Reklama

Flatulence, větry, hlasité prdy

JM (St, 22. 2. 2012 - 15:02)

Ahoj, chtěla bych se zeptat,...nevím Ivi, ale není to pitím nějakých ovocných nebo perlivých nápojů? Jídlo, které Ti ve střevech kvasí. Vypozoruj si stravu. Lékař by Ti mohl poradit, zkus si to i na inter. vyhledat, třeba Vitalion

,, (St, 22. 2. 2012 - 15:02)

Co krok to prd, co prd to krok, pravila babička, zatracený kyselo!!

! (St, 22. 2. 2012 - 14:02)

Ty toho naděláš pro jeden prd! Nikomu se to nepotí čelem. A říká se, jeden prd lepší jak deset doktorů! Nebo jak se říkalo dříve : Lépe fortelně se ubzdíti než felčarovi pětku dáti!

Ivana (Út, 21. 2. 2012 - 23:02)

Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda by mi někdo neporadil nebo nesdílel alespoň podobnou zkušenost s tímto problémem: Bude to znít možná humorně, ale není to již pro mne vtipné - trápí mě totiž větry. Jenomže ne ve smyslu nadýmání, ale pouze "prdů". Je to již skoro rok a já nevím, co s tím. Zároveň se za to velmi stydím... Nesmrdí to, nenadýmá mě, břicho mě nebolí a je na pohmat měkké - ale ten zvuk je prostě nepříjemný a ve společnosti nemyslitelný. Mám z toho psychické problémy, nechci svého partnera u sebe doma, aby to po ránu neslyšel (kdy je to zvýšené) apod. Co mohu dělat a na koho se obrátit?

fpoliart (St, 12. 6. 2019 - 12:06)

Za to se vůbec stydět nemusíš, mne to u dívek vzrušuje, být tvým přítelem bych bych spokojený přítel.

Reklama

Přidat komentář