Reklama

Exekutorské hyeny a vrazi !

Volejte S.O.S … (Pá, 5. 10. 2018 - 04:10)

Pri jakychkoliv problemech u mobil.exekucich volejte 773 676 367 ! Toto je linka 1.pomoci ! Spravuje ji Ceska Asociace Povinnych (ČAP) kteri maji svoje advokaty a taky v kazdem kraji je patrola , ktera muze prijet na misto. Najdete na facebooku vice ...

Podejte trestn… (Pá, 5. 10. 2018 - 04:10)

Pokud vam tito paraziti , kteri si rikaji nepravem vykonavatele budou stale vyhrozovat a psychicky sikanovat , musite na ne na kterekoliv sluzebne ceske Policie podat trestni oznameni !! Jen dodatek , tito zamestnanci ex.uradu jsou sami ve vetsine pripadu sami x-nasobni dluznici , drogove zavisli a alkoholici. Dokonce je znam pripad ex.ustavu Prerov , ze jeden z nich ani neumel cesky ....

Vymahac od exe… (Pá, 5. 10. 2018 - 04:10)

Dobra rada od advokata - pokud tam povinny nema trvale bydliste a nebydli tam , tak NIKDY nevpoustejte ty vymahace od exekutora do bytu , domu , na pozemek ! Oni nasilim uz NESMI vstupovat uz nikde , kde nema 100% prokazane , ze tam bydli povinny !! To bylo kdysi , uz 3 roky to neni mozne !!

Neni absolutne… (Pá, 5. 10. 2018 - 04:10)

Vykonavatel (vymahac) exekutora NESMÍ vstoupit absolutne NIKDY sam vsude tam kde povinny nebydli ! To co tady zvracis uz neni diky asi 40 pozmenovacim navrhum uz 3 roky pravda !!! Nemuze uz vubec na zaklade domnenky si vlezt jako ten nejvetsi zlodej uz nikde ta curwa !! Musi mit prokazatelne nezvratne dukazy !! To jste si hajzli delali kdysi , ted uz NE !!

Neni absolutne… (Pá, 5. 10. 2018 - 04:10)

Vykonavatel (vymahac) exekutora NESMÍ vstoupit absolutne NIKDY sam vsude tam kde povinny nebydli ! To co tady zvracis uz neni diky asi 40 pozmenovacim navrhum uz 3 roky pravda !!! Nemuze uz vubec na zaklade domnenky si vlezt jako ten nejvetsi zlodej uz nikde ta curwa !! Musi mit prokazatelne nezvratne dukazy !! To jste si hajzli delali kdysi , ted uz NE !!

A je zde možno… (Pá, 5. 10. 2018 - 00:10)

Na to, co popisujete, ze...že vstoupil do domu či bytu někoho, kdo neměl s povinnou osobou vůbec nic společného, a třeba ji ani neznal? Nějaká ústavní nebo zákonná pojistka, která by umožňovala deseti milionům obyvatel Česka aspoň trochu klidně spát a bdít, a nebát se jakoukoli hodinu překvapivého vniknutí exekutora do jejich obydlí a zabavení téměř veškerého jejich movitého majetku? Nebo zde dává český právní systém exekutorům absolutně volnou ruku, a nutí tak obyvatele ČR, aby se spoléhali jen na jejich zdravý rozum a dobrý charakter?

Tomáš (Čt, 4. 10. 2018 - 23:10)

o nichž se exekutor...Na to, co popisujete, ze zákona exekutor právo opravdu má. A ta třetí osoba o té exekuci předem dokonce ani vědět nesmí, jinak by mohl být výkon exekuce zmařen. Je to proto, že povinný může mít věci schovány u někoho jiného a exekuce by nemohla být provedena. Proto má exekutor ze zákona právo bez jakéhokoli předešlého upozornění otevřít jakýkoli byt, u kterého se může domnívat, že tam má povinný uschovány své věci. Tomu se opravdu žádná tzv. třetí osoba nijak předem bránit nemůže. Jediné, co může udělat, je nezpochybnitelně prokázat, že věci patří jí a ne povinnému, a požádat exekutora o jejich vyloučení z exekuce. Ale to všechno až poté, co jdou věci odvezeny do exekučního skladu. Za každou žádost o vyloučení určité věci z exekuce se platí správní poplatek.

A jak to je s … (Čt, 4. 10. 2018 - 23:10)

To není tak docela pravda....o nichž se exekutor domnívá, že přechovávají nějaký movitý majetek povinného? Mají tyto třetí osoby též možnost se předem exekutorské návštěvě bránit? Nebo může exekutor - více či méně prakticky nebo teoreticky - kdykoli vstoupit do jakéhokoli domu či bytu, a vzít si od tam do svého exekutorského skladu prakticky cokoli?

Tomáš (Čt, 4. 10. 2018 - 22:10)

Ty soudy vydávají...To není tak docela pravda. Povinnému musí být napřed prokazatelně doručena předžalobní výzva k zaplacení pohledávky. Pokud na výzvu nereaguje, oprávněný podá žalobu nebo návrh na vydání platebního rozkazu. Soud poté zahájí řízení nebo v jednoduchých případech vydá např. elektronický platební rozkaz. Ten musí být povinnému prokazatelně doručen, a pokud proti němu povinná osoba nepodá ve stanovené lhůtě tzv. odpor, stane se platební rozkaz vykonatelným. Pokud povinný podá odpor, celá věc jde znovu před soud, ten svolá jednání, kde se k věci mohou všichni podrobně vyjádřit, podávat návrhy, navrhovat svědky, dokládat listiny atd... Proti rozsudku prvního stupně se může povinný odvolat k soudu vyššího stupně. Exekutor povinného nikdy nenavštíví jen tak z ničeho nic.

Tony (Čt, 4. 10. 2018 - 22:10)

se v řadě zemí popravuje,...Ty soudy vydávají exekutorské příkazy aniž by takové věci vůbec posuzovali. Celý systém je špatný. Napravit to mohou pouze posranci a ti se k tomu vůbec nemají.

I ve 21. století (Čt, 4. 10. 2018 - 21:10)

Ty ses co ? Vybirat kdyz ho...se v řadě zemí popravuje, a bude popravovat jistě i dál.A exekutora musí zajímat jen exekuční titul a možnosti vymáhání. Od toho, posuzovat, kdo je v dluzích vinně či nevinně, a na koho má či nemá být uvalena exekuce, je tady výhradně soud.

Vybirat ? (Čt, 4. 10. 2018 - 21:10)

vybírat společníky a...Ty ses co ? Vybirat kdyz ho znal 15 let !! Jenze on podlehnul manzelce a ta ho pry donutila ty svinstva spachat ! Pak utekla nekde do Prahy a rozvedla se s tim zlodejem a pritom nese spoluvinu i ona. A o jakem katu tady pise nejaky dement ?! Jsme v 21.stoleti vole! Rikam ze i na exekutory dojde !!

Jinak lidé by … (Čt, 4. 10. 2018 - 21:10)

Kamarad byl pul roku v...vybírat společníky a partnery k podnikání, sexu, nebo i na dovolenou, spíše obezřetně, a vyhýbat se pokud možno zlodějům, podvodníkům, sadistickým psychopatům, alkoholikům, smažkám a podobným škůdcům.

To je jako kdy… (Čt, 4. 10. 2018 - 21:10)

Exekutor je bestie ! Jestli...mělo zajímat, zda odsouzence, kterého má popravit, odsoudili k smrti právem nebo neprávem.To taky není katův džob. Katův džob je ppuze odsouzeného předpisově usmrtit, a pak eventuálně i umýt a uložit do rakve.

Ano ... (Čt, 4. 10. 2018 - 18:10)

Exekutor je bestie ! Jestli ho nezajima , ze ten dotycny je nevinny tak si zaslouzi jen jedine .....!

Tomáš (Čt, 4. 10. 2018 - 18:10)

Kamarad byl pul roku v...Exekutora ani nesmí zajímat, jak dluh vznikl. Exekutor je povinen peníze vymoci podle exekučního titulu vydaného soudem a musí využít všech možností, které mu zákon dovoluje. Exekurtora tedy ani nesmí zajímat, zda někoho okradl kamarád pod. Pro něj je závazný jen rozsudek nebo platební rozkaz vydaný soudem.

Jak postupuji … (Čt, 4. 10. 2018 - 18:10)

Kamarad byl pul roku v nemocnici a za tuto dobu ho okradl uplne o vse jeho spolecnik ve sdruzeni (pred 10 lety) . Prodal mu jeho auto , ktere jeste predtim naboural a bylo v leasingu ! Ze to slo ? Slo ! Vybral mu jeho ucet i do minusu 50 tisic ! Podal na neho trestni oznameni za podvod , kradez - vse vyhral ....ted predbehnu - 4 exekuce na krku a vubec exekutory nezajima ze za to nemuze , ze ho okradl "kamarad", ktery nez mel nastoupit do basy dostal infarkt .... I kdyz ma od Policie vse potvrzene , tak ty hyeny to nezajima a uz nepravem dluzi pres pul mega !! A ze je vice nez nastvany o tom psat nemusim , ale jemu uz je vsechno jedno a pujde tak daleko co bude treba ... Ma maxim.10 let zivota pred sebou , ale vyrovnat se chce , s kazdym !! ... Kde to zijeme ?

Ika (St, 14. 8. 2019 - 13:08)

V kolonii...Se státem už to dávno nemá nic společného. Politika zlatého prasete. Kdo uplatí vyhraje.

tj (Čt, 4. 10. 2018 - 17:10)

má miliony diváků a...Tady je to opět samej yntelygent.

TV Barrandov (Čt, 4. 10. 2018 - 16:10)

Bylo by vyborne pan Soukup...má miliony diváků a všichni budou volit pana Soukupa prezidentem. Nepochybujeme o tom, že až bude zvolen, že s exekutorskou sebrankou a zločineckou mafií bude rychlý konec.

Reklama

Přidat komentář