Reklama

Syn a masturbace

Franta (Po, 14. 9. 2015 - 12:09)

Bedřichu - do svatby bez pohlavního styku? A potom? Styk jen za účelem zplození potomka, že? A co když novomanželé pak zjistí, že si v posteli nesedli? Trápit se celý život? Vám by se jistě líbilo ve sředověku, ale já náboženské fanatiky nesnáším. A přitom v existenci Boha věřím taky.

Olina N. (Po, 14. 9. 2015 - 12:09)

To je takový problém říct...Přesně tak, špinavé prádlo jde stejně do pračky, takže tím bych se vůbec nezaobírala. A co se týče masturbace, tak můj mladší brácha dělal tohle někdy ve čtrnácti s mým prádlem taky, ale já jsem z toho spíš měla legraci a myslela si, jaké je to trhlé střevo. :-)
A nesouhlasím s názorem, že je nepodložený mýtus, že se člověk rodí homosexuálem. Během prenatálního vývoje mozku se tvoří i budoucí emoční a vývojové neurony, takže tvrzení, že se homosexuálem, nebo jinou odchylkou stane teprve během života, je naprostá hloupost a totální nesmysl. To si vymysleli v církvi, protože jinak by popřeli vlastní tvrzení, že bůh nám dává vlastnosti do vínku a nejsou schopní uznat jakoukoliv jinou odlišnost.

xy (Po, 14. 9. 2015 - 11:09)

Take jsem v puberte hodne onanoval-byl jsem fascinovan tim uzasnym pocitem ktery se stupnoval a skoncil vyvrcholenim a prudkou ejakulaci.Mohl jsem onanovat jen tak,ale rozhodne lepsi to bylo s katalogy damskeho pradla i v casopisech se nasly obrazky ruzne odhalenych zen, ale zacalo me vzrusovat divci a damske silonove pradelko a hlavne puncochy.Ty jsem ale nosit nemohl,proto jsem si oblekal a nosil damske silonove puncochace.Mel jsem je na sobe doma, venku a casto jsem v nich i spal.Oblekal jsem si i matcino pradlo a kdyz byla nouze chodil jsem tajne krast spodni pradelko sousedkam. Ty byly stihlejsi a tak jsem mel najednou spousty kalhotek,kosilek ale i podprsenek.Zasadne bych ani nesahal na pouzite pradlo-maximalne bych jej strcil do kapsy a doma vypral.Taktez jsem na pradelko neejakuloval a pri noseni si treba daval igelitovou plenku do kalhotek,abych je neumazal zbytky moce, nebo neplanovanou prudkou ejakulaci,kdyz me neco silne vzrusilo.To jsem se jen nekolikrat pres obleceni pohladil pres penis a uz doslo k vyronu semene i bez erekce.Sice dnes uz se pradlo moc venku nesusi a pokud ano,tak se navecer sebere.No a v noci ho uz nikdo nesebere.Dodnes damske pradlo nosim a uzivam si to.Tenkrat to byla strasna ostuda a dnes nad tim jen mavnou rukou a usmeji se-tedy hlavne zeny.Muzum to dochazi dlouho a sklebi se, asi mysli na 4% kluky.Jen lituji,ze jsem si to neuzival drive jeste vice a casteji.No a tamto je evidentne vymysl{nebo vlastni zazitek}onanisty,ktery je zvedavy na Vase reakce.Mejte se fajn!

Já bych z toho (Po, 14. 9. 2015 - 09:09)

Dobrý večer,
můj syn (15...Kluci v tomto věku mívají velkou fantazii, kterou potřebují vybít. Každý nějak jinak. A vyhazovat prádlo, snad ho stačilo vyprat. Dát prádlo z jeho dosahu, to je těžké, to byste ho musela někam zamykat, jinak ho všude najde. Asi by pomohlo říct mu z očí do očí, že o tom víte a že si to nepřejete, pak by ho možná přešly roupy.

Elen (Po, 14. 9. 2015 - 09:09)

Děkuji za názory, ale...To je takový problém říct synovi, že si nepřeješ, aby šahal na tvoje silonky a spodní prádlo? O masturbaci s ním ani mluvit nemusíš, pouze o tom, že nechceš aby si bral či se dotýkal tvého čistého prádla. Jestli máte koš na špinavé prádlo v koupelně, tak to asi nezabráníš, aby si něco vytáhnul, když je tam sám, ale na druhou stranu to prádlo jde pak do pračky, takže obava, že budeš mít na silonkách flek je lichá, ne?

milan (Po, 14. 9. 2015 - 07:09)

Tak prý je mýtus, že se...Holt tu máme dalšího grafomana v diskuzi, nebo provokatéra.
Ale psát takhle dlouhé příspěvky provokatér dlouho nevydrží, ale člověk, který je o své pravdě přesvědčen, ten má neskutečnou výdrž.

Zdenka (Po, 14. 9. 2015 - 07:09)

Tak prý je mýtus, že se člověk rodí homosexuálem. No to určitě, ti lidé si to asi vybrali.
To je mýtus akorát tak podle církve a těch jejích omezených středověkých pravidel. Zrovna tak žvásty, že po smrti přijdou lidi do nebe a nebo do pekla podle nějakého božího soudu.
S takovými pánbíčkáři nemá vůbec cenu diskutovat, ti si vedou pořád svou. Když to tak čtu, tak se jen utvrzuji v názoru, že náboženství je prostě jen zpátečnické ohlupování lidí a nikdy svým dětem nebudu tvrdit, že zemi stvořil bůh a podobné hlouposti.

Tvle (Ne, 13. 9. 2015 - 23:09)

Bože ještě tady začnete říkat že zemi stvořil bůh a že evoluce je výmysl a já tu snad omdlim. A že byl jen Adam a Eva a ty měli děti a ty pak měli děti dal mezi sebou. A už byl první incest. Sákra lidi proberte se. Masturbace neškodí, sex může být před svatbou a zemi nestvoril bůh.

Tomáš (Ne, 13. 9. 2015 - 23:09)

paní Markéto a pane Bedřichu, tak mu kupte kalhotky at do dělá do nich a né do vašeho nelezte mu do pokoje aby jste ho nepřekvapila. je to jak se píše výše poznávání těla a když melete o sexu až o svatební noci(což je nesmysl) tak mu pořidte pás cudnosti nebo já nevím ale jinak s masturbací opravdu nepřestane, když mu vezmete soukromí na to honění tak to bude dělat jinde a bez přístupu k prádlu a se taky může stát to že některou znásilní a vnoučata budete mít na to rata. :-( raději at si honí doma než aby si to dělal ve škole na záchodě.
homosexuál se opravdu neprojevuje tím že si masturbuje ani tím že se s klukama sprchuje po fotbale v kabinách

Bedřich (Ne, 13. 9. 2015 - 23:09)

Takže Vy považujete...Paní Markéto, homosexualitu považuji za ohavnost, masturbaci za hřích, to jsem si nevymyslel, tak to je v Bibli. Že se někdo jako homosexuál rodí, to je neprokázaný mýtus. Stejně jako se nikdo nerodí jako smilník, cizoložník nebo zloděj. Tím se člověk stane. Pokud by se někdo narodil s tendencí s perverzi, tak toto hříchem není. Nesmí tomu člověk podlehnout. Nečistá fantazie, to je např. svlékání nějaké ženy očima, nebo představovat si s ní sexuální styk ap. Co se týče představ a myšlení vůbec, tak z hlediska občanského mě skutečně nic do toho není, co si kdo myslí. (i když pokud někdo má oplzlé myšlenky, tak druzí kolem něj tím jsou zatěžování, nějak to vnímají, to je fakt). I když i náš právní řád zná něco jako úmysl k trestnému činu, ale ten se obvykle prokazuje nějakým konáním. Normální světská justice soudí to, co lidi konají. Bůh soudí lidi jinak, i dle toho, co lidi myslí. Kdo druhé nenávidí, to je např kvalifikováno stejně jako vražda. To, že to nevykoná, to je mnohdy jen věc nějaké vnější zábrany.
Problém toho, že někdo má být souzen za úmysly je jen tehdy, pokud se o to pokouší lidé. To bylo např. za totality, nešlo jen o úmysl opustit republiku, bylo toho víc. Pokud si lidi hrají na Boha, tak to je skutečně katastrofa.
Vidíte, Vy píšete o pohrdání - já si naopak všech lidí vážím, i bezdomovců, zločinců, pedofilů, slušných lidí, jako i Vás. Prostě proto, že to jsou lidé, byli stvořeni k Božímu obrazu, proto si jich vážím. Ne proto ,že někdo si nakradl hodně majetku, má moc a majetek, proto si lidí nevážím. Nevážím si lidi ani kvůli vynikajícímu výkonu, i když pracovitosti si vážím, to ano. Mluvíte o toleranci, přitom jste sama značně netolerantní. Já tu pouze vyslovuji své názory, které nejsou tím, co bych sám vymyslel, ale něčím, co dal Bůh lidem. Ani Vy jste si své názory nevymyslela, jen jste přejala, co Vám nabízelo okolí. Já si pouze vybral něco jiného než Vy. Psal jsem, že nejsem pro žádnou perzekuci např. kvůli sexuální praxi. Jestli je něco ohavností, tak ty lidi bude soudit Bůh, mě toto nenáleží. Pouze lidi na ten fakt upozorním, nic víc. Nemám úmysl ani nikoho předělat. Jinak třeba ta homokomunita, ta také tolerancí nevyniká, kdo s nimi nesouhlasí, dostane nálepku homofoba, což je v podstatě nadávka. Kdo by je nějak označil, jako že mezi lidmi jsou pro ně běžná označení, tak toho dají k soudu. Já rozhodně nejsem pro perzekuci těch lidí, jak třeba za nacistů za Hitlera či nyní v Rusku. Přečtet si lépe, co jsem psal. Ani nevěřím v minulé životy. Bible říká, že všichni lidé jednou zemřou (tomu věříte asi taky) a potom bude soud - tomuto zřejmě nevěříte, zřejmě věříte v reinkarnaci. Bavíme-li se o toleranci, tak ta může být leda v tom, že oba máme právo vyslovit svůj názor. Mluvit o toleranci je ale zcestné, pokud se ptáme na to, jak věci skutečně jsou. Tady jen jedna pravda. Buď mám pravdu já a Bible, tj. každý zemře a pak je soud, nebo máte pravdu Vy, tj. existuje reinkarnace. Obojí možné není. To je logika, tvrdit něco jiného není tolerance, ale blábol. Katedru logiky svého času vedl Petr Vopěnka, katolík a významný matematik a logiky, zavedl např. pojem polomnožiny (fuzzy set).
Jen k té toleranci a zpět k tématu. Paní Eva měla dotaz, pokusil jsem se nějak dle svého odpovědět. Ani ta první odpověď nebyla s jasný přihlášením se ke křesťanským hodnotám, spíš jen jaksi nepřímo. Na Vaše názory jsem pak reagoval, že vím, že ty názory máte jiné, že to jsou názory z dámských časopisů, z médií, podobně to servírují i dětem v Bravu atd. Že toto znám. Nikomu jsem nic nenutil, jen jsem myslel, že mám též právo vyslovit názor, i když není dle moderní konvence. Nikomu jsem nehrozil nějakým postihem, naopak jsem se jasně o takových věcí distancoval, s výjimkou věcí jako pedofilie, u té se asi shodnem. Vás prostě dráždí ten názor jako takový, nemůžete ho snést a proto mě napadáte. Mně samozřejmě Vaše reakce poněkud mrzí, ale na netoleranci jsem zvyklý. Za bolševika to bylo horší, v lidech to prostě zůstalo, ta marxistický výchova. Jinak tu vážně končím, fakt nevím, co bych ještě psal. I takhle se bavíme spíš o jiném, než co byl dotaz. Paní Evě navadila ani tak masturbace u syna, ale ten způsob (kalhotky). Já ji v tom docela chápu. Svůj pohled jsem ale prezentoval dřív, jí už nemám, co bych k tomu řekl dalšího. Vy kupodivu jste jí taky žádnou praktickou radu nedala, snad krom toho, že Vám by to nevadilo, pokud by syn to dělal do Vašeho prádla. Paní Eva má jiný pohled, to je asi tak vše. Přeji hezký večer, případně hezký den, pokud budete číst až zítra.

Lukas (Ne, 13. 9. 2015 - 21:09)

Děkuji za názory, ale...Tvuj syn ma fetis a zrejme se neboji, ze na to prijdes. Zkus se pred mim zminit, ze se s tvym pradlem deji zahadne veci. Treba se lekne a prestane. Jestli je mu to jedno, konfrontuj ho primo, ale citlive, aby nemyslel, ze ho povazujes a uchyla. Je uz dost stary na to aby svuj fetis prostudoval na internetu, takze vi, ze je to pomerne rozsireny a pry neskodny. Musi ale chapat, ze ejakulovat ti na intimni pradlo je neprijatekny.

Eva.h (Ne, 13. 9. 2015 - 17:09)

Děkuji za názory, ale bohužel mi žádný z vašich názoru nepomohl. V první řadě, nechci synovi zakazovat masturbaci. To vůbec. Jen mi je nepříjemný způsob, jakým tu masturbaci provádí. Nemám proti masturbaci nic, chápu že ma na to věk, ale nechci se každý den strachovat o to,co dělá s mými kalhotkami a silonkami. Je to dost nepříjemné když se oblekam a musím si důkladně prohlížet jak kalhotky tak i silonky, aby na nich nebyly nějaké skvrny. Včera byl syn u kamaráda a já jsem uklizela jeho pokoj a pod postelí jsem našla svoje silonky, potřísněné jeho spermatem. Byly to ty, které jsem měla v pátek v práci. Silné mě to znepolojilo, ale raději jsem je tam nechala. Je mi ale hrozně, bojím se, že jsem jako matka selhala, když se bojím, zda mi syn nevezme nějaké použité kalhotky a při masturbaci používá mě silonky. Bohužel nevím jak zakročit, proto doufám, že se zde dočkám nějakých vašich rad, jak tuto situaci vyřešit.

Abe (So, 23. 11. 2019 - 13:11)

Milá Evo. Tvůj syn trpí fetišismem. Já bych to řešil tím že bych jej přistihl přímo při akci, na rovinu bych mu řekl, že si nepřeji, aby používal moje prádlo a zeptal se jej jaké má přání a co by jej potěšilo. Rozhodně mu onanii nezakazuj, nevyčítej, ani nezesměšňuj. Spíše potřebuje tvé pochopení a podporu. Jinak zaschlé sperma je neživé. Má podobné složení jako bílek ve vajíčku. Nebál bych se takové prádlo nosit a odpor , nebo hnus, už vůbec ne. Já jsem tyto problémy neměl, protože jsem sperma poctivě odevzdával matce k dalšímu využití. Její prádlo mne nelákalo. Vzrušovaly mne jiné hodnoty.

Lukas (Ne, 13. 9. 2015 - 15:09)

taky si myslím, že toto je...Masturbace patri mezi "ohavnosti" spolu s incestem a prostituci? Ja zacal masturbovat dost pozde a tak jsem mel nekolik let mokry sny asi tak jednou tydne a to mi, mirne receno, komplikovalo zivot. Nejdriv jsem musel cistit semeno, ktery se dostalo az na prosteradlo a pak se dostat do koupelny vycurat, omyt zacakany penis a pyzamo. To vsechno ve strachu, ze nekoho potkam, nebo ze nekdo vstoupi do meho pokoje. Kdyz se to stalo kratce pred vstavanim, pyzamo a prosteradlo nemelo cas uschnout a tak jsem odchazel do skoly se strachem, ze mne matka ustele jeste nez to uschne. Kazdy prevlikani postele bylo denervujici, protoze moje matrace je plna skvrn od semene. Tohle vsechno (krome skvrn na matraci) skoncilo, kdyz jsem zacal masturbovat. Taky si nemyslim, ze je pro pubertaka zdravy, aby neejakuloval, nakonec mokry sny priroda zaridila proto, aby panic ejakuloval.

Markéta (Ne, 13. 9. 2015 - 13:09)

paní Markéto, Vaše názory...Takže Vy považujete homosexualitu za ohavnost a masturbaci za (byť mírnou) perverzi?
Takže pokud se člověk narodí jako homosexuál, tak byste ho zřejmě nejlépe upálil na hranici, že?
A to ani nezmiňuji ostatní odchylky, se kterými se mimochodem člověk už rodí, nebo mu jsou přímo dané tím Vaším Bohem. On si totiž nikdo svou sexuální orientaci předem nevybírá.
A co si představujete pod pojmem nečistá fantazie, když je to podle Vás perverze?
Představovat si každý může co chce a je to ta jeho nejsoukromější věc, své myšlenky a představy.
Opravdu, z lidí jako jste Vy, je mi docela nevolno a upřímně jimi pohrdám.
Nejraději byste jen ostatním diktoval, co je správné a co ne a jak se mají chovat. (jen a pouze dle VAŠICH představ)
Absolutně nejste tolerantní vůči zaměřením, nebo povahovým rozdílům, které se neslučují s Vašimi.
Konkrétně třeba mám dva kamarády gaye a jsou to naprosto bezproblémoví, slušní, vzdělaní lidé, kterých si vážím a mám je ráda.
A kdyby se třeba ukázalo, že můj syn je také homosexuál, nebo něco jiného, co Vás tak znechucuje, také ho nepřestanu o nic míň milovat, než doteď, protože je to moje dítě a chci, aby bylo spokojené a šťastné.
Evidentně je vidět, že jste v minulém životě zřejmě byl nějaký zanícený inkvizitor a je mi naprosto jasné, že pokud by to bylo možné, trestal byste kohokoliv, kdo nevyhovuje Vašim představám upálením, či jinými podobnými lahůdkami i dnes. Naštěstí to už v našich končinách není možné.

Bedřich (Ne, 13. 9. 2015 - 13:09)

spletl sis diskuzní téma....taky si myslím, že toto je jen něčí masturbační fantazie, ne realita. Přísně vzato, u dospělého syna to trestné není, myslím masturbace, zakázán je jen pohlavní styk. Naštěstí dost lidí odmítá i to, co bylo výše napsáno. Přece jen tu byla dva tisíce let jiná kultura. V Indii je incest běžný, podobně byl v starém Římě či Egyptě.

Správná matka (Ne, 13. 9. 2015 - 13:09)

spletl sis diskuzní téma....Omyl frájo:-) My spolu nesouložíme...

Bedřich (Ne, 13. 9. 2015 - 13:09)

Napsal jste to moc hezky a...paní Markéto, Vaše názory znám, p. Václav psal ve stejném duchu. Ty Vaše moderní názory, to se člověk dočte v kterémkoli přihlouplém časopise, např. pro ženy a bohužel někdy i pro mládež. Tady jsou lidé, kteří mají názor, diktovaný současnou dobou a myslí si, že někomu poskytují osvětu, když to prezentují. Znám tyhle názory stejně tak dobře jako Vy i jiní. Masírují tím různá média, proniká to i do filmů, kde dle toho uvažují hrdinové atd.

Sexuální volnost, podpora homosexuality, volné vztahy, promiskuita, někdy i podporovaná či vyžadovaná, to tu bylo už v Antice a starém Řecku. Egyptští faraoni měli děti se svými pokrevními sestrami, takhle i po více generací. Jen židovská kultura byla jiná a příchod křesťanské víry znamenal zvrat. Pornografie, incest, promiskuita, prostituce, homosexualita atd., to přestalo být podporované, ale začlo to být vnímané jako nežádoucí. Masturbace tam taky spadá. Samozřejmě je to jedna z nejmírnějších perverzí. Pokud ovšem člověka zotročí, tak dokáže být horší než třeba smilstvo a cizoložství. Pokud jí dospívající podlehne někdy, tak to jako tragické nevidím. Pokud ovšem to někdo dělá pětkrát denně, nebo tráví hodiny u porna, při tom to dělá, tak to je větší problém, než třeba nesezdaný pár. Masturbace bývá spojena s dalšími perverzemi: pornografií, nečistými fantaziemi, chlípnými pohledy, voyerismem, exhibicionismem, pedofilií a ten výčet by mohl být asi delší.

Neberu Vám Vaše názory, já mám zas svoje. Paní Eva se pouze ptala na radu u syna, z té jsem předpokládal, že ona masturbaci jako takový přínos nevidí. Navíc i tam byla masturbace spojena ještě s něčím dalším, sice syn to dělá do jejích kalhotek. Snažil jsem se poradit, nic víc. Nikomu nezakazuju masturbaci, ani nemaželský styk, cizoložství, prohlížení porna, homosexualitu atd. Tyhle věci pokládám za ohavnost, ale respektuji občanské svobody lidí. Samozřejmě, jsem proti praktikám, které zakazuje zákon, jako zneužívání nezletilých, pedofilie, dětská pornografie, úmyslné šíření pohlavních nemocí atd. Nemám potřebu k tomu něco přidávat. Zde jsem i pro represi, což Vy asi také.

Petronel (Út, 16. 3. 2021 - 15:03)

Já ho třeba strašně rád strkám moji do zadku, nebo si nechám od ní lízat svůj zadek. Představa, že bych po svatbě zjistil, že se jí nelíbí to co mi dělá dobře a byl bych nešťastný, je neúnosná.

Trapný honiči, (Ne, 13. 9. 2015 - 13:09)

Koukni, mě je fuk čemu...spletl sis diskuzní téma. Na doktorce se nachází i přímo téma incest, kde klidně můžeš stejně, jako další tobě podobní, veřejně psát svoje erotické zvrhlé představy a doufat, že ti to někdo bude baštit.

Reklama

Přidat komentář