Reklama

Dráždění análu chlapa při sexu

Andrea (Po, 3. 4. 2017 - 17:04)

Zasunout muzi do zadku cely prst bez predchozi domluvy by ho mohlo sokovat a to neni pri sexu dobre. Jak uz jsem tady ale jednou psala, kdyz se s pritelem milujeme v misonarske poloze, mam casto ruce na jeho prdelce a spickami prstu mu zajizdim mezi pulky a jemne mu stimuluji ritni otvor. To mu zitenzivnuje slast, coz poznam i na prstech.

Petr (Po, 3. 4. 2017 - 15:04)

Mám ve svých letech něco...Na tom něco je.

Hm (Po, 3. 4. 2017 - 15:04)

To je prej dnes móda a znak...Že asi pak takovéto emancipošky budou mít hodně partnerů.
Tohle mi udělat, tak už mne neuvidí.

Aha (Po, 3. 4. 2017 - 14:04)

To je prej dnes móda a znak emancipované ženy,že když s te v nejlepším,najednou vám strčí prst do análu a prohlásí : " to.aby jsme byli rovnocení" to není vše,po sexu vás nutí prsty lízat, to jako rovnocennost za orál.

Klára (Po, 3. 4. 2017 - 12:04)

Mám ve svých letech něco za sebou a mám pocit, že spousta z vás dost dobře neví o čem mluví. Samotné dráždění análu mužům nepřináší nějaké velké vzrušení, snad jen podpoří pocity z dráždění penisu.Jiná situace nastává, dráždíte li muži prostatu přez anál. Tady se dá hovořit o vzrušování, ale i tak je k dosažení orgasmu připojit dráždění penisu. Takto vyvolaný orgasmus vesměs značně ovlivní jeho kvalitu,intenzitu a uspokojení mužovy sexuální touhy. Pokud muž při masírování prostaty bez dráždění prostaty má výtok z penisu, nejedná se o orgasmus ani o semeno, ale je to roztok, který prostata uvolní, když je správně masírována.Bez ohledu na sexuální prožitky je masáž prostaty výhodná ze zdravotních důvodú, je li správně a pravidelně poskytovaná. Zejména starším mužům by ji měly ženy mužům poskytovat s naprostou samozřejmostí. Samozřejmě ideálně ve spojení se sexem.

Ada (Po, 3. 4. 2017 - 09:04)

Já to dělám příteli normálně a pokud chce, klidně každý den. Pěkně si ho vykoupu, pak ho rozdráždím lízáním zadečku a pomalu prsty roztahuju a nakonec mu to udělám robertkem a nebo připínákem. Líbí se nám to oběma.

step by step (St, 18. 4. 2018 - 20:04)

Výhoda citrusů spočívá především ve vysokém množství vitamínů, které obsahují. Řeč je nejen o citronech, pomerančích, mandarinkách, limetkách či pomelu. Do této škatulky se zařadily i méně známé odrůdy jako kumkvat, bergamot či cedrát. Poradíme vám, jak tyto citrusy nakupovat a skladovat.

Kdy a odkud k nám přicházejí?

Hlavní sezóna citrusů přichází s podzimními měsíci. Tehdy začíná sklizeň v jihoevropských státech – Španělsku, Itálii a Řecku. Plody, které se objevují na pultech během jara a léta, pocházejí převážně z Brazílie či Argentiny. Mimosezónní dovoz se pak projevuje zejména na jejich ceně.

Kupujeme citrusy

Při nakupování citrusů se soustřeďte nejenom na hmatový vjem. Důležité je také celistvé zbarvení plodu. Barevná odchylka by neměla přesáhnout jednu třetinu povrchu u mandarinek a jednu pětinu povrchu u pomerančů. U takových plodů se nemusíte obávat jejich nezralosti. Jde pouze o pozůstatek procesu tzv. odzeleňování, kterým prochází např. i banány. Rozhodně se však vyhněte nákupu scvrklých, suchých a nahnilých plodů!

Důležitým ukazatelem by pro zákazníka také měla být země původu a označení jakosti. Kůra plodů citrusů musí u výběru a I. jakosti pevně ulpívat na plodu. Lehké a pouze částečné uvolnění kůry je přípustné u II. jakostní třídy pomerančů a mandarinek. V zimních měsících se také nevyplácí nakupovat citrusy na stáncích a trzích. Přemrzlé plody jsou totiž kyselé a nahořklé.

Tabulka velikostí citrusů

My se oblékáme do velikostí S, M, L, XL. Citrusy nosí kalibry. Podívejte se, jaké rozměry by podle čísla kalibru měly mít citrony, mandarinky, pomeranče a grepy:

Citrusy a chemie

Citrusové plody jsou při svém pěstování obvykle chemicky ošetřovány, což ovšem musí být při jejich prodeji uvedeno. V takovém případě byste se měli vyhnout zpracování jejich kůry, např. při výrobě kandovaného ovoce nebo sušení kůry samotné. Po oloupání takového ovoce je vhodné omýt si ruce. Podle SZPI právě šťáva z kůry obsahuje největší množství pesticidů. Konzumace samotné dužiny se nemusíte obávat.

Jak skladovat citrusy?

Aby vám citrusy vydržely, skladujte je v tmavé místnosti při teplotě do 8 stupňů Celsia a odděleně od ostatního ovoce. Citrusové plody během zrání vytváří etylen, který urychluje hnilobný proces. Jestliže hodláte z citrusů vytvořit přírodní šťávu, uskladněte je na několik dní při pokojové teplotě

hasič (St, 18. 4. 2018 - 18:04)

Do análu se nesmí nic zasunovat, vyjma lékařského zákroku v

nemocnici. Která by mi to chtěla udělat dostala by na zadek.
Na hovadiny nemám kdy.

Křesťan (St, 18. 4. 2018 - 17:04)

Prasata chlípná! Sex se může dělat pouze potmě pod dekou v misionářské poloze za účelem zplození dětí a na 12 přírazů jako bylo apoštolů!

Análník (St, 18. 4. 2018 - 15:04)

Já jsem byla po delší...Ty jsi hodně hustá Děvka.

Alena (St, 21. 2. 2018 - 18:02)

Když jsme si hráli na bidetu, tak jsem tam příteli strčila jeden, dva tři čtyři prsty a on myslel, že ho jen jemně dráždím jedním prstíčkem na krajíčku zadku. Chlapi mají díru velikou, asi bych mu tam s lubrikantem dostala celou ruku.

Návštěvník (So, 19. 8. 2023 - 01:08)

Prasata chlípná! Sex se může dělat pouze potmě pod dekou v misionářské poloze za účelem zplození dětí a na 12 přírazů jako bylo apoštolů!

Andrea (Út, 20. 2. 2018 - 15:02)

Nemusí tam strkat prst.V sex...Nebo staci partnerovi jen spickami prstu drazdit sverac, je tam velka koncentrace nervu, takze strasne prijemny. Nejplip to jde kdyz pritele klece kourim a on stoji, nebo pri milovani v misionarske poloze, kdyz mam na jeho zadku ruce.

luci (Út, 20. 2. 2018 - 11:02)

To když jsem to já řekl...Nemusí tam strkat prst.V sex shopu lze vybrat vhodný anální kolík a jím pak působit na prostatu.Dostane od něho podstatně větší dávku spermatu.Sexuální partneři se nesmí před sebou stydět a časem se v sexu sblížit.Kolega říkal lidově sešukat,pak je to ten pravý požitek.

Anonymmm (Út, 20. 2. 2018 - 11:02)

To když jsem to já řekl manželce že to mám rád. Tak nic takového neudála . Tak jsem si občas strčil prst dá zadečku sám . A když to zjistila tak se chtěla skoro rozvést . Přitom na tom není nic špatného . Já ji do toho nenutím . A udělám si to sám .

Honza (So, 23. 7. 2016 - 13:07)

Je to zvláštní, ale chlap...To trochu závisí na tom, jestli ta holka, kerá si s klukovym análem hraje, to umí tak dobře, aby se to klukovi vopravdu líbilo víc než normální sex. Když se člověk podivá na erotický inzeráty vod prostitutek, tak hraní s klukovym análem jich neska nabízej mraky. Ale copak vopravdu mužu věřit tomu, že by se mi to líbilo vode všech?

Lucka (So, 23. 7. 2016 - 07:07)

Je to zvláštní, ale chlap má v zadku více nervových vláken, než v penisu, takže by se mu hraní s análem mělo líbit víc, než normální sex.

Roman (Čt, 21. 7. 2016 - 07:07)

Anální sex je naprosto ůžasná věc. Oba si ho mohou dopřávat s velkou rozkoší. Je to o tom se nebát tomu poddat.

ajuf (Ne, 29. 9. 2019 - 00:09)

souhlasím já píchám pouze do prdele je to lepší

Aleš (St, 20. 7. 2016 - 20:07)

Tak jsem zažil při milování a dráždění análu první orgasmus a bylo to úžasné.

Reklama

Přidat komentář