Reklama

pleny v dospělosti..

Vašek (Pá, 22. 9. 2017 - 00:09)

no tak Te postavim do sprchy,...No, je to rozbor jak od psychologa, ale přesto mám pocit, že Zuzku a její postoj plně chápu.

helena (Čt, 21. 9. 2017 - 19:09)

ráda bych také něco napsala o svém alkoholismu.Je mě 55 let a bohužel mě alkohol chutná,ale mám to nastavený tak že když si chci něco dát tak to musím schovat protože u mého muže je to tak,že se smí pít když on chce pít,jinak ne.Když má rozpito tak můžu pít,když né tak nesmím pít ani já i když mám chuť na pivo.Řádně chodím do práce,domácnost mám v pořádku,ale vadí mě že si nemůžu rozdělat pivo na stůl veřejně.ps.teď se zase můj muž odkýbloval do hospody tak píšu...copak žena sama na vesnici může jít do hospody???muž ano a žena..chtěla bych vědět jestli jde o alkoholismus?

Plenkar (Čt, 21. 9. 2017 - 15:09)

To u mne je to spíše...no tak Te postavim do sprchy, namicham spravnou teplotu vody, chvili budu dychat pusou a usilovne z Tebe zase delat krasnou damu. Pak Te osusim a pomohu Ti na luzko, kde Te na nepropustne podlozce osetrim kremem. Pozor na detsky zasyp! Dostane se snadno do pochvy, putuje vys a zpusobuje rakovinu vajecniku. Je to mastek a ten je blizky pribuzny asbestu.
No a po osetreni bych Te znovu zabalil do vonavych plinek/pri prani davam avivaze jen malo, abych nesnizoval ssavost plen, takze voni hlavne slunickem/a nasadil krasne gumove kalhotky. No a za chvili by ses tomu mohla i smat, co jsi behem nekolika poslednich hodin prozila.
Ty mas asi nejen z detstvi zazite-pokadila jsem se, bude vyprask, ale nove jsi si k tomu pridala, ze kdyz Te takhle drasticky pokadenou uvidi a hlavne taky asi uciti Tvuj pritel, tak to bude mit negativni vliv na Vas intimni zivot. Ze si Te vzdycky pred milovanim bude predstavovat, jak jsi pokajdena, nebude ho uz tolok lakat oral a ja nevim co se mu v te jeho hlave vylihne jeste. Samozrejme, zeny jsou od prirody rozene osetrovatelky. Nektera vic, jina mene. Ale kdyz ono Ti na Tvem priteli hodne zalezi. On je urcite atraktivni, vcetne zamestnani, auta,nazoru na svet a zivot. A ty ho nechces ztratit za zadnych okolnosti, nota bene kvuli tomu, ze Ti bude asistovat u myti Tveho pokadeneho zadecku.
Vis ja nemam az tak atraktivni praci, ale jsem v ni spokojen, protoze si dobre vydelam a kdyz mam penize, tak jejich prostrednictvim mohu udelat spouste blizkych i neznamych lidi malou ci vetsi radost. Ale to sem tak nepatri. Ja mam vlastne uz od malicka problems s temi plenami, ktere si musim davat jen proto obcasne pocurani. Je to muj handicap, i takovy"pas cudnosti" ktery me odrazuje od nejakych nahodnych erotickych aktivit a spise me nasmeroval k souciteni s podobne postizenymi lidmi a ztotozneni se s jejich podobnym postizenim. Tim nechci ani naznacit, ze Ty jsi nejak postizena. Me se to take nekolikrat stalo, ze jsem vse resil dlouhou dobu ve sprse. A to jsem tenkrat s novou kamaradkou jel na vylet a bylo to vlastne 1 rande. No a cestou domu mi v bezlesnate krajine parkrat zabublalo v brise a uz to bylo v plenkach. Ji jsem potom v byte pustil nejaky film a v koupelne ze sebe delal opet cloveka. Mam proste z noseni tech plen vycitky a mindraky. Pritom co jsem se poznal se zenami, tak mi vsechny tvrdily, ze ac jsem na plenach, tak to neni jednak videt a neni to citit. I je to urcita forma toho stedovekeho pasu cudnosti.
Ale fakt dokazu se postarat i o pokajdenou partnerku v plenkach. Ona navic jen lezela, takze jsem ji nemohl vzit ani do te sprchy. Ale to je jedno. Osetril jsem ji, neoprudila se nikde a na muj vztah k ni to nemelo zadny negativni vliv.
Ja vim, ze jsem hajzlik, ale v nouzi poznas pritele. Ten Tvuj by Ti asistoval u podobne nehody, kdybys treba mela ruku v sadre, nebo bys to zkusila nejak udelat a zvladnout sama?
No nic, nebudu Te dale trapit, mas o cem premyslet a dekuji za odpoved. Ahoj M

jenjen (Út, 4. 2. 2020 - 21:02)

Ahoj napis email viz diskuse

Zuzka (Čt, 21. 9. 2017 - 14:09)

Vis Zuzko, to je prave o te...To u mne je to spíše obráceně. Já si celkem dovedu představit, že bych se měla postarat o přítele, kdyby musel používat plenky například po nějakém úraze. Ale co si nedovedu představit je, že by to mělo být obráceně. Prostě že budu pokaděná, on mi sundá plenku a bude se moci "kochat" pohledem mojí výkaly zamatlanou zadnici. A samozřejmě úplně nejhorší je představa, že to bude většího rozsahu a budu to mít rozmatlané i do podbřišku a na břicho. Úplně mi stačilo se po těch mých nehodách vidět v zrcadle v koupelně. Jednou jsem měla dopředu namatlaný takový nános, že ani nešlo vidět, kde mám pičku. Představa, že by mne měl někdo takto vidět, byť by to byl můj kluk anebo v budoucnu manžel, je šílená. Prostě mám někde blok, že by mne měl kdokoli vidět pokakanou.

Plenkar (St, 20. 9. 2017 - 17:09)

Vis Zuzko, to je prave o te duvere, i v tehle blbe dobe, kdy pomalu neverime ani sami sobe.
Taky jsem si myslel, ze to nedam, ale delas to pro cloveka, ktereho milujes a ktery pro tebe take hodne udelal. Takze se to da zvladnout. Ale to uz je i vekem-ve 20ti bych asi utekl jako malej harant a komercne/jako treba v nemocnici/ tak to bych taky nemohl.
A pokud clovek dela to, co si mysli a rika, tak se mu da verit. Ale jak jednou zklame, tak to je konecna-zadne pardon sjedeme to znovu. Nechci tady mentorovat o tom, jak snadno se duvera ztrati a jak dlouho/pokud je to vubec mozne/se ziskava zpet. Ano jde to u hospody, kterou zkurvi stary personal a novy ji postavi na nohy, takze po pul roce je to o necem jinem. Ale tady jde o vztah a velice intimni a krehke zalezitosti, kdy zalezi treba i na jednom slove a vsechno je pryc. A take je to o tom, ze at se deje, co se deje, tak si zena dukladne prokadruje toho, ktery by s ni v budoucnu mohl tvorit par.
Ano priznam, ze tady to nebylo po nejakem bujnem tahu, nebyla to sazka, ale byla v tom nemoc.
Jinak ja, ikdyz nosim pliny hezkych par let, tak si je davam jako prevenci a nejake hratky"piss", nebo podobne me vubec nelakaji, spise naopak. Jak si muze nekdo uzivat x pocurani do postele? Jak to tam musi vypadat a jak to musi smrdet-zvlaste v lete. Ja s obcasnym pocuranim v nouzi/drazdivy mocovy mechyr-hodne o psychice/ pocitam. Mam pleny,igelitove kalhotky a vzdycky nejake na vymenu + nutnou kosmetiku. A vsechno si peru a osetruju sam, presto mam na sebe nekdy vztek, ze se pocuram a pridelavam si tak praci, ikdyz vlastne staci ty 2 velke pleny premachnout a otrit i tu igelitovou a povesit na susak. Ale to je z principu a jeste hluboko zazite zasady z ranneho detstvi.

Zuzka (St, 20. 9. 2017 - 15:09)

Ale chlapci, zeny tyhle veci...Klobouk dolů. To co píšeš o Tvých partnerkách už musí být o hodně velké důvěře. Přítel je neskutečně prima a rozumíme si snad ve všem včetně všemožných pitomostí, ale představa, že by mne měl vidět ve stavu, v němž jsem se v minulosti ocitla zejména při těch několika nejhorších nehodách, kdy jsem skončila zaneřáděná skutečně jak batole, a dokonce mne dávat do pořádku, je zcela mimo všechny meze. To bych určo nedala.

Plenkar (St, 20. 9. 2017 - 12:09)

Sorry a jako vo co go? Ja tu mam svuj nick Plenkar uz hodne moc davno a nikdy nebyl problem. Takze ty druhej plenkari se vrat na svuj Xchat a neni co resit. Jinak vsechny moje prispevky jsou z meho zivota a na 100% se skutecne staly a nic jsem si neprimyslel. Spise jsem s odstupem casu na neco mozna zapomnel. A to, ze sem prispivam je pouze z duvodu, abych poradil, vysvetlil a pomohl tak nekterym mladym lidem, kteri s plenami teprve zacinaji. Me, kdyz ja zacinal s plenkarenim/ikdyz od kojeneckych let dodnes jsem plenkarit vlastne neprestal. Jen jsem plenkaril podle moznosti-nekdy vice, nekdy mene/tak mi nikdo neradil, vlastne to ani neslo. Ale dnes s internetem je to brnkacka. Jen je velika skoda, ze kvalitni gumove kalhotky at pro kojence, teenagery i dospele se oficialne nevyrabeji a proto nejdou koupit v drogeriich, nebo v prodejnach zdravotnickych potreb. To by spouste hlavne mladych lidi usnadnilo jejich dostupnost a mohli by si ty plinky a gumove kalhotky snadneji sami na sobe vyzkouset. Tenhle tyden jsem si objednal z Nemecka celoigelitove a latexove plenkove kalhotky za 350 Euro, takze uz se tesim. A je mi jen lito, ze jsem si to nemohl objednat v Cechach za nase koruny.

Jirka (St, 20. 9. 2017 - 08:09)

Koukni XCHAT.CZ na muj...Zkusil jsem to, ale bohužel stále dostávám oznámení, že nick neexistuje a že nebylo nic nalezeno.

Plenkar (St, 20. 9. 2017 - 00:09)

Ale chlapci, zeny tyhle veci...Koukni XCHAT.CZ na muj profil:plenkar.Jsem tam.Vypadam jak retard.

Plenkar (Út, 19. 9. 2017 - 14:09)

Můžeš taky napsat, ale...Ale chlapci, zeny tyhle veci taji az paranoidne pred svym gynekologem, ale i doma pred manzelem. A kdyz se nahodou nektera necha"unest"oklnostmi a svoji pravdomluvnosti, tak brzy toho lituje a neverim, ze by se k tomu pozdeji chtela hlasit-to je spise nejaka vzacna vyjimka. Takze se nenechte plane vzrusit, kdyz tady nejaka divka-zena si chce dopisovat o noseni plinek a veci, ktere s tim souviseji. Jako ze sla-ac nastydla na rande s uzasnym klukem, ale musela mit na sobe pliny. No a kdyz doslo az ke svlekani, tak se ten kluk na ni rozlobil, ze mu o noseni plen nic nerekla a ze takovou holku, kterou by musel jeste prebalovat nechce. A vystrcil ji jen v podprsence a tech plenach z bytu s balickem obleceni v podpazi.
Nebo zase jinemu se to moc zalibi-ne nahodou je jedno z nejcastejsich slov v anglickych pisnickach BABY. Muz chce mit svoji milou jako dite a tarat se o ni, vcetne vymeny plen. Coz je vec velice intimni a diskretni, cehoz neni vetsina zen, ktera nosi pleny z nutnosti schopna ani ochotna udelat. Pro zabavu a pro nalakani nezkusenych hejlu si je schopna je nasadit a nosit kazda. Teprve, az se po nejake dobe ve vztahu zena presvedci, ze hlavne vy sam ty pliny nosite ze zdravotnich duvodu. Takze az potom se prestane az chorobne stydet a obcas ji budete moci v tech plenach zahlednout. Ale ani tak necekajte, ze se v nich pred vami bude predvadet, chodit v nich doma jen tak/maximalne v podprsence, nebo si jeste vezme puncochace/, nebo ze si s vami o jejich nasazovani a noseni bude povidat. Ikdyz ona vi, ze to o ni vite, tak to bude stale jeji 13ta komnata. Tak jako jim vadi manzes, tak jim vadi pocuravani a dalsi veci, za ktere se hrozne stydi a resi to tak, ze delalaji, ze ty veci proste neexistuji. A uzivat si pleny spolecne? To uz se da poznat,ze vecer uz je ma na sobe pred spanim. To se chce vyparit do loznice a nenechat se osahavat, nebo odpovidat na vsetecne otazky. To proste ne. A vyjimecne lze se ji na luzku dotykat, mazlit se s ni a drazdit ji i pres ty pliny a gumove kalhotky. Na milovani ji i sobe je svleknout a po soulozi ji je zase nasadit zpatky i s osetrenim kuze. Zeny maji jemnejsi kuzi a snadneji se oprudi, navic hodne jich ma alergii treba i na naplast, tudiz i na igelit a musi mit hodne velky duvod, kdyz si nasadi ty gumove kalhotky s plenkami a riskuji alergickou reakci kuze. Takze ja mam nejradeji, kdyz vydrzim, ji privedu k silnemu orgasmu a kdyz si opet lehneme zabaleni v plenkach, tak ze mi chvilku pres ne drazdi penis, az se vystrikam do plinek a oba krasne unaveni a spokojeni usiname. Pliny peru vetsinou ja/pere sice pracka/ ale ja musim osetrit ty skvrny od jejiho posevniho sekretu, tak od meho ejakulatu, nebo nekdy hnedy prouzek vzadu. I to, ze se starate o tak intimni veci, je o maximalni duvere jeji k vam. O me se to leta vi, ze si davam pliny, takze to ze je i s gumovymi kalhotkami a dalsim damskym spodnim pradelkem co si oblekam po vyprani vesim na balkon, kde ho vsichni vidi davno neresim. A je zajimave, ze ani ona nikdy nerekla, abych jeji pliny, jeji gumove kalhotky a jeji silonky a dalsi spodni pradlo susil doma a nevystavoval ho na balkone. Dokonce mi nosi moji podprsenku. Koupil jsem si krasnou 80A bez vyztuze, krakovou s vysivkami a jen s kosticemi a ona mi ji nosi a ma ji moc rada, ale vsechny pred tim ma v B. Takze ono to neni o tom mit nejakou divku-zenu, ktera se ne nahodou,ale spise omylem priznala k noseni plinek v adresari, ale ve svem zivote. To je potom o necem jinem. Uz si prebaloval pokadenou partnerku, nebo mel takovou, ktera se pocurala denne 4-5x po 2 velkych plinach u televize? A mel si plny balkon plen, jak v soukromych jeslich a pracka se nezastavila? Jeste ze byl cervenec a schlo to rychle. No drzim ti palce, az nejakou takovou objevis a seznamite se, tak aby vam to plenkareni vydrzelo co nejdele. A pro me neni pritazliva divka v jednorazovkach, uz na jednorazovkach vyrostla jeji mama a jedine, co se da v Cechach sehnat pro klasicke plenkovani jsou bavlnene pleny a detske osusky. Ty jsou sice drahe, ale uzasne kvalitni, ssave a trvanlive. Jinak gumove kalhotky, igelitova prosteradla a dalsi veci okolo noseni plen v dospelosti musite koupit v zahranici a musite vedet kde. Jinak ja se na vsechny lidi v jednorazovkach rad podivam, ale tim to pro me konci. Je to jen nahrazka,takove nestesti, ale nekomu se to libi a dokonce ho to vzrusuje. Tak at si to uzije. Ja bych takovou zenu bral jen proto, ze az ji nasadim latkovky a dukladne gumove kalhotky, tak bude nadsena a uz nikdy si ty jednorazovky na sebe nevezme. A to poznate casem vsichni!

jenjen (Út, 4. 2. 2020 - 21:02)

Ahoj napis email viz diskuse

Jirka (Út, 19. 9. 2017 - 08:09)

Takže jen pro ženyMůžeš taky napsat, ale chlapů už mám v adresáři dost, zato ženu jen jednu.Chtěl bych najít i nějakou partnerku na seznámení, se kterou bychom si užívali společně. Proto dávám přednost ženám.
Zkusil jsem napsat Martině, ale ta je příliš stydlivá.

jenjen (Út, 4. 2. 2020 - 21:02)

Ahoj napis email viz diskuse

Tomáš (Po, 18. 9. 2017 - 23:09)

Kdyby sis chtěla dopisovat a...Takže jen pro ženy

jenjen (Út, 4. 2. 2020 - 21:02)

Ahoj napis email viz diskuse

Jirka (Po, 18. 9. 2017 - 23:09)

Já nosim plenku na to si dam...Kdyby sis chtěla dopisovat a vyměňovat zkušenosti, napiš na adresu [email protected]. Má nabídka platí i pro Jájinu a jiné ženy. Už si dopisuji s jednou slečnou,která nosí plenky, a mohl bych zprostředkovat kontakt i na ni.

Martina (Čt, 31. 8. 2017 - 07:08)

Ahoj Jajo, Nevím jak to tu napsat, ale plenky nosim na noc někdy do kina nebo společenské akce...trpim od 17 hyper.mocakem a mívám problém několikrát v měsíci takze s plenkam zkušenosti mam...ozves se mi nebo někdo na mail [email protected] ps.nereaguju na nesmysli a nechutnosti.

Jirka (Po, 21. 8. 2017 - 23:08)

Uz od stredni skoly se mi...Já si už nějaký čas dopisuji s jednou slečnou, která nosí plenky už několik let podobě jako já, a výměna zkušeností je moc zajímavá. Pokud mi napíšeš na adresu [email protected], mohu zprostředkovat kontakt. Ona bude ráda, neboť si o plenkách ráda píše s každým, kdo se jí ozve,a já bych si rád dopisoval s více ženami a pokud možno se s nějakou i blíže seznámil a užívali bychom si společně. Na napadání a urážlivé příspěvky nebudu nijak reagovat.

jenjen (Út, 4. 2. 2020 - 21:02)

Ahoj napis email viz diskuse

Reklama

Přidat komentář