamku presvedcit aby mi koupila pliny

Návštěvník (Pá, 9. 11. 2018 - 18:11)

normálně parkrád se počurej do postele parkrát před ní ve dne a je to vezme te k dr a ta ji řekne při nejlepším
"pleny"

Plenkar (Po, 27. 11. 2017 - 13:11)

Moje žena nosí pleny od 12...Tak hele pane chytrej a vzornej. Kdyz jsi ji chtel a vstoupil ji do zivota, tak se podle toho chovej. Sice jste manzele, ale Ty jsi v jejim zivote cizi element, protoze si myslis/nebo si moc prejes/ aby ty pliny uz nepotrebovala. To jsi se s ni ale nemel ozenit, ale mel sis ji osvojit a dal ji vychovavat jako castecne nesvepravnou osobu, ktera se pocurava do plen. A nikdo te do toho manzelstvi nenutil, takze tim jsi pristoupil na jeji podminky a u obradu jsi stvrdil, ze vzajemne znate svuj zdravotni stav a pokud ti to tak vadi, tak se s ni rozved a posli mi na ni mailovou adresu. Ja si ji klidne vezmu ikdyz se pocurava a obcas pokadi, protoze ty ji nejsi hoden! Ja budu za takovou zenu vdecny!

ROMAN (Čt, 23. 11. 2017 - 08:11)

Moje žena nosí pleny od 12 let. Po trpké pubertě se jich nedokázala zbavit. Stali se pro ní běžnou součástí jako kalhotky. Je to v hlavě, pocit bezpečí a sucha. Když přestalo pomočování a máma ji přestala pleny dávat, tak ze strachu nemohla ani usnout. Dostávala je tedy pro uklidnění. Časem už se ani nesnažila přesta. Až když jsem se objevil já. Nepodařilo se. Dnes se dostává do stádia kdy na to už nemyslí, ale někdy si ani neuvědomí že se počurá a už se i dvakrát pokadila. To ji dost vadilo a styděla se. Pouze nevím zda ji mám podpořit v tom že mi to nevadí a tedy nechat plýny k tomu k čemu jsou ztvořené a nebo to začit řešit s lékařem. Což znamená srazit její psychiku na dno.

jako malá (Čt, 23. 11. 2017 - 07:11)

jsem si brzo začala hrát sev svoji buchtičkou. takže jsem již v pubertě začala experimentovat se zadní dirkou. dost jsem tomu podlehla a začala si naplno užívat anální hrátky. ráno jsem pak občas mívala špinavé prádlo nebo pyžamo.máma to začala strašně řešit a chtěla to řešit u doktorky že mám asi poruchu. abych se tomu vyhnula tak jsem začala na noc nosit pleny.nosila jsem je od 14 až do 19 než jsem šla na kolej. na koleji také, ale tam nehrozilo že na to matka příjde. dnes se špína objěví jen občas takže to již neřešim a přítelovi to nevadí, ví od čeho to mám.
.

Miki (St, 22. 11. 2017 - 11:11)

Nakonec to dopadlo tak, ze me...Michale to neres, te doktorce je to jedno, jen Ty se asi za tu celou situaci stydis. Nebo bys zase rad dostaval plinky a mas strach si to priznat, aby si o Tobe nemysleli, ze jsi nejaky jiny? Nebo uz mas holku a nikdy bys nesel randit a mel pritom na sobe pliny? Vzdyt na tom vubec nic neni, jen budes mit suche luzko a casem se to tak upravi, ze nebudes ty pliny vice potrebovat. Ale treba se Ti zalibi a budes je nosit dal, treba i pres den pro pripad-co kdyby nahodou. No a co! Neboli to, neumira se na to, jedine hlupaci kdyz to zjisti, tak se Ti budou snazit delat ostudu, ale rozumni lide to pochopi. Ja taky vlastne chodil randit a mel na sobe pliny a snazil jsem se vymyslet, jak to te divce rict a vysvetlit. Ale ani potom v manzelstvi to nebyl problem a i manzelka si tajne pujcovala moje gumove kalhotky. Takze se toho neboj! Cau

Michal (Út, 21. 11. 2017 - 00:11)

Tak mily Michale v dotazniku...Nakonec to dopadlo tak, ze me bude chodit dávat vycurat a kdyz se mi to stane znovu, tak uz se to prý bez plínky neobejde. Jen mi přijde vazne trapné, to řešit u doktorky která me zná jako uz velkého a najednou proste, ze budu nosit plenky.

Miki (Ne, 19. 11. 2017 - 22:11)

Dobrý den
Poslední půl...Tak mily Michale v dotazniku urcite neni kolonka do ktere by se melo vyplnit, jestli se dotycny pocurava, nebo ne. Ta mozna byvala za totace v nejakych zdravotnich dotaznicich pred odvodem pro vojenskou spravu.
No a mamka asi neni hloupa a pozna sama, jestli je rano tvoje postel sucha, nebo jen lehce opocena, nebo jestli jsi v ni jen ucurnul. A nebo to dela naschval nejaky tvuj sourozenec, ze ty vstanes a on do postele vyleje sklenicku vody. Mokre to je a mamka uz nebude zkoumat jestli je to moc, nebo ne. Jedine v tomhle pripade si nech davat plenky a s v nich bez po probuzeni rovnou za mamkou, at se sama presvedci, jestli jsou suche, nebo mokre. A do plenek ti sourozenci tezko neco nalejou, takze kdyz budou mokre je to tvuj velky problem.A kdyz budes suchy jednu noc, tak to neni nic. Musis byt suchy alespon 14 dni v kuse, aby se to zaregistrovalo jako tvoje male bezvyznamne plus. Cau

Michal (Ne, 19. 11. 2017 - 22:11)

Dobrý den
Poslední půl rok se mi to stalo jen parkrat, ale předtim to bylo dost často.. Pocuraval jsem se v noci, ale občas i přes den. Jelikož musím vyplnit nějaký dotazník pro volbu střední skoly, tam je i jestli se dotyčný pocurava.. Mamka se mnou dnes začala mluvit, jestli to je často, a ze to musíme říct u doktorky a psycholozky.. Potrebuju pomoct, jak mam mamku přesvědčit, ze uz jsem v poradku a rano s probouzim v suchu?

Miki (So, 11. 11. 2017 - 15:11)

Tu vysokou železnou...Tak sama vidis, ze uz je ve veku, kdy se z nej stava chlap. Sice ma pliny, ale to vubec nevadi. Ja v nich vyrustal take a moji plodnost to neohrozilo, takze mam zdrave deti a pliny si nasazuju tak jak potrebuju, taktez gumovych kalhotek mam ve skrini nekolik velikosti a desitky kusu, abych si mohl nasadit vzdy ty, ktere jsou nejvhodnejsi na spani, nebo tesnejsi na mene plen pro noseni mezi lidi.
To mereni teploty v zadecku a pritm pretahovani predkozky by se mi taky libilo a za chvili by mi stal jak svicka.
A jak mu budes vysvetlovat lidskou sexualitu? To nechas na skole, nebo jak? Mela bys ho na noc zabalit do plen, ale ne moc tesne, pak k nemu prijit jen ve spodnim pradle a vysvetlovat mu co je co, na co to slouzi a jak se to svleka i zase obleka. Lehnout si k nemu vest mu ruku, aby citil tu hledkost a jemnost damskeho pradla/musim mit na sobe urcite i nejake leskle puncochace/a aby pritom citil vuni a teplo zenskeho tela. Hladit ho pritom jemne pres plinky a pokud bude uz mit erekci, tak ho dal lehce vzrusovat. No a za chvilku si pomalu svleknes puncochace, potom podprsenku a nakonec kalhotky. I tobe by ted slusely pliny, protoze budes mezi nohama cela mokra, jeste ze ma chlapec v posteli igelitove prosteradlo. To pradelko mu nech na ocich, att ho vidi a citi tu jeho zenskou vuni. Pak ho jeste chvilku hlad a uslysis, jak tezce dycha a zacina se cely chvet, no a to uz ejakuluje horke sperma do plen. Nech ho usnout a az potom odejdi. A budes vedet, ze toho kluka uz priste budou vzrusovat jenom zeny, nebo jejich pradlo, ale ne nejake zvrhlosti.

Pavla (St, 8. 11. 2017 - 00:11)

Tu vysokou železnou postýlku měli ještě po mě taky tak tak mého kluka strkali tak do osmi taky aby ho vnocci nemuseli hlídat jestli nebloncá po pokoji nebo baráku měla vysoké mříže a pleny ještě nosil normálně takže byl zajištěn a v bezpečí, když už mu byla malá a pleny u nich nenosil párkrát jim počůral to normální postel tak pleny začal znovu nosit.
Horečku měřím rtutovím teploměrem v zadečku (je to nejpřesnější měření) ale všimla jsem si že ho to začíná vzrušovat a začíná mu topořit zrovna mu přetáhnu předkožku abych si byla jistá že ho má v pořádku, tak asi ale přestanu toto měření páč ho to vzrušuje a nemám zájem na tom aby ve 14 sexoval.

Miki (Út, 7. 11. 2017 - 01:11)

ta já mu chci tím...Ja to mel zase tak, ze si myslim, ze asi uz asi v asi 20-22 ti mesicich jsem se pres den nepocuraval, ale na noc mi mama jeste pliny davala. Jenze se narodil mladsi bratr a abychom se vzajemne placem nebudili, tak me i s postylkou/s temi chromovanymi mrizemi a se siti vypadala skoro jako ty klecova luzka/ me soupla do pokoje k prarodicum.Samozrejme jsem dostal pliny a hodne plin, protoze prarodice chodili dlouho spat a rano zase casne vstavali a brali i nejake prasky na spani, takze bych se v tom pokoji mohl klidne urvat a stejne by mi nikdo neprisel pomoci, nebo me dal vycurat. Z te hrozna postylky jsem se naucil vylezt az asi v 5-6 letech a musel jsem v ni spat asi do 10-11, to uz mi nohy koukaly temi mrizemi 20 centimetru ven.Pod postel mi sice dali nocnik a vedle postele lampicku, jenze ta probijela, tak jsem po druhe rane elektrikou uz nerozsvecel a take nevylezal z postylky. Casto se stalo, ze kdyz me mamka dala spat a precetla nejakou pohadku jsem hned neusnul, ale ruzne jsem pod perinou smatral, az jsem pod pyzamovymi kalhotami nasmatral pres ty celoigelitove plenkove kalhotky/ byly i se silonem, ale ty byly vhodne tak pro noseni pres den/ nahmatal sveho curacka a zacal si za nej tahat.Bylo to moc krasne, a tim zacala moje onanie. To mi byly asi 3, nebo 4 roky a moc se mi to zalibilo, takze uz jsem se tesil az mi mamka nasadi pliny a da me spat a rano po probuzeni jsem se vzrusoval znovu. Bylo to tenkrat jeste hodne pred pubertou a ty vyvrcholeni, ktere jsem prozival byly sice silne a krasne, ale suche- bez zvlhnuti zaludu a bez ejakulace. Takze jsem se mohl vzrusovat klidne nekolikrat za sebou. JNikdo si niceho nevsiml, jen doktor v detske poradne si me tak divne prohlizel, kdyz videl tu zarudlou a vytahanou predkozku. Nejradeji jsem byl, kdyz jsem mel horecku a musel lezet. To jsem mel pliny celou dobu a onanoval jsem kdykoli se mi zachtelo. Jenze to uz jsem chodil do skoly a byl na ty plenky tak fixovany, ze jsem se casto pocural. Chtel jsem, aby mi davali pliny i do skoly, ale mamka byla proti. Pak ma nekolikrat pristihli pri onanii, dostal jsem biti a plenky mi uz nechteli davat, ale vycuchal jsem gumove kalhotky vzdy nekde ve skrini/latkove pliny jsem ke svemu vzrusovani nepotreboval, naopak ty mi pri nem i prekazely/ a tajne v nejakem ukrytu jsem si svlekl teplaky, puncochace i trenyrky,pod kosili jsem si rozehrival studene gumove kalhotky a ty jsem si na sebe obleknul. Pak jsem pres ne onanoval, nejradeji vleze na zadech s pokcenyma nohama a jakmile jsem dosahl vyvrcholeni, tak jsem si je svlekl, slozil a rikal jsem si ze uz to v zivote nikdy znovu delat nebudu. Oblekl jsem se a sel si zase hrat, jenze za hodinu jsem dostal neodolatelnou chut se zase vzrusovat a tak jsem sel onanovat znovu. A nekdy take 6-10x za den.

Pavla (Po, 6. 11. 2017 - 23:11)

ta já mu chci tím oblečením hlavně zabránit aby si plínu sundal, když chodil jen v plíně po baráku tak si za něj pořád tahal a ošahával se , párkrát se stalo že si plínu sundal a vyčůral se tam kde zrovna stál ta jsme přes plínu daly boerky a efokt to nemělo žádný když jsem mu je přelepila izolepou byl problém při přebalování rozdělat je tak jsme nasadili přes plínu body a bingo, on si na ty háčky neviděl a neumí si to rozepnout , tudíž musí do pleny, přes noc to body je zase dobrý že drží plenu na místě.
U mích rodičů to bylo takto oni ho nechali běhat nahatýho a nebo v tričku , přes den to bylo dobrý ale v noci jelikož byl v cizím se styděl a navíc mají starou dětskou postel ještě s postranicemi po mě a on má problémy je přelézt tak raději to pustil v posteli, jeho babička nakonec uznala že pleny jsou nutné a tak mu je začala dávat.

Miki (Po, 6. 11. 2017 - 18:11)

Ne-e dělám z něj mimino...Pavlo ale proc ty vsechny komedie kolem? Vzdyt je to vlastne uolne normalni a prirozene a musi si to hlavne uvedomit i to dite. Uz tim, aby mu bylo dano na vedomi, ze pliny/jakekoliv/ jsou pliny a nejsou na paradu. Aby ho v nich videli i sousedi a ti mu take daji nejakym zpusobem najevo, ze uz je na pleny velke-to dite. A taky aby ten jeho plenkovy zabal byl zretelne videt a aby se za vami lide otaceli a komentovali ty jeho pliny.
Tak to se mnou doma delali, sice to trochu pomohlo, ale kdyz jsem byl na noc zavreny v pokoji prarodicu, kde me nikdo nemohl dat vycurat a vse jsem tedy musel pustit do plen. A dopoledne uz zase visely na snure moje premachnute pliny a gumove kalhotky a sousede jen kroutili hlavou nad tim, ze velky kluk, ktery uz chodi do skoly jeste potrebuje dostavat pliny, protoze se v noci pocurava. Ja jim to ale vysvetlit neumel a pamatuji si i jak jsem se byl v lete koupat s rodici u blizkeho rybnika, ze uz i tam jsem mel na sobe pliny a gumove kalhotky. Pliny mi mama na koupani vyndala, abych je nenamocil, ale kalhotky mi nechala nasazene, takze jsem v nich i usnul na dece a pocural se jen do nich. Sice jsem se trochu oprudil, ale to mame nevadilo, namazala mi to az kdyz mi davala pliny na noc. Ja mel ty problemy s pocuravanim dlouho a vlastne jsem se plen dodnes nezbavil. Ale zase jsem si na ne tak zvykl, ze bez nich ani nejdu mimo byt, vlastne je mam na sobe ikdyz jsem doma. Pliny co se davaly detem uz nekdy pred50-60ti roky zustaly stejne, taktez celoigelitove /gumove/kalhotky take, jen se mozna trochu zmenil strih, ale pro dospele. Ty detske plenkove kalhotky jsou neco uplne jineho, nez jsem nosil a nez si pamatuji. Je to skoda, protoze ty stare, temer historicke gumove kalhotky byly daleko hezci, pohodlnejsi a vic chranily obleceni i lozni pradlo. Nejake podobne si objednavam dnes pres net a s igelitovou plinou, klasickymi latkovymi plenkami a s igelitovym prosteradlem z podobneho materialu, je to vsechno tak strasne jednoduche a pritom 100% funkcni, ze nevim kdo a proc vynaleza a vymysli nejake veci, ktere jsou drahe a komplikovane jak pro matku, ktera plenkuje, tez pro to dite. Ale jsem rad za to vzkriseni latkovek protoze nenici zivotni prostredi a dite po pocurani studi, takze si rozmysli, zda se ma pocurat a hned po pocurani se hlasi o prebaleni. Ja diky tomu usporadani bydleni v mem rannem detskem veku jsem na plinach zavisly dodnes. Nestezuji si, protoze hlavne v tom nejsem sam a po celem svete jsou miliony a mozna desitky milionu me podobnych. A hlavne si to nevycitam ,dokazu si to zodpovedet a kazdemu se mohu rovne podivat do oci. A na dotaz, ze pry nosim jeste pliny odpovidam bez uzardeni: Ano nosim a mam je na sobe! Chces se podivat? Jeste jsou ciste a suche. Co k tomu dodat ?

Pavla (Po, 6. 11. 2017 - 14:11)

Ne-e dělám z něj mimino schválně.

Pavla (Ne, 5. 11. 2017 - 23:11)

my teda dáváme drynates , nám to stačí ale přes ně dáváme body aby držela plena na místě zkuste to nebo má přes plenu boxerky a lůžko má igelitové prostěradlo a při protečení bokem prádlo také něco zachytí, látkovky jsme také zkusili ale nevyhovovalo mu roztažené nohy pro jeho osobní intimitu nosil na spaní overal aby byla diskrétnost

frustrace z tvý (Ne, 5. 11. 2017 - 21:11)

Je to sice zmatene a s chyba...Potrebujes léčbu na uzavřením odděleni na psychiatrii a pokud možno neprodlene,dobytku.

Plenkar (Ne, 5. 11. 2017 - 21:11)

Tak náš syn jse stále...Je to sice zmatene a s chyba mi napsane, ale v celku to ma logiku. Ja byl v detstvi a v puberte v podobne situaci a byl jsem moc rad za to, ze jsem z rukou mamky nekompromisne dostaval latkove pliny/tenkrat jine nebyly/ a tu nejvetsi velikost detskych gumovych kalhotek, kterou jsem oblekl jeste kdyz mi bylo 15 a vychazel jsem ze zakladky- to byla myslim velikost 4. A taky jsem dostaval pres den jen 2 pliny a na noc 4 i vic, podle toho kolik se jich veslo do gumovych kalhotek.Sice jsem se proti tem plinam na oko hrdinsky branil, odmital jsem je a sliboval, ze uz se nikdy nepocuram ani v posteli, ani doma a uz vubec ne ve skole. Jenze v duchu jsem si je tak pral mit na sobe stale, jenze mamka byla dost rozumna a do skoly jsem musel bez plen. Sice jsem se parkrat stejne pocural a ostudu jsem mel taky velikou kdyz jsem chodil do 8 tridy, ale po prichodu domu jsem se pred mamkou musel svleknout do naha, ona me zkontrolovala, protoze jsem se v te dobe obcas i pokakal, tak me zapudrovala, nasadila mi pliny a gumove kalhotky a kdyz bylo chladno i krepsilonove puncochace, protoze ty detske bavlnene nebyly tou dobou k dostani a jeste pozdeji mi prinesla damske silonove puncochace, ze ty krepsilonove uz taky nejsou. Naucila me je spravne oblekat a nosit, abych je hned neroztrhal a dlouho mi vydrzely. Mit na sobe pliny, detske gumove kalhotky a pres ne damske silonove puncochace byl uzasny pocit. Proto jsem si ani nehral s kamarady a spechal domu jen abych uz to mel vsechno na sobe oblecene a uzival si to. To platilo i pro vikendy, kdy jsem mel vsechny ty krasne a vzrusujici veci na sobe cely den a mohl jsem v nich i spat. Asi ve 13ti jsem zacal onnanovat-vlastne uz daleko driv, ale v te puberte mi zacalo odchazet sperma a na plinkach zustavaly velke zlutave skvrny, ktere se mamce spatne praly a taky to semeno bylo po par hodinach citit. Ale uplnou nahodou jsem se po jednom onanovani pocural.Dosel jsem se za mamkou nechat prebalit do suchych plen a kdyz potom dalsi den prala pliny,tak se ty pocurane krasne vypraly i bez namaceni. Takze jsem byl jeste pochvaleny a priste jsem se musel vzdy po onanovani pocurat- nebo pred nim, to bylo uz jedno, protoze tak jako tak moc odmocila ejakulat, ktery jsem vystrikal do plen a tak se vypraly krasne do bela. Byly to krasne casy. Mamka sice byla celkem prisna, ale to jak me dlouho drzela na plenkach a naucila me na silonove puncochace i dalsi damske spodni pradlo ji nikdy nezapomenu.Asi jsem me byt holka, to bych byla kocka,ze by chlapi slintali!

Kája (Ne, 5. 11. 2017 - 19:11)

Ahoj

ONA (So, 7. 10. 2017 - 16:10)

Tak náš syn jse stále pomocuje u lékaře jsme sním byli a ani lékaři jsi s ním neví rady bere jsi ce léky mirin jse to jmenuje myslím ale stejně je vždy ráno mokrý. a tak jsem musela zas vytáhnout hold plenky látkové a dávám mu 2 přes den a na noc radši 4 pleny a gumové kalhotky suprima nedávno jsem je musela objednat ty malé co mu zbylí tak buď mu nejsou nebo jsou roztrhle přes den je nemusí mýt ale říká jsi o ně sám jen o vykendu zbyli nám některé 70x70 až 80x80 a ještě mu jsou takže nikdy po dítěti když skončí s plenkami tak nikdy nevyhazovat nebo prodávat nevíte kdy jse budou hodit.Do školy je nenosí jen doma a když přijde domů tak chce už plinu a já mu říkám že do večera času dost zatím vždy až po večeři jse muzez pomalu vyslect do naha to vždy dostane 4 pleny a gumové kalhotky suprima a punčocháče ale nikdy má jen pleny a gumové kalhotky suprima bez punčocháčů jelikož mu je kolem 13 let tak do půlnoci musí být prostě prebalen a do rána spokojeně spí jsice s roztazenimy nohami ale co jse dá dělat prát denně pomocenou postel jse už nedá jsice zas Peru pleny ale těch není tak dost občas dostane i jednorázové pleny které jsi kupují sama XS junior které mu jsou dobře padnoucí.ale vždy když leží na posteli tak má pod sebou přebalovací podložku mám připravené 4 složené pleny na široko a vemu ho Pod koleny nadzvednutí ho a pleny dám pod něj a pak prelnu mezi nohy ale nejdříve ještě zapudruji a pak kalhotky suprima zavazovaci na šňůrky a k těm jednorázovým plenkám buď dovnitř dávám látkovou plenku nebo přes ní stalo se že jí už procural na skrz ... ...A ať jsi říká co chce já jsi mému synovi můžu dávat co chci a chce on sám a nikdy nebyli žádné protesty že nechce pleny sám jsi skoro řekl jenom já jsem byla rychlejší než on.

Reklama

Přidat komentář