Reklama

Nahota v přírodě.

jj (Po, 18. 6. 2018 - 05:06)

Já jsem se to vždycky...Penysem, asi aby byl tvrdý.

Martin (Po, 18. 6. 2018 - 05:06)

Já jsem se to vždycky...Díky Lenko. Už je to dlouho co jsme se viděli

Ajéje (Ne, 17. 6. 2018 - 22:06)

Ahoj. Zdravím všechny...Další honibrk honí nad pornopovídkama.

Lenka (Ne, 17. 6. 2018 - 22:06)

To by se mi také líbilo...Já jsem se to vždycky snažila ututlat ale taky bych si přála zažít něžný sex s maličkým penysem. No a na tu procházku bych s tebou určitě šla. Klidně i jako subka na obojku. Díky za fotku. Jsi krásnej chlap.

Aneta (Ne, 17. 6. 2018 - 21:06)

Ahoj. Zdravím všechny...To by se mi také líbilo Martine. Určitě to musí být vzrůšo chodit takhle v přírodě nahatý. A malý pindík se mi líbí. Mám malá prsa a také mi to nevadí.

JIRKA (Po, 8. 8. 2022 - 13:08)

AHOJ ANETO TAK POKUD CHCES ZKUSIME TO SPOLU OZVI SE MI NA TEL720347429 ALE ZIVE UMNE DOMA TAKY RAD CHODIM NAHEJ OZVI SE CEKAM

Martin (Po, 29. 11. 2021 - 16:11)

Ahoj. Už je to dlouho co jsi odpovídala ale stejně bychom na tu procházku mohli zajít :). Co ty na to ? Martin

marek (Ne, 18. 11. 2018 - 02:11)

Mam to moc rad napis mi sms 605345451

Martin (Pá, 15. 6. 2018 - 14:06)

Ahoj. Zdravím všechny příznivce nahoty v přírodě. Hodně jsme nachodili s kamarádkou oba nazí ale nakonec jsem se přestěhoval a tak nyní chodím sám. Dnes jsem byl v Brdských lesích podívat se na houbičky. Bylo krásné teplo a nikde nikdo tak jsem se svlékl a šel krásným lesem a pasekami jen tak s košíkem na houby do kterého jsem přidal i oblečení. Asi po půl hodince jsem se dostal do míst která moc neznám a narazil jsem na cestu. když jsem jí přecházel všiml jsem si že ze zatáčky vyjela žena na kole. chtěl jsem se schovat a počkat až přejede ale bylo pozdě. uviděla mě. Cítil jsem vzrušením jak mi silně začalo bušit srdce. Rozhodl jsem se že půjdu jako by nic. Bylo na ní vidět že je v rozpacích jestli má jet dál nebo se otočit. Pak se rozjela směrem ke mě. Když přijela tak na dva kroky zastavila a řekla " dobrý den tak co rostou ? " V ten moment mně doopravdy překvapila. Zastavil jsem se a odpověděl. " Ano ale zatím málo" usmála se . Očima sjela na můj malý penis a pak se zeptala. " Takhle chodíte na houby vždy ?" " No občas ano když se chci opálit a užít si nahoty. " To je zajímavé a vzrušující. Nikdy mě to nenapadlo ale docela bych to někdy zkusila " odpověděla. Jak jsem se na ní tak díval odhadoval jsem jí dobrých padesát roků ale krásná žena. Štíhlá a s krásnýma modrýma očima. Opět se podívala na můj penis. Najednou mi začala tykat. Hele ty máš ale hodně malé a hubené přirození skoro jak kluci kteří teprve půjdou do školy. Řekla. Kolik měří ? Trochu mne tím zaskočila. Jsem sice aktivní sportovec takže postavu špatnou nemám ale s velikostí penisu jsem měl vždy trápení. No tři centimetry dlouhý a skoro dva na průměr a když se postaví tak osm. Usmála se. Moc se mi to líbí na chlapovi když ho má malého. Řekla. Je to v puse jako dudlíček. Mohu ?? Nevěděl jsem co chce dělat. Ano řekl jsem. Sklonila se klekla si přede mne a něžně ho vzala do ruky. Cítil jsem vzrušení. Naklonila se a celého ho vzala do pusy. Jazykem mi po něm přejížděla a hrála si s kůžičkou. Pak kůžičku pomalu stáhla a objevil se ten maličký žalud. Bože ten je roztomilej řekla se smíchem a dál si s ním hrála a něžně ho olizovala. Prosím tě už to nevydržím řekl jsem . To nevadí a dál sála. Pak to přišlo. Cítil jsem jak mi sperma vystříklo. Ani jsem na ní nic nepostřehl. Jen polkla a ještě nakonec mi žaluda olízla. Postavila se odešla ke kolu a podala mi svoji vizitku. Je to manažerka jedné velké firmy. Prosím zavolej mi někdy a mohli bychom chodit spolu nahatí. Řekla Otočila se a když odjížděla tak mi ještě pověděla. A nedělej si nic z toho že ho máš tak malého. Asi je to nejmenší penis který jsem měla v puse ale chci tě kdykoli zavoláš, moc mně to vzrušuje. A odjela. Natáhl jsem si kraťasy a odešel k autu. Byl to fantastický zážitek tak se s vámi o něj musím podělit. A kdyby některá z těch žen které si to přečtou měla zájem velmi rád naplánuju společnou vycházku bez šatů kam budete chtít.

Default User Image
Michal (Po, 18. 3. 2024 - 15:03)

Ano, taky chodím po lese nahý, přijde mi to úplně skvělé

Reklama

Přidat komentář