Reklama

Cuckold

severakova (Po, 14. 9. 2020 - 22:09)

Ano Irčo, kanda manžel líže po sexu lasturku miláčka, a její obsah...sperma samce mu prostě chutná

excucky (Čt, 11. 7. 2013 - 09:07)

Ale kdepak. Toto byl asi nejsilnější zážitek z celé té skoro roční záležitosti. Nebylo to ani ryba, ani rak, konglomerát tužeb, avšak tak se vzájemně vylučujících, že to nešlo ustát. Směřovalo to jasně k rozvodu. Až jsem se odstěhoval a udělal prostor, věci se začaly převracet k lepšímu. Dnes je to high level vztah, skoro zázrak, po 25 letech manželství.

fanouš (St, 10. 7. 2013 - 13:07)

Kurňa, Ty musíš mít žaludek...na všecko..

excucky (St, 10. 7. 2013 - 08:07)

Když měla žena milence, moc ji sex se mnou nebavil. Častěji si na mě naklekla, široce jsem ji objal rty análek a dráždil ji jazykem. Dosahovala tak zvláštního orgasmu, prý úplně jiného, než při styku. Ve finále se zcela mimoděk uvolnila a zatímco si prožívala svou rozkoš, já měl plná ústa a čekal, až sleze. Jednou si dodatečně vpravila sperma jak do kundičky, tak i do análku, protože to od milence měla daleko. Povídala mně o tom, jak si užívala a jak asi právě jím to, co ji do análku nastříkal. Vypláchnutá nebyla, patří to k tomu. Velkej panák silnýho destilátu se pak hodí.

chchch (Út, 9. 7. 2013 - 13:07)

žena je před takovou...Takže líže sperma od více chlapů najednou? Zajímavé. Myslel jsem, že žena má pouze jednoho "oficiálního" plniče, se kterým cuckold souhlasí. Nebo do toho nemá co mluvit vůbec?

Irena (Út, 9. 7. 2013 - 13:07)

Dámy a necháváte se... žena je před takovou praktikou důkladně vypláchnutá,takže její paroháč s tím nemá problém a k rituálu to patří,zrovna tak jako sledování plnění spermatem otvorů manželky.Ten můj se přímo rozklepe když mi zvednou nohy a jeden prsty roztáhne mojí štěrbinu a ukazuje mu jak jsem jejich spermatem naplněná.Bez odporu jde na kolena a vylíže mne až k orgasmu.Moje rozkoš a jeho ponížení ho uspokojuje.

Eva (Út, 19. 1. 2016 - 15:01)

Mi jsme to zacli provozovat...Ten můj s tím také nemá problém.Má se z toho dobře a nemusí se namáhat.Na čele nemá napsáno že je paroháč a když nedělá scény nikdo kromě zúčastněných nic neví.

chchch (Út, 9. 7. 2013 - 08:07)

Dámy a necháváte se napustit i do prdelky. Musí správný cuckold vylízat sperma ze zadečku nebo ho do toho nelze nutit? A co když ten váš odmítně lízat? Jak ho přinutíte?

Jan (Pá, 15. 1. 2016 - 07:01)

Mi jsme to zacli provozovat docela nedávno. Z prvu jsme měli takový už nezáživný vztah a i mě podváděla aniž bych to věděl v práci z kolegama a hlavně na školeních to sem zjistil, když jsem tam jednou jel abych jí překvapil a odvezl domu byl sem z toho v soku, ale manželka mi to fest vynahradila. dnes e kurvý i za prachy u nas doma a je stastná a me se to taky zaclo líbyt

Jenan (Čt, 14. 1. 2016 - 15:01)

Manželka si vodí domů...To tě ani nevzbudila na vylízání?Tak to tě nechá pěkně flákat.To já musím po vstříknutí hned vylízat a jemu ho pokouřit abych mu navodil erekci a mohl pokračovat.

Honza (Čt, 14. 1. 2016 - 02:01)

Manželka si vodí domů různé milence už několik let.Někdy mě nechaji dívat a honit si. V sobotu si přivedla z baru mladase asi dvacet let. Už sem spal. Takže sem nic neviděl.

Petr (Po, 11. 1. 2016 - 14:01)

Ja se svoji manzelkou uz provozujeme spolu rok ze suka s cizima chlapama ma 3 staly milence a obcas jdeme na zabavu a ona tam zbali nekoho a rozdaj si to na zachodku nas vztah silene posílil a kdyz ji vylizu vystrikanou kundu tak podavam jen ty nejlepsi vykony jediny problem byl ze nejak selhala ochrana a museli jsme na potrat ale jinak supr

excucky (Po, 1. 7. 2013 - 11:07)

Souhlasím Jani, muž by měl být situací vláčen, ale nacházet v ní paradoxně uspokojení. Pokud to iniciuje a moderuje on, je to spíš jiná forma swingers. Submisivita, masochismus u muže je nezbytný, dominance a nadřazenost u jeho ženy rovněž.
(Uvítal bych hlubší názory ženy, mohli bysme si občas vyměnit pár vět? - Mimo fórum. Kontakt případně na xchatu)

Jana (Po, 1. 7. 2013 - 11:07)

Rito díky za reakci....Cuckold nejde provozovat tak, že si jednoho dne manželský pár řekne začneme s tím.To je naprostý nesmysl,takhle to nefunguje.Na začátku je muž,který potřebuje být ženou týrán a v tom spatřuje uspokojení.Pro něho to znamená naprostou podřízenost a souhlas s aktivitami manželky ať jsou jakékoliv.Jeho protějškem je poživačná dominantní žena bez skrupulí,která mu týrání fyzické i psychické provádí,takže vztah funguje ke spokojenosti obou.

Eva (Po, 4. 1. 2016 - 16:01)

Jo!? A jak to nese domu ze to...Strčí si do pochvy špunt od té láhve šampusu co před tím s milencem vypila.

excucky (Pá, 28. 6. 2013 - 09:06)

Rito díky za reakci.
Nemyslím si, že by většina lidí, kteří se jen trochu zajímají, měla jasno jako Ty. Proto se zde takto rozepisuji. Net je studnice poznání a já sám jsem načerpal spousty info na zahraničních webech a pomohlo mně to ujasnit si, že se svými fantaziemi nejsem sám. To, že takový život provozuješ, může u mnoha zájemců vzbuzovat závist i frustraci vůči svému partnerovi nebo partnerce, protože to odmítají.
Proto bych zde rád napsal další důležitý aspekt, který se dá volně rozšířit na celou oblast lidského bytí. A tím je zájem, vzbuzení zájmu a ztráta zájmu. Kdo chce, ten si nastuduje Teorii zájmu. Zkráceně vzato, nešetrným a neuváženým nucením, vyžadováním a neustálým nadhazováním fantazie partnerovi či partnerce můžete docílit toho, že vám začne zahýbat a nebude mít sebemenší chuť s vámi potom cokoliv mít. Provozování cuckold je extrémní praktika a pouhé pomyšlení na to může nejen u cizích, ale i u partnera vzbudit takový odpor, že jej můžete ztratit. Následné odcizení nepřinese bulla do vztahu a už vůbec ne nějaké potěšení. Cuckold musí manželku bezvýhradně milovat a zbožňovat a manželka musí umět situaci náležitě využít. Je to složitá konfigurace, proto nebuďte zklamaní, když to nepůjde. Mnohdy je obtížné žít jen tak, jak se má, ve dvou.

Rita (Pá, 28. 6. 2013 - 08:06)

Rito, napsala bys nám, kolik...Jsme mladí třída střední.Rozebíráš tady notoricky známé věci.To,že potenciální samci uspokojují manželku cuckolda a ukájejí se do ní v jeho přítomnosti,ukazují mu jak ji naplnily a přinutí ho směs jejího poševního sekretu s jejich spermatem vylízat je při těchto hrách zavedený rituál.Dobře vychovaný cuckold to plně a bezvýhradně akceptuje.

Honza (Ne, 27. 12. 2015 - 10:12)

Áno aj ja lizem manželku...Jo!? A jak to nese domu ze to z ni nevytece ?

Milan (Ne, 27. 12. 2015 - 07:12)

Áno aj ja lizem manželku ked sa vrati od svojho milenca plná semena je to nádhera

neorek (So, 26. 12. 2015 - 22:12)

Muži se v zásadě dělí na...Krásně napsané

Reklama

Přidat komentář