Reklama

Syn a masturbace

Michaela (Út, 8. 10. 2019 - 17:10)

Emo, když jsi tak měla možnost sledovat syna, jakej má orgasmus? U svého syna bych to ani málem nepoznala. Jen tak ze třikrát vzdychne. Pak mu ovšem trvá než se uklidní a to tak ze dvě minuty dýchá rychleji. A je to.

Ema (St, 9. 10. 2019 - 06:10)

Syn má orgasmus asi taky tak podobný. Poznám, že to na něho přichází a to se začne pohybovat a malinko víc dýchat. Při výronu asi ze pětkrát vzdychne, ale bez sténání a pak, jak jsi i ty psala, mu nějakou dobu trvá než se uklidní. Má zrychlený dech, pak se zhluboka nadechne a pomalu se úplně uklidní. Takže takový spíše tichý orgasmus.

Bohdana (Po, 7. 10. 2019 - 19:10)

Mám s tímto zkušenosti a je to to nejvzrušivější, co může být. Dělat si to a vědět, že tě druhý poslouchá. Tím druhým je v tomto případě moje dcera. Každý měsíc jsme na dva, tři dny u mých rodičů, kde s dcerou spíme v jednom pokoji. Iniciativa vyšla už tak před rokem od ní, no a já to opětovala. Je to taková hra a jejím výsledkem je moje šílené vzrušení a její jistě také.

Ema (Út, 8. 10. 2019 - 10:10)

Jak k tomu došlo a jak to začalo? Iniciátorkou byla tvoje dcera?

Eva.h (Út, 22. 9. 2015 - 11:09)

ABC. Asi máte pravdu. I mě osobně by to bylo nepříjemné ho vodit někde po psychologách nebo doktorech. Ohledně silonek nebo punčoch, tak já je nosím výhradně kvůli práci. Také na nich neshledávám nic erotického, ale pravděpodobně on ano. Naneštěstí já je musím nosit 6 dní v týdnu. Jak jste to napsala, muže to asi přitahuje, ikdyž můj ex manžel na to moc nebyl. Bohužel jak jste napsala, chybí synům protějšek, proto musím toto řešit sama. Nějak se smiřuji s tím, že mu ty použité budu muset asi raději nechat, protože je to daleko lepší, než to, když jsem si je druhý den oblékala a v zesílené špičce u prstů jsem měla mokro, či na nich různé flíčky. Už takhle je raději nosím jen dva dny a pak je hned peru a dávám zpět k sobě do šuplíku, aby k nim neměl takový přístup. Již je nenechávám v koupelně na topení s tím, že si je vezmu druhý den. Vím, že se chovám dost hystericky, ale velmi mě tato situace trápí.

ABC. (Út, 22. 9. 2015 - 11:09)

Dovedu si představit, jak je Vám nepříjemné, že se Váš syn probírá v tak intimních věcech jako je Vaše prádlo nebo silonky. Z toho je patrné, že mu chybí sexuální vybití a nenašel si zatím vhodný cíl sexuálního zájmu, a tak to kompenzuje zvýšenou masturbací a prádlo a silonky jsou k tomu určitým impulsem. Popravdě řečeno manžel, v době když ještě žil mi pořád kupoval nějaké komplety a punčochy a hrozně si potrpěl na to, abych je všude nosila a to i doma. Já na silonkách nevidím nic erotického, ale muži se na to dívají jinak. Bohužel našim synům chybí protějšek, který by jim sexuální záležitosti objasnil. Situace s Vaším synem se dá ale pořád řešit tím, že čisté prádlo nějak schováte nebo uzamknete a budete mu nechávat jenom použité. Jestli Vám vadí i to, že používá Vaše prádlo, i když ho pak perete, tak bych mu nechávala jen ty použité silonky a kupovala bych si pravidelně nové. Rozhodně bych ho být Vámi netahala k psychologovi. Už samotné upozornění na to, že o tom, co s Vaším prádlem dělá, víte, v něm může vyvolat psychický blok, o návštěvě lékaře nemluvě. Nemůžete vědět, jak bude reagovat, jak moc se bude stydět, jak to dopadne. Nikomu bych nepřála, vodit dospívající dítě po doktorech, po vyšetřeních, kupovat neustále nějaké léky a brát si na to z práce volno. O stresech s tím, jestli bude moci mít vlastní děti a nebude mi to jednou všechno vyčítat, že jsem něco zanedbala nemluvím.

Jarda (Út, 22. 9. 2015 - 10:09)

To že by byl homosexuál by...Proč k vám nepozvete slečnu z vaší ulice pod záminkou že syn potřebuje pomoci se školním učivem?

Eva.h (Út, 22. 9. 2015 - 10:09)

Dobré ráno. Děkuji za Vaše další vyjádření. V první řadě bych chtěla reagovat na příspěvek od ABC. Moc mě mrzí co se stalo Vašemu synovi. Já děkuji každý den, že se můj syn narodil zdraví a že ani dnes nemá žádné problémy. Neumím si představit zažívat tohle co Vy. Tenhle můj problém je proti tomu úplná prkotina. Ikdyž jsem z toho také nešťastná.
Dáška: Tohle mě také napadlo, ale říkala jsem si, jestli by to nebylo ještě daleko horší. Přišla bych si, jak kdybych ho v tom podporovala. Zatím jedině co jsem zkusila bylo dát použité silonky, které už bych pak nenosila na vrch koše. On si je pak vzal a já se nemusela bát, že bych měla zase na chodidlech od silonek jeho zaschlé sperma. Ale i tak mi to přijde také zvrácené. Bojím se, aby to nepokračovalo dál. Bohužel, nemám kam jinam schovat své spodní prádlo a silonky také nemohu přestat nosit..

ABC. (Út, 22. 9. 2015 - 09:09)

U nás řešíme pravý opak. Žiji také sama s dospívajícím synem. Před několika lety se u něj začaly objevovat fleky na pyžamu vyvolané noční polucí. Vysvětlila jsem mu, co to znamená a že je to pro jeho tělo přirozené. Vše bylo v pořádku do doby než ve škole, kam chodí, došlo k výměně kantorky z češtiny, která si na něj zasedla. Syn je po otci hodně introvertní a čeština je jeden z předmětů, který mu nejde. Začal být ve stresu a ranní poluce zmizely. Nějakou dobu mi ale trvalo, než jsem to zaregistrovala. Jednou za mnou přišel, že obtížně obléká kalhoty a styděl se před mnou jako matkou ukázat proč. Šourek měl násobně větší, než mívají muži, což bylo vyvolané zánětem varlete. Následovala pro něj hodně nepříjemná vyšetření, antibiotika, kontroly. Vždycky se to na nějakou dobu spraví a pak se to zase objeví. Nepřála bych žádné mámě zažívat to, co s ním zažívám já. Chápu, že Vám vadí, když Váš syn masturbuje s Vaším spodním prádlem a silonkami, ale buďte ráda, že máte dítě zdravé. Být Vámi tak nějak oddělím to prádlo, které si berete každé ráno čisté a použité mu někam dám.

Dáška (Po, 21. 9. 2015 - 20:09)

To že by byl homosexuál by...Tak jestli syn potřebuje ke vzrušení nošené prádlo a vadí vám, že používá vaše, tak co se třeba zkusit zeptat nějaké vaší kamarádky, jestli nemá třeba na vyřazení něco, co už nenosí (samozřejmě neříkat pravdu, k čemu to chcete) nebo pokud znáte matku nějaké synovy spolužačky, tak se zeptat jestli by neměla něco po dceři? Takhle byste se vyhnula tomu, že by používal vaše věci. A rozhodně si nemyslím, že by to vašeho syna mělo poznamenat. Jak tady už bylo napsané, cloumají s ním hormony a potřebuje mít něco ženského, když ještě nemá opravdovou dívku.

T (Po, 21. 9. 2015 - 13:09)

To že by byl homosexuál by...Kluk je normální nic s ním není akorát potřebuje cítit kundu aby si představil,že mrdá ženskou když honí.Nové věci by byli k ničemu.

Eva.h (Po, 21. 9. 2015 - 13:09)

To že by byl homosexuál by mi nevadilo. Hold tak to prostě je. Ale prostě se mi nelíbí tohle. Když mi to dělá s mými věcmi. Dobře beru že je to jediné jak se dostat k ženským věcem ale je mi to nepříjemné a bojím se aby s ním nebylo něco v nepořádku. Když mi masturbuje do mých použitých kalhotek a silonek. A pravděpodobně i do mých lodiček, protože i v nich jsem našla nějaké podivné stopy jak od zaschleho spermatu. To je to čeho se bojím, aby nemusel pak na nějaké léčení nebo tak. Bohužel otce nemá aby mu v tomhle domluvil a já sama si s tím nevím rady. Přemýšlela jsem, jestli mu nemám třeba nějaké kalhotky nebo silonky koupit. Aby k tomu nepoužíval pak mé. Avšak nechci, aby ho tohle pak nepoznamenalo ještě víc.

Zdenka (Po, 21. 9. 2015 - 09:09)

Dobrý den, v první řadě...Když ti to tak hrozně moc vadí, tak ho zaveď k psychologovi.
Já bych ho nechala a přešla to takně mlčením. Ale ty jsi z toho pořád úplně vyjevená, přestože ti tady spousta lidí napsala, že to dělají kluci v pubertě normálně a nic škodlivého to není.
Fakt by mě zajímalo, co bys dělala, kdybys zjistila, že je třeba na kluky. To bys ho asi zřejmě musela umístit do ústavu.

Eva.h (Po, 21. 9. 2015 - 08:09)

Dobrý den, v první řadě děkuji za další názory. Přečetla jsem si je až dnes. Ale přes to moc děkuji. Celý minulý týden se nic nestalo. Až v pátek, kdy jsem přišla po práci domu. To jsem přišla a hodila své silonky a kalhotky rovnou do prádla. Asi po deseti minutách po koupání jsem se vrátila a narazila na mého syna v koupelně. Byl tam po tmě a už to bylo podezřelé. Řekla jsem mu proč si ne rozsvítí. Řekl že už je na odchodu a rychle odešel. Ještě jsem se stihla podívat na své kalhotky v koši na prádlo. Takže tam zůstali a měla jsem klid. Tu noc se už nic nedělo. Ráno jsem však potřebovala opět do práce, což normálně nedělám a tak jsem byla již v 6 ráno na nohou. Syn ještě spal a já se chystala do práce. Jenže nikde jsem nemohla najít své pracovní lodičky. Musela jsem si tedy vzít jiné. Po příchodu z práce tam ale lodičky byly. Nechápu to. Bojím se, že místo kalhotek zaměřil teď pozornost na mé lodičky. Ke všemu Jsem si všimla, že ani ty silonky nebyly v prádle. Takže si myslím, že opět masturboval se silonkami a navíc i s mými lodickami. Bohužel však nemám žádný důkaz... Nevím co teď, zahnal mě do slepé uličky a já jsem z toho opravdu zoufalá.

hajný Krákora (Pá, 18. 9. 2015 - 17:09)

bohemistům se omlouvám, zase jsem tam vrznul měkké i místo y, ,, se mohly předvádět nahaté"

hajný Krákora (Pá, 18. 9. 2015 - 17:09)

Dobrý den Evo, před... no jasněééé, to dělá skoro každý mladý nedrženec že si čmuchne ke kalhotkám, holky to dělají také že se dloubají mezi prsty a čmuchají ty smrady, zapocené podpaží, a tak podobně. Kaholtky vzrušují i na šnůře ale brzo to přejde, protože život nám připraví slasti, některé holky sami kluka připustí i když si ten hoch myslí že ji dobyl, některej to má složitější, někdo si nevrzne po celý rok, ale jinej má práce že neví kam dřív zasunout. Mě honily holky už ve škole, vymýšlely samé hry na doktory, jen aby se mohli předvádět nahaté, a jakmile nám bylo čtrnáct let už si sundavaly sami kahotky a dělaly sexuelní pohyby.Na čarodejnicích jsme se po sobě válely, líbaly a ošahávaly, byli jedinci co o sexu jen žvanili a dívali se na koupališti do převlékací kabiny dírou. To by mohli být ti čichači zasmrádlého prádla.

STanda (Pá, 18. 9. 2015 - 15:09)

Dobrý den Evo, před...ano, netřeba dělat vědu, že si synek honí ptáka, to dělají všichni kluci a i dospělí pánové. Ale nebát se mu do pokoje vlézt a prostě ho přistihnout při činu. A trošku mu domluvit, ne kvůli honění, ale aby si ho nehonil mámě do kalhotech a neočuchával jí použitý prádlo. Nehysterčit, ale zas umět říct, co chci.

Rada (Pá, 18. 9. 2015 - 14:09)

Dobrý den Evo, před několika lety jsem měla také podobný problém s mým synem. Když mu bylo také kolem 15 let, tak jsem zjistila, že se mi přehrabuje v mé skříni na spodní prádlo. Takhle to trvalo zhruba čvrt roku, ale nikdy jsem ho nenačapala. Vždy se to dělo, když jsem byla v práci.Až jednou, když jsem se vrátila z práce dřív, jsem ho načapala, jak má na hlavě moje kalhotky, ke kterým čuchal a masturboval nad mým dalším spodním prádlem a silonkami. Tenkrát jsem si o tom promluvili a svěřil se mi, že se mu líbí holky a to co dělal byla blbost. Nakonec jsem mu to prádlo již nechala, ale nechtěl to a dál to s ním nedělal. Dnes již má slečnu a bydlejí spolu. A žádný úchyl, či fetišista nebo jiný deviant z něho nevyrostl. Takže si s ním zkuste promluvit a dohodnout se. Určitě to nebude tak zlé, jak popisujete.

gin (Čt, 17. 9. 2015 - 12:09)

když Vám jde o spisovnost,...Já tu na doktorce píšu téměř výhradně obecnou češtinou.

Zdenka (Čt, 17. 9. 2015 - 11:09)

Dobrý večer, opět bych...No a i kdyby byl kluk fetišista, tak co? Zavrhnete ho kvůli tomu, když Vás to tak hrozně moc znepokojuje?
Můj syn i kdybych zjistila, že je třeba transvestita, nebo kdovíco, by mou lásku neztratil ani o trochu jako doposud, protože je to prostě moje dítě a s vrozenými sexuálními dispozicemi nic neuděláte, ať ho vychováváte jak chcete.

Reklama

Přidat komentář