Reklama

Léčitel Jarda Zajíček

alien (St, 18. 3. 2015 - 09:03)

Zajímalo by mne,kde se ...Tak zkus právě stránky J. Zajíčka, tam je v diskuzi o kandidóze určitě pár vláken, kde jsou jak rady, tak osobní zkušenosti lidí, co se jí snaží zbavit.
A jo, jsme na tom velmi bídně. Stačí si přečíst běžná výživová doporučení a je naprosto jasné, proč jsou dneska kvasinky u spousty lidí přemnožené. Horší je, že už se to taky začíná brát jako normální věc, kterou vlastně není třeba řešit.

alien (St, 18. 3. 2015 - 09:03)

J. Zajíčka je, že vůbec...Myslím si v podstatě to samé. JZ je sice poměrně svéráz, jeho jednání a reakce občas až hrubé, ale jinak mi jeho přístup přijde naprosto rozumný. Bohužel ne všichni jsou schopni pochopit, že právě v jednoduchosti a přirozenosti se skrývá největší síla. A ano, spousta lidí pak reaguje stylem: Mně to nepomohlo, on mi špatně poradil... Málokdo je schopen takové sebereflexe, aby se nejdřív zamyslel, jestli se opravdu dostatečně snažil, měl silnou vůli a dělal všechno tak, jak měl. Být léčitelem je právě z tohoto důvodu velmi nevděčné.
Myslím, že paradoxně výhodou JZ je to, že není klasicky vzdělaný v medicíně, takže používá spíš selský rozum a přirozenou logiku. S většinou jeho názorů se ztotožňuju.

Blazena (Út, 5. 3. 2019 - 03:03)

alien..tak ty si vyvoleny, ktory pochopil jednoduchost a prirodzenost? A si schopny uzasnej sebereflexe a snahy?
Ked mame hlavu zanesenu "odpadom", uz nie je schopna sebaobrany.
Funguje ako zaludok. Ked zieme nieco, co zaludok nechce prijat, tak sa brani a vyvracia sa. Tak isto funguje aj hlava, ked si ju vycistime od "hnoja". Zacne sa branit hned, ak by tam chcel preniknut novy hnoj, ktory hlava nechce prijat. Nevracia, ale znemozni (ako keby) vnimanie. A vtedy si mozme byt isty, ze ma toho dost a ze sa jedna o "hnoj".
Keby si pouzil svoju uzasnu snahu na to, aby si si ju vycistil, potom by si sa radsej stotoznil s potkanom. Tvoj mozok by "vracal" zakazdym, len co by si si na to spomenul.
Prirodzena logika by sa zviditelnila ako totalny chaos a jednoduchost by sa ukazala byt dzunglou, v ktorej sa uz ani sam Tarzan nevyzna.
Len aby to znelo mudro a nezrozumitelne a si kupeny! Postrasi ta vzorcami, iyodami, fiodami, vypoctami, studiami, testami,...no proste somarinami a tvoja hlava aj so zaludkom to "zeru za surova".

Chybou (Út, 17. 3. 2015 - 19:03)

J. Zajíčka je, že vůbec někomu pomáhá. Každý není schopen za pomoci jednoduchých metod a víry v sebeléčivé schopnosti vlastního organismu dosáhnout uzdravení. Je lepší zemřít s vědomím, že doktor udělal maximum toho, co bylo v jeho silách, aby vyléčil, než selhat při asistované sebeléčbě, která bývá úspěšná až když člověk nebere tělo a jeho reakce jako nepřátelské, ale naopak se mu snaží porozumět a spolupracovat s ním. To druhé je samozřejmě velice nepohodlné až nepřirozené :)

prstoklad@centr (Čt, 31. 7. 2014 - 14:07)

Zajímalo by mne,kde se globálně zajímají o léčení candidozy. Niukoli tedy, že vám vyléčí oči, nebo uši. nevím proč se v Česku nedělají krevní laboratorní zkoušky na protilátky, proč to medicina nauznává a tedy pojišťovny nechtějí proplácet. Někde jinde ano. Mnoho lidí má přemnožené kvasinky, ale léčí se jen dílem, což nemůže mít efekt.To jsme na tom tak bídně?

Proč (Pá, 27. 6. 2014 - 23:06)

je ostudou všech léčitelů?

Mirabelka (St, 25. 6. 2014 - 09:06)

Jarda Zajíček je ostudou...Taky mám takový názor.

Erichu, (Út, 4. 2. 2014 - 08:02)

Jarda Zajíček podle mě...Zajíček tam hned v úvodu píše, že

"Část informací a postupů zde zveřejněných vyžaduje selektivní a logické myšlení, dobrý pozorovací dar a zdravý selský rozum, což není dáno každému"

Když nepochopíte, že výplach žaludku podle jógového postupu Vamanadhautí (http://www.zdravi-az.cz/Odstraneni_dysbakteriozy_01.php), nalačno, není návodem na bulimii, tak ty stranky asi pro Vás opravdu nejsou.

Erich (Út, 4. 2. 2014 - 08:02)

Jarda Zajíček podle mě dělá a doporučuje spoustu hovadin. Například, jak je uvedeno v prvních příspěvcích: doporučování mladým holkám, aby cíleně zvracely je šílené, může u nich pak vzniknout bulimie! Propagace přístrojů Oberon a dalších podvodů se mi taky nelíbí. A co mě opravdu hodně pobavilo je, že pan Zajíček pije vlastní moč, což by jako plešatý nikdy neměl dělat! Muži s plešatostí a dalšími hormonálními problémy si pitím vlastní moči hormonální nerovnováhu ještě zhoršují!!! Vlastní moč může pít jen pacient, který nemá zvýšené DHT, tedy má husté vlasy a není nadměrně ochlupen na těle. Ono je zarážející, jak si takový amatér typu Zajíček může říkat léčitel. :-)

Kočanská (So, 5. 1. 2013 - 17:01)

Kočanská, když už tady...Proč to překrucuješ, ty prolhaný ignorante? Dagmara v diskuzi napsala, že kódy jsou ďáblovo znamení, Vševěd jí oponoval a Zajíček se zastal Dagmary, tedy souhlasí s jejím názorem. Jseš vážně tak hloupej, že to nechápeš? :-) Končím s tebou diskuzi, protože jsi omezenec. :-)

Pro Kočanskou, (So, 5. 1. 2013 - 16:01)

Tady Zajíček souhlasí s...Kočanská, když už tady pomlouváš, považoval bych za serióznější uvádět jen to, co Zajíček opravdu napsal a ne tvé domněnky.

Takže sem dám přesná znění za tebe:

Dagmara:
V bibli je, že budeme mít na ruce ďáblovo znamení, bez kterého nepůjde ani nakupovat.Tak proč ne čipy

Vševěd:
To je panečku argument!

Zajíček:
No podceňovat zrovna tuto knihu nevidím jako moc dobré. Ne že bych byl věřící, to určitě ne a nebo spíše nejsem věřící v běžném slova smyslu, ale věřím že tuto knihu, která byla napsána v obrovském časovém rozsahu, nenapsal někdo pouze z dlouhé chvíle a že je v ní obsaženo i budoucno lidstva o tom bych nepochyboval. Nakonec spousta proroctví v ní popsaných se již stala.

Kočanská:
...Zajíček na svých stránkách píše, že čárové EAN kódy jsou ďáblovo číslo...

Tak si dál Kočanská plácej a vymýšlej a dobře se bav. Přeju ti ještě dodatečně vsechno nejlepší do nového roku a hlavně trochu víc rozumu, logiky a slušnosti.

Blazena (Út, 5. 3. 2019 - 01:03)

A tebe trocha inteligencie, aby si to nemusil delit na tri skupiny (rozum, logika, slusnost), ale mal to vsetko pod "jednym palcom". Tvoja logika je velmi zaujimava. To bude asi tvojou tou mudrostou, ktora s istotou dokaze logicky vysvetlit, ako moze niekto pripustat diablovu existenciu, ked sa nazyva neveriacim /ateistom? Ateista neveri ani v boha, ani v diabla, ani v nebo, ani v peklo, ani v bibliu, ani v svatych, ani v certoch ....je neveriaci. Ako nahle priznavame existenciu jedneho z nich, stavame sa veriacimi. Len zato, ze niekto neveri v Boha, neznemena, ze je neveriaci.
Zajicek veri tiez v pohadky o zivej a mrtvej vode, useknutych hlavach...uznava svatenu vodu a svatost? Ateista?
Znova, ako moze neveriaci verit v ucinok svatenej vody pozehnanej knazom, ktory je (mal by byt) "poslom bozim", ked v boha neveri?
Citat Zajicek: "Voda je schopna prijimat konkretni informace. I svecena voda, pozehnana knezem,
nevyuziva nic jineho, ako prave tento princip".
Tak to je objav hodny pre CIA! Ako bez drog a bezbolestne vytahovat informacie od zajacou a to izolovanim informacii zo zivej vody a nasledovnym spatentovanim.
Recept: "Namocte zajacov do zivej vody , celu noc nechajte macerovat, potom mokrych zajatcov vyberte, povesajte, oblejte mrtvou vodou. Macerovanu vodu scedte, vytiahnute informacie izolujte". Nakoniec sa uz len vymysli nova spatentovana hovadina na izolovanie informacii zo zivej vody a je to. Mozno vodu nauci aj fackat.
Takze zajaci! Zkuste vode nadavat a ona vam da facku!

Kočanská (So, 5. 1. 2013 - 15:01)

ne, že by na tom moc...Tady Zajíček souhlasí s názorem, že bible varuje před čárovými kódy jako ďáblovým znamením: http://www.zdravi-az.cz/Forum/viewtopic.php?f=4&t=2301&start=30

P.S: kdybys nebyl líný, mohl sis to najít sám.

Pro Kočanskou, (So, 5. 1. 2013 - 14:01)

Léčitel Zajíček se...ne, že by na tom moc záleželo, ale můžeš sem dát předný odkaz a citát, kde píše Zajíček že jsou kódy ďáblovo číslo?

A pokud to nenajdeš, tak vysvětlit proč jsi si to vymyslela?

Týnka (So, 5. 1. 2013 - 11:01)

Jarda Zajíček by měl co nejdříve vyhledat psychiatra.

Kočanská (So, 5. 1. 2013 - 11:01)

Léčitel Zajíček se zabývá takovými kravinami, že nad tím zůstává rozum stát. Například Zajíček na svých stránkách píše, že čárové EAN kódy jsou ďáblovo číslo a pokud je kód na potravině, musíte jeho ďábelskou energii nejprve odrušit speciälním rituálem. :-) Na Zajíčkovi stránky chodím pro pobavení, protože je tam spousta legrace.

Blazena (Út, 5. 3. 2019 - 00:03)

Ritualom? Ma pravdu. Ritualom Mrtvej a Zivej vody. Ale potrebujete k tomu najskor spatentovanu kravinu.

Kotoulek Matěj (St, 26. 12. 2012 - 13:12)

Zajíček působí na mě dojmem, že vůbec ničemu nerozumí, protože jeho názory na léčbu se mění rychleji, než apdílové počasí. Na začátku své kariéry doporučoval dietu založenou jen na ovoci. Po pár letech ovoce zavrhnul a doporučoval dietu složenou hlavně z masa a tuku. V poslední době začal Zajíček tvrdit, že nazáleží co jíme a vše je jen a jen o psychice. K takovému bych nikdy nešel!

Týnka (So, 15. 12. 2012 - 07:12)

Já teda nevím ani o jediném člověku, kterému by léčitel Zajíček pomohl.

Gertrůda (Pá, 7. 12. 2012 - 08:12)

Jo, výplach nosu a výplach střev jsou prospěšné procedůry, vždy se po nich cítím lépe.

Reklama

Přidat komentář