Reklama

Ošetření artrózy a osteoporózy - komentáře

Jasper (Ne, 15. 12. 2019 - 19:12)

Absolvovala som terapiu. Konecny vysledok- som lahsia o 910 eur. Cele je to nemecky podvod na ceskych a slovenskych obcanoch. Skuste napisat na akukolvek ich stranku, kde su uvedene desiatky recenzii od neexistujucich pacientov, svoj vlastny nazor. Technicky to nie je mozne, tak ako tam napisali svoje recenzie ti , ktori vraj absolvovali liecbu? Jeden obrovsky nemecky podvod. Od Nemcov nikdy nic dobre neprislo. Zijem v USA, tu taku "liecbu" nerobi nikto, uz vtedy mi to malo byt cudne. No ale topiaci sa aj slamky chyta.

Prosím niekoho kto bol na mbst terapii či to skutočne pomaha

Dodo (St, 16. 1. 2019 - 10:01)

MBST - účinná liečba, alebo len silný marketing, zaplatené PR články na pritiahnutie ľudí s pohybovými problémami za účelom vytiahnutia EUR z peňaženiek?!

Palino (Ne, 15. 10. 2017 - 09:10)

Velmi rád by som videl vo vašich recenziach príspevok odborného lekára ortopéda poprípade vyliečeného pacienta i s kontaktom na neho to by bolo mnohokrát dôveryhodnejšie.

Jasper (Ne, 15. 12. 2019 - 19:12)

Zaplatila som si 7 hodin terapie, stalo ma to 910 eur. Moja artroza sa vsak rapidne zhorsuje, jediny vysledok terapie je, ze som prisla o peniaze. Skuste na hociktoru ich stranku /ci uz je to firma Shneider alebo ina nemecka firma/ nie je to technicky mozne. Je tam naozaj vela "referencii" od ludi, ktori neexistuju. Cela terapia je jeden velky nemecky podvod. Z nemecka nikdy nic dobre neprislo.

Lubica (So, 9. 6. 2018 - 02:06)

Říkáme, metoda...Odpoved Bernardovi (jeho prispevok z 6.8. 2013) MILY BERNARD, mohol by ste uviest svedectva SKUTOCNYCH LUDI s moznostou ich kontaktovania, respektive ich emailov? (Ak nie, tak sa nemame o com bavit a je to opat HUMBUK! ((Mimochodo, uz v 20 stor. vedec - Albert Abrams zacal s touto metodou, avsak American Medical Association (1924) to oznacila ako "quackery" (angl) = mastickarstvo.)

Lubica (So, 9. 6. 2018 - 01:06)

Poslednou dobou casopisy/noviny su bombardovane reklamami o MBST. Ich cielom je dostat sa k starsim, zranitelnym ludom, trpiacich roznymi bolestami pohyboveho ustrojenstva. Moze konecne niekto dat jednoznacnu odpoved ci MBST FUNGUJE......a zabrani sa sklamaniam.

lenka (Po, 13. 9. 2021 - 19:09)

Dobry den,
ja som MBST ter. absolvovala, stalo to okolo 1500 € a ziadny vysledok.
Brala som terapiu na chrbticu, mam poskodene platnicky, chvilu sa mi aj zdalo, ze prislo k zlepseniu , ale bol to len sen.

jasper (So, 11. 1. 2020 - 22:01)

Nefunguje, je to podvod, mala by sa tym zaoberat inspekcia zdravotnictva.

miĺos (St, 7. 3. 2018 - 10:03)

Velmi rád by som videl vo...Tiez by som rad vedel ci to funguje ortoped mi povedal ze je to len tahanie penazi od pacientov. Nasiel som tuto recenziu: Léčba MBST dříve aplikována před 20 lety jako PST signální biostimulační terapie pomocí magnetického pole, tuto léčby jsme před 15 lety aplikovaly její finanční náročnost byla řádu tisíců korun a efekt srovnatelný s aplikací běžných magnetoterapeutických přístrojů hrazených zdrav pojišťovnami. 
tedy nic převratného jen jiný název 
Dr.Holoubek 

Adéla (Ne, 17. 11. 2013 - 22:11)

Dobrý den, trpím artrózou II. st.,i když docházím k lékaři, bolesti jsou (hlavně v noci) tak silné, že bez analgetik nemůžu spát, a to ještě cítím bolest. Lékař mi blesti zmírnil podáváním léku ke krátkodobému užívání a teď opět trpím. Mám dotaz k ceníku služeb MBST, který není nikde uveden. Děkuji

Bernard (Út, 6. 8. 2013 - 12:08)

Říkáme, metoda MBST®KernSpin je první a nebo poslední volbou možností - první proto, že ji použijeme jako prevenci,poslední možnost je ta, když už vyskoušíme veškeré další dostupné možnosti a invazivní zákrok ze zdravotních důvodů není možný, medikamenty už také nelze užívat, tak metoda MBST®KernSpin je tou poslední možností, ale měla být tou možností první.

P.S.: ÚVAHA - je mi jasné, že cena léčby MBST®KernSpin se na první pohled zdá být vysoká, ale umělé koleno bude vždy jen umělé a proces je nevratný.
Na autě vyměníte cokoli (zaplatíme a ani o tom moc nepřemýšlíme) za stejné nahraditelné součástky - proces je vratný.
Metoda MBST®KernSpin se také dá používat stále a bez vedlejších následků - proces je vratný.
Antonín Bernard/+420 777764604/[email protected]/
www.mbst.cz/MEDTEC-CZ s.r.o./54912 Vysokov 140/
CZECH REPUBLIC

Jasper (So, 11. 1. 2020 - 22:01)

Kedze na tom zarabate, budete to vychvalovat do neba. Skusila som, zaplatila som a vysledok- nemecky podvod na slovenskych obcanoch. Budem skusat pisat na inspekciu zdravotnictva , aby sa tym niekto konecne zacal zaoberat. Ste len novodobi smejdi. hanba Vam.

Anelim (Čt, 7. 5. 2020 - 16:05)

Právě jste mě od této metody odradila a prosím nezkusila jste léčbu kyčle plazmou? Máte s tím zkušenost ??

Bernard (Út, 6. 8. 2013 - 12:08)

Firma MEDTEC-CZ má tu čest si Vás dovolit oslovit a zároveň zaslat podrobnější informace o možnostech ošetření artrózy, osteoporózy a
sportovních úrazů prostřednictvím nové metody ošetření MBST®KernSpin, německé společnosti MEDTEC Medizintechnik GmbH z Wetzlaru.

Naším cílem je seznámit s těmito novými možnostmi ošetření co nejširší veřejnost a lékaře.
Doporučení a seznámení s touto jedinečnou metodou je nová cesta k Vašemu zdraví, cesta bez negativních dopadů na Váš organismus.

Například v případě ošetření artrózy je metoda používána s účinností vyšší než 80% do stupně III.
V případě ošetření osteoporózy je ošetření účinné nejen na osteoporózu, ale i na: nekrózu, rychlejší zhojení zlomenin, natržení šlach a vazů.

tadeaslalik@sez (St, 17. 4. 2013 - 14:04)

Dobrý den,moje diagnóza je:M160Primární koxartróza,oboustranná,vpravo st.II-III,vlevo st.III.Je pro můj případ vhodná rezonanční terapie přístrojem MBST? Jesli ano, co musím udělat pro případnou léčbu. Je tato léčba hrazená pojišťovnou?Díky za odpovědˇ, přejí krásný den.

mmyslivna@email (Po, 25. 2. 2013 - 08:02)

dobry den kde vsude se da lecit artroza jsem z roznova pod rad predem dekuji apreji krasny den

Josef Pikora (Út, 18. 12. 2012 - 10:12)

Dobrý den, před více než 10ti lety jsem měl úraz páteře zlomeninu dvou obratlů. Posléze se mi tam objevila Osteoporoza, která se rozšířila takřka po celé páteři zlikvidovala mi ploténky mezi obratli. Mohla by mi nová metoda pomoci?

Reklama

Přidat komentář