Reklama

Holčičí čůrání,syčení - komentáře

Iveta (St, 2. 5. 2018 - 03:05)

Nevěřím tomu, že vám to syčí vždycky, že s tím nemůžete nic dělat. Já když si roztáhnu pysky a netlačím, tak nic nesyčí. Když to pustím plným proudem, tak to samozřejmě také syčí. Myslím si, že to každá žena může takto ovlivnit a vybrat si, jestli syčet, nebo ne. To vám to opravdu nejde ztišit?

Valerie (Ne, 22. 4. 2018 - 13:04)

Kolik nás je nevím, ale...Tak jednoznačný to není, mně to zase začalo syčet po té operativní úpravě pipiny, dříve jsem nesyčela vůbec.

Radka (Ne, 22. 4. 2018 - 13:04)

Ráda bych holky věděla,...Kolik nás je nevím, ale mně začala pipina syčet v pubertě, a přestala ve 32 letech když jsem si nechala operativně zmenšit pysky. Samo to asi syčet nepřestane, moje matka syčí pořád, je jí už přes šedesát.

Tony (Ne, 22. 4. 2018 - 10:04)

Mně to zamlada jako klukovi taky párkrát syčelo, ale vždy to bylo pouze po onanii.

Hmm.. (Ne, 22. 4. 2018 - 10:04)

Tohle je spiš otazka na urologa proč to někomu syčí ja bych to tipovala na oválný tvar močové trubice a jejího ústí a tim vznika ten syčivy zvuk.

Tony (Ne, 22. 4. 2018 - 10:04)

Kolik nás vlastně je,...Děsivě při tom syčela i naše prababička. Jako děcka jsme z toho měli s bráchou srandu a říkali jsme, že to zní jako když koza chčije na plech.

Tony (Ne, 22. 4. 2018 - 09:04)

Kolik nás vlastně je,...Spíše by bylo lepší se naučit se močit ve stoje. Na 90% žen má šanci to zvládnout a ty, které to zvládly, to umí lépe než chlapi.

Tony (Ne, 22. 4. 2018 - 09:04)

Karle, já myslím, že...Je to genocidní. Pokud to tak bude pokračovat, tak bude vyhuben jeden celý živočišný druh - filcky.

Zdislava (Ne, 22. 4. 2018 - 03:04)

Ráda bych holky věděla,...Kolik nás vlastně je, kterým syčí pipina, to si netroufnu říct. Snad se přihlásí další holky, které mají tuto anomálii. Já když čůrám někde v podřepu, třeba v přírodě nebo na veřejném WC, tak vystrčím zadek, rukama chytnu obě půlky a roztahnu je tak, že se pysky od sebe oddálí, pak čůrám skoro bez syčení, i když úplně potichu to není. Když si je neroztáhnu, tak to vydává dost hlasité zvuky a má to sklon k různému rozstřikování. Syčet mě to začalo někdy v té pubertě a syčí to už přibližně dvacet let. Nepříjemné je, že jsem učitelka a někdy se stane, že mě slyší na záchodě i některá žákyně, ale nemohu s tím nic dělat. Taky by mě zajímalo, kolik nás vlastně je, které močí s tímto zvukovým doprovodem.

Helena (Pá, 20. 4. 2018 - 07:04)

Mi syčí pipina od puberty kdy se mi upravilo pohlaví a zvětšily se malé stydké pysky.Pak to začalo syčet a syčí to už třicet let.Nijak to neřeším Když jdu na záchod někde v restauraci kde je více žen na toaletě tak to prostě spustím a ať si myslí co chcou.

Jirka král (Ne, 7. 4. 2019 - 18:04)

sex holka a holka

Jarka (Pá, 20. 4. 2018 - 01:04)

Já když to nechám volně téct, tak to čůrá sice potichu bez syčení, ale mám celý zadek mokrý, protože mi to po něm teče. Proto zatlačím, čím víc tím líp, pak to stříká jedním proudem přímo, ale hodně to syčí. Dám přednost tomu, abych byla suchá, i když to syčí, proti mokrému zadku. Proto čůrám přerušovaně tak, že se nadechnu a co nejvíc zatlačím a stříknu, pak se opět nadechnu a opět zatlačím a opakuju to, dokud nejsem vymočená. Uvědomuju si, že kdo mé močení poslouchá, slyší čtyři až pět zasyčeních, mám ale suchý zadek.

Vychcat se umím (St, 18. 4. 2018 - 20:04)

Vy stěma čurinama...Jenom to syčí. To je stejný jako by tobě někdo řekl, že neumíš srát, když si prdneš u hovna. Na funkci to nemá vliv.

(!) (!) (!) (Út, 17. 4. 2018 - 23:04)

Vy stěma čurinama naděláte! Hold musíte být zajímavé za každou cenu! Hlavně, že stále tvrdíte jak jste dokonalé a ani vychcat se neumíte?

S. (Út, 17. 4. 2018 - 23:04)

Mně pipina syčí když...Ano takhle to přesně je s timto názornem se souhlasim.

Klaudie (Út, 17. 4. 2018 - 01:04)

Ráda bych holky věděla, kolik nás vlastně je, kterým pipina syčí, jestli je více těch kterým syčí nebo kterým nesyčí. Napište své poznatky, od kdy vám syčí, případně jestli některé v pozdějším věku přestala syčet, jestli ve vašem okolí je více žen, které syčí, jak vám syčení vadí, jestli umíte to syčení nějak ztišit a podobně. Taky jestli to podle vás nějak souvisí s velikostí pysků atd.

Zlatka (Pá, 13. 4. 2018 - 01:04)

Je mi už 40 let, malé pysky mi mírně vyčnívají a neholím se. Pipina mi syčí od puberty, považuju to ale za normální věc, že ženám to při čůrání syčí, za ta léta jsem si na to zvykla a nijak to neřeším, myslím že s tím ani nejde nic dělat.

Svatava (Pá, 13. 4. 2018 - 01:04)

Odmalička čůrám úplně potichu bez syčení. Nevím jestli to tak už zůstane, ale je mi už 20. Nedávno jsme se šly se dvěma kamarádkama venku vyčůrat, ony hledaly místo kde nebude slyšet naše čůrání, když jsem se já vyčůrala, tak se divily jak to dělám, že mi to nesyčí. Jedné kamarádce prý syčí pipina od malička, druhé od 12 let, té ale opravdu hodně hlasitě. Já ale vůbec takové problémy nemám, u nás doma nesyčí ani sestra (23 let) ani matka (51 let).

Steve (Čt, 12. 4. 2018 - 11:04)

To Vás milé ženy obdivuju co musíte dělat a konat jen při pouhém močení. Chápu ale že jste na to zvyklé a přizpůsobené odmala - takže Vám to nijak divné nepříjde. Jj, je to příroda a tak svořeno, nedá se nic jiného dělat. :-)

My chlapi si to taky musíme chytat, vyndavat, směrovat, někdy i poodhalit žalud z předkožky aby to např. nestříkalo za roh a mimo záchod :-) atd. atd. Taky se může stát že si pocákáme nohy nebo prsty na nohou když se to hned nepovede.

Marta (Čt, 12. 4. 2018 - 07:04)

Je mi už hodně přes třicet a pipina mi syčí od puberty kdy mi narostly malé pysky.Mám jich opravdu trochu větší ale moč mi po nich nestéká při močení si jich prsty roztáhnu do stran tak proud jde kdásně rovně ale sykot to je jako z hadice když ji priškrtíte prstem.Ale neřeším to je to příroda.

Reklama

Přidat komentář