Reklama

Jak poznat hysterku

D (St, 12. 6. 2013 - 14:06)

jsou hysterky i dobré...Ona je to vsechno jen otazkou nedokonalych korelaci, samozrejme.

Myslim si ovsem, ze zena s normalnim zajmem o sex bude mit obycejne tendenci se mirnit ve svych manipulativnich a teatralnich projevech, aby tak svuj vztah prilis neotravila, a umoznila jeho dlouhodobe sexualni fungovani.

Naopak zena, ktera ma jen maly zajem o sex plus tendenci k manipulaci a vystupum, bude mit zasluhou sve frigidity o jeden podstatny motiv mene projevovat ve svych intrikach a teatralnosti jakoukoli dlouhodobou zdrzenlivost.

Schopnost manipulovat, lhat a delat sceny vsak jiste obecne maji jak zeny frigidni, tak i zeny prumerne sexualne zalozene, nebo dokonce nymfomanky.

zažil jsem (St, 12. 6. 2013 - 14:06)

jsou frigidni. Ale divadlo...Jó, a herečky jsou také skvělé. Udělají ze sebe ženskou jakou chceš mít.

zažil jsem (St, 12. 6. 2013 - 14:06)

hysterka je snad každá...To by jsi koukal, jak jsou frigidní:)

Hysterky (St, 12. 6. 2013 - 10:06)

jsou frigidni. Ale divadlo umi zahrat skvele.

zažil jsem (St, 12. 6. 2013 - 07:06)

Vlastní zkušenost nemá,...Verčo, možná neomaleně napsané, ale zvětší části pravdivé. Ale každá je jiná.

Verča (St, 12. 6. 2013 - 03:06)

Tohle myslíte vážně? To...Vlastní zkušenost nemá, jen přehání a hysterčí, typickej hysterickej chlap, před kterym ženy prchají. Ten popis, to je celej on, hysterickej chlap, se sklony k násilí a alkoholismu.

Milan (St, 12. 6. 2013 - 00:06)

kdo chce kam.... Nudit se s...Tohle myslíte vážně? To je to tak zlé? To je vlastní zkušenost?

D (St, 12. 6. 2013 - 00:06)

Pokud je žena hysterka,...Ty jsi hysterka, vid.

Tereza (Út, 11. 6. 2013 - 21:06)

Pokud je žena hysterka, vždycky za to může chlap :-D

Pep (Čt, 26. 9. 2019 - 23:09)

No to jo casti jeji vztah s otcem..

ale jo, (Út, 11. 6. 2013 - 21:06)

Co furt vsichni mate s tim,...kdo chce kam.... Nudit se s takovou krávou rozhodně nebudete, domluva s ní není možná, udělá vám možná ostudu všude kam se podíváte, navíc to bývají i dost kokety, takže si i zažárlíte, parohy ponosíte, ať uděláte cokoliv, bude to špatně, takovéto ženˇštiny bývají hodně sobecké, takže lásky si asi taky moc neužijete, snad jen ten sex bude úžasný, rozhodně si někoho takového ale neberte, nemějte s ní děti a žádný majetek.

Franta (Út, 11. 6. 2013 - 20:06)

Po pravdě, neumím. Poznat...Co furt vsichni mate s tim, ze to nejde poznat. Manipulaci pozna snad kazdy, manipulator ma svuj cil kam nekodo dostrkat a nebere kompromis. A kdyz vydrzite ve svem nazoru, postoji, dostane se vam utoku na vas charakter, nemilujete toho druheho dost, atd. Bude se ve vas snazit vzbudit pocit viny. A kdyz doshne sveho, neni spokojenejsiho cloveka. A hysterka? Prekvapte ji necim, zitra jedeme na dovolenou, napr. zmente plany, pozadejte ji, at udela neco, co jste meli udelat vy, neco ji zakazte. To male dite, co se vzteka na podlaze supermarketu v ni porad je. Samozrejme i v nem.

Milan (Út, 11. 6. 2013 - 19:06)

takovým fúriím se musí...Po pravdě, neumím. Poznat manipulaci asi taky není jednoduché.

Milane, (Út, 11. 6. 2013 - 18:06)

Jenže to je ono, než chlap...takovým fúriím se musí dát OKAMŽITĚ A DRSNĚ najevo, co a jak, jakmile se začnou projevovat. Že je pak problém z toho vztahu odejít, když už jsi "zaháčkovanej", to je pravda, ale rozchází se spousta lidí a pokud bys poznal, že jde opravdu o hysterku, nemá cenu s ní ztrácet roky. Průšvih je, pokud už jsou ve vztahu děti a majetek, protože budeš oškobán, odříznut od dětí, platit obrovský alimenty a ještě tě nedejbože udá policajtům za sexuální obťěžování jí nebo vašeho dítěte. Neumíš si představit, čeho jsou tyhle manipulátorky schopný.

Milan (Út, 11. 6. 2013 - 18:06)

nedá mi, abych nereagovala...Jenže to je ono, než chlap pozná, že se jedná o hysterku, je už zaháčkovanej až po uši. Poznal jsem také jednu, přitažlivá udržovaná ženská, nejdříve to s ní byla cesta rájem, kdo by takové ženské nepropadl. Asi po roce a půl, už to bylo horší. A odejít také není jednoduché, když nekoho miluješ.

Jan (Út, 11. 6. 2013 - 17:06)

nedá mi, abych nereagovala...Psychopatky hledají jemné muže, nebo ustrašené, aby je mohli šikanovat.

hysterky - hrůz (Út, 11. 6. 2013 - 17:06)

nedá mi, abych nereagovala na ty vztahy hysterka X děcko. Někdo tu napsal, že jako jo, že takový ženský mívaj záchvaty vzteku, ale to ještě neznamená týrání vlastního dítěte.Přes psychický teror, kdy mi bylo vyčítáno, že VŠECHNO JE TVOJE VINA, jenom se kvůli tobě hádáme, my se kvůli tobě rozvedem, jsi tak šeredná že si tě nikdo nikdy nevezme a zůstaneš nám na krku, nadávky špinavá děvko byly na pořadnu dne a ty ostatní ani nechci psát, přitom jsem byla vzorný dítě, do osmičky na výzo dvě dvojky, a co se týká fyzického týrání, když ji napadl ten její afekt,byla jak smyslů zbavená, řezala mě jako žito do doby, než jsem se jí asi v sedmnácti dokázala ubránit, nejoblíbenější bylo rvát mě za vlasy a kopat mě. A já mohla řvát jak jsem chtěla, protože to bylo stejně vždycky když měl táta směnu a nebyl doma. A rozvod nepřipadal v úvahu, mě se ségrou by na tuty dostala ona, tenkrát se moc dětí neptali - a to by byl pro mě konec. Přitom na veřejnosti se tvářila vždycky jak milius, sice pořád s něčím nespokojená, ale v klidu. Vím, že tohle byl už prostě extrém, ale to jen tak pro ilustraci, co všechno se může stát. A chlapi - ti největší dobráci - tyhle ženský snad přitahou, uvidí líbivou tvářičku,její natřásání se před ním, manipulativně mu lichotí, afektovaně se smějou.... Pořádnej mužskej by jí proplesknul a strčil pod studenou sprchu, to by možná mohlo pomoct.

Fík (Út, 11. 6. 2013 - 14:06)

Tak zbyva jen "tvrda..."tvrdá láska" s hysterkou

Franta (Út, 11. 6. 2013 - 09:06)

Jenze v dobe zamilovanosti je...Tak zbyva jen "tvrda laska".

nojo (Po, 10. 6. 2013 - 12:06)

Jenze v dobe zamilovanosti je ten druhy ten pravy. A po zamilovanosi je uz nekdy pozde. Je v tom hodne citu, bydleni, spolecneho majetku eventualne deti.

Reklama

Přidat komentář