Reklama

Seznamka najdi-rande.online.cz

lumat2308 (Út, 24. 4. 2018 - 12:04)

Je to naprosto podvodná agentura,která pouze z lidí tahá peníze a vyhrožuje jim insolvencí a soudy.Zrovna teď se s tímto problémem musím zabývat.Budu rád s jakoukoliv radou směřující ke zdárnému ukončení s touto agenturou.V loňskémroce jsem podal ihned v červnu výpověď ,ale pořád tvrdí,že byla uzavřená nová smlouva o které nemám ponětí.

lumat2308 (Út, 24. 4. 2018 - 12:04)

najdi-rande.online.cz je...ahoj lukassi.Chtěl bych se informovat,jak pokračuje vymáhání dluhu na tvou osobu ze strany podvodného serveru :jsem také upozorňován na nezaplacené příspěvky nějakými agenturami zabývající se vymáhání dluhů pro tuto agenturu.Ihned po první úhradě jsem zaslal faxem i elektronicky výpověď ze svého členství a zablokoval kartu,aby nedocházelo ke svévolnému stahování peněz,ale přes to všechno mi pořád chodí upozornění o nezaplaceném členství.Díky za info.

JANA (Ne, 22. 4. 2018 - 14:04)

Lidi, zajímá mě, jestli...CHCI SE DOHLASI A NEVÍM JAK

Petr/"Frid (Po, 16. 4. 2018 - 19:04)

Vážení přátelé,
dobrý den či dobrý večer,záleží kdy tuto zpověď budete číst.Tak též jsem dopadl jak výše uvedení muži či mládenci na seznamce "Najdi-rande".cz,ne zdůvodů swexuchtivého,ale z důvodu hledání životní partnerky k spolužití v důchodu,neb mě před osmi lety "opustila" skonala,moje nejlepší ženská mého života a zaVIP jsem zaplatil 332.-Kč kreditní kartou na tři měsíce(8.1.2018) a po uplynutí této doby(8.4.2018)mě přišlo,že mám zaplatit 996.-Kč,tedy za všechny tři měsice tj.332x3,15.4.2018 mě už přišel výhružný dopis s"přidaným" poplatkem 55.-Kč a cena za tři měsíce"stoupla"na 1051.-Kč."Smůla"je v tom,že po neúspěchu na seznamce jsem zrušil kreditní kartu,kterou 18.4.2018 budu ve své bance usilovat o znovu vydání,což si myslím,že "dluh" bude stoupat,pokud na mne rovnou navyšlou exekuci než stačím ten"dluh"uhradit a "otevřít"si opět své VIPkonto a na rady z internetu,tento "účet" zrušit přes zaslanou žádost faxem o zrušení tohoto účtu.Podle stížností na webu "dateyard AG",kde se píše i o tunelováním kont těchto,jako já,nešťaswných mužů,kteří přišly životní smůlou o své milované životní partnerky,tak já teď musím zabránit,aby se tak nestalo i mě.Bacha pánové i chlapci,mám poučení,nebýt líný číst i pod "čarou"kde se dovíte,ikdyž s malými písmenky,pravdu kterou "oni" nemají rádi.Moji mylí soukmenvci držte mě palce,ať se s toho srabu vyhrabu.Váš kolega a přítel,Petr/Fridolin v.r.

Vašek (Út, 3. 4. 2018 - 12:04)

Tento způsob se osvědčil?...Dobrý den.Chtěl bych se zeptat,zda se vám podařilo odhlásit ze seznamky(najdi-rande-online)Stále mě take obtěžují a chtějí opět peníze.Už nevím co dělat.Děkuji vám.

Filip Koš (Po, 26. 3. 2018 - 06:03)

Já jsem to tenkrát...Tento způsob se osvědčil? máte už VIP členství (nebo jakékoli placené) zrušeno?

Pokud ano, mohl bych vás poprosti mne kontaktovat? Za radu, která bude funkční, Vás budu rád kompenzovat. (mail používám a mám jej na online účty - proto ten název.

[email protected]

Děkuji za odpověď, případné kontaktování.

Pek71 (So, 17. 3. 2018 - 05:03)

Tak já také na to...Ahoj , má to stejné jako ty taky nevím jestli mám peníze stáhnout nebo , jak jsi dopadl ty ?
Dík za info

Per (Pá, 16. 3. 2018 - 18:03)

Píšou, že do 14 dnů to...Ahoj , tak co vyzkoušel jsi to , jak jsi dopadl .

FERI (Čt, 15. 3. 2018 - 11:03)

ahoj najdi si v obchodních...NA JAKÝ SUPORT TO POSLAT. DÍK ZA INFO

hajfi82@gmail (So, 10. 2. 2018 - 21:02)

Už jsem zadaný,nepotřebuju tuto seznamku!!! Nechci žádné emaily!!! Respektujte to !!!

Pedro (Čt, 8. 2. 2018 - 15:02)

najdi-rande.online.cz je...Dobrý den, mám stejný problém. Podařilo se vám prostřednictvím ČOI vyřešit? Nebo máte účet stále aktivní a chodí vám maily?
Předem díky za odpověď

Honza (Ne, 19. 2. 2017 - 18:02)

Lidi, zajímá mě, jestli někdo máte zkušenosti se seznamkou na webu najdi-rande.online.cz.

Je to vopravdová seznamka s vopravdovejma lidma, kerý vopravdu hledaj někoho na sex, nebo je to fake, čili virtuální?

Thom (So, 13. 1. 2018 - 12:01)

Lidi, zajímá mě, jestli...Viděl někdo seriál Jak jsem poznal Vaší matku?
Tam to říkají jasně web seznamky jsou o ničem
a lidi na nich jen sociopati. Běžte mezi lidi

Nord (So, 6. 1. 2018 - 21:01)

Zdravím všechny co mají s nimi potíže.Já jsem koncem prosince 2016 si zařídil kreditní kartu.Chtěl jsem to pouze vyzkoušet,nehledal jsem za tím žádné setkání vážné vůbec.Všechny tyhle "seznamky" jsou jen tahákem na peníze.Zkusil jsem pouze na měsíc což činilo 499 kč.Ale po druhém měsíci opět ode mne odebrali dalších 499,tak jsem šel okamžitě zrušit kartu.A počátkem dubna 2017 mi přišla první upomínka,nijak jsem to neřešil.V polovině května mi přišel dopis od "inkasní" kanceláře,že tam dlužím 73 Eur,typuji že v koruně to je 1990 kč.Opsal jsem si tuto upomínku protože nemám tiskárnu.Přišel jsem do banky,a ti mi řekli,ať jdu raději s tím na Policií,ale nešel jsem tam.Tak jsem to nechal plavat,každý měsíc nějaká upomínka kde mi hrozí exekucí a hlavně ta blbá Čeština a navíc,když to bylo v Češtině tak se psalo pouze to co už obsahovala ta první upomínka od té inkaso aurel weiter nebo jak se to jmenuje,pořád jsem tam četl že !strkání hlavy do písku mi nepomůže"..a navíc,všechny jsou psané v Angličtině.A všiml jsem si že ty upomínky přicházejí odjinud,jedna z Mnichova a druhá z Drážďan.Dostával jsem upomínky že to budou soudně vymáhat a i exekucí..no je nový rok,přišla další (I když ostatní jsem dal do spamu a radši to nesledoval) a tentokrát opět anglicky a tučně bylo vytištěné "V případě uhrazení částky stáhneme všechny kroky proti Vám"...už tam údajně dlužím 360 Eur..koncem léta minulého roku jsem to s těží řekl kamarádovi který má velmi zkušeného právníka,vysmál se mi a řekl mi že pokud píší jen na email a není to doporučené,tak ať to neřeším.Nepřišel žádný dopis,jen emaily,neberu to vážně.A jak tak koukám,všichni tu máme stejný problém,také jsem uvažoval nad tím,že pokud více lidí bude přibývat tak všichni podat trestní oznámení.Až dnes jsem byl překvapen,že peníze jdou do Indonésie a základna je někde ve Švýcarsku.Trochu jsem se zděsil když na začátku přišla upomínka,ale nezaplatil jsem jim nic.Už jen jak jsem do toho nahlédl,jsem si uvědomil,že vše je FAKE.A tak jsem se rozhodl svou starou email schránku zrušit.Tak uvidíme,co bude dál.

PIPTA (Út, 29. 1. 2019 - 18:01)

Ahoj,
stejný přístup, stejné poznatky.
Zrušil jsem kartu a změnil Email. Přisel dopis z Mnichova do schránky.
Fakt je to, že jsem od seznamky Sexprofil vydoloval ukončení smlouvy k 16.1.2019. Stejně mně 20.1. přišel ten dopis.Ani to nemají zkoordinované.

Lukáš (So, 6. 1. 2018 - 05:01)

Amateri.com seznamka. Cz rande. Cz zkuste tyto, já tam našel, nic nemusíte platit pokud nechcete,

Honza (So, 6. 1. 2018 - 03:01)

Další věc nikdo nemůže brát za uzavření smlouvy pouhý e-mail a zadání on-line platby takže když stahnu platbu a neodeslu žádné peníze jak první tak ani další platby v dalších měsících co se bude dít ? Prosím o info kdo má zkušenosti na [email protected]

Honza (So, 6. 1. 2018 - 02:01)

Prosím kdo ignoroval upominky a celkové se na to vykašlal prosím napište mi na e-mail [email protected]

Reklama

Přidat komentář