Reklama

alergie na chemii

Lucie (Pá, 13. 7. 2018 - 23:07)

Ahoj,nikdy jsem neměla žádné alergie,ale ted pracuji už 1,5roku ve skladu s chemikáliemi a poslední dobou mě svědí celé tělo a objevují se malé červené pupínky,tak nevim,jestli to není určitý druh alergie,nemá někdo podobnou zkušenost? nebo radu děkuji

Hanny (St, 25. 4. 2018 - 16:04)

Bohuzel mimo ostatnich alergii /alergicke astma/ trpim i silnou,alergii na vune parfemy a,vubec chemicke postriky nejhorsi snad je savo a levne radoby odstrnovace pachu ve spreji.Reakce okamzita neschopnost dychani mdloby tres,slabost priserna bolest hlavy paleni vsech sliznicbohuzel mam souseda ktery ma sebe leje litry parfemu na chodbe pred bytem vcetne denodenniho strikani levneho smradu proti zapachu.Co s tim? Poradi mi nekdo, z autobusu musim nekdy vystoupit dusim se kaslu jsem neschopna pohybu za pomoci foukacek se pak dlouhy cas pokousim zachvat rozdychat a potlacit.

Ladinowsky (Ne, 14. 4. 2019 - 06:04)

Toto lékař také tvrdí,že se mám dusit.Ale mě bolí hlava,usínám,je mi zle od žaludku a jsem slabý.

Brigita (St, 24. 1. 2018 - 19:01)

Existuje i něco jako alergie na kortikoidy? MUDra mně napsala na atopak mastičku s kortikoidy, musela sem ji ale přestat používat, protože mně to začalo svědit ještě víc, a hodně to zarudlo... měli ste někdo něco podobnýho?

.... (Po, 2. 1. 2017 - 11:01)

Kdyz manzelka prevlikne lozni...Rozvádět se nemusíš, ale kup si šetrné prášky bez parfemace, Ecover Zero nebo Sonett Neutral, případně aviváž od Sonettu, a per si ložní prádlo sám.

Dan (Po, 2. 1. 2017 - 05:01)

Manžel je taky na toto...Kdyz manzelka prevlikne lozni pradlo, tak dve noci nespim, protoze, mi celou noc svedi cele telo. Nejhorsi ale je, ze to manzelku nezajima. Budu se asi muset rozvest, abych se vyspal.

Ladinowsky (Ne, 14. 4. 2019 - 06:04)

No moje žena tedy respektuje všechny mé alergie,ale respektujeme se vlastně ve všem.To co píšete mi přijde ve vztahu neuvěřitelné,to bych nedal.Kdyby mě alergii na květiny taky by jste ji jimi určitě nenaplnil byt.Je k zamyšlení co vše ještě nefunguje.Zdravi ke důležité a pochopení také.Hlavne vše přirozeně ne s pocitem nucení. Nedělám chytrého,ale jsem se ženou 14tym nejhorším jsou názory to přežiješ,to si zvykneš,to vydržíš.Zibit se má prožít ne jen přežít a nějak vydržet.Preji hodně štěstí

Lenka (Út, 1. 11. 2016 - 21:11)

Dobrý den, prosím o radu,...Zjistila jsem, že mám asi něco podobného, aviváž (?) a další chemie...brnění jazyka, nateklý krk, nos...nepříjemné pocity, horší dýchání... brnění v krku

Hanka (Út, 26. 4. 2016 - 19:04)

Manžel je taky na toto alergický, musíme používat prášek pro alergiky dalli med, voňavky nepřichází v úvahu :(

Ali (Čt, 29. 1. 2015 - 15:01)

Tak já rovněž ty chemické smrady nesnesu - žádné převoněné aviváže, prací prašky, jary, voňavky. Když projde osoba politá litrem chemické vůně, s prádlem vymáchaným ve "svěží" vůni, je mi nanic. Používám jenom eko prášky bez parfemace, eko jar, sodu, ocet, přírodní olivové mýdlo.. Není nad vyprané prádlo, které voní jenom přirozenou čistotou.

Ladinowsky (Ne, 14. 4. 2019 - 06:04)

Zdravím ..tak už si přijdu více normální...je tedy více lidí kterým vadí vůně-ja ponejvíce usínám,z některých mi je zle a z jiných oteču.Vadi mi i drogérie-mam dětskou kosmetiku.Chemie jako různé čističe jsou nejhorší a také Savo,lak na vlasy,některé práci prášky.

Libor (Čt, 29. 1. 2015 - 14:01)

Mám stejný problém, bohužel lidé si nedají říct a lijí na sebe hektolitry voňavek, kolem některých to voní na sto metrů, ale nedá se s tím dělat nic, dnes je trend spíš opačný.

Olga (Pá, 7. 2. 2014 - 10:02)

Dobrý den, prosím o radu,...Dusím se v přítomnosti výparů údajně "svěžích vůní" pracích prostředků a aviváží, ve kterých jsou doslova vymácháni všichni. Nelze nikde sedět na úřadě, v knihovnách atd. Divím se, že se s tím nic nedělá a je povoleno tyto karcinogeny a alergeny do pracích prostředků dávat. Co s tím ?

! (Po, 11. 3. 2013 - 09:03)

Celý náš svět živý i neživý je chemie. Prohlášení "alergie na chemii" tedy neříká vůbec nic.

M (Pá, 8. 3. 2013 - 09:03)

Dobrý den, prosím o radu,...to je takový ošemetný problém, poradil bych mírnou dávku antidepresiv a pokud možno se těmto vůním vyhýbat, ale ne extrémně, nahradit vůně vyloženě iritující trošku příjemnějšímí apod, v prostředí, které mu vadí nebýt dlouho

mirka (Ne, 3. 3. 2013 - 13:03)

Dobrý den, prosím o radu,...já to mám taky, účinné je se tomu vyhýbat - použýívat ekologické přípravky z mýdlových ořechů, ocet, sodu

yukon22 (Po, 25. 2. 2013 - 18:02)

Dobrý den, prosím o radu, zda nemá někdo zkušenosti s léčbou alergie na CHEMII. Příznaky nastanou jakmile postižený projde kolem kosmetických vůní, pracích prášků, aviváže...prostě drogerie komplet!. Projevem takovéhoto kontaktu je dušnost, brnění rtů, bolest zubů, svědění kůže na prsou. Otec musí ihned z dosahu této chemie.
Značka krve: A1RH+, věk 66, nekuřák, abstinent. Doba trvání obtíží 20 let, s postupem zhoršování !. Testy na všeobecnou alergii ... negativní !. Jestli má někdo pozitivní zkušenost, budu rád... chtěl bych mu pomoci, děkuji

Reklama

Přidat komentář