Reklama

Jsem bi? nebo gay?

Katka (St, 17. 5. 2023 - 14:05)

Těžko říct ale spíš jsi bi s tím že ti ten kluk hodně sedl. Já osobně bisexualitu miluji. Vždy jsem snila o chlapovi co bude Bi, což se mě splnilo. Užívám si trojky a i to když vím že můj manžel je se svým klukem .

Pepa (St, 17. 5. 2023 - 17:05)

Pro mě vypadají moc hezky BI holky a líbilo by se mi kdyby ta moje měla holku a byli jsme pěkně ve třech. Nevadilo by mi, kdyby se přidal i kamarád a té mojí jsme dali pěkně zabrat, aby si to pěkně užila, ale do něj bych nešel.

Tom (Pá, 19. 5. 2023 - 13:05)

Já měl kamaráda co byl gay, já si vždy myslel že jsem čisté hetero. Nicméně se stala událost která nás dost sblizila i jinak a pochopil jsem že jsem Bi.

Zuzana (So, 13. 5. 2023 - 21:05)

Rada bych se seznámila se starší ženou

Mira (Pá, 12. 5. 2023 - 11:05)

Musím reagovat, nejsi gay ale silně Bi . Mám to podobně i když jsem to do nedavna nevěděl. Mám dlouholetého kamaráda, před časem jsme se potkali a zašli na pivo. Nechal jsem ho přespat u sebe. Už večer byl jiný a když jsme došli domů, začali jsme si povídat o sexu. Bylo cítit jiskreni a on si rozepisovat punt, že ho tlačí kalhoty. Navrhl jsem že si je může sundat. On že jestli se chci podívat jak má tvrdy pero, že bych mu ho mohl vykourit. Poprvé v životě jsem držel cizí pero v ruce on mně jej strčil do pusy. Měl sem trochu strach co se stane až začne stříkat. Nicméně byl hrozně ohleduplny a jeho semeno chutnalo báječně. Teď se scházíme několikrát týdně a já mu kouřím nebo nastavím prdelku.

Návštěvník (Ne, 11. 10. 2020 - 12:10)

Sexualita je škála. Hetero/homo. Třeba 90/10, 80/20, 70/30, 60/40, atd... chápeš? Každý to má jinak ten poměr.

Marek (15 let) (Ne, 11. 10. 2020 - 09:10)

Teď jsem se probudil, jsem u kamaráda doma a koukám jak spí. Má velkou erekci v trenkách, co mám dělat?

Návštěvník (Ne, 11. 10. 2020 - 11:10)

Vykuř mu ho, co asi.

adam (So, 2. 11. 2019 - 21:11)

Zatiaľ som nemal veľa dievčat , vlastne len jednu , aj to nejako nedopadlo . Teraz som sa zoznámil s jedným starším párom, sú to susedia , stretli sme sa vonku na jednej akcii , dali sa do reči a skončili sme u nich doma . Bol tam nejaký alkohol a skončili sme v posteli , všetci traja . Bolo to fajn, pani je pekná , príjemná a v podstate mi nevadil ani on , nevadilo mi , keď sa ma on dotýkal , horšie bolo , keď som sa mal dotýkať ja jeho . Anál nebol, len rukou a orálne , ale som z toho zmätený . Bol som tam už viac krát , stále je to fajn, ale neviem, čo si mám o sebe myslieť , či som bi , alebo gay, alebo čo? Bojím sa , či si v budúcnosti nájdem nejakú normálnu partnerku . Teraz neviem, či to radšej ukončiť , alebo pokračovať ? Ďakujem za prečítanie a konštruktívne odpovede.

Hynek (Čt, 14. 8. 2014 - 12:08)

Myslím, že docela dobrý způsob, jak se to dá určit je představit si situaci, kdy se octneš sám na opuštěném ostrově. Budeš tam dejme tomu několik měsíců, o všechno je postaráno, kromě sexu. Máš na výběr atraktivního muže i ženu, vybrat si můžeš jen jednoho z nich a volba bude platná až do konce pobytu. Koho si vybereš? Pak by to mělo být jasné. Možná to nevylučuje bisexualitu, ale zjistí se tím alespoň preference.

Lea (St, 13. 8. 2014 - 15:08)

Zdravim, jsem tak nejak cely...Někdo to nemá přesně ohraněné a může mít sex s mužem i ženou,tedy bisexuál.Podle tvého příspěvku to tak je,rozdal sis to prostě s oběma.Tyhle praktiky už byly popsány ve starém Římě,bohatí patriciové si užívaly sex s dívkami i chlapci a přitom byly heterosexuálně orientovaní.Opravdový gayové co se sexu týká mají k ženám spíš odpor.Skutečně pravý heterosexuál za jistých okolnosti navozených např.situací může mít pohlavní styk s osobou stejného pohlaví aniž by vybočoval z normy.

jouda (St, 13. 8. 2014 - 14:08)

zase jeden, který se brzo naučí, co je lepší, takových už byo

adam (Ne, 10. 8. 2014 - 05:08)

Zdravim, jsem tak nejak cely zmateny. Vcera jsem byl s kamarady v clubu na par drinkach a na baru byla hrozne hezka holka, furt sem na ni koukal, ale byla tam s kamaradem, ze zacatku jsem si myslel, ze s pritelem.. Po nejake chvilce a asi velkou nahodou jsme na sebe nejak narazili, prohodili par slov a dali spolecnyho panaka, pak dalsiho, dalsiho..... No a pak uz club zaviral, moji kamaradi, se kteryma jsem tam prisel, byli uz davno pryc, tak mne nenapadlo nic lepsiho, nez oba pozvat na after ke mne. Spolubydlici pres prazdniny na byte skoro neni a ja tam mel jeste nejaky alkohol a prislo mi to fajn. Nebyl jsem ani moc opily, mirne v nalade.. Jak to tak bejva, stane se. Zacal jsem se s tou holkou libat na stridacku s tim jejim kamaradem. Pak i s tim kamaradem. Inicioval jsem to ja. On vubec neprotestoval. Bylo to hrozne jiny, zvlastni. Ale libilo se mi to. Pak sme se svlekli a zacali si oba honit u te holky. Ja ji pote sukal, pritom sem se libal s tim klukem. Ta holka potrebovala odejit hned a do sprchy, ze se vrati a ze budeme pokracovat. kdyz byla pryc, tak jsem se s tim klukem mazlil, libal a kourili jsme se navzajem..... A ted ten muj problem. Nikdy v zivote se mi to nestalo. Nikdy jsem nic s klukem nemel, nikdy jsem na ne nemyslel, ale proste tohle, co se stalo vcera, tak furt na to musim myslet. Jsem gay? Jsem bisexual? Nebo heterosexual? Hrozne mne prekvapilo, jak moc se mi to libilo. Dokonce sem uvazoval, ze bych treba radsi tomu klukovi napsal, nez abych napsal ty holce. Jsem z toho hrozne zmateny. Je mi 24. Diky moc za nejakou radu. Fakt nevim, jestli to je normalni nebo jestli to je znamka toho, ze jsem bisexual nebo gay... Nebo ze se to proste jenom stane kazdymu, jen o tom nemluvi.

Jitka (Ne, 23. 4. 2023 - 22:04)

Je to úplně v pořádku.

Návštěvník (Ne, 14. 7. 2019 - 09:07)

Ahoj :-) stalo sa mi niečo veľmi - veľmi podobne a dodnes si neviem vysvetlit moje správanie a ani správanie mojej kamosky - frajera, pretože sympatizujeme spolu dodnes, oni sa za ten čas už aj rozišli, no on stále povie, že: keby som ja alebo on bol žena, bolo by to dokonale ;-( no nie sme a je to síce pekna predstava, no nikdy sa nenaplnila a ani nenaplni ... dávam si milión výhovoriek, že kvôli jeho práci, že na verejnosti bude stále hrať formu a divadlo, len potom príde domov a láme sa v citoch :-/ ale keby chcel, no - nechce a tak som sám tiež ďalej aj ja, lebo ľahostajný mi nie je vôbec

Návštěvník (Čt, 11. 7. 2019 - 19:07)

Tak to jsi bi

michal (Čt, 11. 7. 2019 - 14:07)

V trojce jsem to nedělal. Já jsem hetero žiju s ženskou, ale občas tak jednou za měsíc dostanu chuť na sex s klukem, mužem. Rád se s muži líbám a mazlím. A taky rád kouřím a nechám se kouřit. Vzrušuje mě to, když ho mám v puse a on končí a vystříkne. Je to krásna pocit.
Drujej den se klidne miluji s mou družkou. Tá to samozřejmě neví.

Reklama

Přidat komentář