Reklama

Jak poznat hysterku

D (So, 25. 5. 2013 - 15:05)

jsou tu dohady, kdo hysterka...Hlavne si dej bacha, aby sis s jakoukoli zenskou prilis rychle neudelal dite, nebo se s ni nezapletl do jinych zavaznejsich zavazku (hypotecni uver, podilove vlastnictvi nemovitosti apod.). Pockej na takove veci minimalne nekolik kvartalu, ne-li dokonce let.

Pomuze tez, kdyz se dobre seznamis s jejimi rodici, sourozenci a blizkymi prateli (vyloucen jiste neni ani pratelsky vztah k nekterym jejim byvalym milencum ci manzelum - duverne informace od takovych lidi mohou byt k nezaplaceni, byt pristup k nim jiste maji pouze nekteri, a z nich opet pouze nekteri vedi, co si z nich maji vybrat ;)

Pokud budes postupovat takto trpelive a obezretne, bez vetsiho nasili se dozvis o vlastnostech a minulosti sve partnerky hodne uzitecnych veci, ktere ti vydatne pomuzou v rozhodovani, zda se pro tebe jedna o vyhodnou dlouhodobou - ci dokonce celozivotni - partii.

Takhle to tedy funguje aspon teoreticky.

V praxi je vsak nutno pocitat i se silou prirody a slepotou lasky...

mladík (So, 25. 5. 2013 - 10:05)

jsou tu dohady, kdo hysterka je a kdo není. Ok, jak já nezkušenej zajíc mám poznat takovou ženskou a jak to trvá dlouho než ji prokouknu, že je hysterická????:) Mám před ní vzít roha nebo to s ní zkusit?

Pavel (So, 25. 5. 2013 - 08:05)

co tu popisuješ,tak to už...Myslím, že to není tak. Náladovost je jedním z příznaků hysterie, teď tím myslím výrazné změny nálad. I normální člověk může být v určitých situacích hysterický. Samozřejmě hysterie sebou nese i další přiznaky, citová nestálost, lhavost, aj.. Se mnou se neustále rozcházela a usmiřovala, v podstatě kvůli ničemu, nechápal jsem proč. Na netu toho je o hysterkách napsáno poměrně dost a mnoho příznaků opravdu sedělo. Nejhorší je, že oni si nic nepřipustí, kritiku nesnesou, atd.. Apr. abych byl korektní, hysterky mohou být i muži:)

Pavel (So, 25. 5. 2013 - 07:05)

Také se připojím k...Trefný příspěvek, úplně přesně. Pomalu v jedné minutě dokázala milovat i nenávidět. Jinak by to byl asi prima a zajímavý život, ale vydržte se cítit pořád jako na houpačce. Já to vydržel 2 roky, nebylo to lehké odejít, jinak byla fajn, ale nevědět stále na čem člověk je, to je ubíjející. A ta věčná nutnost dokazování, že ji opravdu miluji časem také omrzí...

Petr (Pá, 24. 5. 2013 - 23:05)

Také se připojím k diskusi. Znal jsem v minulosti také jednu hysterku. Byla dost vášnivá, skoro nymfomanka, ale ty výkyvy nálad se prostě nedaly vydržet. Jak už tady popisují jiní, nebylo možno nikdy vědět, jakou náladu bude mít třeba za půl dne.Třeba mi najednou zavolala do práce, jak mne miluje a těší se na mne až přijedu domů, poslala spoustu textovek, kde líčila své vášně a najednou během chvilky začala dělat scény, že jsem pořád v práci, že kdybych ji miloval, hned bych přijel domů atd. A za hodinu zase jinak, těšila se až budem spolu, když jsem přijel domů, tak o té scéně už nic nevěděla, prostě proměnlivá obloha.Ale musím přiznat, že milování s ní bylo krásné :-)

ale (Pá, 24. 5. 2013 - 23:05)

pěkná ??? je jen hysterka...jistě to nění myšleno, že JEN, to je jen chytání za slovo!! V jedné publikaci, už nevím jak se ten autor jmenuje, je to o svádění, říká, že dostává příběhy od mužů, kteří s hysterkou žili a popisovali své příběhy. A je to taky jediná skupina, která posílala fotografie žen, aby ukazali, že jim za to to trápení stálo. Tak asi na tom něco bude.

takže (Pá, 24. 5. 2013 - 19:05)

pěkná ??? je jen hysterka ????
no to máte dost.. nebo máte vycházky z Bohnic při pátku a nebo jiné omezení....

Fakt (Pá, 24. 5. 2013 - 14:05)

Hysterky jsou fakt pěkné a přitažlivé a chlapa dokažou dokonale oblbnout a zblbnout, ten život je pak sice bez nudy ale taky dost bouřlivý

toť (Pá, 24. 5. 2013 - 13:05)

otázka s jakým úmyslem my ženské na to první setkání jdeme. On by sex neměl kdyby ženy nechtěly taky. Proč jen vinu na muže. Každé setkání ženy s mužem je v režii nás žen. A která to neukočíruje tak to je její škoda.

Je to tím (Pá, 24. 5. 2013 - 13:05)

nejde o to jestli je pablb,...že muži nedokážou ovládnout svou primitivní sexualitu. Jděte s neznámým mužem na večeři.Na konci večera zjistíte, že se nejednalo o přátelské setkání, ale o to, že má sexuální potřeby.

Farmář hledá že (Pá, 24. 5. 2013 - 13:05)

tak tam byla taková docela pěkná blondýna. Myslím že byla z Kroměříže. Hysterka. Pámbůh potěš si takovou vzít pod jednu střechu. Ono není všechno zlato co se třpytí. Byla docela pěkná ale HYSTERKA. Fuj

jo (Čt, 23. 5. 2013 - 22:05)

Pokud muž není pablb...nejde o to jestli je pablb, většinou to jsou přitažlivé ženské, dokáží chlapa totálně svést a zblbnout, zahrát jakoukoliv roli, nepozná se to hned a když chlap pozná, že něco není košér, je už k dané ženské citově přivázán. je to fakt těžké pak utíkat...

Marča (Čt, 23. 5. 2013 - 19:05)

Pokud muž není pablb nulovými zkušenostmi, zdrhá před hysterkou za daleko horami. Nejde to vyléčit a v případě manželství je rozvod nevyhnutelný.

jo (Čt, 23. 5. 2013 - 19:05)

Mnozí praktici by Vám asi...přesně, Plzák říká utíkat, utíkat, utíkat. jenže mnozí raději trpí, trpí a trpí

Do prdele (Čt, 23. 5. 2013 - 19:05)

Hysterie je psychická porucha osobnosti, nelze jí léčit a hysterik by měl stát mimo partnerslé vztahy. Je zhruba 5x častější u žen než u mužů.

Online dotazník (Čt, 23. 5. 2013 - 19:05)

Vyplňujte dobře placené dotazníky - od 50 Kč/ks: chcete si vydělat vyplňováním dotazníků, které Vám budou chodit na email? Zaregistrujte se na odkazu níže a začněte již dnes! Registrace je zcela zdarma, vyplácí již od 2 Eur, které získáte hned za registraci. Dotazníky nyní začali chodit velmi často. Více informací ZDE : http://www.marketagent.com/f.asp?RefUID=310102

Na těchto stránkách nabízím přivýdělky z domu, které mi pravidelně vyplácejí peníze. Více informací i další možnosti přivýdělků najdete na http://www.overeneprivydelky6.webnode.cz
Nabízím 13 přivýdělků z domova přes počítač. Všechny jsou zdarma - žádné registrační poplatky atd. Např.: vyplňování dotazníků, přijímání placených emailů, testování nových výrobků, poukazy na nákup zdarma...

jo (Čt, 23. 5. 2013 - 19:05)

hystericky vybouchnout asi dokáže občas každý, ale hysterka dokáže svého partnera zdeptat a vycucnout z nej životní energii. nejde tu jen o reakci na určitou životní situaci

Dotaz (Čt, 23. 5. 2013 - 19:05)

Nejde nějak hysterie tlumit psychoterapií?

jo (Čt, 23. 5. 2013 - 19:05)

pokud je někdo hodně často...no, a to právě není pravda. pleteš si hysterickou reakci s hysterkou. přečti si o tom na netu.

jo (Čt, 23. 5. 2013 - 18:05)

ale dobrá, tady se nebavíme o konfliktu kvúli výplatě, určitým neschodách při běžném životě, hádkách při řešení problémů, ale o citech jak na houpačce a neustálých změn emocí, ztrátě studu a jiných příznaků. Každý chce uspokojovat své požadavky, ale vše má své hranice.

Reklama

Přidat komentář