Reklama

Antikoncepce a deprese

katka (Út, 9. 6. 2015 - 11:06)

dobry den brala jsem antikoncepci softine a take jsem mela deprese. pote jsem se ihned rozhodla vysadit. a je to krasa :))

Tak (Út, 24. 3. 2015 - 17:03)

Vyzkoušela jsem už tři...já jsem měla antikoncepci několik let a deprese z nich vůbec,ale na sex byla chut menší,to je pravda.Na každého to asi působí jinak.

Hanula štěpánov (Út, 10. 3. 2015 - 18:03)

HA Mistra je už prodána :)

Trinit (Pá, 17. 10. 2014 - 02:10)

Dobrý den, mám problem ted budu začínat 4 měsíc užívání Mistra antikoncepce. Ale mám problem, zmizela mi chut na sex, jsem podrazdenejsi, akne se mi nelepší ani nehorší.. Chtěla bych přejít na antikoncepci, co bude fungovat jako bez antikoncepce. Hlavně sex, mam nechut.. Čím dál větší.. A moji bipolarni poruse také nepomáhá. Jedine, co je fajn je, ze netloustnu. Existuje jiná antikoncepce do 1000 kc, co mi nebude brat pozitivní náladu a vrati mi chuť k sexu, nebudu pribirat a obličej nebude plne akne. Nebo neco uzivat k Mistra? Obtěžuje mi to život. Děkuji, potrebuji to vyresit. Jsem 4 měsíce po porodu. Děkuji Trinit

Karolína (Út, 8. 7. 2014 - 22:07)

Ahoj, před rokem jsem brala asi 3 měsíce (březen - květen) HA mistra kvůli problémy s pletí, nepravidelnému cyklu a silným bolestem při menstruaci. pleť se spravila stoprocentně, ale začala sem mít velké chutě na sladké. Nabrala sem 5 kil, která sem na sobě fakt nechtěla, takže sem vysadila. Něco sem zhubla, ale za rok (letos v únoru)sem chtěla shodit všechno co sem nabrala a kvůli opakované problémové pleti a nepravidelnému cyklu sem začala brát nízkohormonální DAYLETTE. Měsíc jsem špinila. Kvůli nadměrnému pocení jsem taky zhubla 3 kila. Pleť se zhoršila. Takže sem po měsíci vysadila. Od té doby mám depresi, nic mě nebaví, jsem pesimistická a protivná. Od vysazení jsem neměla menstruaci (4 měsíce). Nechci nikoho děsit. Nemáme všichni stejné tělo a na každého to působí jinak. Píšu to sem protože když jsem na tom byla špatně, tak jsem zoufale hledala všude kde se dalo, jestli je to normální a byla úleva číst, že v tom nejsem sama.

Nikola (Út, 24. 6. 2014 - 20:06)

Mam zkušenost s depresemi po...Tak to přesně znám ty stavy po vysazení antikoncepce. Deprese,šílené pocity,úzkosti...ano,jak píše Lucka. Tělo má po vysazení těch hormonů absták a proto ty šílené pocity. Já jsem jí vysadila v loni v říjnu a ted je červen a stejně to tělo ještě neni pořádně z toho venku. Už nikdy,to nechci mít v puse.

Veronika (St, 17. 4. 2019 - 08:04)

Dobrý den ,Nikco čtu tu Váš starý příspěvek ohledně úzkosti po vysazeni antikoncepce a chtela sem Vas pořádat jak to dopadlo ?Vim ze je to dlouho ,ale znate to tonouci se stébla chytá .Dekuju Verca

Kikina (Ne, 12. 5. 2013 - 16:05)

Mam zkušenost s depresemi po...Nevím proč něco nevynaleznou pro muže. Proč to má všechno odnášet jen ženská. Je to jasný že to je zásah do lidského těla. Taky se nemůžeme množit jako králíci. A navíc kdo by to dneska slušně uživil. /Nejsme jako ONI - víme kdo/.

Lucka (Ne, 12. 5. 2013 - 16:05)

Mam zkušenost s depresemi po vysazeni antikoncepce Sajan injekce na tri mesice,objevily se deprese a přitom ja nevedela z ceho.Byla jsem zoufala,vse v naší rodine relativne v pohode az po dlouhe době jsme zjistila ze moje telo ma abstak po hormonech,trva to az pul roku ci dele,nez se telo po této antikoncepci vycisti,uz nikdy nebudu brat nic podobného,vyvaruju se tak skaredych stavu a to mam dve deti,nebavily me uz ani ony.Byla jsem na zhrouceni,Beru samozrejme antidepresiva ale jsou jen nez se telo vzpamatuje.Antikoncepce je svinstvo,v Americe uz byly nektere tipy zakazane.

kk (Po, 8. 4. 2013 - 02:04)

Uf, tak to nezní moc povzbudivě, mám podobnou zkušenost s úzkostmi, které začaly v první týdenní pauze (antikoncepce Minisiston). Rovněž uvažuju, že po dobrání druhého plata raději vysadím (a asi se raději vrátím k původnímu Logestu, i když jsem po něm špinila). POkud taky upadnu do depresí, tak se netěším, na druhou stranu je to skoro "lepší" než úzkosti, díky kterým si nemůžu ani dojít v klidu nakoupit. :-(

Anna (Po, 26. 11. 2012 - 20:11)

Dobrý den,
cca 2 roky jsem brala HA Marvelon, v září jsem přešla na nízkohormonální Daylette- nicméně v první pauze přišly děsné stavy, úzkosti že jsem skoro nemohla vstát z postele, šílené výkyvy nálad apod. Toto vše trvalo i druhý měsíc (ikdyž vprostřed plata se to trochu zlepšilo). Po druhém platu (cca před 10 dny) jsem se rozhodla vysadit- nicméně nálady se mi "ustálily" na vyloženě depresi. Nic mě nebaví, jsem netečná, jsem naprosto citově otupělá- s přítelem jsme už pomalu plánovali bydlení, všechno bylo perfektní, ale já se ted pořád užírám pochybami, jakoby mi chyběly veškeré emoce (když to přeženu, mám dojem že by mi byla ukradená i nějaká tragédie v rodině- ťuk ťuk ťuk). Byla jsem na jedné návštěvě u psychiatra, předepsal mi lexaurin- ten sice pomáhá na úzkost, na černý pohled na svět ovšem samozřejmě ne. Mám ještě počkat nebo mám chtít antidepresiva? Já vím že to trvá měsíce než se to všechno ustálí, ta hormonální nerovnováha, ale upřímně si nedokážu představit jak to vydržím.

Reklama

Přidat komentář