Reklama

Léčitel Jarda Zajíček

Hana Koutná (Po, 3. 12. 2012 - 10:12)

Nebojte lidi, on pan léčitel návod na vyvolávání zvracení určitě brzy stáhne. On svoje léčitelské postupy velmi často mění. Například na candidu doporučoval nedávno ovoce, ale nyní varuje, že na candidu se nesmí ovoce vůbec. A takových změn léčebných postupů na jeho stránkách lze pozorovat mnoho. Mám pocit, že tento léčitel stále hledá a zkouší vše možné a nemožné.

David (Po, 3. 12. 2012 - 08:12)

Na to Zajíčkově návodu je úžasná například tahle věta: "Reflex zvracení je vyvoláván centrem umístěným v prodloužené míše u kořene mozku, ale obsah žaludku je vypuzován díky mohutným kontrakcím bránice, jakož i dalších svalů břišního lisu, které jsou tak posilovány,což ocení každý, kdo má již uvolněné břicho a stojí o lepší postavu."
Tohle je vážně super způsob, jak z labilních holek nadělat bulimičnky. Někdo by měl Zajíčkovi napsat, ať tyhle návody smázne ze svých stránek, protože tohle je vážně nebezpečné!!!

nestačím se div (Po, 3. 12. 2012 - 08:12)

Myslel jsem, že tohle má být nějaká legrace a tak jsem se podíval na stránky léčitele Zajíčka a opravdu je tam jeho návod na úmyslné zvracení. Navíc je tahle metoda panem léčitelem velice doporučována:
http://www.zdravi-az.cz/Odstraneni_dysbakteriozy_01.php

Tohle když přečte nějaká maldá holka, tak je ztracena a v konečném důsledku ji to může stát život.

lea (Ne, 2. 12. 2012 - 21:12)

Je hodně zvláštní, že...To nevím, já jen vím, že je to bulimický návod a bulimie je cesta smutku, zmaru, konce a hlavně neskutečných psychických problémů. A pokud trvá déle než měsíce, j vpodstatě neléčitelná. Tady se ovšem určitě rozvine diskuze o pročišťovacích technikách a léčitelích

Šimon (Ne, 2. 12. 2012 - 20:12)

Je hodně zvláštní, že tento "léčitel" na jedné straně doporučuje vyvolávat si zvracení a ne druhé straně doporučuje pít kyselinu solnou (HCL). Zvracením o kyselinu přijdete a pak ji doplníte uměle. Chápete tohle někdo?

lea (Ne, 2. 12. 2012 - 19:12)

Doporučovat ženským, aby...tak samozřejmě je to cesta k bulimii a naopak omluva pro bulimičky. Je to smutné, ten člověk neví, co říká

Blazena (Út, 5. 3. 2019 - 00:03)

Naopak. On vie dobre, co hovori a co robi.

Helča (Ne, 2. 12. 2012 - 17:12)

Doporučovat ženským, aby úmyslně zvracely, to se mi moc nelíbí. V sousedním vláknu právě nějaká holka popisuje, že tahle metoda u ní vyvolala bulimii. Je to docela šílenost.

Světlana Slámov (St, 28. 11. 2012 - 05:11)

Používáte někdo metody léčitele Jardy Zajíčka? Já zatím zkusila dle něho výplach žaludku, tedy vyvolávat si pravidelně zvracení, což mi ale výrazně snížilo váhu. S touto metodou už tedy nepokračuji, ale chci postopně vyzkoušet další jeho postupy, neboť trpím na plísně.

Reklama

Přidat komentář