Reklama

Mezoterapie - zkušenosti

Lubka (Po, 24. 7. 2023 - 19:07)

Já chtěla kromě pleti řešit i celulitidu a manžel hledal něco na řídnutí vlasů. Mě teda nepomohlo nic, žádný krém a mohl a mohl být jakkoliv drahý. Cvičení pomohlo trochu, ale ne dostatečně. Ikdyž jsem upravila jídelníček, prostě nic. Manžel podobně, žádné sérum nebo doplňky stravy nepomohli. Na webu https://mezoterapie.cz/ jsem si našla nějaké info a objednala se na proceduru. A výsledek? Měla jsem jít dříve, mezoterapie stála zlomek toho co jsem dala za roky zkoušení kde čeho. Manžel je objednaný za měsíc, tak uvidíme jestli z něj bude tarzan.

Tukan (Po, 23. 1. 2017 - 18:01)

a dámy, jak dlouho výsledky vydrží?

Teta (Po, 23. 1. 2017 - 18:01)

Také by mě zajímala něčí zkušenost s mezoterapií. Zkoušela jste to nějaká? jaký druh? na jaké části těla?

Baker (Po, 9. 1. 2017 - 17:01)

je lepší mezoterpi, nebo chemickej peeling?? Přemnouvá mě k tomu kámoška

! (Út, 11. 2. 2014 - 19:02)

Mezoterapie je léčení prováděné na mezi.

Promoitalia (Po, 10. 2. 2014 - 13:02)

Ahoj,

Chtěla bych se...Dobrý den,

dovolte mi, abych se s Vámi podělila o své osobní zkušenosti s mezoterapií. Nejprve bych se Vám chtěla představit: jmenuji se Natalia, je mi 38 let a s mezoterapií mám mnoho zkušeností, stejně jako s dalšími metodami omlazování pleti.

Začněme ale popořadě. Už kolem své třicítky jsem cítila, že moje pleť si vyžaduje výživu. Vyzkoušela jsem celou řadu krémů, ale žádné mi nepomáhaly a nepřinášely kýžený efekt. Poté jsem se rozhodla pro aplikaci botoxu a poprvé jsem měla neskutečně dobrý pocit z výsledku, který se projevil na čele, ale zbytek obličeje si stále vyžadoval péči. Přistoupila jsem k druhé aplikaci botoxu, ale výsledky byly jedno velké zklamání, efekt totiž trval jen pár měsíců, pak se vše vrátilo do starých – pro mě nevyhovujících - kolejí. Za druhou aplikaci botuxu jsem utratila 4 000 Kč, které byly nenávratně ztraceny.

Moje pokožka si zkrátka vyžadovala hydrataci. Rozhodla jsem se vyzkoušet mezoterapii. Efekt, který jsem si představovala, přišel po několikáté aplikace. Pokožka se rozzářila, avšak ani tento efekt nebyl trvalý a musela jsem aplikaci mezoterapie podstoupit znovu po třech měsících. Během šesti let jsem aplikovala mezoterapii každé 3-4 měsíce, mezi tím i výplně do nosoretních rýh. Po výplních jsem byla spokojená do té doby, než mi nepoklesly tváře, což nastalo přibližně rok od aplikace. Takže další zklamání. Nic moji pokožku neregenerovalo na delší chvíli, efekt byl pouze krátkodobý. A co na tom bylo nejhorší? Po botoxu mi navíc pokleslo čelo, což mě krásnou rozhodně nedělalo, a ještě k tomu jsem měla po výplních povislé tváře.

Mezoterapie, kterou jsem zkoušela po dobu šesti let, mi pomáhala jen na krátkou dobu a celkem nevýrazně. Bylo mi řečeno, že musím kůru podstoupit alespoň desetkrát po dobu tří měsíců s týdenním intervalem. Ale ani poté nepřišel žádný efekt a žádné zlepšení. Zkrátka další zklamání.

Pak jsem jela do Ruska, kde mi moje známá kosmetoložka nabídla vyzkoušet mezoterapii od italské firmy PROMOITALIA. Jaký byl výsledek? Po pouhých 5 aplikacích moje pokožka září zdravým leskem. Vymizely mi malé vrásky kolem očí, na čele i v oblasti kořene nosu. V lepším stavu jsou i nosoretní rýhy. Efekt je navíc trvalý! Jsem neskutečně ráda, že jsem konečně objevila kvalitní řadu mezokoktejlů, které jsou schopné vyživovat moji pleť, regenerují ji a omlazují.

Právě tato zkušenost byla hlavním podnětem, proč jsem se rozhodla dodávat do České republiky kosmetickou řadu pro profesionály od italské firmy PROMOITALIA.

Kvalitní zákroky a zářivou pleť Vám přeje Natalia.

Iva (Čt, 18. 2. 2021 - 04:02)

Dobrý den,
můžete napsat na sebe kontakt, kde a za kolik se tato Mezoterapie provádí?
Děkuji Iva
[email protected]

Návštěvník (Čt, 20. 2. 2020 - 20:02)

Bla bla bla

Hanka (Čt, 8. 3. 2012 - 18:03)

Ahoj,

Chtěla bych se zeptat, jestli máte někdo zkušenosti s mezoterapií? Jaké jsou výsledky a jak dlouho přetrvají?

Přemýšlím, že bych toto ošetření podstoupila, protože chci hydratovat a vyživit pleť a vyhladit jemné vrásky na čele. Na botox jít nechci a zatím mi bylo řečeno, že ho ani nepotřebuji.

Reklama

Přidat komentář