Reklama

Amoksiklav

Jirka (Po, 22. 2. 2016 - 13:02)

Jsem teď pracovně mimo CR mam asi zánět prudusek zvolil jsem amoksiklav správně?moc dekuji za odpověď Jirka

Jirka (Po, 22. 2. 2016 - 10:02)

Lze u těchto antibiotik pít mléko?

Jan (Út, 24. 12. 2013 - 21:12)

Byl jsem u doktorky s bolestmi v krku, sotva jsem mluvil, zvýšená teplota, silný dráždivý kašel. Paní doktorka mi napsala Amoksiklav 1g s užíváním po 12ti hodinách 1 tableta. Po dvou dnech to začalo ustupovat. Ted po čtyřech dnech pravidelného užívání mě opětně začíná bolet v krku a na hrudníku. Dnes se dostavil i průjem. Zbývá mi už jen dvě tablety a nevím co teda dělat, jestli jít zase k doktorce nebo to nechat, jestli to neustoupí třeba nějak samo.

Vojta (Ne, 10. 11. 2013 - 18:11)

Amoksiklav =
-bolest v krku pryč do 1 dne,
protože jí přestanete vnímat a
soustředíte se na:

-křeče do žaludku
-podrážděnost
-špatnou náladu
-celkovou slabost
-skoro žádné jídlo

Super!!!

Ter (Ne, 27. 10. 2013 - 09:10)

Mám zánět močových cest...ano je to i na ledviny.

Laco (Po, 21. 10. 2013 - 18:10)

Ahojte,, Uzival som Amoksiklav a teraz mam uplne oslabeny organizmus. Citim sa byt slaby. Tento liek ma dostal naspet do postele.

Verča (Pá, 4. 10. 2013 - 14:10)

Mám zánět močových cest a dneska mi doktorka předepsala Amoksiklav, tři dny předtím sem brala Biseptol, ale bez účinku, mám bolesti v okolí ledvin, myslíte si, že tento lék je vhodný i při zánětu ledvin? Mám strach

Zuzka Pípová (So, 7. 9. 2013 - 18:09)

Amoksiklav je vážně humáč, zabere je velice silný avšak muj přítel má všude strašné pupínky, svědí a pálí ho to, na chodidle v uchu a celé záda,hrud... no řeknu vám, trpí snad víc než když měl angínu... bere prášek po 8 hod.
Avšak jako kuchař to má vážně na hovno lék! Nevím , nedoporučujem ! Nepříjemný!

kruhova vysec (Ne, 11. 8. 2013 - 00:08)

Amoxicyclin je velmi prinosne antibiotikum, velmi dobre pronika do mekkych tkani. Prispevek vyse neni o vedlejsich ucincich, ale spise o jarish- herxheimerove reakci na vymirani bakterii, tzn. Jde o potvrzeni pritomnosti neuroinfekce v tele.

Doporucuji udelat dukladne testy na neuroinfekce, nejenom krevni obraz.

Verte ze neskodi antibiotika, ty leci. Skodi nelecena infekce.

robert (Pá, 9. 8. 2013 - 03:08)

momentalne jsem doma a jsem...tak abych vam napsal jak do vsechno dopadlo,tak dosud asik po dvou tydnech mam porad bolesti komplet celeho tela,skace to den co den jinam,,jeden den ramena,druhy kotniky,atd,proste hnus,,jo a kdyz me chytnou ty ramena tak nezvednu ruce :D prosel jsem uz radu vysetreni,co se krve tyce,nic mi nenasli,,vse v norme,tak nevim,jak dlouho se hnus v tom tele jeste bude drzet

robert (Ne, 28. 7. 2013 - 09:07)

Měla jsem po Amoksiklavu...momentalne jsem doma a jsem rad ze muzu trosku chodit a pravou rukou nemuzu vubec hybat,,zacatek alergicke reakce probihal naprosto stejne,po dobrani se zacalo projevovat svedeni nohou a rukou a bricha,vyskakali mi cervene fleky a po injekcich od obvodni doktorky a prascich na alergii,jsem musel den na to vyhledat pohotovost,protoze mi uplne zatuhla ruka v zapesti,koleno a kycel,,kupodivu ta prava ruka mi pri alergicke reakci otekla jako prvni a pak to preslo v bolest jako kdybych ji mel zlomenou ale ne nateklou,vypada uplne normalne ale neotocim ani klicem na dverich :( podle doktora je to reakce na tu alergii,vsechny slabe casti tela ktere me kdy bolela,jako ze zapesti obcas kydcel pri zmene pocasi a kotnik ktery jsem si pred 12lety proslapl a obcas sem ho jednou za pul roku citil,,se diky tadyk tomu ozvala v stokrat horsi bolest jak pri jejich vzniku,,zajtra jdu k doktorce a uvidime co se bude dit dal

Milada (So, 2. 3. 2019 - 16:03)

Dobrý den můžu vědět jak to dopadlo děkuji

Marketa (Út, 30. 6. 2015 - 12:06)

Po dobrani půlky balíčku antibiotik, se mi po deseti dnech objevila na celém těle vyrazka. Kožní lékařka byla silně přesvědčená, že se jedná o alergii na tyto antibiotika. Teď ležím na kapackach v nemocnici a jen doufám, že se toho brzy zbavím. Amoksiklav již nikdy více!!

Denisa (Po, 15. 6. 2015 - 14:06)

Po dvou dnech uzivani se...Pri uzivani sirokospektralnich antibiotik je zcela normalni, ze to vybije i strevni mikrofloru. Je to napsane i v letaku jako velmi bezny vedlejsi ucinek. Ja tomu nemela jinak. Kazdy normalni lekar k sirokospektralnim antibiotikum doporuci uzivani laktobacilu automaticky.

Michaela (So, 23. 5. 2015 - 08:05)

Po dobrani ATB Amoksiklav(asi 7dni) se mi take vyhodilo cele telo svedivymi cervenymi pupinky, neni cast, kde bych pupinek nemela. Za dva dny jdu k maturite a doufam,ze pupinky rychle zmizi,zacla jsem brat jiz drive pouzivany Zodac na zmirneni alergickych rci.

marketa (Út, 27. 1. 2015 - 22:01)

Po dvou dnech uzivani se dostavil prujem.Lekarka doporucila jiz neuzivat.Doporucila mi laktobacily Dophilus women a musim rici,ze to zabralo velmi brzy.Pry se s touto reakci u pacientu jeste nesetkala a hned si to napsala do me karty.

Antibiotika rad (Po, 17. 6. 2013 - 12:06)

Dostala jsem tento lék na zmnožení jistého streptokoka v moči (bez jakýchkoli symptomů), přišlo se na to čirou náhodou, takže mě to překvapilo. Normálně antobiotika totiž nedostávám, a to ani například na úporné, několikaměsíční kašle při zánětech horních či dolních cest dýchacích v zimě. Jde zřejmě o velmi silné antibiotikum, protože ačkoli jsem s ním od začátku užívala probiotické tablety, šíleně mi vymlátilo veškerou střevní mikroflóru (to mi řekl i doktor, že to se děje) a já se z toho budu asi dost dlouho vzpamatovávat, nic v sobě neudržím, což mě nutí minimálně jíst (i když bych jedla, hlad mám), mám už ústí střeva tak rozbolavělé, ach jo...

Nina (Po, 8. 12. 2014 - 10:12)

Já jsem měla po amoksilavu taky velkou alergickou reakci.. Jak někdo výše již psal, měla jsem vyrážku po celém těle ale nesvědila. Koupila jsem si Zodac a po 4 dnech vyrážka zmizela. Ale taky už ho nikdy brát nebudu vypadala jsem jak zrůda, okolí se mě pomalu bálo..

jana (Čt, 30. 10. 2014 - 18:10)

ja tez prosím pějke me kočky to berou a jsou v pohode

peta (St, 3. 9. 2014 - 19:09)

Mám zánět močových cest...ja tez

Reklama

Přidat komentář