Reklama

Léčitel Jarda Zajíček

Vérka (St, 4. 1. 2023 - 13:01)

Pan Jarda mi rozhodně neradil zvracet po každém jídle, jak to asi bulimičky dělají. Byla jsem u něj v r.2009 a zvracení, protože to nesnáším (nevím proč) jsem nikdy nedělala. Taky jsem neuskutečnila očistu žlučníku, neboť mám ve žlučníku kameny, a logicky mi došlo, že by se mi mohl ucpat žlučovod. Ale všechny ostatní rady jsem praktikovala a žádnou ujmu na zdraví jsem neutrpěla. Jen samý pozitiva. Doporučoval jíst jen ovoce málo sladlé. Ale pokud někdo nechápe co to je, tak později asi zakázal ovoce kompletně (to ale nením, jen jsem to četla tady v diskuzi). Důsledným dodržováním jeho pokynů se mi posupně vyléčily problémy: pernamentní návštěvy zubaře pro bolesti, kazy a záněty, pískání v uších, záněty průdušek (používala jsem takové foukátko,nebo jak se tomu řikalo), pernamentní bolest v krku, problémy se žaludkem, výtoky z pochvy, lámavé nehty, plísně na nohou, vřídky a uhry, znížila se mi tvorba tvrdé kůže na patách, lámavé nehty a stav vlasů nedovedu úplně posoudit, ale zastavilo se mi jejich šedivění, jo a málem jsem zapomněla na hemeroidy. Snad je to vše. Na pana Zajíčka a jeho rady rozhodně nemohu říct nic ani trošku negativního. Přeji všem krásný den ;-)

Kuky (Čt, 5. 11. 2020 - 07:11)

mám čerstvou zkušenost s JZ -1.11.2020 konzultaci po telefonu hodina 200,- platil jsem 300,-,které jsem po konzultaci zaslal na konto ,součástí konzultace bylo i to ,že mi různé rozpisy zašle na mail - své sliby však už nesplnil.
V konzultaci ozřejmil ,že léčení ,konzultace a e shop není jeho hlavní výděleční činností neboť prodal fabriku se 130 zaměstnanci a je díky tomu zabezpečený.
Podle jeho stránek jsem úspěšně provedl očistu jater metodou ,kterou JZ odněkud převzal.
Na jeho stránkách mne rozesmálo jak cca 65 -ti kilogramový muž JZ tvrdí ,že pije 12 l vody denně a že moč by mělo být alespoň jednou za den bezbarvá )))

závěr: JZ je vykuk,kterému přeji zdraví a hlavně zdravý rozum.

Velvyslanec (St, 29. 5. 2019 - 03:05)

I Ty můžeš znát Boha osobně, můžeš s Ním mít opravdový vztah. Ježíš o sobě říká: ,, Já jsem ta cesta, pravda i život, NIKDO nepřichází k Bohu Otci než-li skrze mne. Stačí když poprosíš Ježíše ať se Ti dá poznat jako živý Bůh (je Boží syn), odpustí Ti každý hřích a přijde i do Tvého života a On to udělá.
A pro Boha není nic nemožného, jakákoliv situace, nemoc, závislost, vztahy s lidmi, Bůh má na vše plán a dokáže vyřešit neřešitelné, protože Tě miluje ;)

jarda (Po, 27. 5. 2019 - 09:05)

Mě poradil 3 věci : dobře jes, dobře šukej a dobře spi....Když mi tohle řekl do telefonu, okamžitě ztratil důvěru. Rád bych znal názor erudovaného doktora na tyto jeho metody :-)

Udivená pacientka (Čt, 14. 3. 2019 - 08:03)

Lidi, všimli jste si taky, že léčitel Zajíček na svých diskuzních stránkách propaguje odčervení a likvidaci střevních parazitů způsobem, že diskutuje sám se sebou? Jarda Zajíček pod jménem Alopat například napíše něco ve smyslu nutnosti odčervení a pak pod svým pravým jménem napíše něco ve smyslu: "Alopate, máte pravdu, všichni lidé jsou plní tasemnic a škrtavek, je nutné dvakrát ročně odčervovat." Vlastně na jeho stránky už nikdo nechodí, tak diskutuje sám se sebou pod různými přezdívkami. Tahle one man show léčitele Zajíčka, pomocí které propaguje odčerování je neskutečně trapná. Zajíček alias Alopat je fakt nejtrapnější léčitel co znám. 

Jarda (Po, 27. 5. 2019 - 09:05)

Tak to je dobrý kšeft :-)

Saša (St, 6. 3. 2019 - 17:03)

Ruce pryč od zajíčka ,lidí vzpamatujte se mně rozhodil rodinu oddělal přítelkyni a aby to nestačilo málem i 7letou holčičku.lidi od něho pryč!!!

Tyjo (Čt, 6. 9. 2018 - 09:09)

Jezte česnek každý den a...Počesnekovat tak Německo.

hm (Čt, 6. 9. 2018 - 09:09)

Jezte česnek každý den a budete bez parazitů. Protože i paraziti nám pomáhají udržet imunitu.

Evan (Čt, 3. 1. 2019 - 13:01)

A nebo jezte česnek každý den a budete bez kamarádů :-D

Reny (Čt, 6. 9. 2018 - 09:09)

Může se vám to nelíbit, ale je to tak, každý člověk má v sobě parazity, i zvířata je mají. Proč myslíte, že se má pes i kočka pravidelně odčervovat? Ale léky, které na parazity opravdu zabírají, třeba Praziquantel, je jen pro zvířata, nevím proč. Nám prodávají lék leda tak na dětské roupy. Praziquantel lék proti motolocím, tasemnicím, plicním a krevním parazitům, měchovcům, škrkavkám, bičíkovcům. Dá se sehnat přes veterináře, nebo objednat v Asii přes e.shop.

E.H. (Čt, 6. 9. 2018 - 09:09)

Máte pravdu Luboši, léčitel Zajíček tvrdí, že každý z nás má plné tělo parazitů a je nutné pít petrolej a terpentýn, aby si paraziti zlikvidovali. Není pití petroleje a terpentýnu náhodou škodlivé? Mimochodem, nevěřím tomu, že každý z nás je plný parazitů, myslím, že Zajíček zbytečně vyvolává mezi lidmi paniku.

Luboš Khor (St, 22. 8. 2018 - 16:08)

Mně se nelíbí, že léčitel Zajíček propaguje odčervování lidí a tvrdí, že každá nemoc má příčinu v zamoření organismu parazity. Nevěřím, že všichni máme parazity, pokládám kšefty s odčervovacími přípravky za podvod a proto léčiteli Zajíčkovi nevěřím a nikdy bych se od něho léčit nenechal. Nevěřím, že rakovina se dá vyléčit odčervením. Těmto nesmyslům opravdu odmítám uvěřit.

Luboš Khor (St, 22. 8. 2018 - 16:08)

Mně se nelíbí, že léčitel Zajíček propaguje odčervování lidí a tvrdí, že každá nemoc má příčinu v zamoření organismu parazity. Nevěřím, že všichni máme parazity, pokládám kšefty s odčervovacími přípravky za podvod a proto léčiteli Zajíčkovi nevěřím a nikdy bych se od něho léčit nenechal. Nevěřím, že rakovina se dá vyléčit odčervením. Těmto nesmyslům opravdu odmítám uvěřit.

jseš -ůl (Út, 26. 11. 2013 - 14:11)

Typické...spousta nejprve...Podívej se ty chytráku, jakou zdravou stravu jedli naše prababičky a pradědové a přece umírali poměrně brzy. Ty mi něco povídej. Moje prababička se stravovala tak, že bys jí i ty mohl závidět, přesto zemřela v necelých 35 letech. A proč? Protože nešla k doktorovi, který by jí předepsal lék. Tato nemoc je přitom léčitelná a ženy na ni ve vyspělých zemích již neumírají (jsou-li léčeny).

jsem (Út, 26. 11. 2013 - 03:11)

Typické...spousta nejprve trpí...proto hledá odpovědi. Bolí je tělo, duše, srdce... nachází rady. Nechápe, že rady se nedají zaplatit. Že pokud chce radu, která se nechá zaplatit, mluví z nich ta choroba. Pokora, střídmost. Poděkování, to je to, co vede dál. Léčitel nemůže vidět, že na wc do sebe ládujete 4 různé prášky. Že když to nikdo nevidí, jíte uplné nesmysly jen proto, že máte oslabenou vůli a také pouze a jen proto, že to dělají ostatní. Z postu někoho, kdo je ve skupině s ostatními, a nezáleží na tom že se jedná o skupinu vlastně kompletně nemocnou, hodnotíte úsilí jednotlivce, který se vytrhne a hlásá návrat k logice, přírodě a bezpodmínečného zdraví. Sražte dolů své ego. Změnte stravu. Zásadně. vynechte cukr. Úplně. Odkyselte organismus. Potom se stáváte vyrovnanou testovací jednotkou a můžete hodnotit, co na vás jak zabírá. Do té doby...zkoušejte si koupit radu. Nebo spíš další tabletku. Nechápete, že jste velmi cenou jednotkou konglomerátu vytvořeného celosvětovým "zdravotnictvím" přímo a jen za účelem konzumace velmi drahých léků...které vás, protože jste tady a velmi naštvaní, že nedostáváte tabletku, evidentně nevyléčily... A když se náhodou rozhodnete se vyléčit, teprve v tu chvíli poznáte, jak těžké v naší společnosti je být..zdravý. Hodně zdraví!!

Blazena (Út, 5. 3. 2019 - 02:03)

ejha... ale ti to ide, tie nastudovane keci. Ty si jedna z najzavaznejsie postihnutych obeti Zajickovho&Co projektu oblbovania a ubijania inteligencie. Perfektne vies, co robia vsetci ostatni na tejto planete zle a mas aj uzasne rady a vysvetlenia preco preco.. pritom netusus, co sa okolo teba deje. Ty musis byt velmi cennou jednotkou pre klamstva a podvody.

Kolik (Po, 28. 10. 2013 - 15:10)

Ano, hledá a zkouší,...to všechno stálo???

Pacient (Po, 28. 10. 2013 - 13:10)

Nebojte lidi, on pan...Ano, hledá a zkouší, bohužel na lidech. Byl jsem u něj dvaktát. Prodal mi a poslal na dobírku nějaké šílené chemikálie modrých a zelených barev. Měla to být údajně suplementece organismu. Dnes děkuji sám sobě, že jsem se na to po týdnu vykašlal. Podle mě on není normální, dělá z lidí pokusné králíky. Mě z toho bylo zle, postupy komplikované, 100 věcí najednou.

Anna (Ne, 19. 7. 2015 - 23:07)

Ja možem povedat že mne JZ pomohol.Uživala som jod na štitnu žlazu vypila som 3 male asi 0?5dcl jodu a chvala Bohu už asi 3roky neuživam na št.žlazu žiadne lieky.

Reklama

Přidat komentář